-
@storm λογικά μιλάς για τον εαυτό σου που τυγχάνει να βρίσκεται στη μειοψηφία του 30 κατι %. Γιατι το σχεδόν 70% των Ελλήνων έδειξαν οτι είναι βαρβάτοι, μπαλάτοι και να σηκώνουν κεφάλι στα εγγόνια του χιτλερ και τη συμμορία τους εντός και εκτός των συνόρων τους.
@ aikibil η διαφορά είναι οτι στο ναι θα ήταν μετα βιας το 1/3 αυτων που ηταν στο οχι.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
@storm λογικά μιλάς για τον εαυτό σου που τυγχάνει να βρίσκεται στη μειοψηφία του 30 κατι %. Γιατι το σχεδόν 70% των Ελλήνων έδειξαν οτι είναι βαρβάτοι, μπαλάτοι και να σηκώνουν κεφάλι στα εγγόνια του χιτλερ και τη συμμορία τους εντός και εκτός των συνόρων τους.@ aikibil η διαφορά είναι οτι στο ναι θα ήταν μετα βιας το 1/3 αυτων που ηταν στο οχι.
Η αναλυση σου νομιζω οτι εχει ελλειψη λογικης.
-
Και όμως έχει βάση λογικής.
Μπορεί να είναι επιχειρηματίας και να έχει ενεχυροδανειστήριο. Οπότε δικαιολογείται η στάση του.
'Στην αναμπουμπούλα μόνο ο λύκος χαίρεται'
-
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει και είναι ( Πάση θυσία στο ευρώ? )
Και τα σπίτια να μας πάρουν εμείς πρέπει να μείνουμε στο ευρώ?
Το ΟΧΙ του λαού άλλα λέει. -
Μεροκαματιάρης είμαι φιλε μου, τα τελευταία 5 χρόνια μου κόψανε 500 ευρώ απο αυτά που έπαιρνα γιατί του έδινε το δικαίωμα κάθε γερμανοτσολιάς που υποστηρίζεις. Αναγκάζομαι και κάνω και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Σαν και μένα είναι η πλειοψηφία του ΟΧΙ και μερικοί απο αυτούς τους επιχειρηματίες που ανέφερες προηγουμένως, 'αντε και κάποιοι γελασμένοι που νομίζουν οτι θα γλιτώσουν τα δάνεια τους.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Μεροκαματιάρης είμαι φιλε μου, τα τελευταία 5 χρόνια μου κόψανε 500 ευρώ απο αυτά που έπαιρνα γιατί του έδινε το δικαίωμα κάθε γερμανοτσολιάς που υποστηρίζεις. Αναγκάζομαι και κάνω και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Σαν και μένα είναι η πλειοψηφία του ΟΧΙ και μερικοί απο αυτούς τους επιχειρηματίες που ανέφερες προηγουμένως, 'αντε και κάποιοι γελασμένοι που νομίζουν οτι θα γλιτώσουν τα δάνεια τους.Δεν είσαι ο μόνος μεροκαματιάρης. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Αλλά θεωρώ άθλιο να ψάχνουν οι 'νικητές' (όπως και εσύ) διέξοδο, στην απόλυτη καταστροφή των υπολοίπων ανθρώπων επειδή έχουν ακόμη μία εργασία (ειδικά στον ιδιωτικό τομέα) ή κάποιες λίγες καταθέσεις.Είναι ανέντιμο και αλητεία η χαιρεκακία να γίνεται σημαία μίας δήθεν εγχώριας επανάστασης.
'Η καταστροφή σου η χαρά μου...' Εκεί έχουμε φθάσει.Και επειδή όλο αυτό γυρνά μπούμερανγκ πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο γνωστή μου 'αγωνίστρια' του ΟΧΙ να μου πει ότι σήμερα την έβαλαν σε υποχρεωτική αργία με ενδεχόμενο απόλυσης το επόμενο διάστημα. Και μου λέει ότι δεν το περίμενε και τι θα κάνει τώρα.
Μα τι μυαλά κουβαλάει αυτός ο κόσμος επιτέλους;;
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
@storm λογικά μιλάς για τον εαυτό σου που τυγχάνει να βρίσκεται στη μειοψηφία του 30 κατι %. Γιατι το σχεδόν 70% των Ελλήνων έδειξαν οτι είναι βαρβάτοι, μπαλάτοι και να σηκώνουν κεφάλι στα εγγόνια του χιτλερ και τη συμμορία τους εντός και εκτός των συνόρων τους.@ aikibil η διαφορά είναι οτι στο ναι θα ήταν μετα βιας το 1/3 αυτων που ηταν στο οχι.
Χαχαχαχα εδω γελαει και ο καθε πικραμενος....Φιλαρακι οσοι ψηφισαν ΟΧΙ δεν το εκαναν για να υψωσουν αναστημα (εστω Οχι η συντρηπτικη πλειοψηφια), το εκαναν γιατι οπως και εσυ αφενος δεν εχουν τπτ να χασουν (καποιοι να το πω χυμα δεν εχουν ουτε στον ηλιο μοιρα πλεον) και αφετερου νομιζουν αυτο που εχω πει πολλες φορες, πως τα δανεια που τους γονατιζουν θα ξυπνησουν ενα πρωι (συντομα βαση της λογικης τους) και δεν θα υπαρχουν πια.
Οποιος νομιζει πως αν σημερα ειχαμε ανοδο σε ολα Χαρη στους Γερμανους πως θα υπηρχε 1 'υπερηφανος' που θα εβγαζε κιχ τοτε αυτος ο καποιος ειναι βαρια νυχτωμενος. Οποτε μην δουλευομαστε, στα @@ του δουλου αν θα ειναι δουλος των Γερμανων, του κρατους του ιδιου στο οποιο μενει η του ιδιου του του εαυτου. Το ζητουμενο ειναι να ζει οπως θελει, αν το εχει αυτο και δουλος του Darth Vader να ειναι δεν θα εχει το Παραμικρο θεμα.Μεροκαματιάρης είμαι φιλε μου, τα τελευταία 5 χρόνια μου κόψανε 500 ευρώ απο αυτά που έπαιρνα γιατί του έδινε το δικαίωμα κάθε γερμανοτσολιάς που υποστηρίζεις. Αναγκάζομαι και κάνω και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Σαν και μένα είναι η πλειοψηφία του ΟΧΙ και μερικοί απο αυτούς τους επιχειρηματίες που ανέφερες προηγουμένως, 'αντε και κάποιοι γελασμένοι που νομίζουν οτι θα γλιτώσουν τα δάνεια τους.
Δεν είσαι ο μόνος μεροκαματιάρης. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Αλλά θεωρώ άθλιο να ψάχνουν οι 'νικητές' (όπως και εσύ) διέξοδο, στην απόλυτη καταστροφή των υπολοίπων ανθρώπων επειδή έχουν ακόμη μία εργασία (ειδικά στον ιδιωτικό τομέα) ή κάποιες λίγες καταθέσεις.Είναι ανέντιμο και αλητεία η χαιρεκακία να γίνεται σημαία μίας δήθεν εγχώριας επανάστασης.
'Η καταστροφή σου η χαρά μου...' Εκεί έχουμε φθάσει.Και επειδή όλο αυτό γυρνά μπούμερανγκ πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο γνωστή μου 'αγωνίστρια' του ΟΧΙ να μου πει ότι σήμερα την έβαλαν σε υποχρεωτική αργία με ενδεχόμενο απόλυσης το επόμενο διάστημα. Και μου λέει ότι δεν το περίμενε και τι θα κάνει τώρα.
Μα τι μυαλά κουβαλάει αυτός ο κόσμος επιτέλους;;
Σημερα εχει να απολυθει ΠΟΛΥΣ κοσμος Storm.....Σε ιδιωτικες φυσικα.....Ξερεις ποσες πολυεθνικες την Παρασκευη ειχαν πει πως αν την Κυριακη βγει Ναι θα αποχωρησουν και θα απολυσουν τους παντες ? Ηδη καποιες αρχισαν να το κανουν (και καλα κανουν κατεμε, γιατι να υποστηριζουν μια οικονομια απο ατομα που πρακτικα ειναι εναντιων τους?).
-
@ storm
' Η καταστροφή σου η χαρά μου'....απο που προκύπτει αυτό στη παρούσα φάση? Δυστυχώς αυτό είναι σήμα κατατεθέν όμως της ελληνικής κοινωνίας των τελευταίων ετών. Λίγους ένοιαξε η προσωπική πρόοδος. Πρώτα μας ένοιαζε η πτώση του συνάνθρωπου μας και μετά η δική μας ευημερία. Κάποτε λέγαμε 'ο φίλος φαίνεται στα δύσκολα' και φτάσαμε να λέμε ' ο φίλος φαίνεται στις χαρές'. Ζήλεια, φθόνος, εμπάθειες και μίσοι μιας κοινωνίας που έχασε κάθε ήθος και αξιοπρέπεια. Αδέλφια να τρώγονται, ξαδέρφια να σφάζονται (στα λόγια και πίσω απο τη πλάτη-οτι χειρότερο), γείτονες να κόβουν τη καλημέρα, παιδικοί φίλοι να χωρίζουν, γονείς με παιδιά να μη ξαναμιλάνε, γιατί όλα αυτά. Για ενα κομάτι γης, για το καινούργιο αμάξι που πήρε, για το καινούργιο σπίτι και για πολλα άλλα πολυ απλά και ακόμα πιο ασήμαντα. Δυστυχώς ετσι καταντήσαμε σε μια πτώση καθαρά πνευματική και ηθική και τώρα απλά τη πληρώνουμε. Τουλάχιστον ας ενωθούμε να διώξουμε αυτούς που μας έσπρωξαν προς τα εκεί σίγουρα πάντα με τη δική μας κακή προαίρεση και συνένεση.@ salvation ευτυχώς υπάρχουν και πατριώτες....Αν θέλεις να ζείς όπως θέλεις και δε σε νοιάζει η χώρα που γεννήθηκες, μπορείς να πάρεις το δρόμο χιλιάδων ελληνόπουλων. Εγώ προτιμώ να λοιώσω στα χώματα αυτά τα Ιερά.
-
Με πιάνει πονοκέφαλος από αυτά που διαβάζω από τον salvation...
-
αραγε αυτοι που ψηφισαν οχι ειναι ετοιμοι να πουλησουν το μαγαζι τους, το αυτοκινητο τους και να πανε στο χωριο του παππου να αγορασουν γαιδουρι και να καλλιεργησουν το χωραφι τους ( και δεν το λεω υποτιμητικα), γιατι δεν βλεπω τι αλλου ειδους εργασιακες ευκαιρίες θα υπαρχουν στην μετα χρεοκοπιας ελλαδα (εκτος και αν βεβαια συμφωνησει ο τσιπρας για μνημονιο στις επομενες μερες οποτε δεν βλεπω και το νοημα του δημοψηφισματος).
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
@ storm
' Η καταστροφή σου η χαρά μου'....απο που προκύπτει αυτό στη παρούσα φάση? Δυστυχώς αυτό είναι σήμα κατατεθέν όμως της ελληνικής κοινωνίας των τελευταίων ετών. Λίγους ένοιαξε η προσωπική πρόοδος. Πρώτα μας ένοιαζε η πτώση του συνάνθρωπου μας και μετά η δική μας ευημερία. Κάποτε λέγαμε 'ο φίλος φαίνεται στα δύσκολα' και φτάσαμε να λέμε ' ο φίλος φαίνεται στις χαρές'. Ζήλεια, φθόνος, εμπάθειες και μίσοι μιας κοινωνίας που έχασε κάθε ήθος και αξιοπρέπεια. Αδέλφια να τρώγονται, ξαδέρφια να σφάζονται (στα λόγια και πίσω απο τη πλάτη-οτι χειρότερο), γείτονες να κόβουν τη καλημέρα, παιδικοί φίλοι να χωρίζουν, γονείς με παιδιά να μη ξαναμιλάνε, γιατί όλα αυτά. Για ενα κομάτι γης, για το καινούργιο αμάξι που πήρε, για το καινούργιο σπίτι και για πολλα άλλα πολυ απλά και ακόμα πιο ασήμαντα. Δυστυχώς ετσι καταντήσαμε σε μια πτώση καθαρά πνευματική και ηθική και τώρα απλά τη πληρώνουμε. Τουλάχιστον ας ενωθούμε να διώξουμε αυτούς που μας έσπρωξαν προς τα εκεί σίγουρα πάντα με τη δική μας κακή προαίρεση και συνένεση.@ salvation ευτυχώς υπάρχουν και πατριώτες....Αν θέλεις να ζείς όπως θέλεις και δε σε νοιάζει η χώρα που γεννήθηκες, μπορείς να πάρεις το δρόμο χιλιάδων ελληνόπουλων. Εγώ προτιμώ να λοιώσω στα χώματα αυτά τα Ιερά.
Δυστυχως δεν εχουν ολοι ουτε την δυνατοτητα να φυγουν εξωτερικο αλλα ουτε τα αναγκαια προσοντα, νομιζω πως αν το ειχαν μπορει να ειχε βγει και το ΝΑΙ αφου οι περισσοτεροι του ΟΧΙ θα ειχαν εγκαταλειψει την Ελλαδα προ πολλου....Ουτε εγω ομως φευγω και ας εχω και τα 2 που αναφερα....Δεν εφυγα το 2002 για Dubai με 3500ε μισθο τον μηνα και 250 τετραγωνικα σπιτι πληρωμενο απο την εταιρεια που μου ειχε κανει την προταση, δεν σκοπευω να φυγω τωρα (βεβαια αν εβρισκα ακριβως την ιδια συμφωνια με τοτε ισως μην λεω μαμακιες). Μπορουσα να φυγω για Αγγλια, Γερμανια, Ολλανδια και Ταιβαν μεχρι σημερα, δεν το εκανα και δεν το εκανα γιατι Αγαπαω την Ελλαδα πολυ περισσοτερο απο οσους την αγαπανε επειδη δεν μπορουν να κανουν και αλλιως.
Αν ομως παμε στην Δραχμη και γινουμε Βουλγαρια η Αλβανια φυσικα και θα φυγω γιατι πλεον δεν θα ειναι η Ελλαδα που ξερω και αγαπαω.Με πιάνει πονοκέφαλος από αυτά που διαβάζω από τον salvation...
Σε κανα μηνα που θα υπαρχουν στοιχεια για το ποσοι εφαγαν απολυση απο σημερα μεχρι τοτε και ποσες εταιρειες σηκωθηκαν και εφυγαν βλεπουμε αν θα εχεις πονοκεφαλο.
-
Είμαστε χρεοκοπημένοι εδώ και 5 χρόνια. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αργοπέθαιναν έτσι κι αλλιώς. Οπότε καλύτερα μια λύση, έστω και δύσκολη, και πάμε πάλι από την αρχή. Η προηγούμενη κατάσταση ήταν απλά νοσηρή και αδιέξοδη! Σε αυτό φαίνεται ότι συμφωνεί η πλειοψηφία του λαού.
Και ναι, πονάει το κεφάλι μου με τον συντηρητισμό και την φοβικότητα, ειδικά όταν προέρχεται από σχετικά νέους ανθρώπους. Από τον παππού άλλωστε δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες επαναστατικότητας.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
@ storm
' Η καταστροφή σου η χαρά μου'....απο που προκύπτει αυτό στη παρούσα φάση?Τι πάει να πει από που προκύπτει;
Βγαίνει ένας πρωθυπουργός και πανηγυρίζει και λέει ότι είναι 'μία μέρα γιορτής' και 'σήμερα γιορτάζουμε'.
Την ίδια στιγμή από κάτω οι οπαδοί του φωνάζουν χαρούμενοι και τραγουδούν για την επανάσταση.
Τα κομματόσκυλα ανεξαρτήτως κόμματος αναζητούν σαν τα κοράκια ψήφους και επιβεβαίωση των ιδεολογιών τους.Και την ίδια στιγμή άνθρωποι με κατεβασμένο το κεφάλι (όπως και εγώ) είναι στην ουρά στα ΑΤΜ για να σηκώσουν 50euro.
Την ίδια στιγμή οι μισθοδοσίες είναι απλά ένας αριθμός.
Την ίδια στιγμή οι καταθέσεις είναι στον αέρα.
Την ίδια στιγμή η δανειακή σύμβαση που εξασφάλισε μία επιχείρηση, ένας ιδιώτης είναι χρήματα στον άερα.
Την ίδια στιγμή η τραπεζική επιταγή που έπρεπε να εξοφληθεί είναι χαρτί για πέταμα.
Και δεκάδες άλλα παραδείγματα.Διαλύεται το τραπεζικό σύστημα και μαζί διαλύεται, η ιδιωτική οικονομία.
Αν εσύ αυτά τα θεωρείς φυσιολογικά, πάω πάσο.Εγώ τα θεωρώ ανισόρροπα και περιβάλλον ζούγκλας.
Και οι μόνοι κερδισμένοι είναι όσοι παρακολουθούν από το εξωτερικό ή όσοι έχουν διέξοδο να φύγουν τρέχοντας στο εξωτερικό.
Οι υπόλοιποι απλά θα βουλιάξουν, κλαίγοντας είτε χορεύοντας σε πανηγυρικούς ρυθμούς.
-
Με πρόλαβε ο zeus.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είμαστε χρεοκοπημένοι εδώ και 5 χρόνια. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αργοπέθαιναν έτσι κι αλλιώς. Οπότε καλύτερα μια λύση, έστω και δύσκολη, και πάμε πάλι από την αρχή. Η προηγούμενη κατάσταση ήταν απλά νοσηρή και αδιέξοδη! Σε αυτό φαίνεται ότι συμφωνεί η πλειοψηφία του λαού.Και ναι, πονάει το κεφάλι μου με τον συντηρητισμό και την φοβικότητα, ειδικά όταν προέρχεται από σχετικά νέους ανθρώπους. Από τον παππού άλλωστε δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες επαναστατικότητας.
Ισα ισα, ο νεος ανθρωπος θα κοιταξει το μελλον του, ο παππους που δεν εχει μελλον δεν κοιταει τπτ (μηπως νομιζεις πως το ΟΧΙ δεν ηρθε και απο παππουδες ?).
Βεβαια υπαρχουν και οι νεοι ανθρωποι που ολοι μερα καθονται και περιμενουν να γινει το μπαμ μπας και κανουν τπτ με την ζωη τους, αυτους εγω θεωρω τους χειροτερους. -
Είμαστε χρεοκοπημένοι εδώ και 5 χρόνια. Οι περισσότερες επιχειρήσεις αργοπέθαιναν έτσι κι αλλιώς. Οπότε καλύτερα μια λύση,( έστω και δύσκολη, και πάμε πάλι από την αρχή). Η προηγούμενη κατάσταση ήταν απλά νοσηρή και αδιέξοδη!Αν βγαλεις απο το παραπανω κειμενο αυτα που εβαλα σε παρενθεση δεν μοιαζει υπερβολικα με το τελευταιο γραμμα ενος αυτοχειρα? Ελπιζω η λυση μας να μην αποδειχθει αυτοκτονια.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
μηπως νομιζεις πως το ΟΧΙ δεν ηρθε και απο παππουδεςΔες τα δημογραφικά. Περισσότερο οι νέοι ψήφισαν ΟΧΙ και είναι απόλυτα λογικό. Όταν είσαι άνεργος, όταν είσαι επιχειρηματίας που μπαίνεις μέσα, όταν είσαι απλήρωτος ΙΥ, όταν είσαι ΔΥ που σου κόπηκε ο μισός μισθός, κάνεις αντίσταση! Ο παππούλης την σύνταξή του θέλει μόνο. Προφανώς οι Έλληνες είναι πολύ πιο ρημαγμένοι από την κρίση από όσο νομίζεις.
Αν βγαλεις απο το παραπανω κειμενο αυτα που εβαλα σε παρενθεση δεν μοιαζει υπερβολικα με το τελευταιο γραμμα ενος αυτοχειρα? Ελπιζω η λυση μας να μην αποδειχθει αυτοκτονια.
Ναι, θα μας αποβάλλουν από τον πλανήτη.
-
Δες τα δημογραφικά. Περισσότερο οι νέοι ψήφισαν ΟΧΙ και είναι απόλυτα λογικό. Όταν είσαι άνεργος, όταν είσαι επιχειρηματίας που μπαίνεις μέσα, όταν είσαι απλήρωτος ΙΥ, όταν είσαι ΔΥ που σου κόπηκε ο μισός μισθός, κάνεις αντίσταση! Ο παππούλης την σύνταξή του θέλει μόνο. Προφανώς οι Έλληνες είναι πολύ πιο ρημαγμένοι από την κρίση από όσο νομίζεις.
Οπότε το αποτέλεσμα της αντίστασης είναι να δώσουν τσάμπα χρήμα οι παρακάτω χώρες;
Bενεζουέλα, Αργεντινή, Βολιβία και Κούβα συγχαίρουν τον ελληνικό λαό για το 'όχι'
http://www.capital.gr/oikonomia/3041167 ... gia-to-oxi
-
Εκλ. Περιφέρεια Χανίων - Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος απο το ΥΠ.Εσωτερικών
http://www.capital.gr/story/3040971
-
Έλα μωρή Εκαλάρααα!
Φήμες που αναφέρουν ότι διενεργείται έρευνα για να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά το 15% που ψήφισε ''ΟΧΙ'',ελέγχονται ως ανακριβείς
http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... ekalh.html
Δημοψήφισμα...