-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το θεμα ειναι τα παιδια και οι μανες. Αυτους ποναω.
Πριν 10 χρόνια, ένα γειτονόπουλο δίπλα στο σπίτι μου, το έδερνε διαρκώς ο πατέρας του. Μέθαγε και ξέσπαγε στο παιδί και στην γυναίκα του. Έβριζε χυδαία. Το παιδί, περίπου 7 ετών, το μόνο που έμαθε ήταν να βρίζει και αυτό χυδαία κυρίως στην μάνα του αλλά και στην γιαγιά του.
Κάποια στιγμή εμείς οι γείτονες, είπαμε να δράσουμε πριν συμβεί κάτι χειρότερο. Τελικά βρήκαμε τον μπελά μας.
Ήρθε η αστυνομία, έγινε φασαρία, μας απείλησαν ότι επεμβαίνουμε στα προσωπικά τους και τελικά μας έκαναν να το βουλώσουμε.Το πρόβλημα επιλύθηκε μετά από 3 χρόνια.
Πως επιλύθηκε τελικά το θέμα;
Από τους ίδιους. Η σύζυγος πέταξε έξω τον πατέρα και τον έστειλε στο διάολο.Συμπέρασμα: Το θέμα δεν είναι αν πονάμε εμείς. Το θέμα είναι αν πονάνε αυτοί οι ίδιοι και τι κάνουν ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά τους. Αν πράγματι νοιάζονται για αυτά.
Βασικα εννοω τα παιδακια που ειδικα τωρα τον χειμωνα ειναι μεσα στην παγωνια, στο χωμα κοιμουνται, στο τσιμεντο, χωρις ζεστη, φαγητο και τα πηγαινουν απο το ενα μερος στο αλλο. Γενικα θα μιλησω, εχουμε σπιτι, φαγητο, τουαλετα (την βαζω χωρια), ρουχα και επηδει τα εχουμε συνηθισει, τα θεωρουμε δεδομενα. Δεν ειναι ομως ευκολο να ζησεις χωρις κατι απο αυτα. Αλλο για αυτους που εχουν βολευτει καπως. Στην Ελλαδα γενικα η ενδοοικογενειακη βια προστατευεται κολοβα. Ναι βρισκει τον μπελα του οποιος κανει καταγγελεια. Γιατι αυτος που την τρωει κανει αυτο που λες. Γιατι ξερει πως η αστυνομια δεν θα τον κανει κατι. Ουτε το δικαστηριο ισως. Δεν φοβαται δλδ. Μονον οι κοινωνικες υπηρεσιες μπορει να επεμβουν, να παρουν το παιδι και που να το πανε που γινεται χαμος στα ιδρυματα. Δραμα. Οι γονεις δεν υποχρεωνονται να παρακολουθουν προγραμματα με ψυχολογους τπτ. Αυτο το περιστατικο που περιγραφεις γινεται σε ολους. Οχι μονο σε ξενους.
Εμενα τι με ενοχλει. Σε κατι θεματα με συμφωνα συμβιωσης κλπ κινουνται. Στο προσφυγικο που η ΕΕ τους ειναι προθυμη να βοηθησει δεν κινουνται. Κοιμουνται. Ανικανοτητα; Επιλεκτικη ευαισθησια ως προς τα ανθρωπινα δικαιωματα; -
Θα μπορούσα να γράψω διάφορα, αλλά επειδή βλέπω εντελώς διαφορετικά τα θέματα αυτά καλύτερα να μην επεκταθώ.
Προς το παρόν διαβάζω ότι στην Ελλάδα έχουν έρθει τα καλύτερα παιδιά. Επιστήμονες όλοι τους...
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Ταε Κβον Ντο: «Εμφύλιος» μεταναστών με άγρια επεισόδια
...http://www.protothema.gr/greece/article ... etanaston/
**Ερώτηση, απορία: ** Οι επιστήμονες Μαροκινοί πως βρέθηκαν στην Ελλάδα;
Δεν μπορούσαν να περάσουν από το Γιβραλτάρ στην Ευρώπη μέσω Ισπανίας;
Έπρεπε να περάσουν από Αλγερία/Τυνησία/Λιβύη/Αίγυπτο/Ισραήλ/Λίβανο/Συρία/Τουρκία για να έρθουν Ευρώπη μέσω Ελλάδος;
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε... -
Οσοι διαπιστωνεται πως ειναι λαθρομεταναστες και οχι προσφυγες, δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μεινουν. Απλα πραματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έπρεπε να περάσουν από Αλγερία/Τυνησία/Λιβύη/Αίγυπτο/Ισραήλ/Λίβανο/Συρία/Τουρκία για να έρθουν Ευρώπη μέσω Ελλάδος;
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...Οχι πηγαν αεροπορικως Τουρκια και μετα με τις τρυπιες βαρκες περασαν εδω και εγιναν ''προσφυγες''. Δασκαλεμενοι...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...Οχι πηγαν αεροπορικως Τουρκια και μετα με τις τρυπιες βαρκες περασαν εδω και εγιναν ''προσφυγες''. Δασκαλεμενοι...
Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πρόσφυγες.
Όσοι έρχονται παράνομα (με σαπιοκάικα) από μία χώρα που δεν βρίσκεται σε πόλεμο (δηλ. Τουρκία) δεν τους θεωρώ πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες.Πιθανά πρόσφυγες να είναι όσοι περνούν από Συρία σε Τουρκία. Αλλά άντε βρες ποιοι είναι αυτοί.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πρόσφυγες.
Όσοι έρχονται παράνομα (με σαπιοκάικα) από μία χώρα που δεν βρίσκεται σε πόλεμο (δηλ. Τουρκία) δεν τους θεωρώ πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες.Πιθανά πρόσφυγες να είναι όσοι περνούν από Συρία σε Τουρκία. Αλλά άντε βρες ποιοι είναι αυτοί.
Στην Τουρκια ειναι προσφυγας ο Συριος, αλλα στην Ελλαδα επηδει ερχεται παρανομα ειναι λαθρομεταναστης. Τεσπα. Αν οι Ευρωπαιοι δεν ειχαν προβλημα και ολους τους δεχοταν. Οσοι δεν τους θελετε τους προσφυγες, θα ειχατε προβλημα;
-
Όπως και να έχει όλοι αυτοί είναι ταλαίπωροι άνθρωποι και πρέπει να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και του καπιταλισμού.
Σχετικά με τους πρόσφυγες, ο ΟΗΕ λέει ότι η ιδιότητα του πρόσφυγα δεν χάνεται αν περάσεις σε άλλη χώρα. Οπότε ο Σύρος, ο Αφγανός ή ο Ιρακινός θα είναι πρόσφυγας σε όποια χώρα και αν πάει και από όσες χώρες και αν περάσει ενδιάμεσα.
-
γιατι δεν καθονται στη χωρα τους να πολεμησουν; Δηλαδη αμα γινει πολεμος, ασε τους άλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα!
Τωρα για χωρες που δεν ειναι σε εμπολεμη κατασταση, οι άνθρωποι ακολουθουν τις εντολες της θρησκειας τους να κατακτησουν τον κοσμο με οποιονδηποτε τροπο
Να δουμε στο μελλον αν θα επιτρεπουν να υπαρχουν αθεοι ή θα ασπαστουν το Μουσουλμανισμο, που για μενα ειναι το μελλον παγκοσμιως
Δε σημαινει οτι γραφω επικριτικα για τους ανθρωπους αυτους. Πολυ καλα κανουν και μπραβο τους που σκεφτονται τη φυλή τους και τη θρησκεια τους
-
Μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους για να μην θέλει κάποιος να πολεμήσει έναν πόλεμο που δεν ξεκίνησε ο ίδιος. Να σώσει την ζωή του και τις ζωές των μελών της οικογένειάς του για παράδειγμα...
ΥΓ: Το μέλλον είναι η αθεϊα και αυτή συνεχώς αυξάνεται στην πολιτισμένο κόσμο.
-
http://veteranos.gr/se-mousoulmaniki-me ... ki-evropi/
οποτε μετα τους Χριστιανους σειρα θα εχουν οι άθεοι
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους για να μην θέλει κάποιος να πολεμήσει έναν πόλεμο που δεν ξεκίνησε ο ίδιος. Να σώσει την ζωή του και τις ζωές των μελών της οικογένειάς του για παράδειγμα...ΥΓ: Το μέλλον είναι η αθεϊα και αυτή συνεχώς αυξάνεται στην πολιτισμένο κόσμο.
Ποιους να πολεμησουν Αλεξανδρε; Ειναι παγιδα η ερωτηση αυτη. Δεν εχουν πολεμο με αλλο κρατος ουτε στο Ιρακ, ουτε στο Αφγανισταν, ουτε στην Συρια. Στο Ιρακ και στην Συρια εχουν εμφυλιο. Σουνιτες, Σιιτες, Αλεβιτες και ο ISIS. Στο Αφγανισταν τους κυνηγανε οι Ταλιμπαν. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι στη μεση ενος πολεμου μεσα στην χωρα τους που δεν τον θελουν. Μπηκανε οι Αμερικανοι στο Ιρακ και Αφγανισταν και με τα οπλα φερανε ανατροπες βιαιες στα καθεστωτα που κυβερνουσαν και φυγανε αφηνοντας τους να τρωγονται μεταξυ τους. Δεν καθισανε να βοηθησουν για μια ομαλη μεταβαση. Στο Ιρακ ηθελαν τον Σανταμ να φανε και στο Αφγανισταν να παρουν εκδικηση. Στη Συρια μεχρι πριν κρυφο βοηθουσαν την αντιπολιτευση να παρει τα οπλα να ριξει τον δημοκρατικα εκλεγμενο Ασαντ. Οι προσφυγες αυτοι ειναι θυματα των σχεδιων των Αμερικανων. Των φιλων μας δλδ. Ανηκωμεν εις την δυσην δεν μας μαθανε; Συμμετοχοι ειμαστε στα χαλια αυτων των λαων.
http://veteranos.gr/se-mousoulmaniki-metatrepete-christianiki-evropi/
οποτε μετα τους Χριστιανους σειρα θα εχουν οι άθεοι
Μαλιστα. Φταιει το Ισλαμ. Γιατι; Γιατι κανουν πολλες γεννησεις και αυξανονται πλυθησμιακα; Αν η Ευρωπη στο βωμο του κερδους και του χρηματος και των χαμηλων δημοσιονομικων στοχων, εκανε τους πολιτες της να μην μπορουν να συντηρησουν πανω απο 2 παιδια φταινε οι μουσουλμανοι; Ας ειχαν την προνοητικοτητα οι δυτικες κυβερνησεις, να δινουν κινητρα στους πολιτες τους για να κανουν παιδια. Η Ευρωπη σημερα ειναι στην κυριολεξια Γηραια Ηπειρος.
Ας προσεχαν λοιπον, να μην κοιτουσαν τους αριθμους του πληθωρισμου και των δημοσιων χρεων, να κανανε κοινωνικη πολιτικη, στηριξης των πολυτεκνων οικογενειων για να μην αποτελουν μειοψηφια στο μελλον.** Σπειρανε λιτοτητα οι Ευρωπαιοι και θεριζουν υπογεννητικοτητα. Το ιδιο κανανε και στην Ελλαδα.** Μην ψαχνετε την αιτια στους Μουσουλμανους. Αλλοι σας σκαψανε τον λακο σας, για να γεμισουν τα ταμεια των επιχειρησεων τους. Χαμηλα μεροκαματα, πολλες ωρες εργασιας, αντιλαικη εργατικη νομοθεσια. Που να βρει χωρο ο πολιτης να κανει πολλα παιδια; Θα εμπαινε φυλακη για χρεη.
Α και κατι ακομη. Ειναι και ο πολιτισμενος τροπος ζωης της δυσης. Τι ελεγε; Να κανουν οι γονεις καριερα. Να δουλευουν για να βγαζουν λεφτα. Υποβαθμισαν την εννοια της οικογενειας για να πετυχουν μεγαλους μισθους και ανετη προσωπικη ζωη. Βγηκε απο την δυτικη νοοτροποια η οικογενεια με παιδια. Μπηκε η καριερα στα επιχειρηματικα μεγαθηρια που σε θελουν σκλαβο τους, χωρις προσωπικες υποχρεωσεις. Να ζεις και να δουλευεις για την Εταιρια. Η εταιρια πανω απο ολα. Ας πανε τωρα στις Εταιριες να κλαφτουν. Ποσες εταιριες δυτικες δεν απελυσαν γυναικες ή δεν τις προσελαβαν καν γιατι είτε ήταν μητερες είτε ήθελαν να γινουν; Τωρα ομως, οι ιδιες αυτες εταιριες θα προσλαβουν τους Μουσουλμανους. Γιατι οι εταιριες κανουν κουμαντο και οχι τα κρατη. Πανε τα κοινωνικα συστηματα προστασιας του πολιτη και της ευημεριας τους (τα σοσιαλιστικα δλδ). Κριθικαν οικονομικα επιζημια. Και για αυτο φταινε οι Μουσουλμανοι; Θυματα του φιλοχρηματου δυτικου τροπου ζωης επεσε η Ευρωπη.
Οποιος ζησει λιγο στην Αμερικη θα καταλαβει τι θα πει εργαζομενος σε Εταιρια. Μηδεν προσωπικη ζωη. Πληρωνουν καλα. Δεν λεω. Αλλα μηδεν ζωη προσωπικη. Παιδια σκυλια γατια, δεν τα χαιρεσαι. Αυτο το μοντελο ηρθε και στην Ευρωπη. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ποιους να πολεμησουν Αλεξανδρε; Ειναι παγιδα η ερωτηση αυτη.οποτε μετα τους Χριστιανους σειρα θα εχουν οι άθεοι
Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί (τόσο μουσουλμάνοι, όσοι και χριστιανοί) θεωρούν ότι μια αντίθετη πίστη ή η έλλειψη οποιασδήποτε πίστης είναι κάτι κακό. Όποιος πάει να επιβάλλει θρησκευτικό μεσαίωνα στην Ευρώπη θα αποτύχει επειδή θα ξεσηκωθούν εναντίον του οι Κρατικές δομές αλλά και όλος ο μη κολλημένος θρησκευτικά κόσμος.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οποιος ζησει λιγο στην Αμερικη θα καταλαβει τι θα πει εργαζομενος σε Εταιρια. Μηδεν προσωπικη ζωη. Πληρωνουν καλα. Δεν λεω. Αλλα μηδεν ζωη προσωπικη. Παιδια σκυλια γατια, δεν τα χαιρεσαι. Αυτο το μοντελο ηρθε και στην Ευρωπη.
Εγώ έχω δουλέψει στην Φλόριντα.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες πολιτείες αλλά στην Φλόριντα δεν ισχύει αυτό που γράφεις. -
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και του καπιταλισμού.Να υποθέσω ότι θα δώσεις το παρόν...
Εκδήλωση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας
Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, και εκπρόσωποι Κομμουνιστικών Κομμάτων από τη Συρία, την Τουρκία και τη Ρωσία
Εκδήλωση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ την Τρίτη 15/12, στις 7 μ.μ., στο γήπεδο Σπόρτιγκ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Ομιλίες θα κάνουν, επίσης, εκπρόσωποι του Συριακού Κομμουνιστικού Κόμματος, του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας και του Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος Ρωσίας.
Για τη σημασία της εκδήλωσης, αλλά και συνολικά για την αναγκαιότητα να ανοίξει αποφασιστικά η συζήτηση γύρω από το θέμα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην ευρύτερη περιοχή, μίλησε στο «Ριζοσπάστη» ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.
-
Να σώσει την ζωή του και τις ζωές των μελών της οικογένειάς του για παράδειγμα...Το οποίο φυσικά δεν ισχύει επουδενί.
-
Μου πέφτει λίγο μακριά η εκδήλωση.
Όσο για το άλλο, γιατί δεν ισχύει;
-
Γιατί κάποιος νόμιμος και σκεπτόμενος άνθρωπος από την στιγμή που βρίσκεται σε χώρα που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, δεν θα έβαζε τα μωρά του σε διαδικασία να πνιγούν.
Είτε μπορεί να μείνει στην χώρα που βρίσκεται (π.χ. Τουρκία) ή να ξεκινήσει νόμιμες διαδικασίες για να πάει σε κάποια άλλη χώρα **η οποία εφόσον θέλει θα τον δεχτεί πάντα με κανόνες και οργανωμένα. **
Όταν κάποιος ρισκάρει τα παιδιά του για να μεταβεί παράνομα σε άλλη χώρα τότε είτε δεν τον ενδιαφέρουν τα παιδιά του, είτε χρησιμοποιεί τα παιδιά του ως 'εισιτήριο' ικανοποιώντας το δικό του 'θέλω'.
Και δεν δέχομαι την άποψη της 'απόγνωσης'. Οι άνθρωποι αυτοί είναι σε μη εμπόλεμη χώρα.
Η φιλοσοφία που έχουν πολλοί άνθρωποι που λέει 'θα κάνω ότι γουστάρω' ή 'θα γίνει ότι θέλω, όπως το θέλω,όπου θέλω και με όποιο τρόπο θέλω' με βρίσκει εντελώς αντίθετο. -
Με όλο τον σεβασμό προς τις απόψεις που ακούγονται θα ήθελα να επισημάνω (προσωπική μου επίσης
άποψη) ότι η μήτρα όλων των 'τζιχαντιστών' (και ιδεολογικά και από άποψη χρηματιστικής στήριξης)
είμαι μία και λέγεται Σαουδική Αραβία. Το πετροβόλημα της 'Δύσης' και των 'Αμερικάνων' είναι
ανέξοδο και 'in'. Και όταν κάνουν κάτι (εισβολή στο Ιράκ) και όταν δεν κάνουν (μη εισβολή προς το
παρόν στην Συρία). Πλην όμως, αν οι διάφοροι Σαούντ διοχέτευαν τα ατέλειωτα πετροδόλαρά τους
προς την ευημερία και την πρόοδο ομόδοξων ισλαμικών κρατών (και όχι σε γκόμενες, ακριβά αμάξια και
σχολεία - πηγές ισλαμικού φανατισμού - για μουλάδες) τα πράγματα μάλλον θα ήταν λίγο διαφορετικά. -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Με όλο τον σεβασμό προς τις απόψεις που ακούγονται θα ήθελα να επισημάνω (προσωπική μου επίσης
άποψη) ότι η μήτρα όλων των 'τζιχαντιστών' (και ιδεολογικά και από άποψη χρηματιστικής στήριξης)
είμαι μία και λέγεται Σαουδική Αραβία. Το πετροβόλημα της 'Δύσης' και των 'Αμερικάνων' είναι
ανέξοδο και 'in'. Και όταν κάνουν κάτι (εισβολή στο Ιράκ) και όταν δεν κάνουν (μη εισβολή προς το
παρόν στην Συρία). Πλην όμως, αν οι διάφοροι Σαούντ διοχέτευαν τα ατέλειωτα πετροδόλαρά τους
προς την ευημερία και την πρόοδο ομόδοξων ισλαμικών κρατών (και όχι σε γκόμενες, ακριβά αμάξια και
σχολεία - πηγές ισλαμικού φανατισμού - για μουλάδες) τα πράγματα μάλλον θα ήταν λίγο διαφορετικά.Ετσι ειναι. Η Σαουδικη Αραβια χρηματοδοτει τον ISIS. Το εχω ακουσει και εγω σε αναλυση στην τηλεοραση. Και το Καταρ.
Οποιος ζησει λιγο στην Αμερικη θα καταλαβει τι θα πει εργαζομενος σε Εταιρια. Μηδεν προσωπικη ζωη. Πληρωνουν καλα. Δεν λεω. Αλλα μηδεν ζωη προσωπικη. Παιδια σκυλια γατια, δεν τα χαιρεσαι. Αυτο το μοντελο ηρθε και στην Ευρωπη.
Εγώ έχω δουλέψει στην Φλόριντα.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες πολιτείες αλλά στην Φλόριντα δεν ισχύει αυτό που γράφεις.Οποιος θελει να ανελθει, ξεχναει την ζωη του την προσωπικη. Το καλο ειναι οτι πληρωνουν καλυτερα οι Αμερικανοι για αυτα που προσφερεις, αλλα εισαι ολη μερα στην πριζα. Αν δουλεψεις υπαλληλος σε κανενα fast food ενταξει, 8 ωρες θα δουλεψεις.
Γιατί κάποιος νόμιμος και σκεπτόμενος άνθρωπος από την στιγμή που βρίσκεται σε χώρα που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, δεν θα έβαζε τα μωρά του σε διαδικασία να πνιγούν.
Είτε μπορεί να μείνει στην χώρα που βρίσκεται (π.χ. Τουρκία) ή να ξεκινήσει νόμιμες διαδικασίες για να πάει σε κάποια άλλη χώρα **η οποία εφόσον θέλει θα τον δεχτεί πάντα με κανόνες και οργανωμένα. **
Όταν κάποιος ρισκάρει τα παιδιά του για να μεταβεί παράνομα σε άλλη χώρα τότε είτε δεν τον ενδιαφέρουν τα παιδιά του, είτε χρησιμοποιεί τα παιδιά του ως 'εισιτήριο' ικανοποιώντας το δικό του 'θέλω'.
Και δεν δέχομαι την άποψη της 'απόγνωσης'. Οι άνθρωποι αυτοί είναι σε μη εμπόλεμη χώρα.
Η φιλοσοφία που έχουν πολλοί άνθρωποι που λέει 'θα κάνω ότι γουστάρω' ή 'θα γίνει ότι θέλω, όπως το θέλω,όπου θέλω και με όποιο τρόπο θέλω' με βρίσκει εντελώς αντίθετο.Δεν αναγνωριζεις Storm το διεθνες δικαιο. Δεν ερχονται παρανομα απο την Τουρκια. Η Τουρκια οπως και η Ελλαδα μπορει να πει οτι δεν εχει την δυνατοτητα να φιλοξενησει τοσους προσφυγες. Οι αλλες χωρες ειναι υποχρεωμενες να βοηθησουν τους προσφυγες. Δεν υπαρχει Παρανομος προσφυγας.
Τα βαζεις με τους προσφυγες που ξεσπιτονονται και οχι με τους Αμερικανους που τους ξεσπιτωνουν και στελνουν το προσφυγικο στην Ευρωπη! 'Συμφωνεις' ή κανεις τα στραβα ματια στον επεκτατισμο της Αμερικης και επιπλητεις τα θυματα του! -
@Storm: Σου απάντησε ο Steve.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;