-
Την κυριακη πηγαμε με ορειβατοπαρεα στην γκιωνα. 42 χωματινα χιλιομετρα, απο Λευκαδιτι αναβαση μακρυλακκο 2180m και απο κει γαρδενιτσα και πισω για καρουτες ακουραστα και απροβληματιστα. Απλα θελω για αλλη μια φορα να πω ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο το σκονηστηρη μου.
-
Μπράβο ρε φίλε! Το πήγες μια βόλτα δηλαδή στο φυσικό του περιβάλλον!
-
To duster σε off road διαδρομες ειναι πραγματι τελειο!!Αλλα εγω το θεωρω ακομα πιο τελειο για τους ''ελληνικους'' δρομους..και αυτος ειναι ο λογος που το αγορασα..ειναι ανθεκτικοτατο σε καθε λακουβα ή σαμαρακι και πολυ ξεκουραστο επισης..
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. εχω ακουσει οτι σε off road το duster μετα απο συνεχομενη πορεια κυριως με την πρωτη σχεση μυριζει ο δισκος.. εχει τυχει σε κανενα αυτο? εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα σε χωμα και δεν εχω αποψη επι του θεματος.. -
Ισχύει οτι για όλα τα αυτοκίνητα, οτι θα μυρίσει αν παραζοριστει.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Φιλε sugar δεν μου ετυχε ποτε να μυριση το duster απο την υπερβολικη χρηση της πρωτης. Βεβαια δεν χρησημοποιησα ποτε την πρωτη για μεγαλο χρονικο διαστημα, ακομα και στο χωμα. Συνηθως πας με δευτερα και τριτη, μονο σε δυσκολα σημεια κινησε με πρωτη και αυτα συνηθως δεν κρατανε πολλη. Οπως εγραψε και ο cosneo, αν παραζοριστη θα μυρισει οτι μαρκα και να'ναι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μπράβο ρε φίλε! Το πήγες μια βόλτα δηλαδή στο φυσικό του περιβάλλον!Μια φορα το μηνα περιπου το βγαζω βολτα να ξεσκασει στα βουνα.
-
Ένα θεμα υγείας με κράτησε και με κρατά εδώ και λίγες μέρες μακριά από το σκονιστηρι μου. Ανυπομονώ να βρω τις δυνάμεις μου ώστε να το πάω μια βόλτα στα βουνά. Στο μυαλο μου παίζει η διαδρομή Ελάτη- Περτουλι - Καλαμπάκα. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.
-
Ένα θεμα υγείας με κράτησε και με κρατά εδώ και λίγες μέρες μακριά από το σκονιστηρι μου. Ανυπομονώ να βρω τις δυνάμεις μου ώστε να το πάω μια βόλτα στα βουνά. Στο μυαλο μου παίζει η διαδρομή Ελάτη- Περτουλι - Καλαμπάκα. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.Περαστικα φιλε! Γινε γρηγορα καλα, να πας με το σκονιστηρη σου την υπεροχη βολτα που θες!
-
Ένα θεμα υγείας με κράτησε και με κρατά εδώ και λίγες μέρες μακριά από το σκονιστηρι μου. Ανυπομονώ να βρω τις δυνάμεις μου ώστε να το πάω μια βόλτα στα βουνά. Στο μυαλο μου παίζει η διαδρομή Ελάτη- Περτουλι - Καλαμπάκα. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.Να πας στη στις λίμνες Πλαστήρα, Σμοκόβου κα Στεφανιάδας.
Όλες στην Καρδιτσα, υπέροχα μέρη για εκδρομη με το αυτοκίνητο! -
Makwolf, Ανδρέα σας ευχαριστώ!
-
Αυτοματο κιβωτιο απο την DACIA..
http://www.drive.gr/news/tehnologia/ayt ... -tin-dacia
-
Δυστυχώς δε λέει πόσες σχέσεις θα έχει...
-
Τον Σεπτέμβρη παρουσίασαν ένα 5αρι για τα Logan και Sandero.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά δεν με ενθουσιάζουν τα αυτόματα κιβώτια. Μάλιστα πάντα έχω μια αίσθηση ότι κάτι λείπει όταν οδηγώ αυτόματο... Βέβαια ειναι πολύ πιθανό κάποιοι να αγοράσουν ένα duster για αυτόν ακριβώς το λόγο. Η ουσία του duster όμως έχω την αίσθηση πως είναι αλλού.
-
Πρώτη και τελευταία φορά που οδήγησα αυτόματο, ήταν ένα Mini Clubman. Οι άτυχοι συνεπιβάτες μου μιλάνε ακόμη για αυτή την εμπειρία τους
Μα να μην έχει συμπλέκτη και να πατάς αντί για αυτό το φρένο με το αριστερό; -
Αδερφέ έγραψες.
-
Χαιρετώ το club !
Πρώην κάτοχος 2 Niva , έχω στη κατοχή μου ένα 4Χ4 dci εδώ κι εννέα μήνες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος , αν και δεν έχει πιεστεί το όχημα καθώς είμαι στη διαδικασία στρωσίματος (8000 χλμ).
Αυτό που με ανησυχεί κάπως είναι το αμάξωμα καθώς φαίνεται ολίγον ψεύτικο π.χ. η πίσω πόρτα δεν έκλεινε σωστά. Έβρισκε ο μεντεσές στον πείρο το αμαξώματος (κοινώς έπεσε η πόρτα). Στο επίσημο καροσερί απλά τη 'πιάσαν με το χέρι και τη σηκώσαν μέχρι να έρθει στα ίσα της. Φυσικά μου έπεσε η υπόλοιπη κόμη όταν το είδα αυτό... αλλά μέχρι σήμερα (δύο μήνες τώρα) είχε αποτέλεσμα.
Γενικά οι παλαιότεροι του φόρουμ αντιμετώπισαν τέτοιου είδους προβλήματα με το αμάξωμα; -
Εκπληκτική ακαμψία βλέπω χαρακτηρίζει όλα τα αμάξια του ομίλου....
-
Προσωπικά δεν είχα τέτοιο θέμα. Αντίθετα μπορώ να πω ότι από την αρχή μου αρέσει ο στιβαρός τρόπος με τον οποίο κλείνουν οι πόρτες. Το μόνο θέμα που με απασχόλησε στα 2 χρόνια σχεδόν που έχω το αυτοκίνητο είναι με το φιλτροκούτι που έχει όντως αναφερθεί και από τον iceman στα qq. Βέβαια και αυτό είχε λυθεί με απλό και ανέξοδο τρόπο (μια βίδα χρειάζονταν να μπει σε ένα σημείο...). Εντούτοις τα χρειάστηκα . Επίσης εξαιτίας μιας λανθασμένης ένδειξης στο καντραν χρειάστηκε να γίνει στον εγκέφαλο (εσπευσμένα όμως!!!) ένα update που είχε δρομολογηθεί για το προγραμματισμένο service.
-
Σπύρο το ότι εσύ ή εγώ δεν είχαμε τέτοια θέματα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Στο qq υπάρχουν αναφορές ακόμα και στο ελληνικό φόρουμ για πόρτες που κρεμασαν ενώ υπάρχει και το βίντεο με το τεστ ακαμψιας και το πορτ μπαγκαζ που δεν κλείνει. Θέλω να πιστεύω απλά ότι αυτά οφείλονται στις ζώνες παραμόρφωσης. Αν δεις και το βίντεο του qq από το crash test ναι μεν παίρνει 5 αστέρια αλλά μετά μάλλον πάει για πέταμα με τη ζημιά που παθαίνει. Βέβαια από το να πάθεις εσύ ζημιά καλύτερα να διαλυθεί το όχημα...
Λογικά όλα αυτά λύνονται στα συνεργεία.
Και στο δικό μου το στραβό καπό το διόρθωσα εν μέρει πιεζοντας το με τα χέρια... Το έβλεπα και δεν πίστευα στα μάτια μου!!!!
Dacia Duster