-
Ο χρήστης afex έγραψε:
και εγώ συμφωνώ...άλλωστε τα έγραψα τα περισσότερα και πιο πριν...
Και διαφωνώ με την άποψη σου για το λευκό. Και εγώ ήμουν αντίθετος γενικά με το χρώμα αλλά επειδή έχει μαύρες λεπτομέρειες το λευκό είναι το χρώμα που του ταιριάζει καλύτερα! Δεν είναι τυχαίο που η bmw το λάνσαρε με αυτό...Το δέσμευσα προφορικά και θα το δω το επόμενο Σάβκο , για να το κλείσω. 2 μηνών είναι. Για να δούμε θα μπω στο κλαμπ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελείως αντικειμενικα μιλώντας, καμία σχέση το ένα με το άλλο. Αν όντως κάνεις λίγα χιλιόμετρα και δεν είναι το πρώτο σου μέλημα η οικονομία στο καύσιμο, πήγαινε με κλειστά μάτια στο λευκό.
Το αμάξι το χαίρεσαι ακόμα περισσότερο όταν είναι αρκετά φορτωμένο με έξτρα.
Αυτά είναι που χρησιμοποιεις κάθε μέρα.
Πέραν αυτού είναι μεγάλη η διαφορά 10000 χιλιομέτρων μεταξύ δύο αυτοκινήτων...
Μπορεί και αυτό με τα 10000 να σου βγει χαρτί ( ο κουνιάδος μου είχε πάρει μέσω γνωστού ένα fiesta του 2011 με 10000χλμ που το είχαν για td σε σούπερ τιμη και του βγήκε χαρτί ) αλλά του βγήκε, ενώ μπορεί και να μην του έβγαινε, να ήταν κάνα σκισμένο td.
Ενώ το άλλο είναι πρακτικά καινουργιοΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έμαθες γιατί το πουλάει τελικά ο άνθρωπος ; και γιατί τόσο κάτω σε σχέση με τα έξτρα που του έχει βάλει ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Έμαθες γιατί το πουλάει τελικά ο άνθρωπος ; και γιατί τόσο κάτω σε σχέση με τα έξτρα που του έχει βάλει ;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήθελα να γίνω αδιακριτος. Δε μου μυρίζει κάτι ύποπτο.
-
Ωραία σούπερ . Μακάρι να είναι έτσι Και μακάρι και ο άνθρωπος να μην έχει κάτι σοβαρό να αντιμετωπίσει .
Όλα να πάνε καλά φίλε μου . Στο εύχομαι !
-
Ε για να το δινει ετσι νωρις, προφανως θα χει αναγκη τα χρηματα, κατι θα προέκυψε....
Ενω τω μεταξυ λογικα θα ταν παραγγελια το αμαξι μ αυτα τα εξτρα οποτε σκεφτείτε να περιμενεις τοσο καιρο να το παρνεις κ ν αναγκαστείς τοσο συντομα να το δωσεις!! Πολυ κριμα...
Φιλε πηρες πολυ καλη αποφαση το αμαξι αξιζε 100% να το δεις. Να μας κρατησεις ενήμερους!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
σίγουρα η καλύτερη επιλογή...ΚΑΙ όλα τα θετικά της Χ1 ΚΑΙ εξοπλισμός ΚΑΙ αξιοπρεπέστατες επιδόσεις!
Όλα να πάνε καλά, να το πάρεις και να το ευχαριστηθείς! Welcome to the club!
Παρεπιπτόντως, να άλλη μια περίπτωση που ένα φόρουμ βοηθά πραγματικά έναν χρήστη - και μάλιστα αλλάζοντας την απόφασή του - να πάρει σωστή απόφαση προς όφελός του! Με κάτι τέτοια βλέπω πως αξίζει ακόμη περισσότερο να περνά κάποιος εδώ μέσα χρόνο! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
σίγουρα η καλύτερη επιλογή...ΚΑΙ όλα τα θετικά της Χ1 ΚΑΙ εξοπλισμός ΚΑΙ αξιοπρεπέστατες επιδόσεις!
Όλα να πάνε καλά, να το πάρεις και να το ευχαριστηθείς! Welcome to the club!
Παρεπιπτόντως, να άλλη μια περίπτωση που ένα φόρουμ βοηθά πραγματικά έναν χρήστη - και μάλιστα αλλάζοντας την απόφασή του - να πάρει σωστή απόφαση προς όφελός του! Με κάτι τέτοια βλέπω πως αξίζει ακόμη περισσότερο να περνά κάποιος εδώ μέσα χρόνο!+1
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εξαιρετική επιλογή...μπράβο!!!
Ευχές, όταν το παραλάβεις (είμαι και προληπτικός... )
Μόνο το Professional Navi έχει €3.500 ως έξτρα....έχει πολύ καλό εξοπλισμό το αυτοκίνητο και μάλιστα χρηστικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιείς κάθε μέρα και θα σου διευκολύνει την καθημερινότητα.
-
Στα πλαίσια της πλήρους ενημέρωσης επιβάλλεται να τονίζουμε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά!
Έχω γράψει πόσο ευχαριστημένος είμαι από το αμάξι και φυσικά δεν αλλάζει αυτό και τώρα ήρθε η ώρα να γράψω και για ένα μικρό ελάττωμα που μου παρουσίασε : Κάποιες φορές όταν κατέβαζω το παράθυρο του οδηγού κάτω από τη μέση και δοκιμάζω να το ξανανεβάσω αυτό σταματά στη μέση και ξανακατεβαίνει. Αυτό το κάνει μόνο το παράθυρο του οδηγού και όχι τα υπόλοιπα τρία παράθυρα. Δεν το κάνει συνέχεια, αλλά κάποιες φορές. Το ανέφερα πριν λίγες μέρες στον μηχανικό της αντιπροσωπίας και μου εξήγησε ότι υπάρχει ένα μοτεράκι με έναν αισθητήρα που ενεργοποιείται, για να μην πιάσει το παράθυρο κανένα χέρι ή κεφάλι όταν ανεβαίνει. Πρόσθεσε ότι εάν μου το ξαναπαρουσιάσει να τους ενημερώσω αμέσως, για να μου το ρυθμίσουν/αλλάξουν. Επειδή μου το ξαναέκανε 1-2 φορές πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπε ο μηχανικός ότι θα παραγγείλει αμέσως αυτό το μοτεράκι με τον ενσωματωμένο αισθητήρα και θα με πάρει τηλέφωνο μόλις το έχει, για να το αλλάξουμε και να μην μου ξαναπαρουσιάσει το ίδιο! Θα σας ενημερώσω μόλις γίνει η αντικατάσταση η οποία είναι φυσικά μέσα στην εγγύηση. -
Μια χαρά ! Αυτά βέβαια είναι πταίσματα ! Να ξέρεις ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μου αρέσει η καινούργια Χ1.
-
Μερικές φορές, αυτό το θέμα με το παράθυρο λύνεται απλά με αρχικοποίηση της αυτόματης λειτουργίας. Όμως, εφόσον είσαι στην εγγύηση μια χαρά κάνουν και στο αλλάζουν, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μερικές φορές, αυτό το θέμα με το παράθυρο λύνεται απλά με αρχικοποίηση της αυτόματης λειτουργίας. Όμως, εφόσον είσαι στην εγγύηση μια χαρά κάνουν και στο αλλάζουν, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Αυτό πίστευα και εγώ ότι θα έκαναν, αλλά αφού μου είπαν να το αλλάξουν...δεν έφερα αντίρρηση...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μερικές φορές, αυτό το θέμα με το παράθυρο λύνεται απλά με αρχικοποίηση της αυτόματης λειτουργίας. Όμως, εφόσον είσαι στην εγγύηση μια χαρά κάνουν και στο αλλάζουν, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Αυτό πίστευα και εγώ ότι θα έκαναν, αλλά αφού μου είπαν να το αλλάξουν...δεν έφερα αντίρρηση...
Η αλλαγή συνεπάγεται και ξήλωμα της ταπετσαρίας και γενικά χέρι στο αμάξι, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται!
Αν λυνόταν με ένα reset θα ήταν καλύτερα ! -
Ο χρήστης afex έγραψε:
Με ψησατε θα του μιλήσω και θα πάω αν μπορεσω. Με χαλάει το άσπρο χρώμα, αλλά αξίζει πιστεύωΔιάβασα τις σκέψεις σου και αφενός και εγώ θα προβληματιζόμουν με το td μιας και συχνά στη bmw τα δίνουν ΣΚ σε καλούς πελατες και τα σκίζουν σε αντιθεση με άλλες εταιρίες που κάνεις td με τον πωλητή αγκαλιά, ενώ ακόμα συχνότερα και σε όλες τις εταιρίες το td είναι το όχημα όλης της έκθεσης και πάνε και έρχονται οι πωλητές κλπ.
Από την άλλη όμως αυτό με το προσωπικό πρόβλημα που επικαλείται ο πωλητής μου δημιουργεί 'άσχημη' αίσθηση (κακό κάρμα;;) .. είναι σαν να αγοράζεις σπίτι από πληστειριασμό...
Ασε που δεν σου αρέσει το χρώμα και πίστεψε με τη λάθος επιλογή χρώματος θα τη λουζεσαι καθημερινά για χρόνια και θα έιναι το πρώτο που θα σε ενοχλεί! Εγώ ακόμα 'κλαίω' καθημερινά με το μαύρο που πήρα το QQ, λόγω διαθεσιμότητας τότε! -
Επειδή δεν ξέρουμε το 'πρόβλημα' που οδηγεί τον άνθρωπο στη άμεση πώληση του αυτοκινήτου ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει στον φίλο μας .
Αλήθεια γιατί σε χαλάει το μαύρο ; το QQ ειδικά σε σκούρα χρώματα είναι ακόμα πιο ωραίο.
-
Το ότι μπορεί ο πρώην ιδιοκτήτης να είχε κάποια ατυχία (αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί με τα μεταχειρισμένα ακούς απίστευτες ιστορίες), δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται άμεσα τα χρήματα. Δε νομίζω δηλαδή αν θα είναι πιο χαρούμενος, αν σκεφτούν όλοι 'συμπονετικά' και τελικά δεν αγοράσουν το αυτοκίνητο του. Άσε που αν δε το κάνεις εσύ, θα το πάρει ο έμπορος και απλά θα αγοράσεις στην συνέχεια το ίδιο αυτοκίνητο με καπέλο
-
Υπάρχει και η λύση της μεμβράνης αν δε του αρέσει το χρώμα.. Πάντως η bmw όπως αναφέρθηκε, σ αυτο το χρώμα το λάνσαρε και θεωρώ πως όταν ο φίλος το δει από κοντά θα ενθουσιαστεί
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Υπάρχει και η λύση της μεμβράνης αν δε του αρέσει το χρώμα.. Πάντως η bmw όπως αναφέρθηκε, σ αυτο το χρώμα το λάνσαρε και θεωρώ πως όταν ο φίλος το δει από κοντά θα ενθουσιαστείSent from my iPad using Tapatalk
Σωστος
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκεφτείτε και το άλλο :
Προφανώς έχει πληρώσει πολύ περισσότερα για να το αγοράσει και τώρα χάνει πολλά χρήματα, πολύ περισσότερα από όσα θα κόστιζε κάθε επισκευή - πρόβλημα που θα μπορούσε να του παρουσιαστεί, την οποία πάλι δεν θα πλήρωνε εφόσον το αμάξι είναι μέσα στην εγγύηση! Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας...τουλάχιστον για τα χρόνια της εγγύησης... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η αλλαγή συνεπάγεται και ξήλωμα της ταπετσαρίας και γενικά χέρι στο αμάξι, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται!
Αν λυνόταν με ένα reset θα ήταν καλύτερα !Δεν είναι πρόβλημα αυτό...δεν παθαίνει κάτι η ταπετσαρία. Ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο την βγάζει πολύ εύκολα. Ακόμα όμως και κάποια μικροζημιά να γίνει (π.χ. σπάσουν μερικά κλιπάκια), θα την επισκευάσουν δωρεάν. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για τέτοια πράγματα.
Όσο για το συγκεκριμένο Χ1 που πωλείται λόγο 'προσωπικού προβλήματος' ούτε εμένα με προβληματίζει, γιατί πέραν του τρακαρίσματος (το οποίο φαίνεται) ακόμα και εάν έχει θέμα το αυτοκίνητο, θα λυθεί εντός εγγύησης. Τώρα γιατί το πουλάει, μόνο αυτός ξέρει. Τέλος, επειδή δεν ξέρουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, δεν ξέρουμε και σε τι τιμή το έχει αγοράσει (μπορεί π.χ. να το έχει πάρει πολύ κοντά στην τιμή που το πουλάει), οπότε ίσως να μην χάνει τόσα πολλά όσο πιστεύουμε.
BMW X1 2016