-
Τελη κυκλοφοριας οχι (1ον ειναι υπερβολη και 2ον τα τελη κυκλοφοριας μονο ως προφαση εχουν το οτι πληρωνονται 'για τη χρηση του δρομου'), ασφαλεια προφανως και θα επρεπε να εχουν εφ'οσον κυκλοφορουν αναμεσα σε αλλα οχηματα και προκαλουν ατυχηματα.
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Κλασσικά αυτές τις μέρες τα ζώα κατέκλυσαν τις ΛΕΑ. Κάποιοι μάλιστα τράκαραν και εκεί.
αν τρακάρεις στην ΛΕΑ, υποθέτω πως 2 πραγματα συμβαίνουν.
- έρχεται η τροχαία και σου κοβει κληση φταις-δε φταις!
- ακόμα και αν δεν φταις, η ασφαλιστική σου δεν θα σε καλύψει, μιας και το συμβαν εγινε σε μερος οπου δεν προβλέπεται να ήσουν!
Το πρωτο ισχυει, το δευτερο οχι.
το σμαρτ παντως δεν εχει πισω, αν και εχουν εντοπιστει παιδακια στο πορτπαγκαζ σμαρτ
Δεν ξέρω αν έχουν εντοπιστεί παιδάκια στο πορτπαγκαζ αλλά αυτό είναι τραγικό
Ότι & να πω είναι λίγο.αληθεια σου λεω εχουν εντοπιστει και τετοια ζωα.
Και ενηλικες εχουν βρεθει διπλωμενοι στο πορτμπαγκαζ διαφορων Smart.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τελη κυκλοφοριας οχι (1ον ειναι υπερβολη και 2ον τα τελη κυκλοφοριας μονο ως προφαση εχουν το οτι πληρωνονται 'για τη χρηση του δρομου'), ασφαλεια προφανως και θα επρεπε να εχουν εφ'οσον κυκλοφορουν αναμεσα σε αλλα οχηματα και προκαλουν ατυχηματα.Δλδ τα ποδηλατα που βρισκονται ? Στον Αερα ? Εδω και στα πεζοδρομια ανεβαινουν, και στα τρενα μπαινουν (που εκει ο αλλος πληρωνει 1 εισητηριο και πιανει χωρο για 3) και και και και και και. Γιατι να μην πληρωνουν λοιπον ?
-
γιατι, οπως εγραψα και απο πανω, τα τελη κυκλοφοριας μονο ως προφαση εχουν τον ορισμο 'τελος' και την αιτιολογια 'για τη χρηση του δρομου', στη πραγματικοτητα ειναι φορος επι της χρησης του αυτοκινητου. Σε πιο απλα ελληνικα 'αμα θες να κυκλοφορεις με αυτοκινητο σκαστα κοροιδο'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
γιατι, οπως εγραψα και απο πανω, τα τελη κυκλοφοριας μονο ως προφαση εχουν τον ορισμο 'τελος' και την αιτιολογια 'για τη χρηση του δρομου', στη πραγματικοτητα ειναι φορος επι της χρησης του αυτοκινητου. Σε πιο απλα ελληνικα 'αμα θες να κυκλοφορεις με αυτοκινητο σκαστα κοροιδο'.Στην πραγματικοτητα και εγω μπορω να πω πως ειναι φορος γιατι θελει ο Υπουργος να κανει διακοπες στην Χαβαη, το πως το 'αντιλαμβανομαι' εγω ομως ειναι εντελως ασχετο. Οταν ο φορος Συγκεκριμενα προσδιοριζεται σαν Τελος Κυκλοφοριας τοτε εχει να κανει με Οτιδηποτε κυκλοφορει στον δρομο. Γιατι πχ να πληρωνει το Παπακι φορο και οχι το Ποδηλατο ? Λογο του μοτερ ? Οποτε ναι δεν θα ηταν κακια λυση αφενως για να μειωθουν τα ποδηλατα που πλεον βλεπεις και την κουτση Μαρια με ποδηλατο μεσα στην μεση του δρομου χωρις να την νοιαζει τπτ (το οτι δεν εχουν καθρευτες ειναι αρκετο ωστε να τα καθιστα μη καταλληλα για δρομο παντως) και αφετερου για να βγαλει και κατι το κρατος αφου χρησιμοποιουν τον δρομο που χρησιμοποιω και Εγω και Εσυ και Ολοι μας.
-
Κατ'αρχας μη μπλεκουμε αυτο που συζηταμε τωρα με το οι ποδηλατες κανουν οτι θελουν στο δρομο ('πλεον βλεπεις και την κουτση Μαρια με ποδηλατο μεσα στην μεση του δρομου χωρις να την νοιαζει τπτ'). Για το δευτερο η απαντηση ειναι 'να τους σκιζουν τον πατο'. Για το πρωτο ομως, διαφωνω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατ'αρχας μη μπλεκουμε αυτο που συζηταμε τωρα με το οι ποδηλατες κανουν οτι θελουν στο δρομο ('πλεον βλεπεις και την κουτση Μαρια με ποδηλατο μεσα στην μεση του δρομου χωρις να την νοιαζει τπτ'). Για το δευτερο η απαντηση ειναι 'να τους σκιζουν τον πατο'. Για το πρωτο ομως, διαφωνω.Γιατι οχι ? Η αληθεια δεν ειναι ? Περνανε κοκκινα ? Πανε αναποδα σε μονοδρομους ? Ανεβαινουν στα πεζοδρομια ? Ο Ελληνας θυμηθηκε το ποδηλατο τα τελευταια 5 χρονια λες και ειναι καποια νεα ανακαλυψη και δυστυχως την νυφη την πληρωνουμε εμεις οι οδηγοι. Απο την μια εχεις το οτι πρεπει να περιμενεις ειτε σε φαναρι ειτε σε εξοδο απο στενο κανα 10λεπτο να περασουν τα 'κονβου' ποδηλατων οταν κανουν μαζικες εξορμησεις και απο την αλλη σε δρομους με 3 λωριδες εχεις τα ιδια 'κονβου' ποδηλατων που δεν πληρωνουν ΤΠΤ να σου πιανουν τις 2 !
Διαφωνει κανεις με αυτο ? -
Μλκστιρι με παπί,φυσικά χωρίς κράνος , παραλίγο να πέσει πάνω μου σε διασταύρωση ανεβαίνοντας αναποδα στην φορά του δρόμου του (μονής κατεύθυνσης).
Του εύχομαι να σπάσει χέρια και πόδια μαζί, ώστε να του πάρουν οι γονείς του το παπί και να γλυτώσουν το ίδιο το μλκστιρι απο πιθανό μελλοντικό θανατηφόρο ατύχημα και τον κακομοίρη που θα το σκοτώσει απο τα τρεξιματα. -
Ίδιο ακριβώς περιστατικό έγινε πριν 2-3 χρόνια σε μένα, ακριβώς στον ίδιο δρόμο, ακριβώς στο ίδιο δρόμο αλλά στο αντίθετο ρεύμα. Βέβαια ο 'δικός' μου έκανε τη μαλακία αλλά είχε την 'εξυπνάδα' να έχει αναμένα τα αλάρμ.
-
Κάτι λέγατε για ποδηλάτες πιο πάνω:
https://www.youtube.com/watch?v=1hVXhg8zvkI
(Διαβάστε τα σχόλια) -
Γυρνάω χθές το βράδυ σπίτι και βλέπω στην γειτονιά 5-6 άτομα να τσακώνονται. Οι γονείς από κάτι 17χρονα είχαν έρθει να ζητήσουν το λόγο από έναν γείτονά μου γιατί το προηγούμενο βράδυ έκανε μαύρα στο ξύλο τα παιδιά τους. Τον τελευταίο καιρό επειδή κάνανε parkour πηδάγανε πάνω στα αυτοκίνητα της γειτονιάς. Είχαν βουλιάξει ουρανούς και καπό από 5-6 αυτοκίνητα. Τα είχαμε δεί κι άλλες φορές να το κάνουν αλλά φεύγαν τρέχοντας. Ε προχτές δεν είχαν την τύχη τύχη με το μέρος τους και τα πρόλαβε ο γείτονας κι είχαν έρθει οι γονείς τους με υφάκι να μας πούν οτι τα παιδιά τους είναι υπόδειγμα κ.α. Υπέρ της βίας δεν είμαι, αλλά ποός είναι περισσότερο ζώο? Ο γείτονας που τα έδειρε, ή αυτά που 17 χρονών μαντράχαλοι χοροπηδάγανε πάνω στο ξένο αυτοκίνητο για ''πλάκα''.
-
Μάλλον οι γονείς.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μάλλον οι γονείς.το μαλλον μ' αρεσει...
μου εχουν κανει ζημια στο αμαξι για την...πλακα τους και θα φερθω πολιτισμένα.
sorry, τοσο πολιτισμένος δεν είμαι. -
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Γυρνάω χθές το βράδυ σπίτι και βλέπω στην γειτονιά 5-6 άτομα να τσακώνονται. Οι γονείς από κάτι 17χρονα είχαν έρθει να ζητήσουν το λόγο από έναν γείτονά μου γιατί το προηγούμενο βράδυ έκανε μαύρα στο ξύλο τα παιδιά τους. Τον τελευταίο καιρό επειδή κάνανε parkour πηδάγανε πάνω στα αυτοκίνητα της γειτονιάς. Είχαν βουλιάξει ουρανούς και καπό από 5-6 αυτοκίνητα. Τα είχαμε δεί κι άλλες φορές να το κάνουν αλλά φεύγαν τρέχοντας. Ε προχτές δεν είχαν την τύχη τύχη με το μέρος τους και τα πρόλαβε ο γείτονας κι είχαν έρθει οι γονείς τους με υφάκι να μας πούν οτι τα παιδιά τους είναι υπόδειγμα κ.α. Υπέρ της βίας δεν είμαι, αλλά ποός είναι περισσότερο ζώο? Ο γείτονας που τα έδειρε, ή αυτά που 17 χρονών μαντράχαλοι χοροπηδάγανε πάνω στο ξένο αυτοκίνητο για ''πλάκα''.Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή τη χώρα δεν είναι το οικονομικό αλλα το πρόβλημα της ελλειψεις παιδείας, για μένα το 90% τον προβλημάτων δημιουργούνται από αυτό.
17 χρονών έπρεπε να καταλαβαίνουν κάποιες βασικές έννοιες όπως αυτή της ξένης περιουσίας, αλλά απο πιο να πάρουν απο τους γονεις τους που αντι να κατσαδιάσουν τα παιδιά τους και ίσως να δώσουν και καμιά σφαλιάρα πήγαν στον γειτονα σου να ζητήσουν και τα ρέστα. -
στο δρομο για το χωριο...εντος της βαθειας αγνης και αδολης ελληνικης επαρχιας...
σε επαρχιακο δρομο με 70-80...το μπροστινο ναβαρα τσουρουκωνει τα φρενα μονο με ελιγμο απο τα δεξια τον αποφευγουμε...
στο μεταξυ ο οδηγος εχει βγει απο το αμαξι και χαιρεταει εναν αλλο καφρο στο αντιθετο ρευμα!!!να μην μιλησουμε για τα κρουζαρισματα με 20 χλμ και τα κοπαδια που τα πανε απο την ΕΟ γιατι εχει 'ισιωμα'..
-
και άσε τους άλλους να ψάχνουν για θέση -
εχει τυχει 2 φορες σε τετοια περίπτωση, να βαλω το Beverly ακριβως εξω από την πορτα του οδηγου.
στην μια περιπτωση, ημουν λιγο παρακατω όταν τον ειδα να προσπαθεί να το μετακινήσει.
του ειπα πως αν το συνεχίσει να το ακουμπάει θα εχουμε...άλλες καταστάσεις και ετσι μπήκε από τον συνοδηγο.
οποιος δινει τρελα, την λαμβάνει κιολας. όλα κι όλα, να' μαστε σωστοι.εχω ένα φιλο ο οποίος εχει ένα smart και τέτοιες ομορφιες είναι το...ψωμι του!
όταν βλέπει καποιον (στον δρομο) να εχει παρκάρει με καναδυο μετρα...απόκλιση για να εχει άπλα, παει και το χωνει για να τον δυσκολέψει. -
Χθες παππούς ανάποδα στην Θηβών στο Ίλιον:
-
Πριν λίγο. Ζώο σε Mitsubishi lancer προσπαθεί να προσπεράσει σε επαρχιακό δρόμο και κόντεψε να πέσει πάνω μου στο αντίθετο ρευμα. Σχεδόν κοκαλωσα φρένα να αποφύγω τα χειρότερα.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
οδηγω περιπου 25 χρόνια στήν αθήνα αυτοκινητο κ μοτοσυκλετα κ αυτό δέν το εχω ξαναδεί , υπάρχει ενας τυπος ηλικιας περιπου 55-60 ετων με mazda ασημι 121 μοντελο του 1991 μάλλον (οχι τό αυγό ) μέ αριθμο κυκλοφοριας πού τελειώνει σέ 912 τόν οποίον εχω πετύχει 5-6 φορές σε κεντρικους δρομους στην αργυρουπολη - ηλιουπολη οταν επισκεφτομαι τον αδελφο μου που μενει εκει .μιλάμε ο τύπος φοραει πολύ πολύ χοντρά γυαλιά μυωπίας κ κυριολεκτικα τό προσωπο του ειναι σχεδόν κολλημενο πανω στο παρμπριζ ενω απο την μεση κ πανω ολο του το κορμι εχει γειρει πανω στο τιμονι λες κ οδηγα με τα βυζιά του (χωρις καμμιά υπερβολή ) γιά να φθανει το προσωπο του στο παρμπιζ , ε λέω θά εχει καποιο προβλημα αναπηριας ο ανθρωπος κ δικαιολογειται η σταση του κορμιου του , το αυτοκινητο δεν εχει πινακιδα αναπηρικου πάντως κ απο περιεργεια (ημουν με την μηχανη ) τον ακολουθησα για να δω που θα σταματησει μετα απο 200-300 μετρα σταματαει σε περιπτερο για τσιγαρα κλπ , βγηκε απο το αμαξι ενας ανδρας υγιεστατος (απο περπατημα τουλαχιστον ) ψηλος γυρω στο 1.80 -1.85 χοντρούλης ενω στον δρομο ηταν κινδυνος-θανατος αφου ειχε κολλησει ( επαναλαμβάνω ) την μουρη του σχεδον πανω στο παρμπιζ κ επομενο ειναι να μην εχει γρηγορα αντανακλαστικά κατά την οδηγηση του, ενω τα διπλανά αμαξια πού τόν προσπερνούσαν τον κυταζαν μέ απορία για τον τροπο οδηγησης του πού ειχε το προσωπό του δηλαδη κολλημενο στο παρμπριζ .... το εγραψα αυτο για να επιστησω την προσοχη σε οσους οδηγουν στις περιοχες αυτες να εχουν τον νου τους για το ατομο αυτό με το ασημι mazda 121 ....
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Χθες παππούς ανάποδα στην Θηβών στο Ίλιον:fuck !
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]