-
Παλιότερο θέμα για crossovers και εδώ: viewtopic.php?f=15&t=44855
-
Emperor το volvo το xc60 το έχεις κοιταξει; το έχουν ως εταιρικό αυτοκίνητο οι περισσότεροι διεύθυντες στην δουλειά μου. Μιλώντας με τον δικό μου μου είπε ότι γενικά παρότι 2λιτρο καίει πολύ λίγο και είναι και diesel. Από εξοπλισμό ακόμα και στην standard έχει πολλά. Όμορφο θεωρώ ότι είναι αρκετά, αξιόπιστο επίσης και νομιζω βγαίνει κάπου στα 30-32 Κ
-
Plutare ευχαριστώ πολύ κ μόνο για το ενδιαφέρον! Μου αρέσει πολύ το xc60. Αλλά ψάχνοντας είδα ότι αν θέλεις να πηγαίνει ικανοποιητικα πρέπει να πας τουλάχιστον στο d4. Αυτό ξέρεις πασά μου πόσο πάει;; :p. Και είναι κοντά 4.7 μέτρα!!!!
Έχω ρίξει πολύ διάβασμα τελευταια -
Επειδή εγώ δεν τα ξέρω τόσο καλά το d4 τι διαφορά εχει;
-
Αν θυμάμαι καλά ξεκινά από 39k με την απόσυρση μέσα...κ πάλι υστερεί σε νούμερα κ έχει κ το παλιο πάτωμα της ford;; ας με διορθώσουν οι γνωρίζοντες
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά ξεκινά από 39k με την απόσυρση μέσα...κ πάλι υστερεί σε νούμερα κ έχει κ το παλιο πάτωμα της ford;; ας με διορθώσουν οι γνωρίζοντεςΤο XC60 ηταν το πρωτο SUV που κοιταξα περσι το καλοκαιρι για αγορα. Πραγματι ειναι βασισμενο σε πλατφορμα της Ford και ο D3 κινητηρας ειναι Ford. Ομως ο D4 ειναι σουηδικος της οικογενειας Drive-E με περισσοτερη ιπποδυναμη και καλυτερες εκπομπες ρυπων και καταναλωσεις απο τον προηγουμενο D3. Το αμαξι ειναι ακριβουτσικο, με D4, τετρακινηση και ενα καλο επιπεδο εξοπλισμου (momentum) παει περιπου στα 40.000 ευρω. Τεραστιο αρνητικο οτι ειναι μοντελο απο το 2008 και αναμενεται μεσα στο 2016, το αργοτερο αρχες του 2017 να ανακοινωθει ο αντικαταστατης του που θα ειναι ενα μικρο XC90, καθως επισης και το οτι παιζουν μονο διλιτρα μοτερ βενζινης και ντηζελ με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ελληνικη αγορα.
-
Λαθος ποστ
-
Δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα το 60.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα το 60.http://www.digitaltrends.com/cars/by-20 ... -new-xc90/
-
Thanks
-
-
Από τις θυγατρικές της Nissan
Datsun GO cross για την Ινδία.
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7466713
Ωραίο. Θυμίζει το προηγούμενο QQ.
Venucia T70 για την Κίνα
http://www.carnewschina.com/2015/01/12/ ... ar-market/
Στο σχεδιαστήριο τους μάλλον είχε σκοτάδι ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγκριτικό :
http://www.gocar.gr/news/feed/16411,DOK ... iesel.html
-
Αν και εχω qq χωρις να τρελαίνομαι βέβαια, ψήφισα το crv... Άλλη κατηγορία ... Απορώ γιατι το συγκρίνουν με τους άλλους κουβάδες,...
-
Πλησιάζει επικίνδυνα η έκθεση Αυτοκίνηση 2015 (αρχιζει το ερχόμενο Σάββατο στο Ελληνικό) όπου και θα αποφασίσω οριστικά ποιό crossover θα παραγγείλω . Ως τότε φαντάζομαι θα έχουμε μάθει και τι θα ισχύσει τελικά με τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας, είναι ζήτημα ημερών η επίσημη ανακοίνωση. Θα δω παράλληλα Honda CRV, Honda HRV, Nissan Qashqai, Nissan Xtrail, BMW X1, Renault Kadjar και Jeep Renegade . Υποψιάζομαι ότι θα καταλήξω σε ένα από τα 2 Honda αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, μπορεί τελικά να είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά κάποια άλλη επιλογή. Καλό θα ήταν να έβλεπα και το Tucson αλλά δεν θα το φέρουν . Δε βλέπω την ώρα να αμολυθώ εκεί μέσα και να κάνω review σε όλα τα υποψήφια μοντέλα καταντώντας ενοχλητικός για τους υπόλοιπους επισκέπτες της έκθεσης που θα θέλουν να δουν κι αυτοί τα συγκεκριμένα αμάξια .
-
Να μη στο χαλάσω αλλα δεν καταλαβαίνω πως θα αποφασίσεις σε μια έκθεση. Περιμένεις να υπάρχουν ψάγμενοι πωλητές; Δυνατότητα test drive; Άνεση να μπεις μεσα μόνος και να το ψαχούλεψεις όπως εσυ θες;
Για πρώτη γεύση καλή ειναι μια έκθεση. Για παραπάνω δεν νομιζω -
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Πλησιάζει επικίνδυνα η έκθεση Αυτοκίνηση 2015 (αρχιζει το ερχόμενο Σάββατο στο Ελληνικό) όπου και θα αποφασίσω οριστικά ποιό crossover θα παραγγείλω . Ως τότε φαντάζομαι θα έχουμε μάθει και τι θα ισχύσει τελικά με τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας, είναι ζήτημα ημερών η επίσημη ανακοίνωση. Θα δω παράλληλα Honda CRV, Honda HRV, Nissan Qashqai, Nissan Xtrail, BMW X1, Renault Kadjar και Jeep Renegade . Υποψιάζομαι ότι θα καταλήξω σε ένα από τα 2 Honda αλλά τίποτα δεν αποκλείεται, μπορεί τελικά να είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά κάποια άλλη επιλογή. Καλό θα ήταν να έβλεπα και το Tucson αλλά δεν θα το φέρουν . Δε βλέπω την ώρα να αμολυθώ εκεί μέσα και να κάνω review σε όλα τα υποψήφια μοντέλα καταντώντας ενοχλητικός για τους υπόλοιπους επισκέπτες της έκθεσης που θα θέλουν να δουν κι αυτοί τα συγκεκριμένα αμάξια .Μακάρι να ήμουν εκεί να τα έβλεπα και εγώ. Πάντως τα τέλη και ο ΦΠ νομίζω ότι δεν μπορούν να παίξουν ρόλο για την επιλογή ανάμεσα σε μοντέλα ίδιας κατηγορίας (1600cc λογικά κοιτάζεις...), εφόσον θα έχουν όλα τις ίδιες 'χρεώσεις' με μόνη εξαίρεση το ενδεχόμενο σύνδεσης των τελών με την λιανική τιμή, όπου εκεί αυτά που ξεφεύγουν τιμολογιακά (π.χ. CRV, Xtrail, X1) θα πληρώσουν το μάρμαρο. Πάντως για πρώτη επαφή είναι καλή ευκαιρία να πάρεις μια καλή ιδέα για την εμφάνιση και τους χώρους των μοντέλων. Από εκεί και πέρα μάλλον χρειάζεται νέα πιο ενδελεχής 'επαφή' με το αυτοκίνητο πιθανότατα σε κάποια αντιπροσωπεία...
-
geiasou, σε καταλαβαίνω...και εγώ έτσι έλεγα πέρυσι και τελικά αποφάσισα φέτος!
Βέβαια υπήρχε η σημαντική εκκρεμότητα πώλησης του παλιού! Η εκθεσούλα θα μπορούσε να είναι ένα καλό 'συγκριτικό' αφού θα τα έχεις όλα μαζεμένα. Έχε το νου σου και για κάποια extra προσφορά που μπορεί να κάνουν στην Αυτοκίνηση. Και επίσης μην το υπεραναλύεις σαν κάτι άλλους(ονόματα δε λέμε!), ο,τι και να πάρεις θα το χαρείς
Ίσως να υπάρχει και η δυνατότητα να οδηγήσεις για 10-15 λεπτά κάποια μοντέλα, όπως πέρυσι.
Άντε να έρθει το ΣΚ να λιώσουμε στο μπες-βγες -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
geiasou, σε καταλαβαίνω...και εγώ έτσι έλεγα πέρυσι και τελικά αποφάσισα φέτος!
Βέβαια υπήρχε η σημαντική εκκρεμότητα πώλησης του παλιού! Η εκθεσούλα θα μπορούσε να είναι ένα καλό 'συγκριτικό' αφού θα τα έχεις όλα μαζεμένα. Έχε το νου σου και για κάποια extra προσφορά που μπορεί να κάνουν στην Αυτοκίνηση. Και επίσης μην το υπεραναλύεις σαν κάτι άλλους(ονόματα δε λέμε!), ο,τι και να πάρεις θα το χαρείς
Ίσως να υπάρχει και η δυνατότητα να οδηγήσεις για 10-15 λεπτά κάποια μοντέλα, όπως πέρυσι.
Άντε να έρθει το ΣΚ να λιώσουμε στο μπες-βγεςΕνώ εσύ αποφάσισες γρήγορα!! Έπρεπε να φτάσει 20 σελίδες το topic για να πάρεις αμάξι!!
-
Εκανα την αυτοκριτική μου στην αρχή του προηγούμενου post αλλά που μυαλό και μάτια να το δεις!
Είδες τι τραβάς για να είσαι Χ1-αζομπαμπάς;
SUV/Crossovers Forum