-
Κώστα μιλάμε ενδεικτικό της κατάντιας της χώρας ο περισσότερος κόσμος. Οι πιο πολλοί δεν έχουν κάνει καν στοιχειώδη έρευνα αγοράς. Εγώ όταν κοιτάω κάτι πριν ενοχλήσω το ψάχνω να βρω πληροφορίες ...
Τεσπα δεν βιάζομαι ειδικά κιόλας αφού ακούγονται πάλι σεναρια πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, όποτε σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα τα λεφτά ακόμα και στο δρόμο παρά σε τράπεζα με κίνδυνο bail in ..... -
Αυτα ακριβώς!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πουληθηκε το δικο σου;
Θα το δώσω ανταλλαγή μάλλον, μολονότι σκότωμα, γιατί με εκνευρίζουν οι μαλακές που έρχονται να το δουν. Ειλικρινά αν πουλάς αυτοκίνητο ως ιδιώτης σε ιδιώτη είναι περιπέτεια για βιβλίο.
Άλλοι έρχονται με διάθεση παζαριού... Τους την κόβω εξαρχής.
Μετά έρχονται πολλοί μαζί, ειδικά κάτι μεςηλικες κουτοπόνηροι.
Δήθεν βρεθήκαμε με κάτι φίλους κλπ.
Να σου ψαχουλεύουν το αμάξι και να το ακουμπάνε που ούτε στα παιδιά μου δεν το επιτρέπω αυτο.
Ειδικά οι φίλοι πετάνε κάτι μαλακιες του στυλ 3 ετών το αμαξι βέβαια ... Σιγά μην είναι και 7 του απαντάω μαλακά κολογερε !
Να πάμε συνεργείο να το σηκώσουμε ψηλά και να το δούμε ο άλλος... Με 6800 χιλιόμετρα τι να δεις βρε βλάκα;;;;
Όσκαρ πήρε και η ερώτηση για το 9h και μήπως είχε πρόβλημα το αμάξι και για αυτό το έκανα .....
Άλλοι από Θεσσαλονίκη τηλέφωνα ότι ώρα τους κατέβει να έρθουν να το πάρουν αλλά να τους πληρώσω τα εισιτήρια δια έκπτωσης...
Κάποια αλλά παιδιά ήρθαν, τα μιλήσαμε, ενθουσιάστηκαν και μετά τους έστειλα στον πωλητή μου στο Σφακιανάκη για καινούργιο. Τουλάχιστον με τη νεολαία συνεννοήσε καλύτερα.
Γενικά κίνηση υπάρχει και θα υπάρξει περιςςοτερο αν δεν ανανεώσουν την απόσυρση όποτε θα τσιμπήσει 1500 ακόμα το νέο, με αποτέλεσμα να το αποσύρω προς το παρόν μέχρι να δω για ανταλλαγή ή να οριστικοποιηθεί η μη συνέχιση της απόσυρσης και να το πουλήσω ακόμα περισσότερα.
Μέχρι τότε γκαράζ, ξεσκόνισμα και αν δεν παίξει ανταλλαγή ίσως άγορα ενός μτχ dsg να απολαύσω οδήγηση και να κινούμαι πιο σβέλτα μέσα στην πόλη .....Kαι εγω τα περασα αυτά όταν εδινα το δικο μου, ακριβως τα ιδια είναι παντου. Τελικα το πουλησα σε χαμηλοτερη τιμη σε ένα παιδακι γιατι βαρεθηκα να περιμενω και ειχα αλλα πραγματα να κανω. Οσο περιμενεις λιγοτερα θα παρεις εκτος και αν διπλασιαστουν οι φοροι στα καινουρια. Μετα από αυτή την εμπηρεια το 2004-2006 ορκιστηκα να μην ξαναπουλησω αμαξι. Το κραταω για παντα ή το χαριζω στην οικογενεια.
-
Ανταλλαγή και πας στο επόμενο.
-
Σορρυ αλλα και αστρωτο να ναι μεταχειρισμενο αμαξι ποτε δε πηρα ουτε θα παρω αν δε περασει τη ραμπα συνεργειου.. Κατα τ αλλα αργοσχολοι δυστυχως υπαρχουν.. Και η πωληση μεταχειρισμενου σε ιδιωτη θελει χρονο και απο τις δυο πλευρες..
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ανταλλαγή και πας στο επόμενο.Εκει χανεις διπλα. Το ειχα σκεφτει να το ανταλλαξω αλλα τα 5-7 χιλιαρικια που εχασα στο δικο μου θα εχανα αλλα 10 χιλιαρικα στο καινουριο. Συνολα 17κ με την υπογραφη και δεν βαζω την απαξιωση του καινουριου σε μερικα χρονια.
-
4 αυτοκίνητα έχω πουλήσει, σε ράμπα (δηλαδή συνεργείο και ψάξιμο μέσα εξω πάνω κάτω) στο ενα είχα. Έδωσε και αυτός το οκ και έφυγε το αμάξι. Σε μια ωριτσα όλα είχαν τελειώσει...
Αντίστοιχα στα 3 μτχ που υπήρξαν στην οικογένεια μου μόνο το ενα ψαχτηκε. Αν και ηταν από αντιπροσωπία, απλά να μου φύγει η ιδέα.
Όπως και να έχει όμως ενα μτχ... 'φάντασμα' ειτε 3 ετών με 30000 χλμ είτε δέκα ετων με 160000 χλμ το δικαιολογω το ψάξιμο ή έστω εναν οπτικό έλεγχο από έμπειρο μάτι.
Ο ιδιώτης το ίδιο ύποπτος με τον μαντρά μπορεί να ειναι. Και ο αγοραστής το ίδιο υποψιασμένος.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Oλα εξαρτωντε αν το αμαξι εχει βγει καλο και το θελει ο κοσμος. Αν είναι μοντελο αξιοπιστο και φθηνο στην χρηση ή κανενα σπανιο αμαξι τοτε είναι ευκολη η πωληση.
-
Το QQ έχει τα προσόντα της καλής μεταπώλησης και σε τιμή και σε ζήτηση. Φεύγει εύκολα
Αν και οταν το 2008 πούλησα μέσα σε 24 ώρες, χωρίς έλεγχο και χωρίς σκότωμα στην τιμή του το Megane μου του 99' με 200000 χλμ μάλλον ανέτρεψα τις στατιστικές περί δυσκολίας των γαλλικών μτχ. Τύχη...
-
Νομίζω ότι ο αγοραστής που θα βρεθεί είναι καθαρά θέμα τύχης...Εγώ έβαλα αγγελία Σάββατο και Δευτέρα είχα πουλήσει το αμάξι σε αγοραστή από την πόλη που μένω και χωρίς καν να μου κάνει παζάρια! Το μόνο που μου ζήτησε είναι ειλικρινείς πληροφορίες για το αμάξι, τις οποίες φυσικά του έδωσα, και να το πάμε σε συνεργείο να του ρίξει μια ματιά ένας μηχανικός, το οποίο φυσικά αποδέχτηκα, γιατί και ο ίδιος δεν θα αγόραζα αμάξι μεταχειρισμένο δίχως έλεγχο!
Όταν μάλιστα είχα αγοράσει εγώ αυτό το αμάξι - επίσης μεταχειρισμένο - είχα στείλει και μηχανικό και φανοποιό μαζί, για να το ελέγξουν εξονυχιστικά!
Τέσπα, να είναι καλά ο άνθρωπος που το πήρε, με τον οποίο έχω ακόμη επαφή και του εύχομαι πάντα άπειρα ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα !! -
Τα τογιοτα φεύγουν άμεσα! Στο rav μάλιστα αύξησα την τιμή με νέα αγγελία μετά το πρώτο καταιγιστικο ενδιαφέρον σε τιμή παραπλήσια όσων έβλεπα στο CAR, καθώς τα δικά μου χιλιόμετρα ήταν πολύ λιγότερα. Με τη νέα αυξημένη κατά 1500 ευρώ τιμή ήρθε το Σάββατο ένα παλικάρι, το είδε, Δευτέρα το κλείσαμε, του έκοψα καλή καρδιά τα έξοδα μεταβίβασης γιατί ήταν ευγενικό παλικάρι. Να φανταστείς ούτε να το πάει σε συνεργείο δεν ήθελε, εγώ επεμεινα να πάμε έστω και το πρωί της μεταβίβασης. Με τα χίλια ζόρια πήγαμε σε ένα εξουσιοδότημενο κοντά και σε 10 λεπτά είχαμε πράσινο φως. Έκτοτε με τον άνθρωπο μιλάμε σε γιορτές κλπ και μου λέει οπότε ξαναπουλησω να του πω!!! Ανταλλαγή σε αυτό δεν έπαιζε γιατί ήθελα το qq και οι εμποριες έδιναν 5-6 χιλιάρικα μόνο καθότι διλιτρο.
Το corolla το είχα δώσει ανταλλαγή, αλλά η τιμή από τον εμπόρο λόγω σύστασης, ήταν πολύ καλή. Εγώ αντε να το έδινα κάνα 500αρικο παραπάνω αλλά δεν έχασα ούτε ώρα και το πήγα στον εμπόρο την ώρα που παρέλαβα το Yaris...
Το saxo της γυναίκας μου το έδωσα ανταλλαγή για το rav σε καλή τιμή, τα δε λεφτά τα πήρα τελικά μετρητά στο χέρι γιατί ακύρωσα την παραγγελία λόγω καθυστέρησης στην παράδοση (το πήρα μια εβδομάδα μετά από άλλο εμπόρο εκθεσιακό με καλύτερη έκπτωση)....
Μόνο παλιότερα το starlet είχα δώσει σε ιδιώτη αλλά έφυγε σε 3 μέρες. Ο αγοραστής ήταν μηχανικός το είδε μόνος του και πήγαμε και στο εξουσιοδότημενο που πήγαινα να το δει σε ραμπα... Τότε όμως είχα περισσότερο χρόνο....
Γι αυτό το καλύτερο αυτοκίνητο είναι πάντα το εταιρικό. Δεν σε μοιάζει ότι και να του κάνεις και όταν το αλλάζεις εσύ δεν μπλεκεσαι!!! -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ανταλλαγή και πας στο επόμενο.
Εκει χανεις διπλα. Το ειχα σκεφτει να το ανταλλαξω αλλα τα 5-7 χιλιαρικια που εχασα στο δικο μου θα εχανα αλλα 10 χιλιαρικα στο καινουριο. Συνολα 17κ με την υπογραφη και δεν βαζω την απαξιωση του καινουριου σε μερικα χρονια.
Επειδή κανείς δεν είναι τόσο ψειρας και μυστηριος σαν εμένα ποτέ δεν αγοράζω τίποτα μτχ. Ούτε κινητά ούτε τίποτα άλλο παρότι γενικά κινουμαι πολύ στο insomnia.
Οπότε η δεύτερη απαξίωση δεν με απασχολεί.
Σίγουρα και στην πρώτη περίπτωση θα χάσεις γιατί και ο έμπορος θα πρέπει να βγάλει και από εκεί κάτι, μόνο και μόνο που θα σουλουπωσει το αμάξι. Η απώλεια δεν είναι μεγάλη αν το αυτοκίνητο είναι εμπορεύσιμο αλλά σίγουρα δεν κερδίζεις και πολλά αν το έχεις φουλ περιποιημενο.
Και εδώ όπως και κάθετι στη ζωή είναι θέμα κόστους χρόνου -
Μοντέλο: Ιαν.-Οκτ. 2015 / Διαφ. Από Ιαν.-Οκτ. 2014
1. Νissan Qashqai: 197.726 / +14%
2. VW Tiguan: 124.967 / -0,3%
3. Kia Sportage: 90.497 / +10,1%
4. Ford Kuga: 84.617 / +18%
5. Hyundai ix35: 81.083 / +2,8%
6. Skoda Yeti: 55.854 / +5,1%
7. Mazda CX-5: 47.311 / -3,9%
8. Toyota RAV4: 46.351 / +2,6%
9. Honda CR-V: 39.443 / -5,3%
10. Mitsubishi ASX: 39.157 / +33%http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33046&subid=2&pubid=7479516
Φλέβα χρυσού έχει χτυπήσει η Nissan με το QQ!
-
... απο το 2007 και χωρίς σταματημό και τίποτα δεν το ξεπερνά!!!
Πιο εγκάθετος πεθαίνω! [emoji38]From my SMO72HD via Tapatalk
-
Είπαμε εσένα θα σου στείλει ένα made in Russia με μια ψηλή ξανθιά συντροφισσα μαζί!! [emoji38]
-
Έπρεπε ήδη να έχει σταλεί!!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σορρυ αλλα και αστρωτο να ναι μεταχειρισμενο αμαξι ποτε δε πηρα ουτε θα παρω αν δε περασει τη ραμπα συνεργειου.. Κατα τ αλλα αργοσχολοι δυστυχως υπαρχουν.. Και η πωληση μεταχειρισμενου σε ιδιωτη θελει χρονο και απο τις δυο πλευρες..Ετσι ειναι. Ειδικα οταν θα δωσεις 20.000+ ευρω θα το ψαξεις το αμαξι. Οι αργοσχολοι ειναι μεγαλος μπελας, τους το πας στο αποτομο και αν τους αρεσει.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Σορρυ αλλα και αστρωτο να ναι μεταχειρισμενο αμαξι ποτε δε πηρα ουτε θα παρω αν δε περασει τη ραμπα συνεργειου.. Κατα τ αλλα αργοσχολοι δυστυχως υπαρχουν.. Και η πωληση μεταχειρισμενου σε ιδιωτη θελει χρονο και απο τις δυο πλευρες..
Ετσι ειναι. Ειδικα οταν θα δωσεις 20.000+ ευρω θα το ψαξεις το αμαξι. Οι αργοσχολοι ειναι μεγαλος μπελας, τους το πας στο αποτομο και αν τους αρεσει.
Προφανώς να το πας σε συνεργείο αλλά ειδικά η ράμπα είναι υπερβολή σε τόσο νέο αμάξι ρε φίλε. Σε κάθε περίπτωση μερικά πράγματα βγαίνουν και μπούμερανγκ ... Ο κυριουλης που το ήθελε ήταν πιο σοβαρός απο τους φίλους που είχε μαζί και έκαναν τις ηλίθιες ερωτήσεις και διαπιστώσεις. Τώρα ή χαζός ήταν και τον πήραν στο λαιμό τους ή κουτοπόνηρος που τους έφερε για να το παίξουν μάπετ και να με οδηγήσουν να ενδώσω στο παζάρι.
Τους ξαπόστειλα με πολύ συγκρατημένη ευγένεια και μια ώρα μετά που ξαναπήρε ο ενδιαφερόμενος δεν το σήκωσα καν ενώ άμεσως μετά κατέβασα και την αγγελία.... -
ice καθημερινα βλεπουμε αγγελιες με γυρισμενα χιλιομετρα και απο ιδιωτες. Κοντα στο ξερο λενε καιγεται και το χλωρο. Εσυ το ξερεις οτι ειναι με 6500χλμ εργοστασιακα. Ο αλλος ομως, επηδει τοσα εχει ακουσει, ειναι επιφυλακτικος. Αν απο κατω υπαρχει θεμα με καμια φισουνα σκισμενα, κανενα αμορτισερ δακρυσμενο, κανενα χτυπημα; Το συστημα διευθυνσης αν δεν σηκωθει το αμαξι πως θα το ελεγξει ο αλλος; Πως θα τσεκαρει ο αλλος αν εχουν τζογο οι τροχοι; Το αμαξι σου ειναι εμπορικο και για αυτο υπαρχει ενδιαφερον. Ειναι και σαν καινουργιο και τραβαει κοσμο. Αν εχεις υπομονη, θα το δωσεις.
Αν εσυ εβλεπες ενα Rav με τα δικα σου χιλιομετρα, 3 ετιας, σε κατασταση οπως το δικο σου. Και το σκεφτοσουν να το αγορασεις. Δεν θα το πηγαινες να το κοιταξουν απο κατω; -
Βρε παιδια το πιο απλο..ο γειτονας εχει ενα καινουργιο golf r line χρυσοπληρωμενο και το κανε χαλκομανια απο τη μερια του συνοδηγου στο 6μηνο.. γιατι εγω να το παρω χωρις να τσεκαρω τιποτα αν το βαλει για πουλημα με 15.000km?
Νissan Qashqai J11 [2014-__]