-
Ήθελα πριν να βάλω στο topic 'Αγαπημένο είδος μουσικής #2', 2 αγαπημένα μου είδη μουσικής, +2 αγαπημένα μου τραγούδια. Έβαλα τους συνδέσμους των τραγουδιών ανάμεστα στη λειτουργία εμφάνισης βίντεο youtube. Τα βίντεο δεν εμφανίστηκαν. Γιατί δεν μου εμφάνιζε τα βίντεο;
-
Ήθελα πριν να βάλω στο topic 'Αγαπημένο είδος μουσικής #2', 2 αγαπημένα μου είδη μουσικής, +2 αγαπημένα μου τραγούδια. Έβαλα τους συνδέσμους των τραγουδιών ανάμεστα στη λειτουργία εμφάνισης βίντεο youtube. Τα βίντεο δεν εμφανίστηκαν. Γιατί δεν μου εμφάνιζε τα βίντεο;
-
-
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
Ήθελα πριν να βάλω στο topic 'Αγαπημένο είδος μουσικής #2', 2 αγαπημένα μου είδη μουσικής, +2 αγαπημένα μου τραγούδια. Έβαλα τους συνδέσμους των τραγουδιών ανάμεστα στη λειτουργία εμφάνισης βίντεο youtube. Τα βίντεο δεν εμφανίστηκαν. Γιατί δεν μου εμφάνιζε τα βίντεο;έβαλες ολόκληρο το λινκ ;Θέλει μόνο το κομμάτι μετά το v=
https://www.youtube.com/watch?v=cqM8q6rj7EU
[youtube ]cqM8q6rj7EU[/youtube] -
Πώς να βάλω ένα video του youtube στο forum χωρίς σφάλματα; Βάζω τον σύνδεσμο ανάμεσα στην λειτουργία youtube και δεν βγαίνει το video.
-
Πατας το youtube κουμπακι όταν φτιαχνεις το ποστ σου, και μεσα στις αγκυλες του youtube κανεις Copy/paste το βιντεακι που θες. Όμως από το λινκ που θα βαλεις θα κρατησεις μονο ο,τι είναι μετα το =...
Λαθος: (με ολο το λινκ μεσα στις αγκυλες youtube)
Σωστο:
-
Πώς να βάλω ένα video του youtube στο forum χωρίς σφάλματα; Βάζω τον σύνδεσμο ανάμεσα στην λειτουργία youtube και δεν βγαίνει το video.viewtopic.php?f=11&p=3106166#p3106166
-
Σας ευχαριστώ πολύ! Θα το προσπαθήσω.
-
Μπορώ σε ένα θέμα να φτιάχνω ψήφους;
-
Φυσικά και μπορείτε. Πατάτε 'Δημιουργία Νέου Θέματος' και κατεβάζετε τη σελίδα προς τα κάτω. Κάτω από τα κουμπιά της υποβολή του θέματος υπάρχει το tab της δημιουργίας δημοψηφίσματος.
-
Κάθε πότε αλλάζει η διαχειριστική ομάδα του forum σας;
-
Δεν υπάρχουν αλλαγές στην Ομάδα αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για κάτι τέτοιο.
-
2 μερες τωρα δεν ανταποκρινεται στο ποντικι το toolbar 'ευρετηριο Δ.συζητησης < 4T.FORUM < Ανακοινωσεις κτλπ..' οπως και η απο κατω γραμμη.. μονο με tabs και enter.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
2 μερες τωρα δεν ανταποκρινεται στο ποντικι το toolbar 'ευρετηριο Δ.συζητησης < 4T.FORUM < Ανακοινωσεις κτλπ..' οπως και η απο κατω γραμμη.. μονο με tabs και enter.Νονέ, όχι μόνο ένα, άλλα 1.000.000 ευχαριστώ! Δεν ξέρεις πως ένιωθα πριν βρεθεί ένας τρόπος αποσύνδεσης. Ήμουν επί 3 ώρες σαν ζώο εγκλωβισμένο σε κλουβί! Μόλις ανακοίνωσες τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος, ήμουν για 5 λεπτά έτσι:
-
Όσα τεχνικά προβλήματα μας αναφέρατε έχουν αντιμετωπιστεί πιστεύουμε. Αν διαπιστώσετε κάτι άλλο, παρακαλώ να το αναφέρετε για να το επιλύσουμε. Πλέον υπάρχει και newsfeed από το www.4troxoi.gr στο κάτω μέρος της οθόνης ώστε να ενημερώνονται τα μέλη μας για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου.
Ευχαριστούμε και συγγνώμη για την αναστάτωση.
-
2 μερες τωρα δεν ανταποκρινεται στο ποντικι το toolbar 'ευρετηριο Δ.συζητησης < 4T.FORUM < Ανακοινωσεις κτλπ..' οπως και η απο κατω γραμμη.. μονο με tabs και enter.
Νονέ, όχι μόνο ένα, άλλα 1.000.000 ευχαριστώ! Δεν ξέρεις πως ένιωθα πριν βρεθεί ένας τρόπος αποσύνδεσης. Ήμουν επί 3 ώρες σαν ζώο εγκλωβισμένο σε κλουβί! Μόλις ανακοίνωσες τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος, ήμουν για 5 λεπτά έτσι:
Όσα τεχνικά προβλήματα μας αναφέρατε έχουν αντιμετωπιστεί πιστεύουμε. Αν διαπιστώσετε κάτι άλλο, παρακαλώ να το αναφέρετε για να το επιλύσουμε. Πλέον υπάρχει και newsfeed από το http://www.4troxoi.gr στο κάτω μέρος της οθόνης ώστε να ενημερώνονται τα μέλη μας για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου.
Ευχαριστούμε και συγγνώμη για την αναστάτωση.
Συνεχιζει να μην εχει αντιμετωπιστει το προβλημα που αναφερα.
-
Νονε σε ποιον explorer έχεις πρόβλημα;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συνεχιζει να μην εχει αντιμετωπιστει το προβλημα που αναφερα.Δοκιμάστε να κάνετε ανανέωση της σελίδας (refresh), είτε από το αντίστοιχο κουμπάκι του προγράμματος περιήγησής σας, είτε με το πλήκτρο F5 του πληκτρολογίου σας. Έχουμε διαπιστώσει ότι αυτό επιλύει το όποιο πρόβλημα φόρτωσης των συνδέσμων μπορεί να παρουσιαστεί κι έτσι μετά μπορείτε να επιλέξετε την ενέργεια που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Εργαζόμαστε και για την πλήρη επίλυση του θέματος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
2 μερες τωρα δεν ανταποκρινεται στο ποντικι το toolbar 'ευρετηριο Δ.συζητησης < 4T.FORUM < Ανακοινωσεις κτλπ..' οπως και η απο κατω γραμμη.. μονο με tabs και enter.Ναι, και σε μένα το ίδιο. Δεν μπορούσα να πατήσω το 'Σύνδεση' και συνδέθηκα πατώντας 'ΑΠΑΝΤΗΣΗ' στο τέλος του θέματος...
Δοκιμάστε να κάνετε ανανέωση της σελίδας (refresh), είτε από το αντίστοιχο κουμπάκι του προγράμματος περιήγησής σας, είτε με το πλήκτρο F5 του πληκτρολογίου σας. Έχουμε διαπιστώσει ότι αυτό επιλύει το όποιο πρόβλημα φόρτωσης των συνδέσμων μπορεί να παρουσιαστεί κι έτσι μετά μπορείτε να επιλέξετε την ενέργεια που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Εργαζόμαστε και για την πλήρη επίλυση του θέματος.
Ούτε F5, ούτε Ctrl+F5.
Ούτε στο Chrome, ούτε στο Firefox.. -
Έχει ενημερωθεί το τεχνικό τμήμα και περιμένουμε την επίλυση του προβλήματος σύντομα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]