-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
http://www.renaultfaultrepairs.com/Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Αυτο το εχω δει αλλα ειναι αγγλια. Μηπως γνωριζεις την ακριβη μεταφραση στα ελληνικα και τι γινεται αν θες να παρεις καινουριο για να τελειωνει η ταλαιπωρια 2 μηνων τωρα; (το κοστος πανω κατω;)
-
υπάρχουν πολλά 'τέτοια' ανταλλακτικά και στο ebay , με τιμές από 50€
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
υπάρχουν πολλά 'τέτοια' ανταλλακτικά και στο ebay , με τιμές από 50€Ευχαριστω θα το κοιταξω! Οταν εχεις Renault πρεπει να κανεις διδακτορικο στην ηλεκτρολογια για να εισαι ενταξει. Αγανακτηση
-
Ο χρήστης jpal έγραψε:
υπάρχουν πολλά 'τέτοια' ανταλλακτικά και στο ebay , με τιμές από 50€
Ευχαριστω θα το κοιταξω! Οταν εχεις Renault πρεπει να κανεις διδακτορικο στην ηλεκτρολογια για να εισαι ενταξει. Αγανακτηση
+1
το εμπρος δεξι φλας εδειξε να εχει καει εξ' ου και το σχετικο γρηγορο τικ-τικ.
το πηγα σε εξειδικευμενο συνεργειο και μου εξηγησαν ότι δεν είναι καμενη λαμπα αλλα ότι δεν παταει καλα πανω στην βαση του φωτιστικου σωματος. μου το εσφιξε επι τοπου (1 λεπτο δουλεια και ουτε) και μου ειπε ότι συντομα θα το ξανακανει, όπως και...εγινε!!
μου ειπαν ότι αν θελω να το φτιαξω, θα πρεπει απλα να αλλαξω ολο το φωτιστικο σωμα με κοστος περιπου 200 ευρω...
και όλα αυτά επειδή δεν παταει καλα η λαμπα στην θεση της.
και ότι μαλιστα είναι συνηθες φαινομενο για το μοντελο (μεγκαν '04) -
+1
το εμπρος δεξι φλας εδειξε να εχει καει εξ' ου και το σχετικο γρηγορο τικ-τικ.
το πηγα σε εξειδικευμενο συνεργειο και μου εξηγησαν ότι δεν είναι καμενη λαμπα αλλα ότι δεν παταει καλα πανω στην βαση του φωτιστικου σωματος. μου το εσφιξε επι τοπου (1 λεπτο δουλεια και ουτε) και μου ειπε ότι συντομα θα το ξανακανει, όπως και...εγινε!!
μου ειπαν ότι αν θελω να το φτιαξω, θα πρεπει απλα να αλλαξω ολο το φωτιστικο σωμα με κοστος περιπου 200 ευρω...
και όλα αυτά επειδή δεν παταει καλα η λαμπα στην θεση της.
και ότι μαλιστα είναι συνηθες φαινομενο για το μοντελο (μεγκαν '04)[/quotΠιστεψε με μια χαρα εισαι. Εμενα μου ειχε πει οτι αν δεν ειναι ο διακοπτης-250 με εργατικα- (που κατα 99% αυτο θα εφταιγε) θα επρεπε να αλλαξουμε κατι αλλο (που δε θυμαμαι πως το λενε -περιστροφικο μπλιμπλικι- παντως οχι αυτη η πλακετα) το οποιο κανει αλλα 500 Ε-χωρις εργατικα. Παντως πλεον ειμαι σιγουρος οτι φταιει αυτο. Το εκανε ξανα και ακουγεται θορυβος απο αυτη τη πλακετα. Συμπερασμα...Πας στην αντιπροσωπεια και αρχιζει το ψαξιμο (=χρημα). Εκτος αν προτιμησεις να σπουδασεις ηλεκτρολογια για να το ψαξεις μονος σου. Γνωσεις Αγγλικων ειναι benefit καθως οι περισσοτερες απαντησεις βρισκονται σε Αγγλικα forum.
-
-
Captur & Kadjar RS:
http://www.newsauto.gr/renaultsport-sta ... ur-kadjar/
-
Εκείνη η ανάκληση που είχε γίνει για τα μαρκούτσια των φρένων επεκτείνεται σε κάποια ακόμη πλαίσια για Clio και Captur:
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... niki-agora
-
Η Renault έφερε πλήρη γκάμα επαγγελματικών στην Ελλάδα:
- Clio επαγγελματικό
- Kangoo (κανονικό και maxi)
- νέο Trafic
- Master (κλειστό, καρότσα και chassis)
-
Παιδια επειδη θα κλεισω απο βδομαδα το clio οσοι το εχετε αγορασει τι λεφτα δινεται μπροστα για να γινει η παραγγελια;
-
1.000-1.500 νομίζω είσαι μια χαρά.
-
Εσυ τοσα εδωσες?τα βλεπω πολλα.
-
Και με 100, 200, 300€ μπορείς να το κλείσεις. Απο εκεί και πέρα συζητάς τον διακανονισμό, τον χρόνο και τον τρόπο εξόφλησης κλπ.
Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
FYI
http://www.zougla.gr/automoto/article/p ... alpine-as1
-
Για αγορά μεταχειρισμένου renault απο την Lion Αθήνας στην λεωφ Κηφισού, τι έχετε να πείτε;
Να εμπιστευτώ τα χιλιόμετρα, το 'ατρακάριστο' και την διαβεβαίωση ότι τα σέρβις είχαν γίνει όπως προβλεπόταν εντός της ίδιας της μονάδας;
Δεν έχω και γνωστό συνεργείο για να το πάω για έλεγχο, ΑΝ μου επέτρεπαν κιόλας να το πάω.
Με δεδομένο ότι η Lion έχει την αντιπροσωπεία της renault, μπορώ να ζητήσω κάποια γραπτή εγγύηση ή την πραγματοποίηση κάποιου ελέγχου με γραπτά αποτελέσματα καλής λειτουργίας; -
http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html
Νέος αντιπρόσωπος:
- Αuto Profit: Συγγρού 294-ΑΘήνα
Και θα προστεθεί και Χαλκίδα το επόμενο διάστημα.
-
Καλημέρα σε όλους και παρακαλώ για τα φώτα σας...
Έχω ένα megane coupe-cabriolet του 2004 και πριν καιρό, χρειάστηκε αλλαγή ο γρύλλος του οδηγού. Όταν τοποθετήθηκε ο καινούριος, έπρεπε το παράθυρο να ρυθμιστεί ως προς την θέση του (ρυθμίζεται πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά και μέσα-έξω).
Για να μην τα πολυλογώ, παρά το ότι:- Το παράθυρο φαίνεται να είναι στην σωστή θέση και
- Έχω πάει σε διάφορα συνεργεία για την ρύθμισή του,
άνω των 80 km/h ακούγεται ο αέρας ανυπόφορα, σαν να κάνει στροβιλισμό (ο θόρυβος έρχεται από το σημείο όπου εφάπτεται το παράθυρο του οδηγού με το πίσω παράθυρο), ενώ ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα, ακούω τα διερχόμενα οχήματα λες και το τζάμι είναι ελαφρώς ανοιχτό.
Γνώμες;
Μήπως φταίει κάτι άλλο και όχι το παράθυρο; Υπάρχει κάποιος μάστορας της προκοπής (Πάτρα ή Αθήνα) που να πάω και να βρω την ησυχία μου;
-
Ο μονος ανθρωπος που ξερω οτι εχει ορεξη ν ασχοληθει με το οτιδηποτε ειναι ο Πανος Μπαλαουρας στο φαναρι της Ν.Ε.Ο με την Πανεπιστημιου λιγο πριν την Αγια Σοφια και στο ρευμα προς Πατρα.. Γενικο συνεργειο ειναι και δε κωλωνει πουθενα. Εχει βαλει πετυχημενα σε μετατροπη μεχρι και το αλλο ταμπλω απο το αλλο μοντελο..
-
Ευχαριστώ. Θα περάσω μια βόλτα. Είναι και κοντά στο σπίτι μου. Αλλά πώς και δεν το έχω προσέξει το μαγαζί του; Περνάω κάθε πρωί από εκεί. Μήπως είναι σε άλλο σημείο;
-
Λιγο μετα το patras fitness.. πιθανα εχει ακομα απ εξω ενα λαχανι golf II.
RENAULT FORUM