-
Καλησπερα!Θελω να αγορασω καινουριο αυτοκινητο και -καθοτι κοπελα- χρειαζομαι λιγη βοηθεια για να επιλεξω....
Ψαχνω για ενα αυτοκινητο πολης αλλα να μπορει να κανει και 2-3 ταξιδια το χρονο. Θα κανω περιπου 15.000 το χρονο. Θελω να εχει χαμηλες καταναλωσεις, οποτε κοιταω για diesel αν δεν εχει πανω απο χιλιαρικο διαφορα με βενζινη. Καλο θα ηταν να ειναι πανω απο 1000 κυβικα και ως ταβανι στο budjet εχω τα 12000.Ευχαριστω
-
Καλησπερα!Θελω να αγορασω καινουριο αυτοκινητο και -καθοτι κοπελα- χρειαζομαι λιγη βοηθεια για να επιλεξω....
Ψαχνω για ενα αυτοκινητο πολης αλλα να μπορει να κανει και 2-3 ταξιδια το χρονο. Θα κανω περιπου 15.000 το χρονο. Θελω να εχει χαμηλες καταναλωσεις, οποτε κοιταω για diesel αν δεν εχει πανω απο χιλιαρικο διαφορα με βενζινη. Καλο θα ηταν να ειναι πανω απο 1000 κυβικα και ως ταβανι στο budjet εχω τα 12000.Ευχαριστω
-
-
Να βάλεις 1500 ευρώ ακόμα,να πάρεις ένα Yaris,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!!!Ούτε συνεργεία-βλάβες ούτε τίποτα...Θα βάζεις το πετρέλαιό σου,θα κάνεις τα service σου στην ώρα τους και δε θα ασχοληθείς με τίποτα άλλο.....
-
χμμ...ανεβαινουμε αρκετα...βαλε και μεταλλικο χρωμα θα ανεβουμε πολυ...το c3 το γλυκοκοιταζω
-
Στα λεφτά που βάζεις όριο εκτός από το C3 μπορείς να κοιτάξεις και το Peugeot 208 αλλά και το Hyundai i20 αν δεν θες να αγορασεις κάποιο ευρωπαϊκό. To Citroen και το Peugeot έχουν ίδιο κινητήρα, με το τελευταίο να είναι πιο πρόσφατο μοντέλο με πιο σύγχρονη εμφάνιση. Το i20 είναι προς το τέλος αυτής της γενιάς αφού έχει παρουσιαστεί και επίσημα το νέο μοντέλο το οποίο αναμένεται εντός του έτος και στην Ελλάδα. Αυτό όμως ίσως σου δώσει κάποια περιθώρια ακόμα για κάποια έκπτωση ή κάποια επιπλέον δώρα στον εξοπλισμό. Μπορείς ακόμα να πας σε λίγο μικρότερο αμάξωμα στο αξιόλοgo Fiat Panda που κατά τη γνώμη μου είναι και αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο αν δεν θες απαραίτητα τους μεγαλύτερους χώρους των υπολοίπων.
-
οντως ωραια ιδεα το panda!!!οι τιμες ξεκινανε απο 9,200 για 1200 κυβικα...απο καταναλωσεις δεν ξερω πως ειναι αλλα ειναι και ομορφουλι...το Ι20 δεν μου πολυαρεσει...
-
να προσθεσω οτι θελω να ειναι και οσο ασφαλες γινεται
-
Ο χρήστης lunadark έγραψε:
οντως ωραια ιδεα το panda!!!οι τιμες ξεκινανε απο 9,200 για 1200 κυβικα...απο καταναλωσεις δεν ξερω πως ειναι αλλα ειναι και ομορφουλι...το Ι20 δεν μου πολυαρεσει...Στο panda ψαξε προσφορες σε αντιπροσωπιες με ετοιμοπαραδοτα diesel. Καλο μοτερακι το 1200, αξιοπιστο και οικονομικο, αλλα κλασεις ανωτερος ο multijet.
-
Αν ειναι να κάνεις έως 15.000 Km το χρόνο πάρε με βενζίνη και με τα extra χρήματα του diesel ανέβα σε μεγαλύτερη κατηγορία Ι.Χ
-
το ταβανι μου ειναι τα 12.000 ειτε πετρελαιο ειτε βενζινη...το panda diesel νομιζω ανεβαινει αρκετα...οποτε κοιταω την βενζινη
προτεινετε βρε παιδια!!! -
Πεζω 208.
-
-
Γιωργο ευχαριστω!Βγαινει ιδια τιμη με το c3...αναμεσα σε c3 και panda ποιο λετε???
Ας ριξω και μια ματια στο 208 -
208 πετρελαιο. Διαφημιζει ατοκες δοσεις κ 5 χρονια εγγυηση. Λιγα αλογα βεβαια, αλλα γνωστος μου που το εχει ειναι πολυ ευχαριστημενος.
-
to 208 δεν εχει ESP στην απλη???σε αντιθεση με το c3 και panda ξενερωσα
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
208 πετρελαιο. Διαφημιζει ατοκες δοσεις κ 5 χρονια εγγυηση. Λιγα αλογα βεβαια, αλλα γνωστος μου που το εχει ειναι πολυ ευχαριστημενος.Καλούτσικο σαν αυτοκινητάκι αλλά αδύναμος κινητήρας. Δεν προτείνεται! Αντιθέτως ο 1200άρης βενζίνης είναι καλή επιλογή.
-
Νομιζω κοιτωντας μονο τις πωλησεις των τελευταιων ετων, θα δεις οτι κυριαρχει το παντα στην κατηγορια του... Κανε τα και τα δυο ενα τεστ, να δεις ποιο σε ευχαροστει περισσοτερο.
-
Άσχετο εντελώς...
Nokia 730 & Tapatalk
-
Αν βρισκεις το fiesta 1.0 στα χρηματα σου, απλα καλοταξιδο..
Τι αυτοκινητο να παρω????