-
Spi_duster δεν το εχω πάρει ακόμα, λογικά τέλη του μήνα. Σε μπλε το εχω παραγγείλει, ναι!
Προς το παρόν παλεύω μα γραφτώ και στο φόρουμ του QQ, να διαβάσω κανένα thread να περάσουν οι μερες! [emoji12]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Ας στείλει κάποιος ενεργός χρήστης του QQGreekClub ένα μήνυμα σε κάποιον διαχειριστή να τους ρωτήσει εάν το κλείσανε το μαγαζί τελοσπάντων...
Έχει περάσει 1 μήνας από την εγγραφή!Σόρυ για το off-topic...
Κοίταξε μήπως μπορείς και μπαίνεις στο φόρουμ ακόμη και χωρίς το μαιλ τους. Ούτε και εμένα μου ήρθε ποτέ αλλά μπαίνω κανονικά.
Νίκος
-
Δεν μου ανοίγουν τα thread! Λέει οτι 'δεν εχω τις απαραίτητες άδειες για να διαβάσω τα θέματα' ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εμενα παντως ο Στεφανος με βοηθησε να αποφυγω να αγορασω το qashqai γιατι μου φαινεται εχω την ιδια φιλοσοφια στο θεμα θορυβων και ποιοτητας κατασκευης. Θα ηταν λαθος αγορα να πληρωσω κατι πιο ακριβα απ οτι αξιζει και να εχω ισως ολα αυτα τα μικροπροβληματα. Καλη η εγγυηση αλλα αμα ειναι καθε τρεις και λιγο να εισαι στα συνεργεια τι να το κανεις
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εμενα παντως ο Στεφανος με βοηθησε να αποφυγω να αγορασω το qashqai γιατι μου φαινεται εχω την ιδια φιλοσοφια στο θεμα θορυβων και ποιοτητας κατασκευης. Θα ηταν λαθος αγορα να πληρωσω κατι πιο ακριβα απ οτι αξιζει και να εχω ισως ολα αυτα τα μικροπροβληματα. Καλη η εγγυηση αλλα αμα ειναι καθε τρεις και λιγο να εισαι στα συνεργεια τι να το κανειςΣτάλθηκε απο s4 με tapa
νομίζω πως αν πραγματικά ήθελες να πάρεις το qq, θα το είχες κάνει χωρίς να ακούσεις τον Στέφανο και κανέναν Στέφανο.
-
Το θέλω δεν συμβαδιζει πάντα με το πρέπει και το ανάποδο. Και εγώ ήθελα το qq αλλά δεν έπρεπε να το πάρω.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να γράφονται τα πάντα είτε καλά είτε κακά. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Παρεπιπτόντως, το duster σου, Σπύρο, το βλέπω όλο και πιο συχνά στο δρόμο! Θέλω να πω ότι πολύς κόσμος το έχει εμπιστευτεί και βλέπω να κυκλοφορούν όλο και περισσότερα! Προχθές η γυναίκα μου, ενώ γυρίζαμε από έξω μου λέει :- Κοίτα, και 3ο duster στη γειτονιά μας παρκαρισμένο! Πουλάει καλά αυτό έ;;
Φίλε Βασίλη καλημέρα. Το έχω ξαναγράψει πως το duster είναι μια οικονομική εναλλακτική στο qq. Δεν φέρει βέβαια το όνομα nissan το οποίο όμως όπως και τα Toyota souzouki δεν είναι και τα πρώτα ονόματα στην Ιαπωνική πίστα σε σχέση με τα honda mazda subaru. Οι διαφορές του με το qq εντοπίζονται κυρίως στον πιο 'εκτός δρόμου' χαρακτήρα του, στην υποδεεστερη ποιότητα στο εσωτερικό του και σε κάποια καλούδια που αναδεικνύουν μια πιο premium αίσθηση στο qq και δεν τα έχει το duster σε καμιά έκδοση. Πλέον όμως από ότι μαθαίνω ακόμη και στο ήδη πλούσιο εξοπλισμό που φέρει το δικό μου οι κατοχοι των καινούργιων θα έχουν οχήματα εφοδιασμένα επιπρόσθετα με start stop ενώ θα μπορούν να προσθέσουν ακόμη και καμερα οπισθοπορίας. Δεν μου φαίνεται παράξενο να αυξηθούν οι πωλήσεις του. Επίσης κακά τα ψέματα. Οι παλαιότεροι πελάτες εάν είναι ευχαριστημενοι ή δυσαρεστημένοι μπορούν να επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό μικρό ή μεγάλο τις αποφάσεις υποψήφιων αγοραστών. Στην περιοχή που ζεις με βουνά και κατά περιόδους δύσκολες καιρικές συνθήκες αυτοκίνητα σαν το duster μπορουν να δείξουν πόσο εργαλεία είναι.
-
Καλημέρα Σπύρο!
Νομίζω ότι το Duster αποτελεί εξαιρετικό VFM και με κάποιες πινελιές στην εμφάνιση σε ένα ενδεχόμενο facelift θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό και να πουλήσει ακόμη περισσότερο.
Μιας και ανέφερες την περιοχή εδώ να προσθέσω το πάθος αρκετών κατοίκων για κυνήγι και ορειβασία, αλλά και τις αγροτοκτηνοτροφικές ενασχολήσεις που στρέφουν αρκετό κόσμο σε επιλογές τέτοιων οχημάτων -
Για άλλη μια φορά συμφωνούμε! Σίγουρα το duster όμορφο δεν το λες . Πάντως οι αναλογίες του όσον αφορά τα Υ/Π/Μ για μενα είναι οι ιδανικές. Δεν είναι ψηλόλιγνο, κοντόχοντρο ή μακρόστενο. . Παρόμοια φιλοσοφία έχει και το qq και καθώς η μάσκα και το πίσω μέρος του έχουν προσεχθεί ιδιαίτερα από αισθητικής άποψης, νομιζω πως για αυτό κερδίζει τις εντυπώσεις σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Στον αντίποδα υπάρχουν αυτοκίνητα ανταγωνιστές του qq που με περισσότερες αρετές ενδεχομένως, εντούτοις δεν καταφέρνουν να κερδίσουν το ευρύ κοινό. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να έχει και εμφάνιση ανάλογη...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Εμενα παντως ο Στεφανος με βοηθησε να αποφυγω να αγορασω το qashqai γιατι μου φαινεται εχω την ιδια φιλοσοφια στο θεμα θορυβων και ποιοτητας κατασκευης. Θα ηταν λαθος αγορα να πληρωσω κατι πιο ακριβα απ οτι αξιζει και να εχω ισως ολα αυτα τα μικροπροβληματα. Καλη η εγγυηση αλλα αμα ειναι καθε τρεις και λιγο να εισαι στα συνεργεια τι να το κανεις
Στάλθηκε απο s4 με tapa
νομίζω πως αν πραγματικά ήθελες να πάρεις το qq, θα το είχες κάνει χωρίς να ακούσεις τον Στέφανο και κανέναν Στέφανο.
Πραγματικα ηθελα να το παρω. Ειχα βρει δυο αγοραστες για το golf στα λεφτα που ζηταγα ομως αυτα τα πραγματακια που εγραφε ο Στεφανος με χαλαγαν. Πες με περιεργο ή ψειρα αλλα τι να κανουμε. Αν ειμασταν ολοι ιδιοι τοτε δε θα συζηταγαμε εδω μεσα.
Σιγουρα στη πορεια βρηκα κι αλλα αρνητικα που επαναλαμβανω εμενα χαλουσαν και αλλους μπορει να μη τους ενοιαζε οποτε απορριφθηκεΣτάλθηκε απο s4 με tapa
-
Έρχεται..... ;;;
http://www.autocar.co.uk/car-news/indus ... ded-police -
http://www.topspeed.gr/2016/01/renault-22.html?m=1 . Δεν υπήρξε τίποτα , τελικά . Δεν είναι όλοι σαν την VW.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο όμιλος renault ειδικά επιμένει με βλακώδεις συμπεριφορές να εξοπλίζει τα οχήματα diesel με τον 1.5dci των 110 ίππων και τον άλλο τον απερίγραπτο τον 1.6 dci με τους 130. Τι είναι κάβουρας... τι είναι το ζουμί του! Οι άχρηστοι τόση τεχνολογία diesel έχουν παραλάβει από το παρελθόν και κανένα αυτοκίνητο τους δεν μπορεί να πέσει κάτω από 3,5lt/100Km. Σιγά μην έχουν τα κότσια του σπουδαίου γερμανού κατασκευαστή. Αυτοί ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να ξεγελάσουν! Στέφανε δεν πηράζει... Την επόμενη φορά θα δικαιωθείς...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στέφανε δεν πηράζει... Την επόμενη φορά θα δικαιωθείς...Δεν νομίζω να έχω κάνει κάποιο σχόλιο για να αναμένω δικαίωση ή μη!
Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι το παραπάνω!
Τώρα βέβαια αν αναμένουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο να το αφήσουν έτσι οι Γερμανοί και να είναι οι μόνοι κατηγορούμενοι, μάλλον δεν έχουμε καταλάβει πως λειτουργούν οι φίλοι μας -
Συγνώμη αλλά με το 'έρχεται;...' τι εννοούσες; Οι κοπρόγαλλοι έχουν πολλά αρνητικά αλλά επειδή έχω ζήσει χρόνια μαζί τους: j' ai mon avis. Αυτοί έχουν άλλους τρόπους πιο έξυπνους νόμιμους και ηθικούς να κλέβουν. Δεν είναι σαν τα βλαχαδερα του Βορρά. Θα σκάσει και σε αυτούς πίπα αργα ή γρήγορα αλλά θα είναι για πρακτικές άλλου είδους! Πχ προσπάθεια απόκρυψης ζημιων από τους μετόχους ή χειραγώγηση των μετοχών τους. Εν ολίγοις πράγματα που δεν αφορούν το πλατύ κοινό.
-
Θα συμφωνήσω με τον spi . Δεν είναι ότι η vw είπε ψέματα . Ολοι λενε για καταναλώσεις κτλ .Το θέμα είναι ότι για να καταφέρει να πει ψέματα χρησιμοποιησε παράνομο λογισμικό . Δεν νομίζω ότι οι υπόλοιπες εταιρείες θα έχουν πράξει ανάλογα ή αν έχουν πράξει θα καταφέρουν να το εξαφανίσουν γρήγορα μετά την σφαλιάρα που έφαγαν οι Γερμανοί .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Συγνώμη αλλά με το 'έρχεται;...' τι εννοούσες;Παντως δεν εννούσα τίποτα συγκεκριμένο ή ότι εσύ μπορεί να κατάλαβες...
Ενα εισαγωγικό ήταν, αλλά είναι να μην σου βγει το όνομα!
Στο τέλος μπορεί να φτάσουμε στο να κοπανάνε σαν σε ορχήστρα όλα τα qq και να πιστεύουμε ότι θα είναι και αυτό καμία συνομωσία του Στέφανου! -
Στο τέλος μπορεί να φτάσουμε στο να κοπανάνε σαν σε ορχήστρα όλα τα qq και να πιστεύουμε ότι θα είναι και αυτό καμία συνομωσία του Στέφανου!
Κι όμως φίλε... Το βρήκες!!!!! Χα χα χα! Κάποιος θα πρέπει να φταίει.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον spi . Δεν είναι ότι η vw είπε ψέματα . Ολοι λενε για καταναλώσεις κτλ .Το θέμα είναι ότι για να καταφέρει να πει ψέματα χρησιμοποιησε παράνομο λογισμικό . Δεν νομίζω ότι οι υπόλοιπες εταιρείες θα έχουν πράξει ανάλογα ή αν έχουν πράξει θα καταφέρουν να το εξαφανίσουν γρήγορα μετά την σφαλιάρα που έφαγαν οι Γερμανοί .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι Γερμανοι φαγανε σφαλιαρα στις ΗΠΑ. Στην Ευρωπη οι αδεκαστοι ευρωπαιοι εταιροι μας που τα χωνουν σε εμας σε θεματα διαφανειας, δεν εκαναν καποιον ελεγχο στις αυτοκινητοβιομηχανιες τους. Ο λογος ειναι προφανης. Φοβουνται μην πιαστει καμια παρανομη και αυτο θα εχει επιπτωσεις στην εθνικη τους οικονομια. Στην Ευρωπη οι αυτοκινητοβιομηχανιες με τις πλατες των πολιτικων κανουν οτι θελουν. Η ευρωπαικη επιτροπη 2 χρονια τα ελεγε στους πολιτικους για την VW μεχρι που αγανακτησε γιατι κανανε του κουφους και τα ειπε στους Αμερικανους. Η διαπλοκη καλα κραταει. Και στην Αμερικη υπαρχει. Αναλογα καθε φορα ποια ομαδα διαπλοκης επικρατει και ποιας ομαδας ηρθε η σειρα να την στησουν στον τοιχο. Στην Αμερικη π.χ. για χρονια οι καπνοβιομηχανιες ηταν στο απυροβλητο. Καποια στιγμη γινανε κακες. Οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας μπορει μετα απο 20 χρονια και αυτες να γινουν κακες.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον spi . Δεν είναι ότι η vw είπε ψέματα . Ολοι λενε για καταναλώσεις κτλ .Το θέμα είναι ότι για να καταφέρει να πει ψέματα χρησιμοποιησε παράνομο λογισμικό . Δεν νομίζω ότι οι υπόλοιπες εταιρείες θα έχουν πράξει ανάλογα ή αν έχουν πράξει θα καταφέρουν να το εξαφανίσουν γρήγορα μετά την σφαλιάρα που έφαγαν οι Γερμανοί .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέχρι τώρα μόνο το VAG πιάστηκε να κλέβει. Οι άλλοι δεν λένε ψέμματα, απλά αυτά τα νούμερα προκύπτουν από τις ανεδαφικές μετρήσεις της Ε.Ε. Ας αλλάξουν την μεθοδολογία των μετρήσεων αν θέλουν πιο ρεαλιστικά νούμερα.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]