-
Πες μας τιμή!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Πες μας τιμή!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Το πήρα 8000€.
-
Νομίζω έκανες εξαιρετική επιλογή. Καλοταξιδη. Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε το εργαλείο!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Νομίζω έκανες εξαιρετική επιλογή. Καλοταξιδη. Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε το εργαλείο!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ευχαριστώ!
Θα βάλω μόλις βγει απο συνεργείο -
Γαμώ τα αμαξάκια (τι αμαξάκι, αμαξάρα είναι ) Καλοτάξιδο
-
Να'σαι καλά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να αγοράζουν σήμερα ειδικά αυτοκίνητα. Ίσως επειδή είναι ένας από αυτούς και θέλω να το νιώθουν και άλλοι. Για την ιστορία δεν ήθελα να ανεβω σε διλιτρο και κατέληξα με ένα MX-5 NC 1.8, αλλά αυτή την άλφα την ονειρευόμουν
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να αγοράζουν σήμερα ειδικά αυτοκίνητα. Ίσως επειδή είναι ένας από αυτούς και θέλω να το νιώθουν και άλλοι. Για την ιστορία δεν ήθελα να ανεβω σε διλιτρο και κατέληξα με ένα MX-5 NC 1.8, αλλά αυτή την άλφα την ονειρευόμουνSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Όμορφο το MX-5!
Πάντως γενικότερα οι άνθρωποι δεν χαίρονται οταν κάποιος παίρνει ένα ειδικό αυτοκίνητο.
Αν έπρεπε να βάλω ποσοστά, θα έλεγα οτι το 95% το εκλαμβάνει ως κακό πράγμα.
Χαίρομαι που πάντα άνηκα στο άλλο 5% οταν ακομα δεν είχα χρήματα να αγοράσω ποδήλατο. -
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Πες μας τιμή!
Το πήρα 8000€.
Θα δωσεις και κατι να γινει οπως πρεπει και εισαι ετοιμος!
Πάντως γενικότερα οι άνθρωποι δεν χαίρονται οταν κάποιος παίρνει ένα ειδικό αυτοκίνητο.
Αν έπρεπε να βάλω ποσοστά, θα έλεγα οτι το 95% το εκλαμβάνει ως κακό πράγμα.
Χαίρομαι που πάντα άνηκα στο άλλο 5% οταν ακομα δεν είχα χρήματα να αγοράσω ποδήλατο.Εχεις πολυ δικιο... Αλλα εμεις γουσταρουμε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πες μας τιμή!
Το πήρα 8000€.
Εκτός από τα γενικά φτιαξίματα (κυρίως λόγω ακινησίας) που χρειαζόταν + λάστιχα, σκέφτομαι οθόνη μέσα + ενα επαναπρογραμματισμό + φίλτρο για να πηγαίνει ενα κλικ πιο καλά
Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη
-
Σε πρωτη φαση καμια βελτιωση.. να εχεις κατι να κανεις μελλοντικα, τη στιγμη που λιγο θα νιωθεις οτι κατι ισως λειπει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε πρωτη φαση καμια βελτιωση.. να εχεις κατι να κανεις μελλοντικα, τη στιγμη που λιγο θα νιωθεις οτι κατι ισως λειπει.Πολύ σωστό.
-
Πες μας τιμή!
Το πήρα 8000€.
Εκτός από τα γενικά φτιαξίματα (κυρίως λόγω ακινησίας) που χρειαζόταν + λάστιχα, σκέφτομαι οθόνη μέσα + ενα επαναπρογραμματισμό + φίλτρο για να πηγαίνει ενα κλικ πιο καλά
Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη
Κοίτα να το χαρείς το εργαλείο και άσε τις παρεμβάσεις ακόμα δεν το πήρες..
Αυτές όπως είπαν θα δώσουν το αλατοπίπερο όταν χρειαστεί αν χρειαστεί..
-
Guys ξέρετε τι λάστιχα ειναι ιδανικά για το brera? οι ζάντες είναι οι κλασικές 18' με τις πολλές ακτίνες.
-
Guys ξέρετε τι λάστιχα ειναι ιδανικά για το brera? οι ζάντες είναι οι κλασικές 18' με τις πολλές ακτίνες.Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοταξιδη καταρχας! Ευχαριστα και ασφαλη χλμ ευχομαι. Εισαι οντως απο τους ελαχιστους, που κατεληξαν, με συντομες μαλιστα διαδικασιες, σε αυτο που σκεφτοντουσαν απο την αρχη!
Σε οτι αφορα τα ελαστικα, imo δυο ειναι οι κορυφαιες μαρκες και αντιστοιχα τα μοντελα ελαστικων...Στην απαιτητικη διασταση των 18'' για σπορ αισθηση, χωρις ομως συμβιβασμους σε βρεγμενο, ποιοτητα κυλισης και ανεση...
Τα Pirelli Pzero, και τα Michelin Pilot supersport...Mιας και εχεις Ιταλικο αυτοκινητο, νομιζω τα Pirelli θα της πανε πιο πολυ...
-
Ευχαριστώ πολύ!
Θα πάω προς τα pzero μιας και τα βρίσκω αρκετά φτηνότερα.Η αλήθεια ήταν ότι δεν είχα σκοπό να αγοράσω σύντομα, αλλά τα σχέδια άλλαξαν οταν το είδα από κοντά
-
Τα Pzero ειναι απίστευτα απλά δεν κρατάνε πολύ (εννοώ χιλιομετρικα)
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Τα Pzero ειναι απίστευτα απλά δεν κρατάνε πολύ (εννοώ χιλιομετρικα)Sent from my iPad using Tapatalk
Όταν λες δεν κρατάνε πολύ χιλιομετρικά, δηλαδή πόσο;
Ποια προτείνεις;
Σε καλή τιμή βρίσκω επίσης goodyear & continental.
Τα michelin που προτείνει ο φίλος πιο πάνω είναι τα ακριβότερα που έχω βρει μέχρι στιγμής! -
Δεν ξέρω λεπτομέρειες και φαντάζομαι οτι αυτο ειναι και σχετικό. Ειναι λάστιχαρες και έχουν πολύ μαλακή γόμα , ζεσταίνονται γρήγορα και ειναι θεϊκά για αμάξια επιδόσεων . Φίλος μου τα εχει σε supercar 600 ίππων και ειναι εντυπωσιακά
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δεν ξέρω λεπτομέρειες και φαντάζομαι οτι αυτο ειναι και σχετικό. Ειναι λάστιχαρες και έχουν πολύ μαλακή γόμα , ζεσταίνονται γρήγορα και ειναι θεϊκά για αμάξια επιδόσεων . Φίλος μου τα εχει σε supercar 600 ίππων και ειναι εντυπωσιακάSent from my iPad using Tapatalk
χμ κατάλαβα, αυτό σημαίνει ότι σε λακούβες κι κακοτράχαλα Ελληνικά σοκάκια η ζωή τους μειώνεται δραστικά.
Γνώμες για αγορά σπορ μετ/νου αυτοκινήτου ως €20.000 +-