-
Γενικά το κόστος πως πάει; Είναι ακριβή η 3Μ; Εγώ όπως έγραψα και πριν θα βάλω τα 3 πίσω παράθυρα. 2 των επιβατών + το πίσω παράθυρο.
-
up
Και γω για 3μ ψηνομαι.
Εστειλα μαιλ για προσφορα..Βλεπω παντως οτι και η Λουμαρ και η 3μ εχουν αρκετους τυπους μεμβρανων..
-
Και η Madico έχει ένα ωραίο σκούρο......
-
Στο yaris (άσπρου χρώματος) έβαλα llumar titanium D5150.
Το αντίστοιχο στην aswf είναι το 35; σκόφτομαι να το βάλω στο qashqai που έρχεται σε μαύρο την άλλη εβδομάδα.
Δεν θέλω να πάω σε πιο σκούρο από αυτό του yaris.... -
Δηλαδή αν κάποιος βάλει αυτές τις μεμβράνες που κάνουν 15 Ευρώ (95% μαύρο, 0,50 Χ 3 μέτρα ρολό) στα τρία πίσω παράθυρα, μόνος του χωρίς παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού θα είναι πλήρως νόμιμος χωρίς κανένα πρόβλημα ; Όυτε χαρτιά θα του ζητήσουν ούτε θα του πουν τίποτα στο ΚΤΕΟ;
-
Το να το βάλεις μόνος σου….είναι μια σκέψη, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σου γίνει το αναμενόμενο που θέλεις!!!! Θέλει μεγάλη προσοχή, βρεγμένο τζάμι, μπιστολάκι μαλλιών (έτσι είχα δη παλιότερα πως το έκαναν) βασικά θα σου πετάξει φουσκάλες και γενικά θα είναι χάλια…. Έχω δει μερικά έτσι και είναι σαν τον κ@@@ο της μαϊμούς!!!!! Θέλει πολύ προσοχή και πιθανών και πείρα!!!! Φυσικά σχετικά με το ΚΤΕΟ δεν θα έχεις πρόβλημα, φτάνει να πληροίς κάποιους ορους…..
Τώρα όσο για το μαύρο που λες;;;; τι να πω;;;; πολυυυυυ μαύρο και πολύ ΜΑΥΡΙΛΑΑΑΑΑ λες και θα είσαι στις μυστικές υπηρεσίες….. Ίσως επειδή εγώ είμαι της άποψης να μην είναι πολύ σκούρο, απλά ένα τόνο να φιλτράρει τον ήλιο! -
Εντάξει βάζεις το 65% . Όχι με πιστολάκι μαλλιών αλλά με πιστόλι θερμού αέρα όπως αυτά
https://www.google.gr/search?q=π%C ... 01&bih=671
και το κάνεις για πλάκα περισσότερο αν σαρέσουν αυτά... όποτε θες τα βγάζεις.
-
Καλησπερα σε ολους.Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Countryman με εργοστασιακα φιμε πισω κ θελω να βαλω αυτες τις μερες μεμβρανες στις μπροστινες πορτες και στις ηλιοροφες.Ισχυει οτι τα εργοστασιακα φιμε δεν κανουν δουλεια οπως οι μεμβρανες απο θεμα θερμομονωσης η ειναι παραμυθι για να σου πουλανε περισσοτερες μεμβρανες?Η Mini παντως στο φυλλαδιο της τα λεει θερμομονωτικα κρυσταλλα(και εχεις εξαιρετικη ορατοτητα απο μεσα).
-
αγαπητε dimtzo : αρχές απριλη βγαινει το promotion για φιμε της carglass με εκτπωση, για κανα μηνα θα υσχυει αυτο .. 2130 11 0085 τηλεφωνο επικοινωνιας
-
Με τερμα μαυρο φιμε στο πισω παμπριζ ,στα υπολοιπα 4 τζαμια μετριας σκουροτητας φιμε και μαυρο εσωτερικο +μαυρους ανεμοθραυστες σε 3 ελεγχους τροχαιας ποτε κανεις δεν μου ειπε τιποτα.Βεβαια οι τρεις ελεγχοι οφειλονται στην αισθητικη του αυτοκινητου και στο οτι κατι εψαχναν και δεν ηθελαν να κοψουν κληση.Την μια φορα μου ζητησαν μονο αδεια και ταυτοτητα...........
-
W202 AMG : ειναι και σε τι χαρακτηρα αστυνομικου θα πεσεις , αλλος μπορει να σε πει βγαλτα εκεινη την στιγμη ή φαε την κληση, παιζουν πολλα.
-
Η κλήση ειναι 40 ευρώ που αν πληρωθούν σε 10 μέρες ειναι 20 ευρώ.
Πιο σοβαρό ειναι τα πλαστικά ολίγον φιμέ καλύμματα των πινακίδων, θεωρούνται παραποίηση οχήματος και τρως 300 ευρώ πρόστιμο. Μου είχε τύχει στο κέντρο (πανεπιστημίου και βουκουτεστιου. Ίσα που γλύτωσα αφαίρεση πινακίδων, διπλώματος και άδειας. -
20 ευρω δεν βαριεσαι.....καλα οι σκουρες ζελατινες στις πινακιδες θεωρειται πολυ χοντρη παρανομια.Αυτο που αναφερθηκε παραπανω για τους αστυνομικους ισχυει....παντως δεν εχω τυχει σε στραβο αστυνομικο ή καλυτερα σε υπερβολικο.
Διαφανη ζελατινα μονο στην μπροστινη πινακιδα επιτρεπεται?(λογοι καθαριοτητας)
Οταν εχεις κανει μ@λ@κι@ π.χ. με μηχανακι κινηση σε πεζοδρομο(ιδιαζουσα περιπτωση τεσπα) συχνα σε σημειωνουν σε ενα μπλοκ.....Προχθες με το αυτοκινητο που με σταματησαν(δεν ηθελαν να γραψουν....ταυτοτητα μου ζητησε ο αστυνομικος),η αστυνομικος που ηταν μαζι του σημειωνε καποιους αριθμους που της ελεγε ο αστυνομικος που με ειχε σταματησει.ΤΙ μπορει να ηταν δηλαδη???? -
Πουθενά δεν επιτρέπεται ζελατίνα στις πινακίδες
-
Καμια προταση εγκαταστατη με πμ που να κανει καλη δουλεια?
-
Καλησπέρα στους φίλους.
Ενδιαφέρομαι για την τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών όχι τόσο για λόγους αισθητικούς όσο προστασίας.
Θα προτιμούσα στα 4 πλαινά παράθυρα και το πίσω.
Στόχος μου να διατηρώ την θερμοκρασία χαμηλή, να προστατεύσω το σαλόνι και να μην με παρατηρούν αδιακριτα βλέμματα.
Υπάρχει κάποια πρόταση και ποιο είναι το κόστος τοποθέτησης; Αξίζει μια τέτοια 'επένδυση';
Τι κατηγορία να επιλέξω για να καλύψω τις ανάγκες μου;Από μια μικρή έρευνα οι τιμές ποικίλουν από 120€ έως 400€.
Ποια η γνώμη σας;Πριν το άνοιγμα κάποιου νέου θέματος, ο χρήστης πρέπει να διερευνά μήπως ήδη υπάρχει κάποιο πρόσφατο συναφές θέμα, και αν υπάρχει, να εντάσσει το μήνυμά του εκει.
-
τι υγρο ψεκαζουνε στα τζαμια πριν τοποθετησουν την μεμβρανη; Το ιδιο ψεκαζουν πριν τοποθετησουν στο κινητο το tempered glass ή τη μεμβρανη για να μην κανει φουσκάλες! Ειναι σαπουνονερο; Γιατι θελω να βάλω tempered glass στο S7 Edge. Ρωταω σε φορουμ κινητων και δεν ξερουν
-
Σαπουνόνερο εγώ ξέρω.
Το ψάχνεις και βρίσκεις σχετικά βίντεο στο youtube,
tint car windows . -
ευχαριστω παρα πολυ!!!
-
Στα φιμε προτιμουν το Johnson baby sampoon
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ