-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Ναι axel έχω βρει αλλά δεν την έχω παραγγείλει ακόμα. Γύρω στο 50€ κοστοζουνΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θέλεις στείλε μου ένα μήνυμα από που τη βρήκες!!
Ευχαριστώ!! -
For Nissan Qashqai 2015 2016 BLACK RETRACTABLE CARGO COVER REAR TRUNK SECURITY SHADE
http://s.aliexpress.com/3ABfInyQ
(from AliExpress Android)Αλλά από ότι είδα τώρα. Δεν μπορώ να βρω αυτόν που την είχε γύρω στα 50€ και τώρα όλοι ξεκινάνε περίπου στα 75-80€
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είδα στατικά τις προάλλες.
Έχοντας δει όλα τα Renault των τελευταιών χρόνων, σε επίπεδο συναρμογής/ποιότητας υλικών/στιβαρότητας στο εσωτερικό δείχνει το πιο καλοφτιαγμένο Renault - έως τώρα. Αυτό που είδα ήταν έκδοση Dynamic. Μου είπαν ότι το Bose βγάζει περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας - βέβαια ξεφεύγει σε τιμή.
Σε εξωτερική εμφάνιση μου αρέσει, αλλά στο δίλημμα Kadjar-Qashqai θα είχα μεγάλο πρόβλημα σίγουρα. Είναι πιο άγριο το Qashqai πιο στρογγυλεμένο το Kadjar.
Σε στατική σύγκριση νομίζω ότι σε κάθετι στα δικά μου γούστα το Kadjar είναι ένα κλικ μπροστά από το Qashqai. Χώροι, χώρος αποσκευών, ποιότητα υλικών. Αλλά νομίζω πολύ μικρό κλικ.
Από εκεί και πέρα οδηγικά δεν έχω ιδέα ακόμη πως είναι. Νομίζω ότι από Σεπτέμβρη θα έχω επαφή με κάποιο.
Πάντως μέχρι πριν το οδηγήσω θεωρώ ότι στο πολυσυζητημένο δίλημμα Qashqai vs Kadjar είναι καθαρά υποκειμενικό και καθαρά θέμας τιμής/προσφοράς που θα λάβει κάποιος. Και νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι μάλλον θα κερδίσει η Nissan. Επιφυλάσσομαι για το αν αυτό θα αλλάξει υπερ του ενός ή του άλλου όταν οδηγήσω και το Kadjar.
Θα επανέλθω όταν το οδηγήσω.
-
Προσωπικά έχω αντιληφθεί και το έχω ξαναγράψει πως στα σημεία είναι ένα βελτιωμένο qq. Θα μπορούσε να είναι και το επόμενο qq. Aς είναι κι έτσι... Στην αρένα της αγοράς όποιος πάει να δει το ένα πιθανότατα στις ίδιες εκθέσεις θα μπορεί να δει και το άλλο. Για χίλια ή δύο χιλιάδες ευρώ πάνω ή κάτω νομίζω πως θα επικρατήσουν τα γούστα του κάθε υποψήφιου αγοραστή.
-
Εξαρτάται και από την προώθηση από τον πωλητή. Αν αρχίσει το 'μοιάζει το QQ', 'είναι σαν το QQ', 'έχει σαν το QQ' ... QQ θα πουλάει...
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Πολύ σωστά Κώστα. Κάπως έτσι δεν το κρύβω είχα σκεφτεί για τη σχέση του δικού μου με το προηγούμενο qq. Και μόνο όμως αυτό δείχνει πόσο άρρηκτα δεμένο με την κορυφή της κατηγορίας ήταν είναι και πιθανό να παραμείνει το Nissan!
-
Καλημέρα,
Είμαι κάτοχος ενός 307 μοντέλο 2001, αυτό με τα 75hp.
είμαι νέος στο forum & ήθελα την γνώμη σας..είμαι στο δίλημμα Kadjar ή Qashqai...μιλάω για βενζίνη μόνο λόγω αστικών μετακινήσεων .. 1.2 λίτρα είναι μια χαρά για να αποφύγουμε και το τεκμήριο...
οι μηχανικοί μου μου είπαν χωρίς πολλά πολλά Qashqai λόγω γενικών μηχανολογικών προβλημάτων που βγάζουν τα γαλλικά αυτοκίνητα, χαμηλότερου κόστους ανταλλακτικων του qashqai και της γενικότερης αξιοπιστίας της Nissan όσον αφορά το Qashqai. Επι λέξη κιόλας 'μακριά' απο γαλλικό..
Τα δοκίμασα και τα δύο σε TD και μου φάνηκε πιο 'οικείο' στο δρόμο το Kadjar. Αυτό που με προβληματίζει εμένα, αφορά κυρίως τον κινητήρα και της απόδοσης του σε ένα ταξίδι φορτωμένο με την οικογένεια.
Qashqai 115 ίπποι 190nm ροπή - Kadjar 130 ίπποι 205nm ροπή
και τα 15 άλογα διαφορά και η λίγο υψηλότερη ροπή του κινητήρα κάνουν μια μικρη διαφορά υποθέτω...
-
Δηλαδή ας πούμε το Qashqai που έχει γαλλικό κινητήρα δε θα βγάλει πρόβλημα επειδή έχει ιαπωνικό σηματάκι ενώ το άλλο με τον ίδιο κινητήρα θα βγάλει γιατί έχει γαλλικό σηματάκι; Κοροιδευόμαστε; Ίδια μηχανολογικά μέρη ακριβώς έχουν . Άρα ίδιες πιθανότητες μηχανολογικής βλάβης. Έλεος πια με ηλίθια στερεότυπα.
Περίπου ίδια αυτοκίνητα είναι (νομίζω σε βαθμό 80% έγραφε το Autobild). Άρα πρώτον τι σου αρέσει εσένα οδηγικά, δεύτερον ποιο σου δίνει περισσότερα αναλογικά με την τιμή του σε σχέση με τις ανάγκες σου και τρίτον τι προσφορές/ εγγυήσεις δίνουν η κάθε εταιρεία.
Στην Ελλάδα δε θα βρεις αναφορές αν υπάρχουν τπτ παιδικές ασθένειες στο Kadjar, αλλά μπορείς να ανατρέξεις σε ξένα forum, αφού το μοντέλο στο εξωτερικό κοντεύει να συμπληρώσει 1 χρόνο. Για το Qashqai θα βρεις πολύ υλικό με εντυπώσεις από χρήση στο αντίστοιχο νήμα.
Test drive το Kadjar να υποθέσω πετρέλαιο ε; 'Η 'εχει βγάλει κάποια αντιπροσωπεία και βενζίνη;
-
samatistas μια χαρά τα λες! Πατριώτη αν σου κάνει κλικ το kadgar πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να μη το πάρεις. Πρόκειται για ένα qq με βελτιωμένη ποιότητα εσωτερικού, λίγο περισσότερες καμπύλες και 40 λίτρα περισσότερο πορτ μπαγκάζ. Καθώς το μεταξόνιο παραμένει ίδιο και λόγω του κοινού πατώματος, η διαφορά στην οδική συμπεριφορά τους ωφείλεται στην ρύθμιση της ανάρτησης που στο kadgar είναι λιγότερο σφιχτή. Επιπλέον σαν εικόνα το kadgar έρχεται να δώσει κάτι νέο στην αγορά σε αντίθεση με το πολυφορεμένο ομόσταβλο του και κατά γενική ομολογία (πλην Λακεδαιμονίων ) επιτυχημένο και αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
samatistas μια χαρά τα λες! Πατριώτη αν σου κάνει κλικ το kadgar πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να μη το πάρεις. Πρόκειται για ένα qq με βελτιωμένη ποιότητα εσωτερικού, λίγο περισσότερες καμπύλες και 40 λίτρα περισσότερο πορτ μπαγκάζ. Καθώς το μεταξόνιο παραμένει ίδιο και λόγω του κοινού πατώματος, η διαφορά στην οδική συμπεριφορά τους ωφείλεται στην ρύθμιση της ανάρτησης που στο kadgar είναι λιγότερο σφιχτή. Επιπλέον σαν εικόνα το kadgar έρχεται να δώσει κάτι νέο στην αγορά σε αντίθεση με το πολυφορεμένο ομόσταβλο του και κατά γενική ομολογία (πλην Λακεδαιμονίων ) επιτυχημένο και αξιόπιστο.well said!
μόνος λόγος για να επιλέξεις το QQ το εάν σου αρέσει περισσότερο σαν εμφάνιση... -
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ.. δεν ξέρω τι να πώ με τους μηχανικούς...
Οδηγικά το kadjar το αισθάνθηκα πολύ καλό... οι τιμές είναι περίπου ίδιες για τα λεφτά που διαθέτω...
Δυστυχώς πετρέλαιο το δοκίμασα , βενζίνη δεν έχουν για test drive...μου είπαν ότι μπορεί να μου βρούν το Duster που έχει τον ίδιο κινητήρα βενζίνης για να τον δοκιμάσω...οδηγικά μου άρεσε...
το Qashqai το μόνο που με ξενερώνει αφάνταστα είναι οι ίπποι του...
-
Η RENAULT παλιοτερα ειχε θεματα αξιοπιστιας, αλλα τωρα εχει βελτιωθει παρα πολυ, δινει και καλη εγγυηση 5 χρονια νομιζω. Και επειδη μιλαμε για βαρια αυτοκινητα, τα 15 αλογα διαφορα, μαζι με την μεγαλυτερη ροπη του kadjar του δινουν ενα προβαδισμα. Προσωπικα μου αρεσει το kadjar. Και τα δυο αμαξια φαινωνται και ειναι πολυ καλα οποτε η επιλογη σου θα κριθει στις λεπτομερειες και στο προσωπικο γουστο..
-
Πραγματικά το μόνο που αλλάζει στα δύο αυτοκίνητα είναι οι λαμαρίνες και τα υλικά στο εσωτερικό. Έτσι και αλλιώς αυτά τα δύο είναι και τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του QQ, πόσο χειρότερο να είναι το Kadjar; Το πιο πιθανό είναι να είναι καλύτερο κιόλας!
Σχετικά με την αξιοπιστία των γαλλικών, από την στιγμή που είχες 307 δεν άκουσες τους μηχανικούς ούτε την πρώτη φορά, οπότε γιατί να τους ακούσεις τώρα;
Δες και τα δύο από κοντά και επέλεξε όποιο σου κάνει περισσότερο click. Σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδο να είναι!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
samatistas μια χαρά τα λες! Πατριώτη αν σου κάνει κλικ το kadgar πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να μη το πάρεις. Πρόκειται για ένα qq με βελτιωμένη ποιότητα εσωτερικού, λίγο περισσότερες καμπύλες και 40 λίτρα περισσότερο πορτ μπαγκάζ. Καθώς το μεταξόνιο παραμένει ίδιο και λόγω του κοινού πατώματος, η διαφορά στην οδική συμπεριφορά τους ωφείλεται στην ρύθμιση της ανάρτησης που στο kadgar είναι λιγότερο σφιχτή. Επιπλέον σαν εικόνα το kadgar έρχεται να δώσει κάτι νέο στην αγορά σε αντίθεση με το πολυφορεμένο ομόσταβλο του και κατά γενική ομολογία (πλην Λακεδαιμονίων ) επιτυχημένο και αξιόπιστο.
well said!
μόνος λόγος για να επιλέξεις το QQ το εάν σου αρέσει περισσότερο σαν εμφάνιση...Ακριβώς αυτό!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Επιπλέον σαν εικόνα το kadgar έρχεται να δώσει κάτι νέο στην αγορά σε αντίθεση με το πολυφορεμένο ομόσταβλο του και κατά γενική ομολογία (πλην Λακεδαιμονίων ) επιτυχημένο και αξιόπιστο.Ο iceman είναι Σπαρτιάτης?
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Επιπλέον σαν εικόνα το kadgar έρχεται να δώσει κάτι νέο στην αγορά σε αντίθεση με το πολυφορεμένο ομόσταβλο του και κατά γενική ομολογία (πλην Λακεδαιμονίων ) επιτυχημένο και αξιόπιστο.
Ο iceman είναι Σπαρτιάτης?
...και ο Σπύρος ο Μέγας Αλέξανδρος!! LOL!
-
Εγώ είμαι Σπαρτιάτης....
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Εγώ είναι Σπαρτιάτης....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι οκ, αλλά εσύ δεν έχεις πει κάτι για την αξιοπιστία του qq, εκτός και αν έχω χάσει κάτι.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Εγώ είναι Σπαρτιάτης....
ναι οκ, αλλά εσύ δεν έχεις πει κάτι για την αξιοπιστία του qq, εκτός και αν έχω χάσει κάτι.
Όχι, εγώ είμαι τους ικανοποιημενους...
-
Εγώ πάντως έγραψα πλην Λακεδαιμονίων εννοώντας αυτούς που έχουν την μύγα... αν μη τι άλλο όμως φίλε Βασίλη όχι Μ. Αλέξανδρο δεν με βλέπω αλλά ίσα που φτάνω λίγο την μύγα του Σωκράτη... έτσι όπως βλέπω από τους διαλόγους που ακολούθησαν το κειμενάκι μου.
Renault Kadjar