-
για τους 'αδερφούς' με το scross, παίζει και μία ζάντα η momo winpro black.
Δείτε τις φωτογραφίες και αξιολογήστε. -
Ωραια ζαντα. Θα την προτιμουσα στο χρωμα του αλουμινιου. Ειναι θεμα γουστου. Οπως θεμα γουστου ειναι σε ενα suv οπως το δικο σου να μπαινει ελαστικο χαμηλου προφιλ και να βλεπεις μεγαλη αποσταση του ελαστικου απο τον θολο του φτερου. Ή θα βαλεις και μεγαλυτερη ζαντα για να καλυψεις το κενο ή θα χαμηλωσεις το αυτοκινητο! ή θα βαλεις μεγαλυτερο προφιλ στο λαστιχο. Δλδ για εμενα χαμηλου προφιλ ελαστικο δενει αισθητικα με μικρη αποσταση του ελαστικου απο το φτερο. Για να εχει σπορ εμφανιση. Ενταξει στο λεω, ειναι θεμα προσωπικης αισθητικης. Να προσεχεις το πεζοδρομιο γιατι η ζαντα προεξεχει. Κανει καμπυλη προς τα εξω.
Την εχουν ανακατεψει την τραπουλα στο μαρκετινγκ. Χαμηλου προφιλ λαστιχο βαζεις για καλυτερο κρατημα στις στροφες στην ασφαλτο. Το suv δεν ειναι ομως για τετοια οδηγηση. Με αυτο το προφιλ πως θα πας ανετα στο χωμα; H και μεσα στην πολη. Στις λακουβες θα πρεπει να κοβεις για να μην παρεις την ζαντα κομματια. Οτι κανει δλδ και ενα αμαξι απλο. Ενας με ενα panda θα περναει χαλαρα την λακουβα και το Suv θα κοβει ταχυτητα! Ποσο πρακτικο ειναι αυτο; Μιλαω για πρακτικοτητα. Για την αισθητικη θα του εβαζα για αυτο το προφιλ μεγαλυτερη ζαντα. Θα του εδινε πολυ. -
Συμφωνώ στα περισσότερα φίλε Sbr. Αυτή η ασημένια που αναφέρεις(αν και δεν ειναι η winpro αλλά η Quantum), νιώθω πως 'βαραίνει' κάπως αισθητικά το αυτοκίνητο.Πολύ άσπρο, πολύ ασημί, πιστεύω καταλαβαίνεις.
Σίγουρα γούστα είναι αυτά και ανάλογα για ποια χρήση έχεις το αυτοκίνητο. Για χώμα, οι ζάντες του vitara (225/55/17) είναι λουκούμι για άσφαλτο και off-road, περιστασιακές, εξορμήσεις.
Οι παραπάνω ζάντες που δείχνουμε, όχι, μόνο για άσφαλτο και αυτή απαραίτητα καλή.
Σαν ομορφιά και μόνο, ψηφίζω τη....μαυρούλα. -
Ρε παιδιά crossover είναι. Για ποια χαμηλωματα και χαμηλοπροφιλα λάστιχα μιλάτε; Το καταστρέφετε έτσι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε παιδιά crossover είναι. Για ποια χαμηλωματα και χανηλοπροφιλα λάστιχα μιλάτε; Το καταστρέφετε έτσι.Αυτο προσπαθω να πω Αλεξανδρε. Οτι το μαρκετινγκ που βγαζει suv με χαμηλου προφιλ ελαστικα, ανακατευει την τραπουλα και παει να λανσαρει ενα αυτοκινητο και για εκτος ασφαλτου διαδρομες και σαν σπορ. Για εμενα σε αυτης την κατηγοριας τα αυτοκινητα θα ηθελα να μπαινουν ψηλου προφιλ ελαστικα για να μπορεις ακομη και στους με λακουβες ελληνικους δρομους να περνας απο πανω χωρις αγχος. Αυτο ομως για εμενα. Για πολλους δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Οπως το δει ο καθενας ειναι.
japanese1 βασικα δεν θελω να μειωσω την επιλογη σου. Ειναι ομορφο το αμαξι, εχει τα καλα του και να το χαρεις εντος και εκτος δρομου. Το οτι η δικη μου αισθητικη διαφερει δεν σημαινει πως η δικη σου επιλογη ειναι λαθος. Σχετικα με το χρωμα, επηδει τα φτερα και οι προφυλακτηρες εχουν αυτο το μαυρο, ενταξει η ζαντα δεν ειναι ξεκαρφωτη (η μαυρη). Εμενα να σκεφτεις μου αρεσουν τα μαυρα αυτοκινητα. Δλδ το μαυρο χρωμα δεν το απορριπτω. Στη ζαντα το θελω σε ασημι. Το αμαξι στο ξαναλεω, ειναι ομορφο, υπαρχει μια διαφοροποιηση στην αισθητικη. Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε παιδιά crossover είναι. Για ποια χαμηλωματα και χανηλοπροφιλα λάστιχα μιλάτε; Το καταστρέφετε έτσι.Ουτε που ξερουν γιατι τα πηραν οι περισσοτεροι τι ψαχνεις... Το pimp my ride πως θα ζησει?
-
Εδώ τέτοια κανουν τόσοι κατασκευαστές και τα προβαλλουν σαν προτεινόμενες εκδόσεις . Απλοί ιδιοκτήτες γιατί να μην το δοκιμάσουν....;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
για τους 'αδερφούς' με το scross, παίζει και μία ζάντα η momo winpro black.
Δείτε τις φωτογραφίες και αξιολογήστε.Ο συνδυασμός λευκό αμάξωμα με μαύρη ζάντα είναι υπέροχος. Άλλες εταιρίες μέχρι που τον παρέχουν αυτόν ως επιλογή έκδοσης....
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ρε παιδιά crossover είναι. Για ποια χαμηλωματα και χανηλοπροφιλα λάστιχα μιλάτε; Το καταστρέφετε έτσι.
Αυτο προσπαθω να πω Αλεξανδρε. Οτι το μαρκετινγκ που βγαζει suv με χαμηλου προφιλ ελαστικα, ανακατευει την τραπουλα και παει να λανσαρει ενα αυτοκινητο και για εκτος ασφαλτου διαδρομες και σαν σπορ. Για εμενα σε αυτης την κατηγοριας τα αυτοκινητα θα ηθελα να μπαινουν ψηλου προφιλ ελαστικα για να μπορεις ακομη και στους με λακουβες ελληνικους δρομους να περνας απο πανω χωρις αγχος. Αυτο ομως για εμενα. Για πολλους δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Οπως το δει ο καθενας ειναι.
japanese1 βασικα δεν θελω να μειωσω την επιλογη σου. Ειναι ομορφο το αμαξι, εχει τα καλα του και να το χαρεις εντος και εκτος δρομου. Το οτι η δικη μου αισθητικη διαφερει δεν σημαινει πως η δικη σου επιλογη ειναι λαθος. Σχετικα με το χρωμα, επηδει τα φτερα και οι προφυλακτηρες εχουν αυτο το μαυρο, ενταξει η ζαντα δεν ειναι ξεκαρφωτη (η μαυρη). Εμενα να σκεφτεις μου αρεσουν τα μαυρα αυτοκινητα. Δλδ το μαυρο χρωμα δεν το απορριπτω. Στη ζαντα το θελω σε ασημι. Το αμαξι στο ξαναλεω, ειναι ομορφο, υπαρχει μια διαφοροποιηση στην αισθητικη. Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις.Συμφωνο μαζι σου sbr, αλλα όπως λεει και ο SPI οι περισσοτεροι κατασκευαστες ετσι τα πουλανε. Φανταζομαι ότι με τετοια λάστιχα πετυχαινουν και καλυτερες επιδοσεις σε φρεναρίσμα, καταναλωση κλπ..
-
Ενταξει ειναι προτιμησεις. Αυτο που πιστευω ειναι οτι το μαρκετινγκ αλλαζει τον χαρακτηρα του αυτοκινητου. Κατα την γνωμη μου παντα. Δεν ειμαι τοσο ψαγμενος οσο πολλοι απο εσας με τα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εδώ τέτοια κανουν τόσοι κατασκευαστές και τα προβαλλουν σαν προτεινόμενες εκδόσεις . Απλοί ιδιοκτήτες γιατί να μην το δοκιμάσουν....;Και γιατί να μην πάρεις το χαμηλό εξ' αρχης που θα είναι καλύτερο επειδή σχεδιάστηκε ως χαμηλό;
-
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ και μάλιστα με τροπο αρκετά καυστικό στο νήμα του audi q3. Αλλά περί ορέξεως....
-
Δεν ηταν ξεκαθαρο ετσι οπως το γραψες οτι συμφωνουσες μ αυτα που ειχαμε γραψει, κι εμενα με μπερδεψες
-
Καλησπέρα στην παρέα ,
Νεός κάτοχος & εγώ ενος S-Cross GL+ Diesel 1,6 τέως κάτοχος Qashqai πρώτης γενιάς...
Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου αν & δεν έχω κάνει ακόμα πολλά χλμ...
Παρατήρησα ενα ελαφρύ ήχο συντονισμου του μπροστινού παραθύρου του οδηγού όταν είναι μισάνοιχτό...
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ?? -
Όταν βρίσκεσαι μπροστά σε εναν αχταρμα επιλογών με διάφορα και διαφορετικά χαρακτηριστικά απλά πρέπει να βάλεις σε μια σειρα τι ζητάς ή θέλεις. Και ανάλογα να μειωνεις τις επιλογές μέχρι να φτάσεις στην μια και ιδανική. Πολύ δύσκολο...
Αλλιώς καταλήγεις στους 'επίσημους' κανιβαλισμους του λίγο απ' όλα. Απο coupé+suv πχ Χ6, απο crossover με 20αρες και χαμηλοπροφιλα, απο κούρσες με στήσιμο 911, από ψηλοταβανα με την καλύτερη δυνατή σπορτιβ συμπεριφορά κλπ. Ημίμετρα δηλαδή...Το 2010 όταν εψαχνα αμάξι είχα ξεμείνει με 3 επιλογές. Eos, Qashqai και 116. Τα μόνα κοινά τους, το τιμόνι και οι τέσσερις ρόδες! Ακόμα και τώρα όποιο από τα 3 να επέλεγα, κάτι από τα άλλα δύο θα μου έλειπε... Εκτός αν υπήρχε ανοιχτό και πισωκινητο premium ή ψευτοpremium χαμηλοταβανο υπερυψωμένο!!!!! [emoji38]
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Φίλε και παλίκαρε Sbr,
....το vitara έχω εγώ!Χουλιαμά κάνουμε για τις ζάντες, όπως κατάλαβες σωστά.
Μ' αρέσεις πάντως γιατί ψηφίζεις συναίσθημα και όχι λογική.REALZEUS, το βουνό των θεών ή ο Θεός των βουνών;
Οι μόνοι που συμπαθώ (εκτός JDM φυσικά) είναι οι alfisti -tifosi.
Είναι meccanica delle emozioni σαν τους JDM.
Εδώ μιλάμε για ομορφιά, μωρέ!
Ποιο να χαλάσει; το japan; το πολύ πολύ να θέλει αμορτισέρ μετά από κάποιο καιρό.Ηρακλής.
-
Δεν εννοούσα ότι θα πάθει ζημιά. Απλά ο σκοπός ενός SUV είναι να μπορεί να πηγαίνει και εκτός δρόμου. Ε χαμηλώνοντάς το του στερείς αυτή την δυνατότητα και έτσι θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνες από την αρχή ένα συμβατικό χαμηλό αυτοκίνητο που εξ' ορισμού θα στρίβει καλύτερα. Αυτό λέω.
-
Ο χρήστης g_kor06 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα ,
Νεός κάτοχος & εγώ ενος S-Cross GL+ Diesel 1,6 τέως κάτοχος Qashqai πρώτης γενιάς...
Παρατήρησα ενα ελαφρύ ήχο συντονισμου του μπροστινού παραθύρου του οδηγού όταν είναι μισάνοιχτό...
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ??Καλοταξιδο φιλε.Αν διαβασεις πιο πισω θα δεις οτι ειναι θεμα το παραθυρο σχεδον σε ολα τα scross...Εγω και καποια αλλα παιδια το λυσαμε με ανεμοθραυστες.
-
Ο χρήστης g_kor06 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα ,
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό ??Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Εγώ κοντεύω τα 2 χρόνια και νόμιζα τέτοια προβλήματα θα τα είχε λύση η suzuki στις επόμενες παραγωγές αυτοκινήτων
αλλά φαίνεται πως οχι.
Όταν πας στο service πες τους να το δουν αν και το πιθανότερο είναι οτι θα διορθωθεί περιστασιακά.
Διάβαζε και εδώ έχει χρήσιμες πληροφορίες. -
Σημερα servis στα 2 χρονια (36.000χλμ) εχουμε και λεμε:Λαδια 5λιτ(5/30w),φιλτρο λαδιου,υγρα φρενων,Κ.Ε.Κ και φιλτρο πετρελαιου υστερα απο δικη μου απαιτηση (το φιλτρο ειχε τα μαυρα του τα χαλια) συνολο 133€ υλικα και 92€ εργατικα.Σε μια ωρα ειχα τελειωσει.Καλο ειναι το φιλτρο πετρελαιου να το αλλαζουμε συχνα γιατι τα πετρελαια μας ειναι χαλια παρολου που βαζω AVIN best action και απο το ιδιο πρατηριο...Ο τεχνικος μου ειπε σε 10,000χλμ ελεγχο στα μπροστινα τακακια γιατι δεν βγαζουν αλλο ενα χρονο.Στο σεατ ειχα αλλαξει στα 90.000χλμ και τωρα στα 45,000 θα ειναι off.
SUZUKI SX4 SCROSS