-
Καλησπέρα σε ολους και καλη χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία πάνω από όλα.Ειμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και συγκεκριμένα έχω καταλήξει στα ανωτέρω 2 .Το ταβάνι μου είναι τα 24κ .Βέβαια οι εκδόσεις που έχω καταλήξει έχουν διαφορές κ συγκεκριμένα στο qashqai είναι η 1.5 dci acenta connect ενώ στο vitara είναι η gl+ 1.6 4x4.Το 4χ4 δεν το έχω ανάγκη απλά από την στιγμή που είναι στα λεφτα που μπορώ να διαθέσω θα το επιλέξω αν πάω στο vitara .Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη .
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων . -
Καλησπέρα σε ολους και καλη χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία πάνω από όλα.Ειμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και συγκεκριμένα έχω καταλήξει στα ανωτέρω 2 .Το ταβάνι μου είναι τα 24κ .Βέβαια οι εκδόσεις που έχω καταλήξει έχουν διαφορές κ συγκεκριμένα στο qashqai είναι η 1.5 dci acenta connect ενώ στο vitara είναι η gl+ 1.6 4x4.Το 4χ4 δεν το έχω ανάγκη απλά από την στιγμή που είναι στα λεφτα που μπορώ να διαθέσω θα το επιλέξω αν πάω στο vitara .Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη .
Αφου δεν εχεις αναγκη τη τετρακινηση ασυζητιτι QQ.. καλυτερη καμπινα,υλικα,ποιοτητα,εμφανιση μεσα - εξω κτλπ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αφου δεν εχεις αναγκη τη τετρακινηση ασυζητιτι QQ.. καλυτερη καμπινα,υλικα,ποιοτητα,εμφανιση μεσα - εξω κτλπAυτό!
-
QQ. Στα ιδια χρήματα παίρνεις περισσοτερο αυτοκίνητο.
-
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας . Μαλλον για εκει θα πω....Καποιος κάτοχος αν μπορουσε εν τάχει να αναφέρει θετικα κ αρνητικα από qq?διάβασα το topic αλλα θα ηθελα μια συνολικη εικόνα από κάτοχο
-
Ο χρήστης TDMPOWER έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας . Μαλλον για εκει θα πω....Καποιος κάτοχος αν μπορουσε εν τάχει να αναφέρει θετικα κ αρνητικα από qq?διάβασα το topic αλλα θα ηθελα μια συνολικη εικόνα από κάτοχοΔεν υπάρχουν αρνητικά.....
-
Το Vitara ...καλύτερο και πιο ροπάτο μοτέρ και τερακίνηση εννοείται.. ευκαιρία να ανακαλύψεις τα πλεονεκτήματά της...ένα ζευγάρι χειμερινά λάστιχα και γυρνάς όλα τα βουνά και τα χιονοδρομικά της Ελλάδος χωρίς να κολλάς πουθενά...Αλλιώς πάρε Pulsar να σου μείνει και κανα τριχίλιαρο ρέστα...
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας . Μαλλον για εκει θα πω....Καποιος κάτοχος αν μπορουσε εν τάχει να αναφέρει θετικα κ αρνητικα από qq?διάβασα το topic αλλα θα ηθελα μια συνολικη εικόνα από κάτοχο
Δεν υπάρχουν αρνητικά.....
Μ αυτο το πλευρο να κοιμασαι...
-
Έχει ένα μεγαλο αμάρτημα. Βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας που δημιουργησε...
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Δεν υπάρχουν αρνητικά.....
Δεν με διαβάζεις μάλλον.
Στο vitara με τα ίδια λεφτά παίρνεις πιο αξιόπιστο όχημα, περισσότερο αυτοκίνητο, 1,6 κυβικά και τετρακίνηση, άσε που νομίζω ότι η έκδοση αυτή είναι πλουσιότερη από την αντίστοιχη του qq. -
Εγώ ψηφίζω σταθερά το 1600αρι QQ. Καλύτερο σε εμφανιση, χωρους, ποιότητα, κατανάλωση, επιδόσεις και υποθέτω - δεν έχω οδηγήσει το Vitara, αλλά από όσα έχω διαβάσει - καλύτερο σε οδηγική συμπεριφορά και στήσιμο...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στο vitara με τα ίδια λεφτά παίρνεις πιο αξιόπιστο όχημα, περισσότερο αυτοκίνητο, 1,6 κυβικά και τετρακίνηση, άσε που νομίζω ότι η έκδοση αυτή είναι πλουσιότερη από την αντίστοιχη του qq.Περισσοτερο αυτοκινητο οχι..περισσοτερο εργαλειο ναι.. περισσοτερο σαλονι με τιποτα...
-
Το ενα 1.5 το άλλο 1.6
Το ένα δικικητο το άλλο 4Χ4
Το ένα περισσότερο εξοπλισμό από το άλλο.
Ακόμα και οι χώροι του qq δεν ξέρω πως τους λέτε αρκετούς;
Ούτε άνετοι είναι, έχει τούνελ στη μέση ενώ ο όμορφος σχεδιασμός των πίσω πορτων στένευει την ορατότητα και είναι λίγο κλειστοφοβικα πίσω.
Μόνο το πορτ μπαγκαζ είναι λίγο μεγαλύτερο στο qq. -
iceman7 σε βλέπω ιδιαίτερα πικραμένο από την επιλογή σου .Από ότι διάβασα κ στο topic του qq δεν σου άρεσε σαν επιλογή .Πάντως μπράβο σου που δεν προσπαθείς να ''πείσεις '' τον εαυτό σου για ττην επιλογή σου αλλα και λέγοντας στους άλλους τα πράγματα όπως είναι ρεαλιστικά .Πάντως να επισημάνω την άποψη μου ως προς τα 2 αυτοκίνητα.
Τα έκανα και τα 2 test drive .Στο vitara μου άρεσε η ροπή που είχε ο κινητήρας , πάρα πολύ καλή αλλα και η πολύ καλη τιμή , ο εξοπλισμός και η εγγύηση η οποία είναι 5 χρόνια χωρίς να χρειάζεται να την πληρώσεις .Επίσης εξωτερικά μου αρεσουν κ τα 2 εξίσου .Στα αρνητικά τωρα με χαλάει το πλαστικό στο ταμπλό που για μένα είναι 1 με 2 κλικ κάτω από του qq όπως επίσης και η ποιότητα τηε επένδυσης στις πόρτες.
Στο qq μου άρεσε πολύ το εσωτερικό , το μεγαλύτερο πορτ παγκάζ αλλά με χάλασε λίγο η ΄ροπή του κινητήρα όπως και η τιμή του για την αγορά π.χ του 1.6 ή και χειρότερα του 4χ4 που στην έκδοση acenta παμε στα 27κ που για κανέναν λόγο δεν μπορώ να διαθέσω.
Επίσης βλέπω ότι αρχίζει να πουλάει καλα το vitara .Σε αυτό βέβαια πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο παίζει η πάρα πολύ καλή του τιμη .Θα πάω να τα ξαναδώ κ βλέπω .
Πάντως να σημειώσω πώς στην γυναίκα της άρεσε και το vitara αρκετά αλλα όχι από μπροστα και η ποιότητα του εσωτερικού δεν την χαλάει κιόλας όπως μου είπε χαρακτηριστικα ...... -
Πάντως για το μέγεθος του, το vitara μάλλον θα έπρεπε να συγκριθεί με το juke . Πιθανότατα να έβγαινε κερδισμένο...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πάντως για το μέγεθος του, το vitara μάλλον θα έπρεπε να συγκριθεί με το juke . Πιθανότατα να έβγαινε κερδισμένο...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .Πρόσφατα έτυχε να τα δὠ δίπλα δίπλα και μου μοιάζαν στην ίδια κατηγορία.
Επίσης θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα από την εντύπωση που μου άφησαν στο td .To qq μου άφησε την εντύπωση ότι στον δρόμο ''πατάει '' αρκετα καλύτερα στον δρόμο από το vitara .
-
Ο χρήστης TDMPOWER έγραψε:
iceman7 σε βλέπω ιδιαίτερα πικραμένο από την επιλογή σου .Από ότι διάβασα κ στο topic του qq δεν σου άρεσε σαν επιλογή .Πάντως μπράβο σου που δεν προσπαθείς να ''πείσεις '' τον εαυτό σου για ττην επιλογή σου αλλα και λέγοντας στους άλλους τα πράγματα όπως είναι ρεαλιστικά .Πάντως να επισημάνω την άποψη μου ως προς τα 2 αυτοκίνητα.
Τα έκανα και τα 2 test drive .Στο vitara μου άρεσε η ροπή που είχε ο κινητήρας , πάρα πολύ καλή αλλα και η πολύ καλη τιμή , ο εξοπλισμός και η εγγύηση η οποία είναι 5 χρόνια χωρίς να χρειάζεται να την πληρώσεις .Επίσης εξωτερικά μου αρεσουν κ τα 2 εξίσου .Στα αρνητικά τωρα με χαλάει το πλαστικό στο ταμπλό που για μένα είναι 1 με 2 κλικ κάτω από του qq όπως επίσης και η ποιότητα τηε επένδυσης στις πόρτες.
Στο qq μου άρεσε πολύ το εσωτερικό , το μεγαλύτερο πορτ παγκάζ αλλά με χάλασε λίγο η ΄ροπή του κινητήρα όπως και η τιμή του για την αγορά π.χ του 1.6 ή και χειρότερα του 4χ4 που στην έκδοση acenta παμε στα 27κ που για κανέναν λόγο δεν μπορώ να διαθέσω.
Επίσης βλέπω ότι αρχίζει να πουλάει καλα το vitara .Σε αυτό βέβαια πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο παίζει η πάρα πολύ καλή του τιμη .Θα πάω να τα ξαναδώ κ βλέπω .
Πάντως να σημειώσω πώς στην γυναίκα της άρεσε και το vitara αρκετά αλλα όχι από μπροστα και η ποιότητα του εσωτερικού δεν την χαλάει κιόλας όπως μου είπε χαρακτηριστικα ......Δεν θα έλεγα πικραμένος αλλά πλήρως συνειδητοποιημένος.
Γενικά ξεγελάει πολύ κόσμο το Qq με την εμφάνιση του. Ειναι όμως απέξω κούκλα και απο μέσα...
Μόνο τον κινητήρα θα θεωρήσω αξιόπιστο λόγω ετών στην αγορά αλλά και πάλι ως γαλλικό προϊόν εμένα την ανησυχία δεν μου τη βγάζεις απο το μυαλό.
Μην κολλάτε λοιπόν στην εμφάνιση γιατι με τα χιλιόμετρα που κάνετε θα την πληρώσετε στην αξιοπιστία.
Η ποιότητα συναρμογής και κατασκευής ειναι ομολογουμένως μέτρια και μετά απο πολλά χιλιόμετρα θα το διαπιστώσεις.
Αν σε ενδιαφέρουν αυτά πάντως δες ακόμα στην κανονική κατηγορία και όχι μόνο suv, όπου απλά πουλάει η μόδα και όχι το καλό. Επίσης θεωρώ ότι όσο και να σου αρέσει το Qq ειναι κόντρα σε κάθε καταναλωτική λογική να επιβραβεύσεις και εσύ ένα πανάκριβο υπερτιμημένο όχημα. Αν επιμένεις δες σε μτχ η στη βασική έκδοση εξοπλισμού. Δεν αξίζει τόσα λεφτά. -
Eτσι που το εχεις θαψει το Κασκαι δυσκολο να το δωσεις σε αλλον....
QASHQAI vs VITARA