-
Γνωστός μου αγόρασε μεταχειρισμένο Insignia Turbo που βρήκε σε ευκαιρία. Τώρα είναι στην υπέροχη φάση όπου πρέπει να αλλάξει για πρώτη φορά τα 245 λάστιχα που φοράει και του ζητάνε γύρω στο 1000€
Η φάση είναι πως το Focus RS με τα 350 άλογα φοράει 235 λάστιχο.
-
σε ένα κλασικό μικρομεσαίο των περίπου 115-120 ίππων, και συνυπολογίζοντας την ποιότητα των Ελληνικών δρόμων, δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο λόγο για κάτι παραπάνω από 16'.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γνωστός μου αγόρασε μεταχειρισμένο Insignia Turbo που βρήκε σε ευκαιρία. Τώρα είναι στην υπέροχη φάση όπου πρέπει να αλλάξει για πρώτη φορά τα 245 λάστιχα που φοράει και του ζητάνε γύρω στο 1000€Η φάση είναι πως το Focus RS με τα 350 άλογα φοράει 235 λάστιχο.
το πλάτος ενός ελαστικού, από μόνο του φυσικά δεν λέει κάτι. μάλλον κάτι λέει, μιας και σε προϊδεάζει για το τι...έρχεται!
εξίσου σημαντικό -αν όχι σημαντικότερο- είναι το προφίλ και βέβαια σε τι διάμετρο κουμπώνουν.και μιας και παραδειγματίζεις, θυμάμαι πχ. πριν 15 περίπου χρόνια ότι μια 911 Carrera βολευόταν με 17άρες, όταν μια super...Laguna τις κότσαραν 18άρες (νταξ έστω και σαν παραγγελία)
-
Να παραμείνει η συζήτηση στο QQ παιδιά?
-
Καλημέρα!
Με πήρε χτες ο αντιπρόσωπος και μου είπε ότι το QQ μου φορτώθηκε και σε 1 εβδομάδα θα είναι εδώ!
Το πρόβλημα είναι ότι η οδηγία της Nissan είναι : προχωρώ σε εξόφληση εντός της εβδομάδας, και παραλαμβάνω με έκπτωση 1080€ αντί για τα 1430€ !
Με 350€ δηλαδή, δεν με απασχολεί το τι θα γίνει με την απόσυρση.
Η άλλη λύση είναι να περιμένω και οοοοταν αποφασιστεί τι θα γίνει, τότε παραλαμβάνω, είτε με όλη την έκπτωση, είτε χωρίς!
Τι λέτε να κάνω? Προβληματίζομαι...Δεν θα έπρεπε να μου κάνει δώρο τα 1080€, ακόμα κι αν περιμένω και τελικά δεν ισχύσει η απόσυρση? Αφού η οδηγία της Nissan διάβασα ότι έλεγε 'δώρο τα 1080 σε όσους έχουν παραγγείλει από 01/01 ως 29/02' ... δεν περίμενα να μου βάλουν τέτοιο 'περιορισμό' για να ισχύσει το δώρο τους...
-
Καταρχήν, με το καλό να παραλάβεις!
Το 'δίλημμα' μου φέρνει σε εκβιασμό...
Η απόσυρση τολμώ να προβλέψω ότι θα πάρει κάποια παράταση.
Από ό,τι βλέπω αυτή η κυβέρνηση τέτοια ζητήματα τα χειρίζεται με απίστευτη καθυστέρηση, αλλά τελικά δεν αφήνει ξεκρέμαστο τον κόσμο...Άλλωστε μυρίζει και εκλογές το πολιτικό σκηνικό (ανεξάρτητα από το εάν τελικά θα γίνουν...)
Νομίζω ότι έχεις δυο επιλογές :- Περιμένεις (εάν δεν σε ενοχλεί - εγώ μάλλον δύσκολα θα έκανα υπομονή...) για να πάρεις όλη την έκπτωση
- Λες 'κάλλιο πέντε και στο χέρι' και δέχεσαι την προσφορά τους...ή διαπραγματεύεσαι κάτι καλύτερο;
-
Φίλε zero στα έγραψα και στο j11 forum. Περιμένεις 2 τουλάχιστον μήνες, έχεις πάρει και αξεσουάρ που περιμένουν τοποθέτηση, γιατί να περιμένεις άλλο;
Δεν συμμεριζομαι την αισιοδοξία του emperor για τους τύπους που μας κυβερνανε. Το πιθανότερο να κάνουν μετά από χίλια ζόρια μια μεταβατική λύση ίσως και με λιγότερη έκπτωση για να μην μείνουν να χαρτιά απόσυρσης στα χέρια κανενός. Δεν τους ενδιαφέρει η ιδιωτική οικονομία και η επιθυμία σου να πάρεις νέο αυτοκίνητο. Τόσοι μετανάστες έχουν νέο αυτοκίνητο;
Ειδικά όπως τίθεται η προσφορά είναι και λογική μιας και πρακτικά σου δίνουν όλο το όφελος της απόσυρσης αλλά σου αφαιρούν το κόστος του χαρτιού απόσυρσης που σε κάποιες περιόδους ή πάντοτε κάποιες εταιρίες έδιναν μεν ως δώρο αλλά στο τιμολογουσαν κανονικά (και εμένα έτσι συνέβη και με τα δύο αυτοκίνητα που πήρα με το καθεστώς απόσυρσης)
Στη θέση σου θα το έπαιρνα άμεσα και ίσως παζαρευα κανα αξεσουάρ ακόμα όσο διαρκεί και η έκπτωση της νισσαν στα αξεσουάρ η την τοποθέτηση των ραγων. -
Τις ράγες δεν αναλαμβάνουν να τις τοποθετήσουν..θα πρέπει να βρω άλλον να τις βάλει..ή να δοκιμάσω μόνος μου!
Κι εγώ πιστεύω ότι θα πάρει παράταση..ο μόνος μου ενδοιασμός για να μην περιμένω είναι ότι το όφελος θα είναι μικρότερο! Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον από τις δηλώσεις του Αλεξιάδη... -
+1 απο εμένα,πάρτο να το δουλέψεις...ήδη περιμένεις αρκετό καιρό!
-
Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα που ο καθένας κρίνει μόνος του τα του εαυτού του.
Προσωπικά θα το παραλάμβανα από τώρα.
Μετά από τοση αναμονή ως τώρα, επιτέλους να το πάρω και να το χαρώ.Μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν είναι ικανοί να κάνουν hotspots και τα στοκαρισμενα του λιμανιού ....
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν είναι ικανοί να κάνουν hotspots και τα στοκαρισμενα του λιμανιού ....
[emoji38][emoji38]Έγραψες Κώστα!!!!!
Ευτυχώς που γράφεις και εδώ αρκετά και σε διαβάζω και μαθαίνω και έμμεσα νέα σου!!! -
Κ εγώ είπα ότι δεν θα περίμενα, αλλά ότι δύσκολα θα κρεμάσουν τον κόσμο...σύντομα θα δουμε αν έχω δίκιο!
-
Και εγώ δεν θα περίμενα, μιας και δίνω μικρές πιθανότητες στο να κάνει κάτι το Ελληνικό Κράτος που θα είναι υπέρ μου. Για αυτό και επιλέξαμε να πάρουμε το QQ πέρσι το καλοκαίρι αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα περιμέναμε μέχρι να έρθει και να δούμε το HRV.
-
http://www.tanea.gr/autonea/agora/artic ... paei-aera/
-
Καλημέρα!
Είπα να μην το ρισκάρω και προχωράω με τα +350€..
Σήμερα το απόγευμα πάω για υπογραφές. Τρίτη φτάνει το αμάξι και παραλαμβάνω...ούτε που ξέρω πότε! Εσείς θα μου πείτε πόσες μέρες χρειάζεται περίπου, σίγουρα έχετε εμπειρία από τα δικά σας.. -
Με το καλό!!
Αν θυμάμαι καλά, από τη στιγμή που έρχεται το αμάξι θέλει 1-3 μέρες για τα χαρτιά και τα διαδικαστικά.
Μπορεί το 3 που γράφω να είναι πολύ, γιατί εγώ είχα πέσει πάνω στην αναμπουμπούλα με την αναστολή της ταξινόμησης τότε, αλλά κάπου εκεί πρέπει να είναι! -
Αλλού μου λένε για 8 εργάσιμες..! Είναι και η κατάσταση με την απόσυρση τώρα που παίζει να γίνεται χαμός!
Τέλοσπαντων, θα δω και τι θα μου πει ο αντιπρόσωπος σήμερα και θα σας πω.
Ευχαριστώ! Άντε να δούμε... -
Εννοούσα από τη στιγμή που φτάνει στην αντιπροσωπεία!
Δεν ξέρω τι κατάλαβες! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εννοούσα από τη στιγμή που φτάνει στην αντιπροσωπεία!
Δεν ξέρω τι κατάλαβες!Κατάλαβα από τη στιγμή που φτάνει στο τελωνείο! Όπως και να 'χει, σήμερα θα γίνω σοφότερος επί του θέματος!
Σκέφτομαι να του ζητήσω κανένα δωράκι ακόμα.. διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι μερικοί κάνουν δώρο και τα πλαϊνά σκαλοπάτια που τα ζαχάρωνα από την αρχή... -
Οι 8 εργάσιμες είναι από το τελωνείο και χρειάζονται για εκτελωνισμους κλπ. Το τριήμερο που λέει ο Βασίλης είναι από την παράδοση
του από τον εισαγωγεα που το εκτελωνιζει και το τιμολόγει στον έμπορο και μπορεί να είναι μεγαλύτερος ανάλογα με το τι αξεσουάρ έχεις ζητήσει.
Εσύ όμως αν θυμάμαι καλά έχεις και χρηματοδότηση οπότε δεν εμπίπτεις αυστηρά στον κανόνα αυτό.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]