-
Βενζίνη σήμερα στο Χαλάνδρι με 1,219e το λίτρο...
Ανεξάρτητο Πρατήριο (ΑΠ). Είμαι περίεργος να δω, αν θα το σκίσει το σκούτερ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βενζίνη σήμερα στο Χαλάνδρι με 1,219e το λίτρο...
Ανεξάρτητο Πρατήριο (ΑΠ). Είμαι περίεργος να δω, αν θα το σκίσει το σκούτερ...Βαση τιμων διυληστηριου αγοραζει ο παρατηριουχος 1.20. Το 1.219 απλα δεν στεκει.
-
Δεν ξέρω αν στέκει.
Ξέρω ότι έβαλα με 1.219e και από ότι βλέπω εδώ http://www.fuelprices.gr/CheckPrices υπάρχουν βενζινάδικα από 1.194e και αρκετά είναι και επώνυμα. -
Στο Κερατσινι υπάρχει Ετεκα με 1.179. Τόσο το είχα δει την παρασκευή νομιζω τελευταια φορά, δεν έτυχε να ξαναπερασω απο τοτε να δω αν έχει αλλάξει.
Υγ. Τώρα την βλέπω με τιμή 1.207 στο συστημα, καταχώρηση 05/03, την Ετεκα.
Και υπάρχει κι ανεξάρτητο στα 1.197. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω αν στέκει.
Ξέρω ότι έβαλα με 1.219e και από ότι βλέπω εδώ http://www.fuelprices.gr/CheckPrices υπάρχουν βενζινάδικα από 1.194e και αρκετά είναι και επώνυμα.Βλεπεις μονο τιμη , αδιαφοροντας για ποιοτητα και ποσοτητα. (Καλα στο σκουτερ δεν σε αφορα και πολυ η ποσοτητα. Και 10% να τσιμπαει η αντλια του δεν γινεται αντιληπτο στα λιγα λιτρα που παιρνει ενα σκουτερ).
Η βενζινη σημερα βγηκε απο το διυληστηριο 0.974 χωρις το φπα. Βαλτε και τα μεταφορικα(2-3 λεπτα) και φπα και κερδος πρατηριου, πρεπει να βγαινει γυρω στο 1.3 με νορμαλ κερδος πρατηριου. Κατω απο 1.25 κατι βρωμαει ως προς την ποσοτητα ή ως προς την ποιοτητα. Τα υλικα νοθευσης ειναι πολυ συγχρονα πλεον, δουλευουν πολυ καλα οι κινητηρες βραχυπροθεσμα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δεν ξέρω αν στέκει.
Ξέρω ότι έβαλα με 1.219e και από ότι βλέπω εδώ http://www.fuelprices.gr/CheckPrices υπάρχουν βενζινάδικα από 1.194e και αρκετά είναι και επώνυμα.Βλεπεις μονο τιμη , αδιαφοροντας για ποιοτητα και ποσοτητα. (Καλα στο σκουτερ δεν σε αφορα και πολυ η ποσοτητα. Και 10% να τσιμπαει η αντλια του δεν γινεται αντιληπτο στα λιγα λιτρα που παιρνει ενα σκουτερ).
Η βενζινη σημερα βγηκε απο το διυληστηριο 0.974 χωρις το φπα. Βαλτε και τα μεταφορικα(2-3 λεπτα) και φπα και κερδος πρατηριου, πρεπει να βγαινει γυρω στο 1.3 με νορμαλ κερδος πρατηριου. Κατω απο 1.25 κατι βρωμαει ως προς την ποσοτητα ή ως προς την ποιοτητα. Τα υλικα νοθευσης ειναι πολυ συγχρονα πλεον, δουλευουν πολυ καλα οι κινητηρες βραχυπροθεσμα.
Cson δεν ισχυει αυτο που λες. Σημερα δυο εταιρικα στο χαιδαρι πουλανε 1,229 εχτες με 1.219. Το ενα ειναι avin μακραιων το αλλο bp καλυψω. Τωρα αν κλεβουν και τα εταιρικα και μαλλιστα απο δυο διαφορετικες εταιρειες τι να πω; Να τα βαψουμε μπλε και να τα πεταξιυμε στην θαλασσα να τελειωνουμε.
-
Πριν τα πετάξουμε στη θάλασσα... μήπως παίζει ρόλο και *πότε *αγόρασαν την βενζίνη και με πόσο? Δεν είναι σωστό νομίζω να κοιτάμε την εκάστοτε *σημερινή *τιμή διυλιστηρίου αν το καύσιμο που βάζουμε είναι αγορασμένο πριν 1-2 βδομάδες πχ.. σωστά?
-
Αποφευγετε να βαζετε σεΑΠ.Σιγουρα εχετε δωσει +10 λεπτα το λιτρο,να μην πω για την ποιοτητα ειδικα στο πετρελαιο(τσεκαρισμενο)
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Βλεπεις μονο τιμη , αδιαφοροντας για ποιοτητα και ποσοτητα. (Καλα στο σκουτερ δεν σε αφορα και πολυ η ποσοτητα. Και 10% να τσιμπαει η αντλια του δεν γινεται αντιληπτο στα λιγα λιτρα που παιρνει ενα σκουτερ).
Δεν βλέπω μόνο την τιμή...
Απλά ήμουν με αναμμένο λαμπάκι βενζίνης και έβαλα στο πρώτο βενζινάδικο που βρήκα. Έτυχε να είναι ΑΠ και όταν μου έδωσε την απόδειξη πήρα πρέφα την τιμή.Συνήθως και στο σκούτερ και στο αυτοκίνητο βάζω είτε BP είτε SHELL.
Αν και έχω υποψίες ότι η BP είναι ποιο ποιοτική και καθαρή σε σύγκριση με τη Shell.
-
Από τα ίδια διυλιστήρια βγαίνουν και οι δύο.
-
Όχι.
BP = Motoroil = Διυλιστήρια Κορίνθου (Βαρδινογιάννης)
SHELL = ΕΛΠΕ = ΕΛΔΑ = Διυλιστήρια Ασπροπύργου (Λάτσης)
-
A ok γράψε λάθος!
-
Σιγά μην γράψω λάθος...
Δεν έγινε και τίποτα... Λεπτομέρειες... -
Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο και το χρημα να βαζει καποιος 100αρα ;
-
Συνέχεια? Προσωπικά πιστεύω όχι. Μια φορά κάθε ένα με ενάμιση μήνα ένα 20ρικο είναι must. Σε κανένα ταξίδι επίσης.
-
να μιλησω για τα δικα μου δεδομενα. Ειναι τουρμπο βενζινης σε καθημερινη βαση κανω πολυ λιγα χιλιομετρα περιπου 10 την μερα και το εχω σχεδον 2 μηνες .
-
Για τόσο λίγα χλμ, τότε ναι.
Εγώ που είμαι min 34 χλμ τη μέρα, δε βγαίνει οικονομικά συνέχεια 100αρα. Παίζω μπάλα με το βενζινάδικο κάθε Τρίτη στη Shell που έχει προσφορά την v-power.
Χτες που με έστειλε το αφεντικό Σχηματάρι και του πήρα ένα 50ρικο για βενζίνη και διόδια,έβαλα τα 30 100αρα. -
Δεν το λέω τόσο για το οικονομικό αλλά περισσότερο αν δίνει κάτι παραπάνω στο αυτοκίνητο και στην λειτουργία του κινητήρα η 100αρα σε σχέση με την 95 άρα.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικά έχεις λίγο καλύτερη απόκριση στο γκάζι.
Δεν γίνεται και αεροπλάνο, αλλά διαφορά υπάρχει.
Επίσης είναι και τα πρόσθετα που βοηθάνε στο να καθαρίσει λίγο η μπίχλα στο ρεζερβουάρ και γενικά στο κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όχι.BP = Motoroil = Διυλιστήρια Κορίνθου (Βαρδινογιάννης)
SHELL = ΕΛΠΕ = ΕΛΔΑ = Διυλιστήρια Ασπροπύργου (Λάτσης)
Μήπως το ανάποδο;
Τον Ιούνιο 2010 ολοκληρώθηκε η συμφωνία εξαγοράς των δραστηριοτήτων Shell στην Ελλάδα από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E.
Βενζίνη ώρα μηδέν!