Εάν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, εννοείται να το αγοράσεις. 100.000χλμ δεν είναι πολλά για αυτό το αυτοκίνητο (εάν είναι σωστά συντηρημένο).
-
Χαίρετε παιδιά - παρακολουθώ το φόρουμ εδω για πολύ καιρό και θα ήθελα να σας συμβουλευτώ για μια αγορά που προέκυψε.
Καταρχήν, να σας πω ότι κατοικώ στο Καταρ εδώ και 2 μήνες, και ήρθα εδω για τις οικονομικές προοπτικές (και το αφορολόγητο εισόδημα) που προσφέρει γενικά η περιοχή. Το 2016 λογίζεται να είναι η χειρότερη χρονιά για την οικονομία της χώρας και ως συνέπεια, φεύγουν αρκετοί ξένοι υπάλληλοι και υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην αγορά.
Μόλις είδα μια 2007 BMW 750LI με 101,000 χλμ σε καλή κατάσταση με τιμή 7,700 ευρώ (συγκριτικά σε άλλες χώρες που έχω ζήσει αυτή η τιμή δεν παίζεται). Το ξέρω ότι είναι μεγάλο αμάξι και γενικά ταιριάζει σε μεγάλους ανθρώπους (είμαι 30 χρονών), αλλά πάντα μου άρεσαν τα S-Class, A8 και 7-series, και επίσης νιώθω ασφαλής επειδή εδώ οι ντόπιοι οδηγούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτοκίνητα (σκέψου το κάθε δεύτερο αυτοκίνητο στους δρόμους είναι Land Cruiser).
Δυστυχώς δεν μου κόβει καθόλου με τα αυτοκίνητα, και προορίζω να το πάω για λεπτομερή έλεγχο σε γκαράζ το Σ/Κ αλλά θα ήθελα απόψεις από εσάς που γνωρίζετε από αυτοκίνητα. Η τιμή είναι καλή, δεν νομίζω να το αμφισβητήσει κανείς, αλλά φοβάμαι το κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών.
Να τονίσω ότι το αυτοκίνητο κοστίζει λίγο λιγότερο από ένα μηνιάτικο για μένα εδώ, οπότε αμα δεν μου χαλάσει to transmission ή τίποτα στη μηχανή, πιστεύω αξίζει το ρίσκο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και τις απόψεις σας για παλαιά BMW, τα 7-series ή το συγκεκριμένο μοντέλο του 2007.
-
Χαίρετε παιδιά - παρακολουθώ το φόρουμ εδω για πολύ καιρό και θα ήθελα να σας συμβουλευτώ για μια αγορά που προέκυψε.
Καταρχήν, να σας πω ότι κατοικώ στο Καταρ εδώ και 2 μήνες, και ήρθα εδω για τις οικονομικές προοπτικές (και το αφορολόγητο εισόδημα) που προσφέρει γενικά η περιοχή. Το 2016 λογίζεται να είναι η χειρότερη χρονιά για την οικονομία της χώρας και ως συνέπεια, φεύγουν αρκετοί ξένοι υπάλληλοι και υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην αγορά.
Μόλις είδα μια 2007 BMW 750LI με 101,000 χλμ σε καλή κατάσταση με τιμή 7,700 ευρώ (συγκριτικά σε άλλες χώρες που έχω ζήσει αυτή η τιμή δεν παίζεται). Το ξέρω ότι είναι μεγάλο αμάξι και γενικά ταιριάζει σε μεγάλους ανθρώπους (είμαι 30 χρονών), αλλά πάντα μου άρεσαν τα S-Class, A8 και 7-series, και επίσης νιώθω ασφαλής επειδή εδώ οι ντόπιοι οδηγούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτοκίνητα (σκέψου το κάθε δεύτερο αυτοκίνητο στους δρόμους είναι Land Cruiser).
Δυστυχώς δεν μου κόβει καθόλου με τα αυτοκίνητα, και προορίζω να το πάω για λεπτομερή έλεγχο σε γκαράζ το Σ/Κ αλλά θα ήθελα απόψεις από εσάς που γνωρίζετε από αυτοκίνητα. Η τιμή είναι καλή, δεν νομίζω να το αμφισβητήσει κανείς, αλλά φοβάμαι το κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών.
Να τονίσω ότι το αυτοκίνητο κοστίζει λίγο λιγότερο από ένα μηνιάτικο για μένα εδώ, οπότε αμα δεν μου χαλάσει to transmission ή τίποτα στη μηχανή, πιστεύω αξίζει το ρίσκο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και τις απόψεις σας για παλαιά BMW, τα 7-series ή το συγκεκριμένο μοντέλο του 2007.
-
-
Εγω δεν θα το επερνα γιατι δεν μου αρεσει η 7αρα του 2007. Αντιθετα το μοντελο του 2009 ειναι ωραιο. Παντως θα θελει πολλα χρηματα για συντηρηση. Αν μπορεις να κανεις μερικα πραγματα μονο σου αγοραζοντας ανταλλακτικα απο το ιντερνετ θα μπορπυσες να την αγορασεις αν μετα απο ελεγχο δεις οτι δεν χρειαζεται πολλα. Αν βασιζεσαι σε γκαραζ για την συντηρηση αστο καλυτερα.
-
Ναι η αλήθεια είναι ότι θα βασίζομαι σε γκαράζ για συντήρηση, αλλά δεν έχω βρεί αντίστοιχα καλή τίμη σε αυτοκίνητο μέχρι στιγμή εδώ πέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Ο χρήστης 5iver έγραψε:
Χαίρετε παιδιά - παρακολουθώ το φόρουμ εδω για πολύ καιρό και θα ήθελα να σας συμβουλευτώ για μια αγορά που προέκυψε.Καταρχήν, να σας πω ότι κατοικώ στο Καταρ εδώ και 2 μήνες, και ήρθα εδω για τις οικονομικές προοπτικές (και το αφορολόγητο εισόδημα) που προσφέρει γενικά η περιοχή. Το 2016 λογίζεται να είναι η χειρότερη χρονιά για την οικονομία της χώρας και ως συνέπεια, φεύγουν αρκετοί ξένοι υπάλληλοι και υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην αγορά.
Αν το αμάξι είναι καθαρό,
εγώ θα προχωρούσα
με μόνο μείον το κόστος των ανταλλακτικών και την προηγούμενη χρήση του αυτοκινήτου στις δύσκολες συνθήκες της χωρας.Η 7άρα BMW ήταν πάντα για μένα ένα αμάξι για να βγάλεις γούστα
και στην περίπτωσή σου έχεις μια ευκαιρία που δε θα σου ξαναδοθεί εύκολα. -
Ευχαριστώ inertia, και εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι. Δεν έχω οικογένεια, δεν έχω χρέη, και η τιμή για αντίστοιχο αυτοκίνητο δεν νομίζω θα βρω σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.
-
Εγώ θα σου πω μόνο
πως τα γούστα που θα βγάλεις αξίζουν το ούτε ένα μηνιάτικο
στην εμπειρία που θα κρατήσει όσο τη θες
και που θα βγάλεις στο τέλος και κάποια χρήματα πίσω όταν ξαναπουλήσεις το αμάξι στον επόμενο.Κι αν πάλι δε βγάλεις γούστα
σκέψου μόνο την ποιοτική μετακίνηση
που στην Ελλάδα δε θα σου κόστιζε τόσο όσο για να νοικιάσεις αυτοκίνητο ανάλογης κατηγορίας.Εμπειρία ζωής με ελάχιστο κόστος.
Θα είναι το δώρο που θα σου κάνεις.
Αρκεί να μιλάμε για καθαρό αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης 5iver έγραψε:
Ναι η αλήθεια είναι ότι θα βασίζομαι σε γκαράζ για συντήρηση, αλλά δεν έχω βρεί αντίστοιχα καλή τίμη σε αυτοκίνητο μέχρι στιγμή εδώ πέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση.Eπισης, το εχεις οδηγησει; Πρεπει να είναι μαουνα. Εγω θα κοιταγα για κατι μικροτερο.
-
Το οδήγησα σήμερα και είναι τεράστιο, αλλά δεν παίζει θέμα γιατί εδώ οι δρόμοι είναι μεγάλοι, οι θέσεις στάθμευσης είναι μεγάλοι (υπόγεια πάρκινγκ παντού, όχι να ψάχνεις στενές θέσεις στάθμευσης στον δρόμο όπως στην Ελλάδα).
Ευχαριστώ inertia, θα περιμένω και εγώ τα αποτελέσματα του ελέγχου, και θα τις αναφέρω εδώ το Σάββατο.
Άμα το αγοράσω, θα πάθει σοκ η μητέρα μου, που έρχεται από Ελλάδα να με επισκεφθεί σε δύο εβδομάδες!
-
Ξέχασα να πω ότι οι μπροστινές θέσεις έχουν και ρύθμιση μασαζ - βέβαια είναι πολύ ήπιο το μασαζ, αλλά έχει πλάκα!
-
Ο χρήστης 5iver έγραψε:
Το οδήγησα σήμερα και είναι τεράστιο, αλλά δεν παίζει θέμα γιατί εδώ οι δρόμοι είναι μεγάλοι, οι θέσεις στάθμευσης είναι μεγάλοι (υπόγεια πάρκινγκ παντού, όχι να ψάχνεις στενές θέσεις στάθμευσης στον δρόμο όπως στην Ελλάδα).Ευχαριστώ inertia, θα περιμένω και εγώ τα αποτελέσματα του ελέγχου, και θα τις αναφέρω εδώ το Σάββατο.
Άμα το αγοράσω, θα πάθει σοκ η μητέρα μου, που έρχεται από Ελλάδα να με επισκεφθεί σε δύο εβδομάδες!
Οι μανάδες για αυτά είναι,
να μην ξέρουν από αυτά και να παθαίνουν το αρχικό σοκ.
Όταν όμως την φέρεις μερικές βόλτες
μετά θα έχει να λέει για το αμάξι που την πήγαινε στο Κατάρ
σε σχέση με αυτό που έχει συνηθίσει στην Ελλάδα.
Και θα έχει να λέει για μια ζωή,
αν αυτό κάτι πάει να πει.Είχα υπόψη και για το μέγεθος του αυτοκινήτου, και για τους δρόμους του Καταρ, και για την τιμή της βενζίνης φαντάζομαι.
Προχώρα.
Μαούνα πισωκούνα, drift στους δρόμους του Κατάρ, εμπειρία ζωής.
Ταρζανιές κάνουν κι οι Άραβες btw. -
Ευχαριστώ inertia!
Η ζωή εδώ είναι σουρεαλιστική και χλιδάτη. Να φανταστείς ζω σε ξενοδοχείο με δωρεάν valet parking. Τους παίρνεις τηλέφωνο 10 λεπτά πριν κατεβείς απο το δωμάτιο σου, και σε περιμένει το αυτοκίνητο με το που βγείς έξω. Μόνο στο Καταρ...
Βέβαια δεν έχω ζήσει καλοκαίρι ακόμα, όπου δεν βγαίνεις καθόλου απο αυτοκίνητο - κτήριο για 5 μήνες τον χρόνο.
Ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια για την σειρά 7, και τα 750 γενικώς!
-
εάν σου αρέσει just do it!
Προφανώς έχεις και τα χρήματα να το συντηρήσεις και όλες οι άλλες προϋποθέσεις φαίνεται να πληρούνται!
Απόλαυσέ το!Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, πάνω σε τι ακριβώς απασχολείσαι;
Κατασκευαστική εταιρία, πληροφορική ή κάτι άλλο; -
Βγαζεις πανω απο 8000€ και παίρνεις μεταχειρισμενο αμφιβόλου ποιοτητας και σκέφτεσαι και το κόστος συντήρησης;
-
Πάρ΄το!!!!
-
Εάν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, εννοείται να το αγοράσεις. 100.000χλμ δεν είναι πολλά για αυτό το αυτοκίνητο (εάν είναι σωστά συντηρημένο).
-
Πάρ΄το!!!!