-
Ο χρήστης Nikitaras έγραψε:
Νομίζω πως το ΧC60 είναι μια πολύ καλή επιλογήεχω κλεισει test drive
-
Ο χρήστης nicktheol έγραψε:
Γενικα απο συζητησεις που εχω κανει για τα θεματα ασφαλειας οι περισσοτεροι μου εχουν πει να παω σε volvo.συμφωνειτε σε αυτο?
H Volvo έχει παράδοση στην παθητική ασφάλεια, αλλά κανείς κατασκευαστής δεν υστερεί πλέον διακριτά. Κάνε test drive και πάρε την 420.
μου ειπαν δυστυχως απο την Avis οτι επειδη ειναι καινουργιο μοντελο δεν εχουν stock και θα χρειαστει περιπου 3 μηνες...κανω 6000-8000 τον μηνα οποτε ειναι κριμα να φορτωσω το δικο μου αλλα 25-30000 χιλιομετρα
Κρίμα. 3άρα τότε.
Νομίζω πως το ΧC60 είναι μια πολύ καλή επιλογή
SUV για πολλά χιλιόμετρα σε εθνική; Νο...
-
Γνωμη για mercedes E180?
-
Γνωμη για mercedes E180?Αυτή η κατηγορία αυτοκινήτων φτιάχτηκε ακριβώς για τη δουλειά που θες εσύ. Η Ε class είναι όχι απλά καλή επιλογή αλλά τέλεια! Θα πηγαίνεις Αθήνα Πάτρα και όταν φτάνεις θα είσαι ίσως πιο ξεκούραστος από όταν ξεκίνησες.
Δύο πραγματάκια μόνο:- Δεν ξέρω εάν καλύπτει αυτός ο κινητήρας το αμάξι και ειδικότερα τις δικές σου απαιτήσεις όταν οδηγείς. Ο ίδιος κινητήρας πάντως στην ελαφρύτερη c180 την κάνει πύραυλο στον ανοιχτό δρόμο. Οδηγείς και αποφασίζεις.
- Τα mercedes είναι γεροντικά αυτοκίνητα. Εάν σου αρέσει η οδήγηση και η συμμετοχή σου περισσότερο από ότι σου αρέσει η ξεκούραση και η απομόνωση από το τι συμβαίνει γύρω σου (E class) τότε όπως σου είπε και ο REALZEUS πας για BMW ασυζητητί.
Εν κατακλείδι, στη θέση σου θα κοίταζα μόνο BMW και Mercedes. Είναι νομίζω μια σκάλα πάνω από όλα τα υπόλοιπα.
-
Την 420 ευκολα η αλλιως την 320 θα επαιρνα..! Σε μη premium ονοματα θα κοιταγα mondeo και αουτσαιντερ υβριδικη 2λιτρη ds5.
Edit τωρα διαβασα για την 4αρα,κριμα..αν υπαρχει δυνατοτητα για μεγαλυτερη κατηγορια τοτε σειρα 5!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
σειρα 5!Σατανική ιδέα... Jaguar XF 2.0 turbo petrol.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την 420 ευκολα η αλλιως την 320 θα επαιρνα..! Σε μη premium ονοματα θα κοιταγα mondeo και αουτσαιντερ υβριδικη 2λιτρη ds5.Edit τωρα διαβασα για την 4αρα,κριμα..αν υπαρχει δυνατοτητα για μεγαλυτερη κατηγορια τοτε σειρα 5!
σειρα 5!
Σατανική ιδέα... Jaguar XF 2.0 turbo petrol.
Γνωμη για mercedes E180?
Αυτή η κατηγορία αυτοκινήτων φτιάχτηκε ακριβώς για τη δουλειά που θες εσύ. Η Ε class είναι όχι απλά καλή επιλογή αλλά τέλεια! Θα πηγαίνεις Αθήνα Πάτρα και όταν φτάνεις θα είσαι ίσως πιο ξεκούραστος από όταν ξεκίνησες.
Δύο πραγματάκια μόνο:- Δεν ξέρω εάν καλύπτει αυτός ο κινητήρας το αμάξι και ειδικότερα τις δικές σου απαιτήσεις όταν οδηγείς. Ο ίδιος κινητήρας πάντως στην ελαφρύτερη c180 την κάνει πύραυλο στον ανοιχτό δρόμο. Οδηγείς και αποφασίζεις.
- Τα mercedes είναι γεροντικά αυτοκίνητα. Εάν σου αρέσει η οδήγηση και η συμμετοχή σου περισσότερο από ότι σου αρέσει η ξεκούραση και η απομόνωση από το τι συμβαίνει γύρω σου (E class) τότε όπως σου είπε και ο REALZEUS πας για BMW ασυζητητί.
Εν κατακλείδι, στη θέση σου θα κοίταζα μόνο BMW και Mercedes. Είναι νομίζω μια σκάλα πάνω από όλα τα υπόλοιπα.
Μαλλον προς Bmw τεινω και εγω(για να μην ειναι και βαρετο το ταξιδι )...η jaguar ειναι φανταστικη αλλα και πανακριβη δυστυχως...μου ειπαν επισης οτι εχουν στο γκαραζ ενα lexus gs 450h καινουργιο αλλα οχι το τελευταιο μοντελο...το οποιο αν και δεν μου αρεσει εξωτερικα ειναι 339 αλογα και δεν μπορεις να το αγνοησεις
-
Όντως δεν το αγνοείς το Lexus. Νομίζω ένα test drive θα σε βοηθήσει.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όντως δεν το αγνοείς το Lexus. Νομίζω ένα test drive θα σε βοηθήσει.Nokia 730 & Tapatalk
Έκλεισα για test drive σήμερα 320,E180 και Lexus
Στάλθηκε από το iPhone 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναμένουμε εντυπώσεις.
-
σειρα 5!
Σατανική ιδέα... Jaguar XF 2.0 turbo petrol.
Όπα, έχεις δίκιο !!!
-
Αναμένουμε εντυπώσεις.Εγιναν τα test drive...αν και δεν μου αρεσει εμφανισιακα τοσο το lexus ειναι χιλιομετρα μπροστα σε εσωτερικο πολυτελεια και γκαζι σε σχεση με τα αλλα 2..αρα μαλλον καταληγω προς τα εκει
-
Άντε με το καλό και κυρίως ασφαλή χιλιόμετρα.
Θα ήθελα ρε μπαγάσα να δουλεύω στην εταιρία σου να έχω και εγώ τέτοια διλήμματα... -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Άντε με το καλό και κυρίως ασφαλή χιλιόμετρα.
Θα ήθελα ρε μπαγάσα να δουλεύω στην εταιρία σου να έχω και εγώ τέτοια διλήμματα...Σε ευχαριστω πολυ
Ειναι κουραστικο και επικυνδινο το να κανεις καθε μερα αυτο το δρομολογιο..τουλαχιστον με ενα καλο αμαξι θα εχει και μια ωραια νοτα το ταξιδι..παντως θα προτιμουσα να μην το εκανα καθολου και ας μην μου εδιναν αμαξι -
Η αλήθεια ειναι ότι όταν κάνεις το δρομολόγιο για δουλειά, έχει διαφορά απτο να πηγαίνεις ταξιδάκι. Τουλάχιστον όμως δε χαλάς καύσιμα, ούτε και το δικό σου ΙΧ όπως δυστυχώς κάποιοι άλλοι.
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Η αλήθεια ειναι ότι όταν κάνεις το δρομολόγιο για δουλειά, έχει διαφορά απτο να πηγαίνεις ταξιδάκι. Τουλάχιστον όμως δε χαλάς καύσιμα, ούτε και το δικό σου ΙΧ όπως δυστυχώς κάποιοι άλλοι.Εννοειται αυτο..αν ηταν να πληρωνω αυτα τα εξοδα απο την τσεπη μου δεν θα εμενε ευρω
-
Αναμένουμε εντυπώσεις.
Εγιναν τα test drive...αν και δεν μου αρεσει εμφανισιακα τοσο το lexus ειναι χιλιομετρα μπροστα σε εσωτερικο πολυτελεια και γκαζι σε σχεση με τα αλλα 2..αρα μαλλον καταληγω προς τα εκει
-
Καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλοταξιδο!Αν και δεν εχω παρει ακομα την τελικη αποφαση σε ευχαριστω
-
Lexus gs460h τελικα..σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας
Εταιρικο Αυτοκινητο