-
Η εταιρεια στην οποια εργαζομαι μου προσφερει εταιρικο αυτοκινητο μεσω μισθωσης της Avis.Μερικα απο τα οχηματα που μπορω να μισθωσω ειναι τα εξης: Audi a4-a5,Bmw 320,volvo s60-xc60,mercedes c200-cla-gla,vw passat...θα παρακαλουσα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα αυτοκινητα..ποιο θα επιλεγατε και αν εχετε καποιο αλλο στο μυαλο σας με αντιστοιχη περιπου τιμη..το αμαξι προοριζεται για σχεδον καθημερινη χρηση στον αθηνων πατρων..σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
Η εταιρεια στην οποια εργαζομαι μου προσφερει εταιρικο αυτοκινητο μεσω μισθωσης της Avis.Μερικα απο τα οχηματα που μπορω να μισθωσω ειναι τα εξης: Audi a4-a5,Bmw 320,volvo s60-xc60,mercedes c200-cla-gla,vw passat...θα παρακαλουσα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα αυτοκινητα..ποιο θα επιλεγατε και αν εχετε καποιο αλλο στο μυαλο σας με αντιστοιχη περιπου τιμη..το αμαξι προοριζεται για σχεδον καθημερινη χρηση στον αθηνων πατρων..σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
-
C200 και καθαρισες. Μιλαμε για βενζίνη ή ντιζελ?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
C200 και καθαρισες. Μιλαμε για βενζίνη ή ντιζελ?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και εγω πιστευω οτι ειναι απο τις καλες επιλογες..δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη προτιμιση στο καυσιμο (αλλωστε δεν θα μπαινει απο την τσεπη μου )
-
Και το Α5 ειναι καλο, αναλογα την εκδοση και αν θα ηθελες κατι 'σπορτιφ'.
-
Αν σε ενδιαφέρει η σπορ οδική συμπεριφορά, BMW 320/420. Εναλλακτικά περιμένεις τη νέα Alfa Romeo. Αν θες πιο χαλαρά πράγματα, C200. Βενζίνη σε όλα φυσικά.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Και το Α5 ειναι καλο, αναλογα την εκδοση και αν θα ηθελες κατι 'σπορτιφ'.Επισης μια απο τις πρωτες μου επιλογες..γενικα εχω προβληματιστει πολυ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν σε ενδιαφέρει η σπορ οδική συμπεριφορά, BMW 320/420. Εναλλακτικά περιμένεις τη νέα Alfa Romeo. Αν θες πιο χαλαρά πράγματα, C200. Βενζίνη σε όλα φυσικά.δυστυχως δεν μπορω να περιμενω την νεα Alfa (γιατι δεν θελω να φορτωνω το δικο μου αυτοκινητο χιλιομετρα) οποτε πρεπει να παρθει αμεσα η αποφαση..η 320 επισης ειναι μεσα στις επιλογες μου (βασικα ολα ειναι αν εξαιρεσεις το passat ισως) για την 420 δεν εχω αποψη καθολου
-
Ο χρήστης nicktheol έγραψε:
για την 420 δεν εχω αποψη καθολουΜια κουπέ και λίγο πιο σπορ στημένη 320 βασικά. Την ανέφερα γιατί είπες για Α5 που είναι κι αυτό κουπέ.
-
για την 420 δεν εχω αποψη καθολου
Μια κουπέ και λίγο πιο σπορ στημένη 320 βασικά. Την ανέφερα γιατί είπες για Α5 που είναι κι αυτό κουπέ.
ευχαριστω πολυ!θα την εξετασω σιγουρα,απο τις πρωτες φωτογραφιες που ειδα φαινεται πολυ καλη περιπτωση (εξωτερικα τουλαχιστον)
-
Αφού μπορείς να πάρεις 420, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αφού μπορείς να πάρεις 420, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.ελπιζω να ειναι μεσα στα μοντελα που μπορω να παρω γιατι φαινεται πολυ καλη επιλογη
-
Βεβαια θα μπορουσες να πας μια απο τις αντιπροσωπειες να δεις τα μοντελα και γιατι οχι να κανεις και ενα γρηγορο test drive
-
μιλάμε για τόν πιό επικίνδυνο δρόμο τήν εθνική αθηνών - πατρών καθημερινά ... ουτε σε ταινία θρίλερ φίλε μου να επαιζες ... εγω θα επέλεγα αυτό πού εχει μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια - crash test κλπ κ ας μην μού αρεσε από εμφάνιση , ακου καθημερινά αθηνα - πάτρα ουτε στον χειρότερο εχθρό μου ....
-
Όλα είναι ασφαλή. Αλλά προτιμότερο αυτό με την καλύτερη ενεργητική ασφάλεια ώστε να προληφθεί το τρακάρισμα.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Βεβαια θα μπορουσες να πας μια απο τις αντιπροσωπειες να δεις τα μοντελα και γιατι οχι να κανεις και ενα γρηγορο test driveαν μπορω ειναι οντως καλη λυση το test drive
Όλα είναι ασφαλή. Αλλά προτιμότερο αυτό με την καλύτερη ενεργητική ασφάλεια ώστε να προληφθεί το τρακάρισμα.
μιλάμε για τόν πιό επικίνδυνο δρόμο τήν εθνική αθηνών - πατρών καθημερινά ... ουτε σε ταινία θρίλερ φίλε μου να επαιζες ... εγω θα επέλεγα αυτό πού εχει μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια - crash test κλπ κ ας μην μού αρεσε από εμφάνιση , ακου καθημερινά αθηνα - πάτρα ουτε στον χειρότερο εχθρό μου ....
Γενικα απο συζητησεις που εχω κανει για τα θεματα ασφαλειας οι περισσοτεροι μου εχουν πει να παω σε volvo.συμφωνειτε σε αυτο?
-
Ο χρήστης nicktheol έγραψε:
Γενικα απο συζητησεις που εχω κανει για τα θεματα ασφαλειας οι περισσοτεροι μου εχουν πει να παω σε volvo.συμφωνειτε σε αυτο?H Volvo έχει παράδοση στην παθητική ασφάλεια, αλλά κανείς κατασκευαστής δεν υστερεί πλέον διακριτά. Κάνε test drive και πάρε την 420.
-
Γενικα απο συζητησεις που εχω κανει για τα θεματα ασφαλειας οι περισσοτεροι μου εχουν πει να παω σε volvo.συμφωνειτε σε αυτο?
H Volvo έχει παράδοση στην παθητική ασφάλεια, αλλά κανείς κατασκευαστής δεν υστερεί πλέον διακριτά. Κάνε test drive και πάρε την 420.
μου ειπαν δυστυχως απο την Avis οτι επειδη ειναι καινουργιο μοντελο δεν εχουν stock και θα χρειαστει περιπου 3 μηνες...κανω 6000-8000 τον μηνα οποτε ειναι κριμα να φορτωσω το δικο μου αλλα 25-30000 χιλιομετρα
-
Νομίζω πως το ΧC60 είναι μια πολύ καλή επιλογή
Εταιρικο Αυτοκινητο