-
Καλησπέρα παιδιά!
Μιας και είμαι μελλοντικός οδηγός, εχω κάποιες απορίες σχετικά με κάποια διαδικαστικά-γραφειοκρατικά ζητήματα.Καταρχάς, γίνεται ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να μην έχει δίπλωμα, και να γίνει η ασφάλιση στο όνομά του όμως;
Ξερω οτι πρεπει να δηλωθει οτι οδηγειται απο ατομο κατω των 23 ή νεος οδηγος, αλλα δεν ξερω αν η ασφαλια μπορει να γινει στο ονομα μη κατοχου διπλωματος ;;Δευτερον, η αδεια κυκλοφοριας, η οποια θα βγει σε νεο ονομα, ύστερα από την αγορα του αυτοκινητου, θα ειναι στου ιδιοκτητη ή στου οδηγου ή δεν εχει σχεση ;
Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα παιδιά!
Μιας και είμαι μελλοντικός οδηγός, εχω κάποιες απορίες σχετικά με κάποια διαδικαστικά-γραφειοκρατικά ζητήματα.Καταρχάς, γίνεται ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να μην έχει δίπλωμα, και να γίνει η ασφάλιση στο όνομά του όμως;
Ξερω οτι πρεπει να δηλωθει οτι οδηγειται απο ατομο κατω των 23 ή νεος οδηγος, αλλα δεν ξερω αν η ασφαλια μπορει να γινει στο ονομα μη κατοχου διπλωματος ;;Δευτερον, η αδεια κυκλοφοριας, η οποια θα βγει σε νεο ονομα, ύστερα από την αγορα του αυτοκινητου, θα ειναι στου ιδιοκτητη ή στου οδηγου ή δεν εχει σχεση ;
Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα παιδιά!
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Timmy45 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Ευχαριστώ.
Η αδεια βγαίνει στο όνομα του ιδιοκτήτη,η ασφάλεια βγαίνει στο όνομα του ιδιοκτήτη ανεξάρτητα αν έχει δίπλωμα ή όχι.Ο οδηγός κάτω των Χ ετων,νομίζω οτι διαφέρει αναλογα την ασφαλιστική, πρέπει να δηλωθεί .
-
Ναι ναι!
Για την αδεια, που βγαινει στο ονομα του ιδιοκτητη, πρεπει αυτος να εχει διπλωμα ομως ; -
Ο χρήστης Timmy45 έγραψε:
Ναι ναι!
Για την αδεια, που βγαινει στο ονομα του ιδιοκτητη, πρεπει αυτος να εχει διπλωμα ομως ;Οχι φίλε δεν χρειάζεται να έχει δίπλωμα για να του ανήκει ένα αυτοκίνητο. Γιατί δυσκολεύετε την ζωή σας;
-
Ρωταω για σιγουρια σε τι ονομα θα βγει το καθετι
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
η ασφάλεια βγαίνει στο όνομα του ιδιοκτήτη ανεξάρτητα αν έχει δίπλωμα ή όχι.Ο οδηγός κάτω των Χ ετων,νομίζω οτι διαφέρει αναλογα την ασφαλιστική, πρέπει να δηλωθεί ...για να υπολογιστεί το ασφάλιστρο ζητάνε πόσα χρόνια έχει δίπλωμα ο ασφαλιζόμενος άρα δεν παίζει να μην έχεις δίπλωμα νομίζω..
-
Ο κύριος οδηγός, όχι ο ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι παππούς χωρίς δίπλωμα ή εταιρεία.
Nokia 730 & Tapatalk
-
O ιδιοκτήτης σαφώς ναι... αλλά είχα την εντύπωση ότι ασφαλίζεται το ¨πακέτο¨ οδηγού/ών -αυτοκινήτου. Πάσο...
-
Ιδιοκτητης με οδηγο ειναι διαφορετικο, απλα η ασφαλιστικη θα βαλει το ονομα του οδηγου ξεχωριστα απο τον ιδιοκτητη (και φυσικα θα βαρεσει αναλογα με την ηλικια του οδηγου και το ποσο καιρο εχει διπλωμα).
Νέος οδηγός - Σχετικά