-
Από τα καλύτερα suv!
-
Ο χρήστης elias74gr έγραψε:
προχθές στην Ραφήνα είδα ένα λευκό CX-5. Εντυπωσιακό. Ελπίζω από Σεπτέμβριο να έχουμε καλά νέα.Μακάρι! Έχεις κάποια ενημέρωση;
-
Από Σεπτέμβρη αναμένονται οι ανακοινώσεις πότε θα εισαχθούν τα νέα μοντέλα! αυτά μου είπανε από επισκευαστή στη Αθήνα.
-
Φοβάμαι ότι όλες οι ανακοινώσεις της εταιρίας εδώ κ...χρονια έχουν απλά ως στόχο να συντηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού κ να το εχουν στο...περίμενε παρά να το ενημερώσουν πραγματικά! Μεγάλη αδικία για μια τόσο μεγάλη εταιρία...
-
Emperor και εγώ αυτό πιστεύω
nickthetrib from tapatalk
-
Σωστά!
Κάποια επίσημη ανακοίνωση για την Ελλάδα δεν υπάρχει.
Απλά ντόπια λόγια να έχουμε να λέμε...Σε άλλες περιπτώσεις η αντίστοιχη 'Mazda Europe' έβγαζε συγκεκριμένη ανακοίνωση για εδώ. Συνέβη όταν έκλεισε η MAVA, ή η Daihatsu από ποιες ευρωπαϊκές χώρες αποσύρεται κλπ.
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... -mazda3-15
Είδα στον δρόμο το νέο mazda 3 και μου φάνηκε από τα πιο όμορφα sedan που έχω δει εδώ και πολλαάάά χρόνια...Πάλι κρίμα για την κατάσταση της εταιρίας στη χώρα μας...
-
Το hatchback ειναι πολυ καλυτερο απο το sedan στα ματια μου και απο τα πιο ομορφα της κατηγοριας. Στο 'κερασι' που ειναι και το χρωμα προμοταρισματος οι συνειρμοι με alfa romeo ειναι αναποφευκτοι...
Για το 6 μη τα ξαναλεμε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το hatchback ειναι πολυ καλυτερο απο το sedan στα ματια μου και απο τα πιο ομορφα της κατηγοριας. Στο 'κερασι' που ειναι και το χρωμα προμοταρισματος οι συνειρμοι με alfa romeo ειναι αναποφευκτοι...Για το 6 μη τα ξαναλεμε
Δίκιο έχεις!
Ήταν χθες ένα με αυστριακές πινακίδες παρκαρισμένο έξω από τον παιδότοπο που είχα πάει τις κόρες μου.
Μου πέρασε από το μυαλό να το βγάλω φωτογραφία, αλλά ντράπηκα... -
http://www.4troxoi.gr/tehnologia/eidise ... ei-i-mazda
Κινητήρα βενζίνης με... ιδιοσυγκρασία ντίζελ φέρνει η Mazda
[spoiler=:209ncuzq]Η Mazda θα παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του SkyActiv κινητήρα της, στην οποία η καύση του μίγματος θα πραγματοποιείται μέσω συμπίεσης, χωρίς τη χρήση μπουζί.Οι διαφορές ανάμεσα σ’ έναν κινητήρα βενζίνης και έναν ντίζελ δεν περιορίζονται μόνο στον τύπο του καυσίμου που καταναλώνει, αλλά και στον τρόπο που αυτό αναφλέγεται. Ως γνωστόν, στους μεν πρώτους η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με τη χρήση σπινθηριστών, στους δε ντίζελ με συμπίεση του μίγματος. Άραγε, πόσο εφικτή είναι η διαδικασία της ανάφλεξης σ’ έναν βενζινοκινητήρα απλά και μόνο μέσω της συμπίεσης του μίγματος;
Η όλη διαδικασία είναι ευρύτερα γνωστή ως Homogenous Charge Compression Ignition, τεχνολογία που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν δοκιμάσει να φέρουν στο προσκήνιο πολλοί κατασκευαστές. Όπως η Mercedes, για παράδειγμα, με το πρωτότυπο F700 που είδαμε για πρώτη φορά το 2007 στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, αλλά και η Opel/GM, με διάφορα οχήματά της.
Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Nikkei, η Mazda σχεδιάζει όχι μόνο να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή πάνω στο συγκεκριμένο «θέμα», αλλά και να τη φέρει στην παραγωγή παρουσιάζοντάς την και επισήμως κάτω από το καπό του ανανεωμένου «3» που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του μέσα στο 2018. Χάρη στην τεχνολογία Homogenous Charge Compression Ignition (HCCI), ο νέος αυτός SkyActiv κινητήρας της Mazda θα καταναλώνει έως και 30% λιγότερο καύσιμο σε σχέση μ’ έναν αντίστοιχο συμβατικό, κάτι που πιθανόν να «ρίξει» τις μέσες απαιτήσεις κάτω από τα 3,5 λίτρα ανά 100 χλμ. κίνησης._Χ.Α.[/spoiler:209ncuzq]
-
γι΄αυτό είναι μια κατηγορία μονοι τους..........άλλοτε βέβαια τρώνε φόλα και άλλοτε μένουν στο πάνθεον της ιστορίας!
αν τα καταφέρουν θα έχουν κάνει την πιο ανέξοδη τεχνολογική επανάσταση. -
Καλημέρα!
Θα κάνω μερικές ερωτήσεις προς όσους έχουν κάποια ιδέα για το συγκεκριμένο μοντέλο:
Mazda 121 1.3, δεύτερης γενιάς (το 'αβγό'), με την υφασμάτινη οροφή.
https://www.google.gr/search?q=Mazda+12 ... rFQq2oM%3AΩς ένα μικρό, καθημερινό αυτοκίνητο, κυρίως για (περι)αστικές διαδρομές,
στέκεται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, από άποψη συμπεριφοράς (κράτημα/φρένα);
Είναι γενικά αξιόπιστο; Εχει λογική κατανάλωση;
Από διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, τι επικρατεί;Ευχαριστώ πολύ!
Σταύρος -
Μονο του προσων η πολυ καλη του αξιοπιστια. Ειχαμε ενα 'χαμαλη'' στην εταιρια διανομης που δουλευα κατα περιοδους φοιτητης. Το hyundai H1 και το dolbo μας αφηναν στο δρομο , ενα fabia combi tdi πεταγε τη 2α συνεχεια , το παλιο 121 με γονατισμενη αναρτηση καθε φορα να μη νιωθει ποτε. Ημιαξονια ειχε ζητησει σε 210.000km. ''Αστειο' αμαξι σε πολλα θεματα. Καλα μηχανικα ,αξιοπιστια και μεχρι εκει. Αναλογως του ποσο περιαστικες θα ειναι... Προσωπικα το αντιπαθω σφοδρα...αλλα σκυλος. Aισθητικα μιλαμε για παρανοικο design disaster
-
Στο 121 δεν ξέρεις ποιο είναι το μπροστά και ποιο το πίσω.... μέρος....
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Κινητήρα βενζίνης με... ιδιοσυγκρασία ντίζελ φέρνει η Mazda
Ας βγαλει επιτελους και καποιο πιο δυναμικο κινητηρα...
Στην Ευρώπη το Mazda3 είναι διαθέσιμο με 3 διαφορετικούς SKYACTIV-G κινητήρες βενζίνης 1.500 και 2.000 κ.εκ απόδοσης 100, 120 και 165 ίππων, και με δύο SKYACTIV-D πετρελαίου 1,5 και 2,2-λίτρων απόδοσης 105 και 150 ίππων. Ο 2.0-λιτρος κινητήρας βενζίνης 120 ίππων και ο 2.2-λίτρων πετρελαίου με τα 105 άλογα, προσφέρονται και με αυτόματο κιβώτιο, με τους υπόλοιπους να μπορούν να συνδυαστούν μόνο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
-
https://www.autoblog.gr/2017/03/06/auto ... no-mazda2/
-
Εχουν αρχισει και εισαγονται ?! Βλεπω τελευταια ελληνικες φωτογραφιες να αναρτωνται σε αλλους ιστοτοπους και απο το 3αρι και το 6αρι και το cx-3 !
-
Όχι. Παραεισαγωγες ή μεμονωμένες εισαγωγές είναι. Επίσημη εισαγωγική ακόμα τίποτα και ούτε και στο άμεσο μέλλον.
Και πλέον για αυτά τα 1, 2 μεμονωμένα να μπλεκω με τα ελληνικά μαστορια της Ford που αγνοούν εντελώς τους νέους skyactive κινητήρες της Mazda το θεωρώ και φάουλ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όχι. Παραεισαγωγες ή μεμονωμένες εισαγωγές είναι. Επίσημη εισαγωγική ακόμα τίποτα και ούτε και στο άμεσο μέλλον.Και πλέον για αυτά τα 1, 2 μεμονωμένα να μπλεκω με τα ελληνικά μαστορια της Ford που αγνοούν εντελώς τους νέους skyactive κινητήρες της Mazda το θεωρώ και φάουλ...
Τι σχεση εχουν τα μαστορια της ford ;;;;;; ακομη και την εποχη της συνεργασιας τα μοτερ των ford ηταν .......mazda!!!!
MAZDA FORUM