-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Φορτιζει το κινητο από την θυρα USB και δουλευει η ανοιχτη ακροαση μεσω BT?
Φορτίζει.
Το άλλο δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς.
Αν το συνδέσεις με bluetooth, έρχονται οι κλήσεις στο αυτοκίνητο και κάνεις κλήσεις μέσω της κονσόλας. -
Ο χρήστης den_exo_idea έγραψε:
Φορτιζει το κινητο από την θυρα USB και δουλευει η ανοιχτη ακροαση μεσω BT?
Φορτίζει.
Το άλλο δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς.
Αν το συνδέσεις με bluetooth, έρχονται οι κλήσεις στο αυτοκίνητο και κάνεις κλήσεις μέσω της κονσόλας.Περα από την φορτιση τι μπορεις να κανεις με το USB?
Το στανταρ όχι αυτό με την εκτεταμενη συνδεσιμοτητα.
-
Θα ρωτησω κ θα σου πω
-
Καλησπέρα σε όλους,το δίλημμα λύθηκε και τελικά επέλεξα λευκή 116d.Έχω κάνει 200 χιλιόμετρα έως τώρα με πολύ καλές εντυπώσεις, το μόνο που με ενοχλεί λίγο ειναι η αδυναμία του κινητήρα στις χαμηλές στροφές...
Δεν ξέρω αν παίζει σωστά κανα προγραμματάκι τύπου racechip, xωρίς όμως να ρισκάρεις κατι.Αν κάποιος έχει ή ξέρει ας με ενημερώσει.
Κατά τα άλλα η εργονομία, τα καθίσματα, το κράτημα, η άνεση ειναι άψογα, οι χώροι για μενα ειναι μια χαρά.
Το idrive πολύ εύχρηστο,bluetooth και συνδεσιμότητα με κινητό άψογο (έχεις και τις επαφές σου περασμένες), το usb παίζει mp3 μια χαρά. Η κατανάλωση γύρω στα 6.5 λίτρα,αλλά ακόμα ειναι αρχή και θα πέσει σίγουρα κι άλλο.
Γενικά πολύ ευχαριστημένος εως τώρα,ελπίζω να συνεχίσει έτσι! -
καλοτάξιδη φίλε μου, να την χαρείς με ασφάλεια......
δυστυχώς δεν καταφέρουμε να σε κάνουμε να πάρεις την giulietta άλλα έκανες μια πολύ καλή επιλογή. Όταν ήταν να αγοράσω εγώ αυτοκίνητο (καλοκαίρι 2014) στο μυαλό μου ήταν πάλι η alfa και η bmw άλλα η σειρά 1 που υπήρχε τότε δεν μου άρεσε καθόλου ως εμφάνιση.Τελικά ποιός είναι ο εξοπλισμός που πήρες και σε τι τιμή (ρωτάω γιατί ενδιαφέρεται ένας φίλος και ψάχνει)
και πάλι καλοτάξιδο...
-
Να σαι καλα tempo, σε ευχαριστώ πολύ. Eίχα δυο έρωτες, και έπρεπε να επικρατήσει δυστυχώς μονο ο ένας!
Αν η G είχε τον κινητήρα με τους 120 ίππους ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Η 116 ειναι Sportline έκδοση, συν αυτόματο κλιματισμό, τιμή 24.500 με το κλειδί στο χέρι. -
Ο χρήστης design26 έγραψε:
Να σαι καλα tempo, σε ευχαριστώ πολύ. Eίχα δυο έρωτες, και έπρεπε να επικρατήσει δυστυχώς μονο ο ένας!
Αν η G είχε τον κινητήρα με τους 120 ίππους ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Η 116 ειναι Sportline έκδοση, συν αυτόματο κλιματισμό, τιμή 24.500 με το κλειδί στο χέρι.σε καταλαβαίνω, όπως έχουμε καταλάβει αρκετοί απο εδώ είχαν το ίδιο δίλημμα......
αν η G είχε τον κινητήρα των 120 ίππως δεν θα υπήρχε δίλημμα -
Ο χρήστης design26 έγραψε:
Η 116 ειναι Sportline έκδοση, συν αυτόματο κλιματισμό, τιμή 24.500 με το κλειδί στο χέρι.Με τον 3κυλινδρο? Πολύ καλη τιμη. Από ποιον ντηλερ;
-
Καλορίζικη φίλε με πολλά (αφού είναι οικονομικά) και ευχάριστα χιλιόμετρα!
Πήρες κάποια ετοιμοπαράδοτη υποθέτω; Αν ναι, χρησιμοποίησες αυτήν την προσφορά του 20% που τρέχει αυτή τη στιγμή;
Μπήκα τώρα στον configurator της Bmw και έφτιαξα το αμάξι σου (1.5d ED + Sportline + αυτόματος κλιματισμός) και όντως δεν του λείπει τίποτα βασικό. Η τιμή στον configurator βγαίνει 30.720. Εσύ αυτό το πήρες 6 χιλιάρικα κάτω και ότι κέρδισες από μεταβιβάσεις κτλ. Εξαιρετική τιμή.
-
Καλοτάξιδη!
-
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread ... erformance
για τη βελτιωση που ρωτησες, εχουν πλεον και αντιπροσωπο στη θεσσαλονικη
μεχρι στιγμης δεν μπορουν να το ανιχνευσουν το remap στην αντιπροσωπια -
Δεν βλέπω να έχουν για ντίζελ όμως...
-
Ευχαριστω για τις ευχες σας.δεν θα ηθελα να γραψω εδω απο που,στειλτε μου πμ να σας πω λεπτομερειες.ειναι η αληθεια οτι τρεχουν καλες προσφορες τωρα.ηταν ετοιμοπαραδοτη οντως.μονο ηλιοροφη θα ηθελα να βαλω επιπλεον αλλα δεν πειραζει.για τη βελτιωση ελεγα να κοιταξω κατι πιο απλο οπως αυτο που ανεφερα πριν
-
Η bmw κάνει καλές προσφορές στον άσο...εγώ είχα πάρει τον Αύγουστο 25.400€ για την 116d (σε άσπρο μη μεταλλικό) με το m pack που την κάνει άλλο αμάξι εσωτερικά και εξωτερικά και ο μόνος λόγος που τελικά δεν την επέλεξα ήταν ότι έπρεπε να περιμένω ένα μήνα.Για τη sportline μια τιμή κοντά στα 24 δεν είναι κακή.
Καλές βόλτες και από εμένα,έκανες καλή επιλογή! -
καλοταξιδος !! Και εγω πιστευω οτι εκανες μια πολυ καλη επιλογη !
-
Leonidas & drenie ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.κι εγω κοιταγα αρχικα το kadjar αλλα ακομα δεν εχει φτασει στην ελλαδα...
Διλημμα νεα BMW 116D vs ALFA romeo giulietta 1.6 diesel