-
Πρωτοεμφανίστηκε ως concept προ διετίας στη Φρανκφούρτη και τώρα φαίνεται πως θα μπει στην παραγωγή ως ένα αστικό compact crossover κοντά στα 4,2 μέτρα με στόχο να ανταγωνιστεί Juke,Mokka,Vitara,500x κτλ. Θα κινείται από έναν 4κύλινδρο 1600άρη βενζινοκινητήρα που θα συνεργάζεται με ηλεκτρομοτέρ.
Λεπτομέρειες εδώ . -
Πρωτοεμφανίστηκε ως concept προ διετίας στη Φρανκφούρτη και τώρα φαίνεται πως θα μπει στην παραγωγή ως ένα αστικό compact crossover κοντά στα 4,2 μέτρα με στόχο να ανταγωνιστεί Juke,Mokka,Vitara,500x κτλ. Θα κινείται από έναν 4κύλινδρο 1600άρη βενζινοκινητήρα που θα συνεργάζεται με ηλεκτρομοτέρ. Λεπτομέρειες εδώ .
-
Πρωτοεμφανίστηκε ως concept προ διετίας στη Φρανκφούρτη και τώρα φαίνεται πως θα μπει στην παραγωγή ως ένα αστικό compact crossover κοντά στα 4,2 μέτρα με στόχο να ανταγωνιστεί Juke,Mokka,Vitara,500x κτλ. Θα κινείται από έναν 4κύλινδρο 1600άρη βενζινοκινητήρα που θα συνεργάζεται με ηλεκτρομοτέρ.
Λεπτομέρειες εδώ . -
...που θα συνεργάζεται με ηλεκτρομοτέρ.
Τι είναι τούτο πάλι;
-
Προσέγγιση του Kia Niro, μέσω rendering:
Αρχικό σκίτσο:
-
Είδα σήμερα κριτική στο carwow με πολύ ενδιαφέρον.
Youtube VideoΞέρει κανείς πότε έρχεται στην Ελλάδα;
-
Έχουμε κάτι νεότερο για το πότε έρχεται Ελλάδα το υβριδικό;
-
στην εκθεση μου ειπανε οτι ανοιξανε οι παραγγελειες και απο αρχες του ετους θα ερθουνε τα πρωτα.
-
Ο χρήστης 01jnr έγραψε:
στην εκθεση μου ειπανε οτι ανοιξανε οι παραγγελειες και απο αρχες του ετους θα ερθουνε τα πρωτα.Εμένα αντίθετα, μου είπαν προς 3/2019 τα πρώτα και καπου εκεί κοντά και αμάξι για test drive
-
Τιμές πάντως είχαν ανακοινωθεί στην Έκθεση...από €25.000 με το εκθεσιακό (δεν ξέρω τι εξοπλισμό είχε επιπλέον) στα €28.500. Πολύ ανταγωνιστικές του C-HR και στα χαρτιά είναι αρκετά πιο δυνατό.
-
Είπαν τίποτα για την ηλεκτρική έκδοση;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είπαν τίποτα για την ηλεκτρική έκδοση;Μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι σίγουρο...ίσως τέλος 2019. Προς το παρόν έχουν επικεντρωθεί στο υβριδικό.
-
Θα ήθελα με ενδιαφέρον να δω το υβριδικό όταν έρθει μέσα στο 2019.
-
Είδα το πρώτο που ήρθε σε έκθεση στο Χαλάνδρι, πριν από 2 μήνες, και μπορώ να πω ότι έχει λίγο μικρούς χώρους σε σχέση με το Sportage.
Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.
-
Έχουμε δει κανένα στους ελληνικούς δρόμους;
-
-
-
Χλωμό να το δούμε στην Ελλάδα ε;... PHEV και BEV θα φέρουν για να πουλάνε stonic και την χοντρή.
-
-
Kia Niro 2016