-
-
Η golfο μου MK5 GTI...
-
Kαι η αλλη golfο μου MK4 1.6 SR...
-
Oι παλιες μου Golfαρες MK3 GTI και MK2 GTI...
-
Golf mk5 GTi
-
Ta προτελευταια μου αμαξια Skoda Oktavia 1,8 20v turbo...
Seat ibiza 1.4 ...
-
Απ ολα ξεχωρισα το μκ2..
-
Ο πρωτος μου ερωτας 106 ραλυ 1,3 πριν 21 χρονια....
Και το χειροτερο αυτοκινητο που ειχα ποτε !!! για μενα παντα( Ζητω συγνωμη απο τους απανταχου Κορολακηδες)
-
Μη ζητάς συγγνώμη για το Corolla. Μόνο ο κινητήρας και το κιβώτιο άξιζαν από δαύτο. Χαντακώνονταν όμως από το πλαίσιο, τις αναρτήσεις, τα φρένα και το τιμόνι. Καλό πάντως για κάποιον που το ήθελε απλά για να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μη ζητάς συγγνώμη για το Corolla. Μόνο ο κινητήρας και το κιβώτιο άξιζαν από δαύτο. Χαντακώνονταν όμως από το πλαίσιο, τις αναρτήσεις, τα φρένα και το τιμόνι. Καλό πάντως για κάποιον που το ήθελε απλά για να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ.Σωστος !!!
-
Rallye 1.3.. ανακαλω για το μκ2..
-
Tuners,δώσε πόνο !
Εύχομαι να είσαι υγιής και να αποκτήσεις άλλα τόσα
Έχεις κάποιο αγαπημένο; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Tuners,δώσε πόνο !
Έχεις κάποιο αγαπημένο;Σε ευχαριστω lleonidas.
Ναι !!! Η πρωτη αγαπη ηταν το 106 γιατι εκτος που μου αρεσε πολυ, το ειχα αγορασει με πολυ κοπο και στερηση, το καλυτερο ομως που ειχα ειναι το σημερινο μου ΜΚ5 GTI, που περασαν 7 χρονια και ηρθε αυτη η κριση που τσακισε τις τιμες στα 2λιτρα και το πηρα. Γιατι το 2008 περναγα εξω απο την βιτρινα της VW και γυριζα το κεφαλι απο την αλλη μερια, αφου το αμαξι φορτωμενο με εχτρα ξεπερναγε τα 40χιλιαρικα.
Το Corolla AE111 που δοκιμασα να φτιαξω αποδειχθηκε μαπα το καρπουζι, και το πουλησα γρηγορα.
Αλλο ενα αμαξι που περασε απο τα χερια μου ηταν ενα Starlet το 3, καλο αμαξι, σκυλος αλλα πολυ απροσωπο.
και αλλο ενα απροσωπο ηταν το Astra 2
Ο στρατιωτης Hyundai Matrix που ειχα για εναμιση χρονο περιπου !!! Για αυτο το αμαξι μονο καλα λογια εχω να πω, απιστευτα δυνατα φρενα πολυ καλο πλαισιο, κοντες σχεσεις μεταδοσης, σχετικα οικονομικο, το μονο ασχημο ηταν η κακη ποιοτητα κατασκευης.
-
Αν σου φάνηκε απρόσωπο το Astra 2, που να οδηγήσεις και το 3... αραμπάς!!!
Το Matrix δεν είναι κακό στην οδική συμπεριφορά; Έτσι μου φάνηκε μια φορά που είχα την ατυχία να μπω σε ένα πρώτης γενιάς.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Tuners,δώσε πόνο !
Έχεις κάποιο αγαπημένο;Σε ευχαριστω lleonidas.
Ναι !!! Η πρωτη αγαπη ηταν το 106 γιατι εκτος που μου αρεσε πολυ, το ειχα αγορασει με πολυ κοπο και στερηση, το καλυτερο ομως που ειχα ειναι το σημερινο μου ΜΚ5 GTI, που περασαν 7 χρονια και ηρθε αυτη η κριση που τσακισε τις τιμες στα 2λιτρα και το πηρα. Γιατι το 2008 περναγα εξω απο την βιτρινα της VW και γυριζα το κεφαλι απο την αλλη μερια, αφου το αμαξι φορτωμενο με εχτρα ξεπερναγε τα 40χιλιαρικα.Εγω παλι ποτε δεν καταλαβα αυτο με τα 'εξτρα'...Ειχα παρει το Astra H 1.8 Cosmo full extra αλλα δεν εβαλα navigator και κατι αλλα που ανεβαζαν την τιμη πανω απο 30.000ε (ειχα βαλει την ηλιοροφη απο εμπρος μεχρι πισω και ειχα δωσει συνολικα 24.000ε). Θυμαμαι ειχα ρωτησει πριν παρω το Astra για την 116i της BMW και ενω Αρχιζε απο 18.000ε (αν θυμαμαι καλα) πηγαινε γυρω στα 28.000ε με φουλ εξτρα.....Ελεος
-
Χαχα!Φοβερός tuners!
Τι ηλικία έχεις και πρόλαβαν να περάσουν από τα χέρια σου τόσα οχήματα ή άλλα τόσα που δεν έχεις αναφέρει;
Μακάρι να ήμουν έτσι αλλά αφενός δένομαι με τα αυτοκίνητα/μηχανές και αφετέρου βαριέμαι λίγο τη διαδικασία της δοσοληψίας.Άσε που με φοβίζει πολύ το μεταχειρισμένο με όσα έχω δει και ακούσει.
Θα είχε ενδιαφέρον τα μέλη που έχετε πραγματικά πολλές εμπειρίες ετών από τόσα μοντέλα,να γράψετε όποτε έχετε χρόνο ένα συνολικό review με εντυπώσεις από τα αμάξια σας και συνολικά από αυτό το hobby -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Χαχα!Φοβερός tuners!
Τι ηλικία έχεις και πρόλαβαν να περάσουν από τα χέρια σου τόσα οχήματα ή άλλα τόσα που δεν έχεις αναφέρει;
Μακάρι να ήμουν έτσι αλλά αφενός δένομαι με τα αυτοκίνητα/μηχανές και αφετέρου βαριέμαι λίγο τη διαδικασία της δοσοληψίας.Άσε που με φοβίζει πολύ το μεταχειρισμένο με όσα έχω δει και ακούσει.
Θα είχε ενδιαφέρον τα μέλη που έχετε πραγματικά πολλές εμπειρίες ετών από τόσα μοντέλα,να γράψετε όποτε έχετε χρόνο ένα συνολικό review με εντυπώσεις από τα αμάξια σας και συνολικά από αυτό το hobbyΕιμαι 48, τα αυτοκινητα που εχουν περασει επισημα με χαρτια απο τα χερια μου ειναι 14, και αλλα 10 περιπου απο τις δουλειες που μπορουσα να τα εχω και να τα οδηγω για πολυ χρονο. Φυσικα εγω δεν δενομαι με τα σιδερα και οταν ερθει η καταλληλη στιγμη φευγουν και ερχονται καινουργια, τωρα το επομενο σκαλοπατι ειναι ενα AUDI S3 2λιτρο που αν κατσει θα το παρω δινοντας την GOLFο, και το ονειρο ειναι ενα GOLF MK7 R. Βεβαια για να μην με πειτε VAG...γρουπακια δεν θα ελεγα οχι για ενα M3 E46 τωρα που οι τιμες τους εχουν πιασει τιμες καινουργιου 1000αριου !!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν σου φάνηκε απρόσωπο το Astra 2, που να οδηγήσεις και το 3... αραμπάς!!!Το Matrix δεν είναι κακό στην οδική συμπεριφορά; Έτσι μου φάνηκε μια φορά που είχα την ατυχία να μπω σε ένα πρώτης γενιάς.
Το πατωμα του Μatrix ειναι καλο, και αν δεν ειχε το σχεδιο πολυμορφικου που ειναι ψηλο σαν περιπτερο, και ηταν χαμηλο θα ηταν ΟΚ.Το αμαξωμα επαιρνε κλισεις απο τα πολυ μαλακα αμορτισερ και ελατηρια, ομως το γενικο ολο πακετο για την δουλεια του, ηταν μια χαρα.
-
'' To πηρε που το πηρε το ποταμι'' που λεμε, ας βαλω αλλες δυο φωτος απο τα αυτοκινητα μου. Ford escord chia 1.4 Τιμιο αυτοκινητο, στα συν καλη οδικη συμπεριφορα, καλο τιμονι, στα μειων πολλη καταναλωση και αδυνατο μοτερ...
Citroen Visa ... Tα λογια ειναι περριτα εδω !!!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
'' To πηρε που το πηρε το ποταμι'' που λεμε, ας βαλω αλλες δυο φωτος απο τα αυτοκινητα μου. Ford escord chia 1.4 Τιμιο αυτοκινητο, στα συν καλη οδικη συμπεριφορα, καλο τιμονι, στα μειων πολλη καταναλωση και αδυνατο μοτερ...
Citroen Visa ... Tα λογια ειναι περριτα εδω !!!
Πίσω από το Visa σου, φαίνεται το Corolla σου!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!