-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το κύριο ζήτημα πάντως ειναι ότι η σύγκριση ειναι μεταξύ των τραγικά αργών 1000αριων polo-yaris με το αξιοπρεπές 1200αρι rio. Η αναβάθμιση σε polo tsi-yaris 1.4 ειναι επιθυμητή αλλα σαφώς κοστίζει( και για να είμαι ειλικρινής μάλλον σε αυτά τα λεφτά θα κοίταζα αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας τύπου focus η Leon)Δεν συμφωνώ. Δεν έχω οδηγήσει το Rio αλλά η διαφορά τους είναι 10 άλογα 75 εναντίον 85 και το 1000άρι Polo που οδήγησα πρόσφατα ήταν αξιοπρεπέστατο στα όρια!!!!
-
Μάλλον έχεις γεράσει και δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις ,αλλα δεν πειράζει να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η κόρη σου.
-
Μάλλον έχεις γεράσει και δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις ,αλλα δεν πειράζει να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η κόρη σου.Ώπα ρε μεγάλε στη μπάντα να περάσουν τα νιάτα που τα ξέρουν όλα!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μάλλον έχεις γεράσει και δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις ,αλλα δεν πειράζει να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η κόρη σου.
Ώπα ρε μεγάλε στη μπάντα να περάσουν τα νιάτα που τα ξέρουν όλα!!!!!
μπα και εγώ δεν είμαι νιάτο ,συνάδελφος χαζόμπαμπας είμαι
Αλλα 1000αρι ατμοσφαιρικό -
Ώπα ρε μεγάλε στη μπάντα να περάσουν τα νιάτα που τα ξέρουν όλα!!!!!
μπα και εγώ δεν είμαι νιάτο ,συνάδελφος χαζόμπαμπας είμαι
Αλλα 1000αρι ατμοσφαιρικόΚαταρχήν συμφωνούμε ότι μιλάμε για το Rio και το Polo και όχι για Ferrari Porsche?
Όπως είπες κιεσύ ο ίδιος αγαπητέ συνάδελφε το Rio είναι ένα δευτερόλεπτο - στα χαρτιά - από το Polo. Ξέρεις αυτή η διαφορά σε τι μεταφράζεται σε ένα δρόμο με στροφηλίκια? Μπορεί το Rio να προσπαθεί να προσπεράσει για 100 χρόνια. Μηδέν η διαφορά τους. Αν θες να το πάρεις στα χαρτιά, το Polo είναι πιο γρήγορο 173 έναντι 168. Στη πράξη λίγο πολύ ισοδύναμα είναι. IMO λοιπόν μπορείς να λες ότι το Polo είναι αργό αλλά όχι τραγικά αργό και ιδιαίτερα προς το Rio με το οποίο μάλλον ισοδύναμο είναι.
Να χαίρεσαι λοιπόν κι εσύ το(α) τέκνο(α) σου!!!
-
Ένταξη ίσως μιλάμε για ποιος σαλιγκαρος ειναι γρηγορότερος αλλα απο 75 στους 85 ίππους ειναι περίπου 15% αύξηση και απο 95 στα 121 nm ροπής ειναι περίπου 30% αύξηση που δεν έχω τιμές αλλα θεωρώ ότι θα έχει επίπτωση στις ρεπριζ.
Επισης στην εξίσωση είχα και το ακόμα πιο αδύναμο yaris με 69 ίππους και 15.1sec 0-100χλμ. -
Οδηγησα και το ριο παιδια! Πολυ καλες εντυπώσεις! Το θέμα ειναι πλέον μονο η αξιοπιστία! Οι μισοί μου λενε οτι τα ρίο ειναι ζημιάρικα και οι αλλοι μισοί οτι τα πόλο εναι ζημιάρικα! Τί να πω!..?
-
Ο χρήστης nickoskr έγραψε:
Οδηγησα και το ριο παιδια! Πολυ καλες εντυπώσεις! Το θέμα ειναι πλέον μονο η αξιοπιστία! Οι μισοί μου λενε οτι τα ρίο ειναι ζημιάρικα και οι αλλοι μισοί οτι τα πόλο εναι ζημιάρικα! Τί να πω!..?Ποιοι ειναι οι μισοι που θεωρουν το rio ζημιαρικο;;;;;
Η διαφορα τους σε αυτο τον τομεα ειναι χαοτικη!!! υπερ του κορεατη φυσικα..... -
Οδηγησα και το ριο παιδια! Πολυ καλες εντυπώσεις! Το θέμα ειναι πλέον μονο η αξιοπιστία! Οι μισοί μου λενε οτι τα ρίο ειναι ζημιάρικα και οι αλλοι μισοί οτι τα πόλο εναι ζημιάρικα! Τί να πω!..?Η αξιοπιστία (τουλάχιστον για 7 χρόνια) θα ειναι άριστη. Στα 6 χρόνια συμβίωσης με kia proceed δεν είχα κανένα θέμα.
Πως και τέτοια αναδίπλωση σχετικά με το ριο,προ λιγου θεωρουσες χαμηλή την ποιότητα κατασκευής και κακή την θέση οδήγησης;
Δεν έχω καταλάβει αν η σύγκριση ειναι με το χιλιαρι πόλο η με το tsi -
Τα Kia που ουσιαστικά όλα τα μηχανικά τους μέρη είναι Hyundai είναι αρκετά αξιόπιστα. Αντιθέτως για τα vw και ιδιαίτερα για τα Polo, δεν μπορείς να πεις πως φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Τίποτα βέβαια δεν είναι κανόνας πλέον αλλά σε γενικές γραμμές αυτό φαίνεται να συμβαίνει. Επίσης και η διαφορά στο κόστος των ανταλλακτικών είναι τεράστια. Το αντίστοιχο μηχανικό εξάρτημα του Polo έναντι του Rio θα έχει διπλάσια και τριπλάσια τιμή.
-
Φίλε δες την αλήθεια όχι την προπαγάνδα των περιοδικών αν θες αξιοπιστία κορεάτης και πάλι κορεάτης μην πας μακριά αν είχε πολλά προβλήματα δεν θα πρόσφερε 7 χρόνια εγγύηση γιατί απλά θα ήταν πολύ ακριβό να το κάνει. Αλλά επειδή έχω δουλέψει στο παρελθόν σε εισαγωγέα και έχω δει στοιχεία βλαβών η γερμανική αξιοπιστία είναι μύθος (ναι μεν δούλεψα το 2004-5 αλλά δεν έχει αλλάξει). Οι γερμανοί είχαν αξιοπιστία έως και τη δεκαετία του ογδόντα και οι μεγάλοι BMW,MERCEDES και τη δεκαετία του ενενήντα. Δες ένα Golf III μεταχειρισμένο σε σχέση με οποιοδήποτε απόγονο του και θα καταλάβεις. Δες μια Mercedes 190 σε σχέση με οποιαδήποτε C class κτλ. Ρίο φίλε ή αν σε παίρνει το αντίστοιχο Huyndai που είναι και η μαμά εταιρεία.
-
Τα καινούρια αυτοκίνητα δεν υπολείπονται σε αξιοπιστία μηχανικών μερών, ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Απλά έχουν τόσα πολλά ηλεκτρονικά που όλο και κάτι θα χαλάσει. Σε έναν αραμπά με μηχανικό τιμόνι, καρμπυρατέρ και χειροκίνητα παράθυρα τι να χαλάσει; Ποιός θέλει όμως να κυκλοφορεί σήμερα μια ένα Golf III ή μια 190; Πολύ αργά, ενεργοβόρα, βαρετά, θορυβώδη και ανασφαλή σε σχέση με τα εγγονάκια τους.
-
Παιδια παρηγγειλα σημερα το Ρίο! Τελική τιμή με τα κλειδια στο χερι 13.100!!! Και πετυχα και προσφορα με τα ίδια λεφτα που εχει το upgrade μοντέλο πηρα το ανανεωμενο upgrade plus με full extra αισθητηρες παρκαρισματος, ζαντες αλουμινιου 16', φιμε τζαμια κρυσταλλο, κλιματισμο, αισθητηρες βροχης κ υγρασιας, start stop στα φαναρια και κατι αλλα ψιλοπραγματα με 300 ευρω εξτρα! Ευχαριστώ για τη πολυτιμη βοηθεια!!!
-
καλοταξιδο.
Δεν μας απαντησες πως αλλαξες γνωμη σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης και θεση οδηγησης που σε ειχαν χαλασει?
Με start-stop πληρωνει τελη κυκλοφοριας? -
Αρχικά είχα πάει και είχα δει μόνο Polo και Rio! Όταν σύγκρινα την ποιότητα των πλαστικών μεταξύ αυτών με φάνηκε μεγάλη διαφορά.! Αλλά μετά που είδα και όλα τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού (yaris, fiesta, peugeot 206 klp klp) το Ριο μου φάνηκε πολύ κοντά στο πόλο! Το έκανα test drive και είναι αρκετά καλό και σταθερό πολύ κοντά και με το πόλο που οδήγησα και τα δύο! Στο εκθεσιακό που μπήκα την πρώτη μέρα είχανε βάλει τη θέση ξαπλωτή και μου φάνηκε παράξενο! Και συγκρίνοντας τα 7 χρόνια εγγύηση που δίνει μαζί με όλα αυτά τα έξτρα που πέτυχα σε προσφορά είπα ότι είναι μία αξιοπρεπής αγορά! Είναι και κορεάτης που όλοι μιλάνε για την αξιοπιστία του! Οπότε είπα έτσι για πρώτο αμάξι είναι κομμένο και ραμένο για μένα! Και τέλος την έχει πάθει γνωστός μου με πόλο και εγκέφαλο, οπότε είπα άσε καλύτερα να μειώσουμε το ρίσκο! Αυτά σε γενικές γραμμές!
-
Συντοπίτη πηρες το f/l ?
-
Τι είναι f/l??
-
facelift η το προηγούμενο?
-
Νομίζω facelift διότι η έκδοση αυτή βγαίνει τώρα για το 15 και λέγεται Upgrade+ αλλά δεν ξέρω πως είναι και το παλιό για να σου πω στα σίγουρα! αν μου δείξεις δύο φωτογραφίες με το παλιό και το καινούργιο θα σου πω! Το αμάξι βρίσκεται ακόμα στο πλοίο και θα έρθει Αθήνα σε 2-3ις βδομάδες!
-
Νομίζω facelift διότι η έκδοση αυτή βγαίνει τώρα για το 15 και λέγεται Upgrade+ αλλά δεν ξέρω πως είναι και το παλιό για να σου πω στα σίγουρα! αν μου δείξεις δύο φωτογραφίες με το παλιό και το καινούργιο θα σου πω! Το αμάξι βρίσκεται ακόμα στο πλοίο και θα έρθει Αθήνα σε 2-3ις βδομάδες!εντάξει το f/l έχεις πάρει!καλοτάξιδο ...........
Καινούργιο supermini Polo ή Rio?