Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.
Πριν περιπου 2 εβδομαδες εχωντας ενα ατυχημα αναγκαστηκα να αποχωριστω το αμαξι μου (vw scirocco 1.4 160)
Προσπαθωντας να ξαναξεκινησω απο το 0 και αυτη τη φορα με καπως αρκετα χαμηλοτερο budget το πορτοφολι μου δεν ευνοει την αγορα του ιδιου μοντελου με αποτελεσμα να στρεφομαι σε ισαξια οχηματα αντιστοιχων προδιαγραφων αλλα χαμηλοτερου κοστους.
Αναμεσα σε λιγες ''καλες'' επιλογες ξεχωρισα το ibiza bocanegra σε πολυ καλη τιμη ικανοποιιτικα χλμ. και τελεια κατασταση (μοντελο 09')
Σα μοντελο ειναι γρηγορο και εμφανισιμο σε σημειο να με ψηνει αλλα εχω ακουσει ελαχιστα για αυτο και το ποιο πικαντικο σημειο που με ζοριζει ειναι το αυτοματο κιβωτιο καθοτι σε 4 αμαξια που εχω αλλαξει δεν ειχα ποτε εμπειρια με αυτοματο.
Εσεις τι πιστευετε? μπορει καποιος να το συνηθισει αυκολα αυτο?
Υπαρχει καποιο μελανο σημειο στα αυτοκινητα με αυτοματα κιβωτια που πρεπει να γνωριζω?
Οι αποριες μου γινοντε γιατι ουσιαστικα καλουμε να αγορασω κατι που αυτη τη φορα θα με δεσμεψει οικονομικα και ουσιαστικα δε θελω να ξαναεχω τα ιδια με το προηγουμενο οχημα λογο δυσκολιας στο χειρισμο του.
Ποσοι εχετε οδηγησει αυτοματο για πρωτη φορα και πως σας φανηκε?