-
Δεν αναφέρομαι στις επιδόσεις.. Μιλάω για τη στιβαρότητα του αμαξώματος, την αίσθηση δύναμης και την όλη εικόνα που σου δίνει ένα όχημα.. Οτι μπαίνεις δηλ. μεσα σε κάτι ασφαλές και όχι σε κουτί. Αυτη την αίσθηση στο qq θα την αποκομίσεις μονο αν έρχεσαι απο μικρότερη κατήγορια και όχι απο μεγαλύτερη και ακριβότερη. Στην περίπτωση αυτή απλα συμβιβάζεσαι.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Οτι μπαίνεις δηλ. μεσα σε κάτι ασφαλές και όχι σε κουτί. Αυτη την αίσθηση στο qq θα την αποκομίσεις μονο αν έρχεσαι απο μικρότερη κατήγορια και όχι απο μεγαλύτερη και ακριβότερη. Στην περίπτωση αυτή απλα συμβιβάζεσαι.Στο RAV δηλαδή ένιωθες ότι έμπαινες μέσα σε κάτι ασφαλές, ενώ στο QQ που είναι το ασφαλέστερο στην κατηγορία του νιώθεις ότι μπαίνεις σε κουτί; ΟΚ...
Όσο για το αν 'συμβιβάζεσαι', όλα στην ζωή μας είναι θέμα συμβιβασμού. Μήπως αν κάποιος έχει πολλά λεφτά RAV4 θα πάει να αγοράσει;
-
Αν δεν έχεις άποψη για τα οχήματα γιατί γράφεις; Για το τρολαρισμα;
Τι συγκρίνεις; Άλλη κατηγορία τα δύο οχήματα και άλλη ή αίσθηση που δίνουν. Εχω εικόνα λόγω κατοχής και από τα δύο. Εσύ που βασιζεις τα γραφόμενα σου; -
Αν δεν έχεις άποψη για τα οχήματα γιατί γράφεις; Για το τρολαρισμα;Όχι, απλά κουράστηκα να διαβάζω ανά δύο μηνύματα τα παράπονα σου για το Qashqai και το πόσο συμβιβάστηκες που το πήρες. Ειλικρινά δε σε πιέσαμε εμείς να το αγοράσεις για να ακούμε συνέχεια τις γκρίνιες σου. Πάρε ένα υπέροχο RAV4 από την πολυαγαπημένη σου Toyota να ησυχάσεις και εσύ και να μπορέσουμε και εμείς οι 'συμβιβασμένοι' να συζητήσουμε με την ησυχία μας για το Qashqai.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αν δεν έχεις άποψη για τα οχήματα γιατί γράφεις; Για το τρολαρισμα;
Όχι, απλά κουράστηκα να διαβάζω ανά δύο μηνύματα τα παράπονα σου για το Qashqai και το πόσο συμβιβάστηκες που το πήρες. Ειλικρινά δε σε πιέσαμε εμείς να το αγοράσεις για να ακούμε συνέχεια τις γκρίνιες σου. Πάρε ένα υπέροχο RAV4 από την πολυαγαπημένη σου Toyota να ησυχάσεις και εσύ και να μπορέσουμε και εμείς οι 'συμβιβασμένοι' να συζητήσουμε με την ησυχία μας για το Qashqai.
-
To θέμα δεν είναι να ευλογουμε τα γένια μας για την επιλογή μας, αλλά να γράφουμε κάθε άποψη θετική ή αρνητική, να μπορεί και κάποιος που μπαίνει να πληροφορηθεί για το όχημα να πάρει μια σφαιρική άποψη!
Κρίμα είναι να διογκώνεται ένα λάθος και να πουλάει κάτι μη σωστό επειδή εθελοτυφλούμε! -
To θέμα δεν είναι να ευλογουμε τα γένια μας για την επιλογή μας, αλλά να γράφουμε κάθε άποψη θετική ή αρνητική, να μπορεί και κάποιος που μπαίνει να πληροφορηθεί για το όχημα να πάρει μια σφαιρική άποψη!
Κρίμα είναι να διογκώνεται ένα λάθος και να πουλάει κάτι μη σωστό επειδή εθελοτυφλούμε!Νομίζω ότι το μήνυμά σου το έχεις περάσει προ πολλού. Οι διαρκείς παρεμβάσεις σου με το ίδιο περιεχόμενο θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον/κάποιους να σε χαρακτηρίσουν εμπαθή απέναντι στο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι όποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες για το QQ θα διαβάσει το νήμα και σίγουρα θα πέσει πάνω και στα σχόλιά σου. Η επανάληψη, όμως, ίσως και κουραστική γίνεται και, ενδεχομένως, κλονίζει και την αξιοπιστία των γραφομένων.
Εντελώς φιλικά. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Νομίζω ότι το μήνυμά σου το έχεις περάσει προ πολλού. Οι διαρκείς παρεμβάσεις σου με το ίδιο περιεχόμενο θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον/κάποιους να σε χαρακτηρίσουν εμπαθή απέναντι στο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι όποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες για το QQ θα διαβάσει το νήμα και σίγουρα θα πέσει πάνω και στα σχόλιά σου. Η επανάληψη, όμως, ίσως και κουραστική γίνεται και, ενδεχομένως, κλονίζει και την αξιοπιστία των γραφομένων.
Εντελώς φιλικά.Ευχαριστώ για το σχόλιο και πραγματικά και εγώ έχω τον ίδιο φόβο!
Ωστόσο μην ξεχνάς ότι πολλά πράγματα αναγκάζομαι να τα ξαναπώ επειδή out of the blue πετάγονται μη κάτοχοι του αυτοκινήτου (οι κάτοχοι συγγενικών) και κριτικάρουν (λοιδωρόντας ενίοτε) την άποψη μου που, όμως, βασίζεται στην εμπειρία της κατοχής του ίδιου του οχήματος της κουβέντας!
Αυτό ειλικρινά με εκνευρίζει και δείχνει και το επίπεδο του ξερολισμού αλλά και του διαλόγου στη χώρα, όπου κάθε άλλη άποψη πρέπει να λοιδωρηθεί και ταπεινωθεί λεκτικά επειδή δεν ακολουθεί τη δήθεν κρατούσα!Οι δικές μου συγκρίσεις και κρίσεις, όση υποκειμενικότητα και να εμπεριέχουν (όπως εμπεριέχει κάθε άποψη), γίνονται πάντα με βάση πραγματικά δεδομένα χρήσης και όχι ότι διαβάσαμε σε ένα review, ποσο που πουλάει ένα αμάξι, μας είπε ο φίλος μας,'θέλουμε' να πιστεύουμε επειδή είμαστε fan boys της Χ ή της Ψ εταιρείας.
Η πλάκα μάλιστα είναι ότι ο τελευταίος γύρος σχολίων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών, ξεκίνησε μετά από χθεσινο post όπου έβαζα την παράμετρο της πίσω ανάρτησης του qq, που αν και τεχνολογικά αρχαία (αντιστρεπτική δοκός), ελάχιστοι έχουν σχολιάσει.
-
Να ενημερώσω για όσους τυχόν ενδιαφέρονται ότι βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα η πρώτη καραβιά Qashqai με κινητήρες Euro 6!
-
Με ποιούς κινητήρες;
Διαφορές στις εκπομπές;
Κάποια διαφορά στις επιδόσεις λόγω τυχόν πρόσθετων φίλτρων; -
Με ποιούς κινητήρες;
Διαφορές στις εκπομπές;
Κάποια διαφορά στις επιδόσεις λόγω τυχόν πρόσθετων φίλτρων;Αναφέρομαι στους πετρελαιοκινητήρες, δεν ξέρω αν εχουν ερθει και με τον 1200άρη βενζινοκινητηρα.
Διαφορες στην εκπομπή CO2 δεν υπάρχουν συγκριτικά με το euro 5b+ αλλά υπάρχουν σε άλλους ρύπους.Για τις επιδόσεις δε γνωρίζω κάτι.
Πες μου ότι ρωτάς επειδή ως φανατικός Qashqάκιας, σκέφτεσαι να ανταλλάξεις το υπάρχον με ένα Euro 6 -
Ναι γιατί όχι.. μπορεί να βγει καλύτερο αυτή τη φορά
by the way για όποιον ενδιαφέρεται:
http://www.ebay.com/itm/252002498870?ss ... 1555.l2649 -
Και βεβαια βρηκαν παλι ευκαιρια για αυξηση τιμης.....
..+600 ευρω το 1.5 energy... -
Δηλαδή σχεδόν 2000 ευρώ παραπάνω σε σχέση με όταν βγήκε πέρυσι!
Ας είμαστε καλα τα κορόιδα.... -
Ας είμαστε καλα τα κορόιδα....Γιατί όχι αφου παλι πρωτο σε πωλησεις θα ειναι. Για μένα θα ανεβάζουν συνεχώς την τιμη του μεχρι να δουν οτι θα κωλώσουν οι πωλησεις . Μολις γίνει αυτο θα σταθεροποιήσουν την τιμη του.
Ας βγει το Honda hrv στα 21 χιλιαρικα και να δεις πως θα αρχίσουν τις προσφορες μετα...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ας είμαστε καλα τα κορόιδα....Γιατί όχι αφου παλι πρωτο σε πωλησεις θα ειναι. Για μένα θα ανεβάζουν συνεχώς την τιμη του μεχρι να δουν οτι θα κωλώσουν οι πωλησεις . Μολις γίνει αυτο θα σταθεροποιήσουν την τιμη του.
Ας βγει το Honda hrv στα 21 χιλιαρικα και να δεις πως θα αρχίσουν τις προσφορες μετα...
Αν διαβάζει το θέμα ο Σαρακάκης,παίζει να έχει κατουρηθεί από τα γέλια ή να έχει πάθει καμιά συγκοπή ο χριστιανός
ΥΓ:Ξέρουμε γιατί εδώ και δύο μέρες έχει πέσει το qashqaiclubgr; -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
εμ ετσι ειναι. οταν αυξανεται η ζητηση αυξανεται και η τιμη ειδκα αν δεν υπαρχει ανταγωνισμος τιμολογιακος.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Αν διαβάζει το θέμα ο Σαρακάκης,παίζει να έχει κατουρηθεί από τα γέλια ή να έχει πάθει καμιά συγκοπή ο χριστιανός
+1000
Έχει πάρει screenshot και το έχει βάλει wallpaper στον υπολογιστή του, να του φτιάχνει την διάθεση! -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
αποκλείεται να έχει τόση διαφορά από το 120άρι CRV...Θα είναι σαν να το ακυρώνει. Λογικά, 3-4k κάτω θα είναι και πολλά λέω, άρα 23-24 να υπολογίζετε...
Η Honda πάντα ήταν ακριβή... -
Οδήγησα βράδυ το QQ και μου φάνηκε ότι η μεσαία σκάλα δεν φώτιζε αρκετά μακρυά. Είχα ρυθμίσει την σκάλα να είναι τέρμα πάνω, αλλά και πάλι θα ήθελα να φώτιζαν 10-15 μέτρα παραπέρα. Αυτό κυρίως, γιατί μου δημιουργούσε μια σχετικά ανασφάλεια όταν είχα κάποια χιλιόμετρα, πως αν πεταγόταν κάτι μπροστά μου, δε θα είχα αρκετό χρόνο μέχρι να το αντιληφθώ και να φρενάρω. Με την μεγάλη σκάλα, όλα ΟΚ, αλλά δε λέει να είσαι συνέχεια στην εναλλαγή μεσαία-μεγάλα ώστε και να βλέπεις αλλά και να μη στραβώνεις τους άλλους.
Υπάρχει περίπτωση να είναι απλά θέμα ρύθμισης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και να μπορεί να ρυθμιστεί στο σέρβις;
Νissan Qashqai J11 [2014-__]