-
Καλησπέρα. Ψάχνω κάποιον που έχει peugeot 206 μοντέλο 2006-2007 για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για θερμοκρασίες μηχανής.
Ευχαριστώ -
Καλησπέρα. Ψάχνω κάποιον που έχει peugeot 206 μοντέλο 2006-2007 για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για θερμοκρασίες μηχανής.
Ευχαριστώ -
Ευχαριστώ -
Τι ειδους πληροφορίες ψαχνεις? Εχεις κάποιο προβλημα?
-
Έχει 3 εβδομάδες μου ανεβάζει θερμοκρασία 95 και αργει να παρει το βεντιλατερ, έχει 6 μήνες που με τρακαραν και άλλαξα ψυγείο και βεντιλατερ.ο μηχανικός μου,μου είπε μήπως αλλάξανε τη θερμοκρασία του θερμοστάτη και ήθελα να μάθω στο συγκεκριμένο μοντέλο τι θερμοκρασίες δίνει ο κατασκευαστης
-
Στο 1.4 νομίζω οτι το βεντιλατέρ ανοίγει στους 95 βαθμους. Αν έχουν βάλει λάθος θερμοστάτη, κακώς το κάνανε. Αν όντως το βεντιλατέρ ανοίγει αργότερα από το κανονικό το πρόβλημά μπορεί να είναι ηλεκτρολιγικής φύσης.
-
Το θέμα μου είναι ότι πριν φάει φόλα το παλιό ψυγείο δεν μου ανέβαζε ούτε στο 90 θερμοκρασία μιλάμε για 1.4 κυβικά
-
Ο χρήστης nena_trop έγραψε:
Έχει 3 εβδομάδες μου ανεβάζει θερμοκρασία 95 και αργει να παρει το βεντιλατερ, έχει 6 μήνες που με τρακαραν και άλλαξα ψυγείο και βεντιλατερ.ο μηχανικός μου,μου είπε μήπως αλλάξανε τη θερμοκρασία του θερμοστάτη και ήθελα να μάθω στο συγκεκριμένο μοντέλο τι θερμοκρασίες δίνει ο κατασκευαστηςΓιατί δεν παίρνεις ένα τηλ στην αντιπροσωπεία να σου πούνε;
-
τους πήρα ,θέλουν να το πάω να το δουν...δεν βγάζω άκρη όμως έχω πάει ήδη 3 φορές για φρέο κλιματιστικου και δεν βρίσκουν από που το χάνει. ...
-
νομιζω οτι τσαμπα παιδευεσαι, ολα τα αυτοκινητα εδω και αρκετα χρονια φορανε θερμοστατη 90+ βαθμους και η θερμοκρασια ψυκτικου ξεπερναει και τους 100 βαθμους για αν πετυχουν υψηλοτερη αποδοση του κινητηρα.
-
207 1.4 με ειτε ιδιο ειτε παρομοιο κινητηρα με το δικο σου, το βεντιλατερ αναβει στους 95 βαθμους.
Δεν εχεις κανενα θεμα. -
Μπορει να παιζουν στο εμποριο 2 βαλβιδες ψυγειου(δηλαδη εκκινησης βεντιλατερ) . Μετα το τρακαρισμα παιζει να σου βαλανε καμια μεγαλυτερη βαλβιδα ψυγειου. Ψαξε το λιγο να δεις τι κυκλοφορει. Παντως δεν ειναι τρελλες οι θερμοκρασιες που αναφερεις.
-
Μάλλον τωρα είσαι ΟΚ με τις θερμοκρασίες, αν είχες μόνιμα κάτω από 90 δεν ηταν φυσιολογικο
-
Οκ θα το ψαξω ευχαριστω
-
τους πήρα ,θέλουν να το πάω να το δουν...δεν βγάζω άκρη όμως έχω πάει ήδη 3 φορές για φρέο κλιματιστικου και δεν βρίσκουν από που το χάνει. ...Πρόσεξε με τη διαρροή.
-
Τι θα πρέπει να προσέξω δηλαδή?
-
Τι θα πρέπει να προσέξω δηλαδή?Άμα χάνει φρέον η απόδοση θα πέσει. Σε άλλες μάρκες αν το κύκλωμα του αιρ κοντίσιον μείνει από φρέον υπάρχει βαλβίδα προστασίας και σταματάει να δουλεύει. Πάντως, αν ξεμείνεις από φρέον και η βαλβίδα δε δουλέψει κολλάει ο συμπιεστής του air condition με κόστος (δεν ξέρω για το δικό σου) από 350 ευρώ και πάνω + 50 ευρώ το φρέον + 100 - 150 εργατικά. Αυτά δε σου τα είπαν στο συνεργείο; Δεν αφήνεις το αμάξι έτσι όταν χάνει, λάδια, νερό - παραφλού, φρέον, υγρά φρένων, και γενικά υγρά
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Τι θα πρέπει να προσέξω δηλαδή?
Άμα χάνει φρέον η απόδοση θα πέσει. Σε άλλες μάρκες αν το κύκλωμα του αιρ κοντίσιον μείνει από φρέον υπάρχει βαλβίδα προστασίας και σταματάει να δουλεύει. Πάντως, αν ξεμείνεις από φρέον και η βαλβίδα δε δουλέψει κολλάει ο συμπιεστής του air condition με κόστος (δεν ξέρω για το δικό σου) από 350 ευρώ και πάνω + 50 ευρώ το φρέον + 100 - 150 εργατικά. Αυτά δε σου τα είπαν στο συνεργείο; Δεν αφήνεις το αμάξι έτσι όταν χάνει, λάδια, νερό - παραφλού, φρέον, υγρά φρένων, και γενικά υγρά
Οχι ακριβώς,το ac δουλευει κατ'επιλογή .Και με αυτό χαλασμένο δεν έχει πρόβλημα το αμάξι σου,είναι 'αξεσουάρ'.
Με τα άλλα ναι θα έχεις πρόβλημα. -
Δεν το κάνω καθόλου χρήση το α/c απλά μετά το τρακαρισμα κατά τύχη 3 φορές το είδε ο μηχανικός μου ότι δεν είχε φρεον και το πήγα στο συνεργείο που είχε αναλάβει απ την ασφάλεια να το διορθώσει Να ρωτήσω κάτι υπάρχει περίπτωση λόγο έλλειψης φρεον να υπάρχει θέμα με τις θερμοκρασίες?
-
Με λίγα λόγια πρέπει να αλλάξω και μηχανικό αφού δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να συμπληρώνω νερά στο ψυγείο αφού δεν τα χάνει από πουθενά και γιατί μου ανεβάζει θερμοκρασία στους 95 ενώ πριν από ένα μήνα η μεγαλύτερη θερμοκρασία που έπιανε ήταν από 70 και λίγο παραπάνω. ...
peugeot 206-υψηλές θερμοκρασίες μηχανης