-
ok παίδες!
μου αρέσει ένα άσχημο αμάξι! -
Ναι και σ' εμένα, γούστα είναι αυτά
-
Α και σε μένα. Το θεωρώ πολύ όμορφο.
Επίσης συγνώμη ρε παιδιά και εντελώς καλοπροαιρετα αλλά όντως τα πιστεύετε αυτά που λέτε;
Άκου εκεί να υπάρχει φορέας που να επέμβει...
Οκ δεκτό ότι σε άλλους αρεσει σε άλλους όχι αλλά πραγματικά ημαρτονννννννν. Επειδή δεν αρέσει σε εσάς να επέμβει ο φορέας;;;;;Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή για αυτό εδώ τι έπρεπε να κανουν;
Να υπάρχει φορέας που όπου το βρίσκει να το καίει; ;;;;;
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Τέτοια γράφετε και παίρνει ιδέες ο συριζα.....
-
Χθες ειδα στην κηφισια την jaguar f-pace. Πανεμορφη, και αν δεν κανω λαθος σε ανταγωνιστικη τιμη για οσους παιζουν σε τετοια κατηγορια. Αν ακουσα καλα ηταν και diesel.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Χθες ειδα στην κηφισια την jaguar f-pace. Πανεμορφη, και αν δεν κανω λαθος σε ανταγωνιστικη τιμη για οσους παιζουν σε τετοια κατηγορια. Αν ακουσα καλα ηταν και diesel.Πιάσε δύο περιποιημένες
http://www.newsauto.gr/epesan-oi-times- ... angerover/ -
Γι αυτο ειπα για οσους παιζουν σε τετοια κατηγορια. Προφανως δεν ανηκω εκει. Ειναι ενα πολυ premium suv προσωπικα θα το προτιμουσα απο audi q5/q7. Και συγκριτικα με αυτα ειναι φθηνοτερο. Και απο το volvo xc90 φθηνοτερο . αν και ειμαι της αποψης οτι το suv πρεπει να αγοραζεται απο καποιον που οντως χρησιμοποιει τις ιδιοτητες του και δεν το παιρνει απλα για να 'πουλησει μουρη' οπως κανουν πολλοι. Για καποιον που θελει και λιγο χωμα υπαρχουν και τα crossovers.
-
Πανέμορφη η fpace και σε πολύ καλή τιμή, σε σχέση με εκεί που πήγαν η τιμές της μεσαίας κατηγορίας.
Δεν γίνεται πχ το xtrail tekna na έχει 44000 και η fpace 42000Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και πανω απο 44 να εχει η fpace μιλαμε για jaguar αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η τιμη της ειναι δυσαναλογη(προς οφελος του αγοραστη φυσικα) σε σχεση με αυτα που προσφερει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η οποιαδήποτε τέχνη δεν έχει όρια. Εγώ όμως θα ήθελα να υπάρχει ένα λογικό μέτρο για κάτι που κυκλοφορεί μαζικά.
Στα μάτια μου και στην αισθητική μου η πρόσοψη του φτάνει σε σημείο φρικαλεοτητας και τρόμου σαν το φρικτο alien που παρέθεσε ο Αλέξανδρος.
Θεωρώ πως κάποιος επίσημος διεθνής φορέας ίσως θα έπρεπε να επέμβει εξαρχής γιατί ξεφεύγει από το εκκεντρικό και φτάνει στο αποκρουστικο...Και μετα ολοι οι μπαμπαδες τι θα δειχνουν στα παιδια τους για να τρωνε το σπανακοριζο, ε?
Δε μ ενοχλει και τοσο το lexus.. η x4 πχ ειναι κλαση χειροτερη...
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
χαχα!
Η ομορφιά πάντως είναι όντως υποκειμενική...! Και δεν υπάρχει ουσιαστικά και αντίλογος στο τι αρέσει σε κάποιον!
Απλά το γούστο του καθένα διαφέρει και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις!
Εάν υπάρχει μια 'αντικειμενικότητα' αυτή θα σχετίζεται με την επικρατούσα τάση, δηλαδή με το εάν η πλειοψηφία αποδέχεται ως όμορφο κάτι ή όχι. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
χαχα!
Η ομορφιά πάντως είναι όντως υποκειμενική...! Και δεν υπάρχει ουσιαστικά και αντίλογος στο τι αρέσει σε κάποιον!
Απλά το γούστο του καθένα διαφέρει και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις!
Εάν υπάρχει μια 'αντικειμενικότητα' αυτή θα σχετίζεται με την επικρατούσα τάση, δηλαδή με το εάν η πλειοψηφία αποδέχεται ως όμορφο κάτι ή όχι.Το multipla ειναι ασχημο αμαξι. Το lexus ειναι τρομακτικο, επιθετικα τρομακτικο..
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τέτοια γράφετε και παίρνει ιδέες ο συριζα.....
-
Αυτό στην φώτο είναι μπλε, οπότε το πετάς κατευθείαν στη θάλασσα. Κυρίως κυκλοφορούσε σε κόκκινο όμως,οπότε έχεις και τη βαφή σε μπλε πρώτα.
Το lexus απλά προσπάθησαν να το κάνουν επιθετικό και τους βγήκε το alien και το predator μαζί.Λίγα λόγια για τον darth vader παρακαλώ έχει τον ξεχωριστό του χαρακτήρα.
-
...ρε παλιοφλώροι!! ...το αμάξι είναι Metal!!
Γι' αυτό δεν σας αρέσει!!!
χαχαχα! -
Ούστ βρε . Το αμάξι είναι αηδία . Ίσως σε άλλο χρώμα πχ μαύρο να μου φανεί πιο ωραίο . Αλλά όσο και να γουστάρω ταινίες σαν το alien ή το predator δεν θα ήθελα να το οδηγώ ένα τέτοιο τέρας .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
*Η Volvo διανύει μία πολύ καλή περίοδο και αυτό φαίνεται σε πολλά επίπεδα, και κυρίως στις πωλήσεις του ολοκαίνουριου XC90, που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η Σουηδική εταιρία, προέβλεπε 50.000 πωλήσεις στον πρώτο χρόνο πώλησης του, αλλά αυτός έκλεισε με 84.532 αυτοκίνητα. Ακόμα πιο ενθαρρυντικό, είναι το γεγονός ότι το 76% των παραγγελιών, αφορούν στην κορυφαία, Inscription, έκδοση του μεγάλου SUV που σημαίνει ότι ο κόσμος το έχει υποδεχθεί ως το premium προϊόν που είναι και όχι “ένα ακόμα” SUV.
Θετική πορεία έχει και στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), το Volvo XC90 είναι στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα μεγάλα SUV, καθώς έχουν ταξινομηθεί 113 αυτοκίνητα το διάστημα Ιανουάριος-Ιούνιος 2016, αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει μερίδιο 44,3% για το XC90 στην κατηγορία του, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν ένα στα δύο μεγάλα SUV που πωλήθηκαν στην Ελλάδα το 2016, είναι XC90!
Πρόκειται για ένα σίγουρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία αφ’ ενός κυριαρχείται από premium μάρκες, προερχόμενες κυρίως από το γερμανικό ανταγωνισμό, αφ’ ετέρου στα πέντε πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα της κατηγορίας των μεγάλων SUV, τα τρία από αυτά είναι ολοκαίνουργια, καθώς ανανεώθηκαν μέσα στο τελευταίο χρόνο.
Στο εργοστάσιο που κατασκευάζεται, στην Τορσλάντα, έξω από το Γκέτεμποργκ, έχει προστεθεί και τρίτη βάρδια για να καλύψει τη ζήτηση ενώ η παραγωγή έχει αγγίξει τα όρια δυναμικότητας της μονάδας.
Το νέο XC90 έχει μεγάλο μερίδιο στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2016, που ανακοίνωσε η Volvo Cars μόλις την περασμένη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η σουηδική premium μάρκα ανακοίνωσε υπερτριπλασιασμό των λειτουργικών της κερδών για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2016, με παράλληλη αύξηση του λειτουργικού περιθωρίου κέρδους σε 6,7%, από 2,2% το αντίστοιχο διάστημα την προηγούμενη χρονιά.Αντίστοιχα υψηλές είναι και οι προσδοκίες για τα επόμενα μέλη της σειράς 90, τα S90 και V90, μεγάλο premium σεντάν και luxury sport-wagon αντίστοιχα, τα οποία λανσαρίστηκαν πρόσφατα, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.
*Οι ταξινομήσεις στα μεγάλα SUV το πρώτο εξάμηνο του 2016 στην Ελλάδα έχουν ως εξής:
Ταξινομήσεις Ιαν-Ιουν 2016 Μερίδιο αγοράς
Volvo XC90 113 44,3%
BMW X5 39 15,3%
Mercedes GLΕ 33 12,9%
Range Rover 20 7,8%
Audi Q7 12 4,7%
BMW X6 10 3,9%
Jeep Grand Cherokee 6 2,4% -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Οι ταξινομήσεις στα μεγάλα SUV το πρώτο εξάμηνο του 2016 στην Ελλάδα έχουν ως εξής:
Ταξινομήσεις Ιαν-Ιουν 2016 Μερίδιο αγοράς
Volvo XC90 113 44,3%
BMW X5 39 15,3%
Mercedes GLΕ 33 12,9%
Range Rover 20 7,8%
Audi Q7 12 4,7%
BMW X6 10 3,9%
Jeep Grand Cherokee 6 2,4%Το ότι δεν πρόβλεψαν πόση ζήτηση θα έχει το Βόλβο όταν το προηγούμενο το είχαν 12 χρόνια στην αγορά μαλλον φάουλ τους ειναι.
Στα λοιπά, προβλέψιμη και η σειρά. Premium ονομα το 'Βολβο', αισθητικά αποδεκτό, καλές μηχανικές επιλογές, πιθανολογώ ποιοτικό και με καλές τιμές. Για όσους ήθελαν να ξεφύγουν από την σούπα που και η κουτσή Μαρία έχει, την Χ5 και χωρίς ιδιαίτερες πραγματικές κυρίως off road ανησυχίες για να πάνε σε Jeep ή LandRover (πέρα από την περιορισμένη αντιπροσώπευση τους).
SUV/Crossovers Forum