-
Καλημέρα,
συγχαρητήρια για την εφαρμογή. Την χρησιμοποιώ σε WP 8.1 και είναι αρκετά εύχρηστη. Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην περιορίζονται τα πρατήρια που βλέπω με βάση τον Δήμο; Ειδικά αν μένει κάποιος σε όρια δήμων δεν είναι πολύ βολικό.
Εύχομαι να συνεχίσεις την ανάπτυξή της.
-
Ο χρήστης caret έγραψε:
Καλημέρα,συγχαρητήρια για την εφαρμογή. Την χρησιμοποιώ σε WP 8.1 και είναι αρκετά εύχρηστη. Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην περιορίζονται τα πρατήρια που βλέπω με βάση τον Δήμο; Ειδικά αν μένει κάποιος σε όρια δήμων δεν είναι πολύ βολικό.
Εύχομαι να συνεχίσεις την ανάπτυξή της.
Ευχαριστώ.
Την έκδοση για Windows Phone 8.1 την ανέπτυξε συνάδελφος και δεν γνωρίζω πότε θα αναβαθμιστεί με λειτουργία φόρτωσης βάσει τοποθεσίας στον χάρτη.
Βρίσκεται υπό ανάπτυξη πάντως η αναβάθμιση.
-
Να το ξαναπώ και εγώ.
Πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Την χρησιμοποιώ σε android.
Γρήγορη και ακριβής και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.
Για εμένα είναι πολύ χρήσιμο να βρίσκω τα εταιρικά πρατήρια, ειδικά επαρχία που ταξιδεύω συχνά....Καλή συνέχεια, ελπίζω να συνεχίσετε να την υποστηρίζετε!!
-
Χθες το πρωι περασα μεσα απο Δελφους. Στην εισοδο οπως ερχομαστε απο Αμφισσα υπαρχει ενα πρατηριο bp.
Μπαινω για φουλαρισμα. Ερχεται ο ιδιοκτητης με κοιταει και μου λεει....Γεια σου φιλε μου .....Γεια σας ...... Δε θα σου βαλω βενζινα...... Γιατι?..... επειδη ειναι στον πατο της δεξαμενης το καυσιμο. Δε το ρισκαρω να σου βαλω....
Φιλε μου του λεω στη ζωη μου δεν θυμαμαι αν εισαι ο δευτερος αντε τριτος πρατηριουχος που μου το λεει στις χιλ φορες που εχω βαλει βενζινη.
Να σαι καλα μου λεει.....βαλε ποιο πανω στο αλλο bp.....
Περιττο εδω να τονισω οτι τι κουπε χωρις καλη βενζινα και ποιο πολυ καθαρη δεν δουλευει...λογο βελτιωσης....
Σωστοοοοος!!!!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Χθες το πρωι περασα μεσα απο Δελφους. Στην εισοδο οπως ερχομαστε απο Αμφισσα υπαρχει ενα πρατηριο bp.Νομιζα οτι δεν υπαρχει αυτη η φυλη βενζιναδων....!!
Κατεβαζω την εφαρμογη και θα σας πω παρατηρησεις το απογευμα
-
Δημοσιεύτηκε η έκδοση 1.8 στο Play Store με τις ακόλουθες αλλαγές:
- Φιλτρο επιλογής για premium βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης.
- Λίστα με 'Αγαπημένα' οπουδήποτε στη χώρα (μπλε=κοντινά, μουσταρδί=μακρυνά), με live τιμές,
- Προσθήκη και αφαίρεση στα 'Αγαπημένα από οπουδήποτε στην εφαρμογή.
- Off-line λειτουργία (και με χάρτη) με το τελευταία φορτωμένο dataset. Αυτό σημαίνει π.χ. ότι φορτώνεις στο wifi του σπιτιού την περιοχή που πας εκδρομή και έχεις πρατήρια της περιοχής χωρίς να έχεις internet.
- Βελτιωμένος Τιμοκατάλογος Πρατηρίου με χρωματικό κώδικα.
- Υποστήριξη κάποιων περίεργων αναλύσεων (για τους 3-4 χρήστες που είχαν πρόβλημα).
- Διάφορες μικροβελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη και στα κείμενα.
Περιμένω τα σχόλια σας
-
1 στα 3 πρατηρια κλεβουν απο τις αντλιες τους. Το ανακοινωνουν στα ΜΜΕ λες και ειναι μοιραια κατασταση...
-
εξαιρετικο το fuel.gr μπορεις να το κανεις να ψαχνει μονο για πρατηρια με υγραεριο. Να το βαλετε στο http://www.autogasforum.gr
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
εξαιρετικο το fuel.gr μπορεις να το κανεις να ψαχνει μονο για πρατηρια με υγραεριο. Να το βαλετε στο http://www.autogasforum.grΧαίρομαι που σου άρεσε. Ευχαριστώ για το link θα δημοσιεύσω και εκεί
-
Μπράβο για τις αναβαθμίσεις!!
Όλες χρήσιμες. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ την εφαρμογή, άψογη!!Καλή συνέχεια!!
-
Μόλις την έβαλα και δείχνει πολύ καλή!
-
Πολύ καλή! Ιδανικά θα ήθελα ένδειξη πρατηρίων με αποδεδειγμένα καθαρό diesel χεχε και κατά δεύτερον καθαρή βενζίνη (χωρίς να σημαίνει ότι τα άλλα δεν έχουν). Πολλά ζητάω ε;
Θα μπορούσες να βάλεις έστω πρατήρια που χρησιμοποιούν τακτικά οι ταξιτζήδες γι' ανεφοδιασμό; Και κάτι ρεαλιστικό: πρατήρια που έχουν φάει πρόστιμα (με την παρούσα ιδιοκτησία για να'μαστε δίκαιοι), αιτιολογία προστίμου και ποσό. Τα τελευταία είναι, νομίζω, επισήμως διαθέσιμα στοιχεία.
-
Nτάξει το να μπουν αυτά με καθαρό καύσιμο είναι κάτι υποκειμενικό αλλά το να καταγραφούν αυτά που έχουν φάει πρόστιμο νομίζω είναι πολύ καλή ιδέα.
-
Εντάξει τα περί καθαρού καυσίμου ήταν μεταξύ σοβαρού κι αστείου (όχι ότι δε θα το'θελα, αλλά ποιος κρίνει ότι είναι καθαρό κτλ.).
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Πολύ καλή! Ιδανικά θα ήθελα ένδειξη πρατηρίων με αποδεδειγμένα καθαρό diesel χεχε και κατά δεύτερον καθαρή βενζίνη (χωρίς να σημαίνει ότι τα άλλα δεν έχουν). Πολλά ζητάω ε;Θα μπορούσες να βάλεις έστω πρατήρια που χρησιμοποιούν τακτικά οι ταξιτζήδες γι' ανεφοδιασμό; Και κάτι ρεαλιστικό: πρατήρια που έχουν φάει πρόστιμα (με την παρούσα ιδιοκτησία για να'μαστε δίκαιοι), αιτιολογία προστίμου και ποσό. Τα τελευταία είναι, νομίζω, επισήμως διαθέσιμα στοιχεία.
Για καθαρά καύσιμα δεν γίνεται γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια έχουν και ποια όχι. Επίσης τα πρατήρια που τους έχουν επιβληθεί πρόστιμα δεν τα γνωρίζουμε καθώς οι έλεγχοι γίνονται πολύ σπάνια και για ελάχιστα πρατήρια μόνο στην Αττική. Επίσης τα δεδομένα είναι πολύ παλιά και τίποτα δεν είναι 100% έγκυρο.
Μια λύση θα ήταν να αξιολογούσαν οι χρήστες τα πρατήρια αλλά και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις αν ο χρήστης λέει αλήθεια ή ψέμματα γενικά.
-
Όπως είπα και πριν κατανοώ ότι δεν μπορείς ν' αναφέρεις για καθαρά καύσιμα. Όσο για τους ελέγχους θυμάμαι ότι είχαν δημοσιευτεί κάτι λίστες στο παρελθόν. Όντως δεν ήταν πολύ πρόσφατες και για να λες ότι οι έλεγχοι είναι σπάνιοι και δεν είναι πλέον έγκυροι κάτι θα ξέρεις παραπάνω.
Για την αξιολόγηση των χρηστών όμως δε βλέπω γιατί να μην το υλοποιούσατε (εκτός αν είναι λόγω effort σε μια δωρεάν εφαρμογή - απόλυτα σεβαστό). Αν όμως δε σας απασχολεί το effort δε νομίζω ότι η μη αντικειμενικότητα των χρηστών είναι λόγος (εννοείται θα αξιολογούν όσοι έχουν account). Διαφορετικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν τόσα forum που οι εγγεγραμμένοι λένε τη γνώμη τους ή sites που βασίζονται σε βαθμολογίες χρηστών (από κριτικές ταινιών μέχρι restaurant και οτιδήποτε άλλο).
Γράφοντας τα παραπάνω ελπίζω να μη φαίνεται ότι κάνω μόνο κριτική. Η εφαρμογή είναι ήδη πολύ καλή και χρήσιμη και μπράβο σας. Απλά αναφέρω πιθανές - κατά τη γνώμη μου - βελτιώσεις. Μια άλλη ιδέα είναι να την κάνατε επί πληρωμή μόνο για registered χρήστες οι οποίοι θα είχαν το προνόμιο να βλέπουν και να γράφουν κριτικές.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Όπως είπα και πριν κατανοώ ότι δεν μπορείς ν' αναφέρεις για καθαρά καύσιμα. Όσο για τους ελέγχους θυμάμαι ότι είχαν δημοσιευτεί κάτι λίστες στο παρελθόν. Όντως δεν ήταν πολύ πρόσφατες και για να λες ότι οι έλεγχοι είναι σπάνιοι και δεν είναι πλέον έγκυροι κάτι θα ξέρεις παραπάνω.Για την αξιολόγηση των χρηστών όμως δε βλέπω γιατί να μην το υλοποιούσατε (εκτός αν είναι λόγω effort σε μια δωρεάν εφαρμογή - απόλυτα σεβαστό). Αν όμως δε σας απασχολεί το effort δε νομίζω ότι η μη αντικειμενικότητα των χρηστών είναι λόγος (εννοείται θα αξιολογούν όσοι έχουν account). Διαφορετικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν τόσα forum που οι εγγεγραμμένοι λένε τη γνώμη τους ή sites που βασίζονται σε βαθμολογίες χρηστών (από κριτικές ταινιών μέχρι restaurant και οτιδήποτε άλλο).
Γράφοντας τα παραπάνω ελπίζω να μη φαίνεται ότι κάνω μόνο κριτική. Η εφαρμογή είναι ήδη πολύ καλή και χρήσιμη και μπράβο σας. Απλά αναφέρω πιθανές - κατά τη γνώμη μου - βελτιώσεις. Μια άλλη ιδέα είναι να την κάνατε επί πληρωμή μόνο για registered χρήστες οι οποίοι θα είχαν το προνόμιο να βλέπουν και να γράφουν κριτικές.
Εννοείται πως συζήτηση κάνουμε και κάθε κριτική και πρόταση είναι δεκτή!
Το μοντέλο με τους registered είναι πιο καλό γιατί έτσι δεν θα τρολάρει ο οποιοσδήποτε. Θέλει μελέτη πάντως.
Για τα πρόστιμα όμως από τη στιγμή που το υπουργείο δεν διατηρεί μια επικαιροποιημένη βάση με πρόστιμα κλπ δύσκολα να γίνει ενσωμάτωση.
-
Oι κριτικές χρηστών είναι μια πολύ καλή επιλογή.
-
Αν οι κλήσεις που δέχεται το fuelGR συνιστούν ένδειξη, υπάρχει σίγουρα αύξηση στο ενδιαφέρον για αέριο και αυτό γίνεται σε βάρος της 95άρας βενζίνης. Το diesel κίνησης δεν φαίνεται να απειλείται. Τα δεδομένα αφορούν στο πρώτο 7μηνο του 2016 και περίπου 1.7 εκατομμύρια κλήσεις δεδομένων.
-
Η ενημερωση των τιμων ,με ποιο τροπο γινεται;;;;και καθε ποτε;;;
fuelGR Καύσιμα, Τιμές, Πρατήρια