-
-
-
Σήμερα έτυχε και πέρασα πεζός από σημείο της Λ. Αλίμου από όπου χρόνια περνάω πάντα με αυτοκίνητο και δεν είχα δει τίποτα... οι 2 μάντρες-μεσοτοιχία γεμάτες αυστηρά Αμερικάνικα. Δεν ξέρω αν πρόκειται για 'μαγαζί' ταμπέλα δεν είδα πάντως.
-
Ειχε ανεβασει φωτογραφιες καποτε ο Προδρομος απο αυτη τη μαντρα.. στη τελευταια φωτογραφια δεξια ,διακρινεται και το κοκκινο ford mustang της 'καταργημενης' πια ομαδας Σ ! Στις τοτε φωτογραφιες φαινοταν και ενας αμερικανικος γερανος που χρησιμοποιουσε η τροχαια για να σηκωνει τα παρανομως παρκαρισμενα.
-
Περνάω χρόνια, καθημερινά από εκείνο το σημείο, σχεδόν πάντα με το αυτοκίνητο.
Την γνωρίζω τη μάντρα, δεν την έχω δεί όμως ποτέ εν λειτουργία.Τί να παίζει, άραγε;...
-
Μόνο ο Προ έχει την απάντηση.. τα αυτοκίνητα πάντως πιθανόν έχουν σχέση και με την παλιά Αμερικάνικη βάση που είναι κοντά.
Eρώτημα για γερούς λύτες: το λευκό είναι Trans am ? -
Κι εγω θεωρω οτι ειναι trans am ,ναι.
-
Σίγουρα είναι Firebird πάντως ..
-
-
-
[quote='993cc']Σήμερα έτυχε και πέρασα πεζός από σημείο της Λ. Αλίμου από όπου χρόνια περνάω πάντα με αυτοκίνητο και δεν είχα δει τίποτα... οι 2 μάντρες-μεσοτοιχία γεμάτες αυστηρά Αμερικάνικα. Δεν ξέρω αν πρόκειται για 'μαγαζί' ταμπέλα δεν είδα πάντως.
quote] Ειναι ο τζιμης στην Αλιμου ο οποιος απο οτι λενε οι ειδικοι ειναι λιγο φαρμακειο ο τυπος .....παντως προ πολλων χρονων που ειχαμε ενα αμερικανικο φορτηγακι του χαμε αφησει αρκετα λεφτα για ανταλλακτικα -
-
fiat128 είχες δημοσιεύσει κάποτε αυτή τη wosleley θα ήθελα πληροφορίες που βρίσκεται;
-
Ηταν στην Αγ.Παρασκευη,αλλα δυστυχως πλεον ο χωρος εχει καθαριστει και δεν υπαρχει τιποτα..
-
-
-
to holden belmont ειναι αθηνα ή επαρχια;
-
Επαρχια..Αν ομως υπαρχει ενδιαφερον,γνωριζω αλλα 2 Holden εντος Αττικης..
-
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ροδος?
Αν ειναι αλλου ενδιαφερεται κοσμος!
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ