-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Έχει νόημα το Fiesta 100 ίππων και μακάρι η βασική του έκδοση να έβγαινε έως 12.000 με το κλειδί στο χέρι, όπως το Ibiza 95 ίππων (11.800 €) που μετά από το face-lift είναι πολύ αναβαθμισμένο μέσα.
Πάντως για το θέμα των αποσκευών, αν τα 79 λίτρα είναι τουλάχιστον 2 βαλίτσες, τα 211 (3 χ 70) είναι τουλάχιστον 6 που κι αυτές πολλές μου είναι!
Εμενα παντως το πορτμπαγκαζ ειναι 500 λιτρα και 6 ΒΑΛΙΤΣΕΣ δεν χωραει!!!!!!
Εκτος και αν βαλιτσες λες τα βαλιτσακια 304020cm+1000
Υ.Γ. Γενικά καλό είναι να προσέχουμε-καταλαβαίνουμε τι ακριβώς λέει καθένας
-
Εγώ προσωπικά νομίζω πως κατάλαβα πως γουστάρεις το swift. Όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.
-
ξέρει κανείς αν καταργηθεί ο θεσμός της απόσυρσης?
αν το παραγγείλω μέχρι 30/12 για παράδειγμα, είμαι οκ? -
Αν δεν κάνω λάθος, η απόσυρση γίνεται με τον εκτελωνισμό. Ίσως μετά τις 20 να είναι δύσκολο. Εγώ παρήγγειλα την προηγούμενη Δευτέρα και από ότι μου είπαν ίσα που πρόλαβα.
-
κακό αυτό αν δεν συνεχιστεί η απόσυρση.
δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. αν αυξηθούν 1000 ευρώ αλλάζουν τα δεδομένα. -
Ο χρήστης mauros vales έγραψε:
δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. αν αυξηθούν 1000 ευρώ αλλάζουν τα δεδομένα.κάτι πήρε το αυτί μου για 3μηνη παράταση....
-
Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι η δική μου περίπτωση... Έχω κλείσει το αυτοκίνητο με απόσυρση από αρχές Σεπτέμβρη . Ήταν να έχει έρθει Ελλάδα πριν 5 μέρες . Ακύρωσαν όμως το καράβι από Ιταλία και θα στείλουν στις 23 Δεκέμβρη άλλο δρομολόγιο με περισσότερα αυτοκίνητα . Την απόσυρση όμως δεν την χάνω αν και το αυτοκίνητο θα εκτελωνιστει οριακά πριν την αλλαγή της χρονιάς .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εγώ προσωπικά νομίζω πως κατάλαβα πως γουστάρεις το swift. Όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.+1
δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. αν αυξηθούν 1000 ευρώ αλλάζουν τα δεδομένα.κάτι πήρε το αυτί μου για 3μηνη παράταση....
+1
Αγορά μικρού αυτοκινήτου-βενζινη