-
Έχω ακούσει διαφορα,ότι τα έβαζα στο cart μου,στο αγωνιστικό και τέτοια άλλα.
Μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μοτέρ με άλλες ανοχές.
Μακριά απο όλα αυτά,οσοι τα τοποθετούν προφανώς δεν την έχουν πατήσει ακόμα. -
Έχουν σελίδα στο facebook και τους έστειλα μήνυμα ρωτώντας αν έχει χλωρίνη το MotorKote.
...δεν μου απάντησαν.
-
φίλος αγορασε μοτοσυκλετα yamaha xt 660 , τον επιασαν κοροιδο ακουγοταν η μπιελα κ του ειπε ο πωλητης ότι είναι οι βαλβιδες κ θελουν ρυθμισμα ... βεβαια ηταν μπιελα k o θορυβος γινοταν ολο κ πιο εντονος το κρατησε για 1 χρόνο κ μετα απο συμβουλη μηχανικου του εβαλε το motorkote (αυτό από τον λαμπριανιδη ) ο θορυβος λιγοστεψε παρα πολύ κ καταφερε κ το πουλησε σε άλλο κοροιδο .... οποτε καποια δουλεια σιγουρα κανει
-
Ο χρήστης nick_papanikolaou έγραψε:
Έχω ακούσει διαφορα,ότι τα έβαζα στο cart μου,στο αγωνιστικό και τέτοια άλλα.
Μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μοτέρ με άλλες ανοχές.
Μακριά απο όλα αυτά,οσοι τα τοποθετούν προφανώς δεν την έχουν πατήσει ακόμα.ου ου ου ου 666.........
-
Το motorkote λοιπον κανει 100% δουλεια σε μικρο προβληματα. Αυτο δεν αμφισβητείται, τοσα θετικα σχολια υπαρχουν(βασικα κανενα αρνητικο)
Αν ομως ολα γινονται λογο χλωρινης που ισως περιεχει, πως θα αντιδρασει ο κινητηρας μακρυπροθεσμα?
Υπαρχουν αναφορες για χρηση του motorkote για πχ 200.000κμ? -
Καμιά ιδέα Από που μπορώ να πάρω το γνήσιο motorkote από Θεσσαλονίκη ;; (δεν ξέρω αν το superdynamic είναι το ίδιο. ..)
-
Ο χρήστης JohnnieCRF έγραψε:
Καμιά ιδέα Από που μπορώ να πάρω το γνήσιο motorkote από Θεσσαλονίκη ;; (δεν ξέρω αν το superdynamic είναι το ίδιο. ..)Όχι δεν είναι καθόλου ίδιο, το γνήσιο θα το βρείς στην trade wind gr και νομίζω ότι στέλνει σε όλη την Ελλάδα.
-
21 quadra, στο quadra σου με τις 300000 χλμ, από πότε άρχισες να βάζεις motorkote?
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
21 quadra, στο quadra σου με τις 300000 χλμ, από πότε άρχισες να βάζεις motorkote?Από τις 148.000, έχω και στο σαζμάν / διαφορικό και στο πίσω διαφορικό, το μεσαίο διαφορικό είναι δισκάτο σιλικονούχο και δεν... έχω βάλει και στο υδραυλικό τιμόνι. Βάζω κάθε 4η αλλαγή και αλλάζω λάδια ( του Lidl 15-40 τα χρησιμοποιώ από τα 190.000 χλμ ) στα περίπου 7500 - 8000 χλμ.
Με ρώτησες για το Quadra, λάδια από το Lidl βάζουμε σε άλλα 2 Clio δικά μας, και ένας φίλος του γιού μου σε Clio II RS και σε Clio II 1.4 που έχει.
-
παιδια εψαξα να βρω motorkote επειδη θα χρειαστω γαλονια για μενα και φιλους ,για καλυτερες τιμες και στην ευρωπη δεν υπαρχει . εχουμε μονο εμεις καναδας και αμερικη. μου φαινεται πολυ παραξενο ουτε αγγλια και γερμανια;
-
Μου φαινεται οτι προωθειται τρομερα απο άτομα στα διαφορα Ελληνικα φορουμ. Δεν ειναι τυχαιο που δεν υπάρχει στην Ευρώπη
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Μου φαινεται οτι προωθειται τρομερα απο άτομα στα διαφορα Ελληνικα φορουμ. Δεν ειναι τυχαιο που δεν υπάρχει στην ΕυρώπηΥπονοείς κάτι ή απλά έχεις αυτή την εντύπωση γενικότερα ?
-
Παιδια εγω νομιζω ειναι σ4η φαντασια μας..και εξηγω!
πηραμε πριν 1,5 χρονο 2 μονολιτρα.. 3 ατομα..οι βαλαμε κανονικα και στον 3 το του εβαλα λαδι υδραυλικου 58αρι 68αρι κατι τετοιο...πολυ ψιλο και καλο...
εμεις οι 2 δεν καταλαβαμε και τπτ τραγικο..και οι βαλβιδεα χτυπανε για 1 δευτερο το πρωι και ξερω γω τι...
ο αλλος δε που εβαλε απλο λαδι...χαζεψε..τι λαδαρα λεει το μοτορκοτε ..να παρουμε κιαλλο..θα βαλω στο τρακτερ στο φορτηγο στο παπι στην εξωπορτα που τριζει!
οταν εμαθε δε τι του εδωσα.....βαζει απλο λαδι 300 ,400 mlσε ολα... -
Αν δεν το έχεις για πολλά χλμ , περίμενε και ίσως δεις διαφορά. Εγώ στην δεύτερη χρήση σταμάτησα να ακούω κροτάλισμα τα πρωινά
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Μου φαινεται οτι προωθειται τρομερα απο άτομα στα διαφορα Ελληνικα φορουμ. Δεν ειναι τυχαιο που δεν υπάρχει στην Ευρώπη+1
Μόνο στη σαλάτα δεν μας έχουν πει ότι το βάζουν...Και δεν αμφισβητώ ότι όντως μπορεί να σταματά διάφορους θορύβους. Το θέμα είναι με τι κόστος... http://worldsbestsynthetic.com/?p=1373
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Μου φαινεται οτι προωθειται τρομερα απο άτομα στα διαφορα Ελληνικα φορουμ. Δεν ειναι τυχαιο που δεν υπάρχει στην Ευρώπη
+1
Μόνο στη σαλάτα δεν μας έχουν πει ότι το βάζουν...Και δεν αμφισβητώ ότι όντως μπορεί να σταματά διάφορους θορύβους. Το θέμα είναι με τι κόστος... http://worldsbestsynthetic.com/?p=1373
Το link το έβαλες για να μάθουμε τι λέει η Amsoil ? και εγώ αν έφτιαχνα λάδια θα έλεγα ότι με συνέφερε, όσο για το κόστος που λες, αν σου σταματήσει το χτύπημα της μπιέλας ή τον θόρυβο του ρουλεμάν στο σαζμάν και βγάλεις άλλες 50-80.000 χλμ δεν λες ότι κοστίζει, είναι κάπου 10ε σε κάθε αλλαγή λαδιών, ή ξέρουμε λοιπόν τι λέμε ή τρολλάρουμε, αν έχεις πρόβλημα θορύβων από διάφορες αιτίες και το αυτοκίνητο είναι με πάνω από 150-200.000 χλμ το κάνεις το έξοδο, αν είναι καινούργιο είναι βλακεία να βάλεις, καταλήγω ότι τρολλάρεται και δεν έχετε κάτι χειροπιαστό να πείτε.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
+1
Το link το έβαλες για να μάθουμε τι λέει η Amsoil ? και εγώ αν έφτιαχνα λάδια θα έλεγα ότι με συνέφερε, όσο για το κόστος που λες, αν σου σταματήσει το χτύπημα της μπιέλας ή τον θόρυβο του ρουλεμάν στο σαζμάν και βγάλεις άλλες 50-80.000 χλμ δεν λες ότι κοστίζει, είναι κάπου 10ε σε κάθε αλλαγή λαδιών, ή ξέρουμε λοιπόν τι λέμε ή τρολλάρουμε, αν έχεις πρόβλημα θορύβων από διάφορες αιτίες και το αυτοκίνητο είναι με πάνω από 150-200.000 χλμ το κάνεις το έξοδο, αν είναι καινούργιο είναι βλακεία να βάλεις, καταλήγω ότι τρολλάρεται και δεν έχετε κάτι χειροπιαστό να πείτε.
Καλο ειναι να βαζουμε αντιτριβικα,απο την πρωτη μερα.........για να μην εχουμε θορυβους μετα απο χρονια.Καλυτερη η προληψη απο την θεραπεια.Τωρα οσοι πιστευουν οτι δεν προσφερουν επιπλεον προστασια αυτα τα σκευασματα,δικαιωμα τους και περαστικα τους......
Προσωπικα,καλυτερα ενα φθηνο λιπαντικο+αντιτριβικο......παρα μονο ενα πανακριβο ουαου λιπαντικο -
Αυτα τα 2 δε κολανε! Καλητερα καλα λαδια παρα αντιτριβικα και φθηνα! Καλα λαδια και κανα αντιτριβικο που και που ναι..
-
Τελικά είναι αντι-τριβικό? Γιατί πριν μερικές σελίδες είχε παρουσιαστεί ως 'βελτιωτικό μετάλλων'.
Την Amsoil δηλαδή δεν την συμφέρει να βάζεις εσύ πρόσθετα στο λάδι? Για ποιό λόγο ακριβώς? Αφού δεν φτιάχνει κάποιο ανταγωνιστικό στο motorkote προιόν. Πάλι λάδι απο αυτή θα αγοράζεις για να βάλεις μέσα το motorkote.
Φυσικά δεν αναφέρομαι στο κόστος αγοράς του motorkote, αλλά στην πιθανή (αρνητική) επίδρασή του στον κινητήρα αφού δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς είναι. Πόλλοι κινητήρες πλεόν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από το λάδι. Το motorkote κάνει για τα πάντά και είναι συμβατό με όλες τις προδιαγραφές?
Δεν έχω πρόθεση να αντιπαρατεθώ με κανέναν. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι αξιόλογοι άνθρωποι δέχονται 'μαγικούς ζωμούς' χωρίς να ενδιαφέρονται για το τί πραγματικά έχουν μέσα (και το τι ζημιά ενδέχεται να κάνει τελικά αυτό - τη στιγμή που είναι γνωστό το 'κόλπο' της χλωρίνης).
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Τελικά είναι αντι-τριβικό? Γιατί πριν μερικές σελίδες είχε παρουσιαστεί ως 'βελτιωτικό μετάλλων'.Την Amsoil δηλαδή δεν την συμφέρει να βάζεις εσύ πρόσθετα στο λάδι? Για ποιό λόγο ακριβώς? Αφού δεν φτιάχνει κάποιο ανταγωνιστικό στο motorkote προιόν. Πάλι λάδι απο αυτή θα αγοράζεις για να βάλεις μέσα το motorkote.
Φυσικά δεν αναφέρομαι στο κόστος αγοράς του motorkote, αλλά στην πιθανή (αρνητική) επίδρασή του στον κινητήρα αφού δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς είναι. Πόλλοι κινητήρες πλεόν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από το λάδι. Το motorkote κάνει για τα πάντά και είναι συμβατό με όλες τις προδιαγραφές?
Δεν έχω πρόθεση να αντιπαρατεθώ με κανέναν. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι αξιόλογοι άνθρωποι δέχονται 'μαγικούς ζωμούς' χωρίς να ενδιαφέρονται για το τί πραγματικά έχουν μέσα (και το τι ζημιά ενδέχεται να κάνει τελικά αυτό - τη στιγμή που είναι γνωστό το 'κόλπο' της χλωρίνης).
Nα τα πάρουμε με την σειρά, η Motorkote λέει ότι είναι βελτιωτικό μετάλλων και δεν μπορώ να διαφωνήσω όταν λέει ότι χρειάζεται κάποια χλμ για να κολλήσει στις τριβόμενες επιφάνειες, άρα δεν νομίζω ότι η χλωρίνη μπορεί να κολλήσει επάνω στο μέταλλο, ούτε είναι ψέματα ότι λειτουργεί σαν αντιτριβικό αφού μειώνει τις τριβές, άρα μην παίζουμε με τις λέξεις.
Εγώ που το βάζω σε 4 αυτοκίνητα εδώ και χρόνια από τη στιγμή που μου εξαφάνισε τα χτυπήματα και τους θορύβους σε 2 από αυτά πιστεύω στο μαγικό ζουμί του και δεν έχω παρατηρήσει εδώ και εκατοντάδες χλμ καμμία παρενέργεια, όταν λυθεί κάποτε κάποιος κινητήρας ή σαζμάν που του βάζω θα δω αν έχει κάνει κάποιο ψώριασμα ( αφού λές ότι είναι χλωρίνη ) και θα ανεβάσω και φωτό γιατί δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν.
Αντιπαράθεση κάνεις όταν έχεις διαφορετική άποψη μετά από κάποιες δοκιμές και βλέπεις ότι δεν είναι /όπως σου τα έχουν πεί, εννοώ όχι σε καινούργιο μοτέρ που δεν έχει πρόβλημα να βάλεις και να μου πείς δεν έχει διαφορά, πρέπει να έχεις πρόβλημα ή τουλάχιστον ναέχεις πάρα πολλά χλμ και να έχουν αρχίσει να ακούγονται τα κουζινέτα στροφάλου / μπιελών, τότε αν δεν δουλέψει το ζουμί και δεν δείς διαφορά να το συζητήσουμε αλλιώς δεν έχει νόημα ούτε η συζήτηση ούτε η αντιπαράθεση.
Ξαναλέω όχι σε καινούργιο μοτέρ / σαζμάν / διαφορικό, τα δικά μου έχουν από 250 - 360.000 χλμ και για τα δικά μου μιλάω, αν είχα καινούργιο δεν θα του έβαζα.
Τώρα δεν ξέρω τι εννοείς - αξιόλογοι - άνθρωποι και το κόλπο της χλωρίνης, αν θέλεις το διευκρινίζεις, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πουλάω ζουμιά και δεν έχω σχέση με τον Λαμπριανίδη, άλλους στέλνω και μου αγοράζουν όταν χρειάζομαι, απλά υπερασπίζομαι σε λογικά πλαίσια ένα προϊόν που μου απέδειξε ότι κάνει όσα λέει, το άλλο το μαϊμου που είχα αρχικά δεν δούλεψε πάνω από 3 ημέρες, ξανάρχισαν οι θόρυβοι, με το motorkote σταμάτησαν μετά από μια εβδομάδα χρήσης και από τότε εδώ και 5 χρόνια δεν ξακαάκουσα θόρυβο στο μοτέρ, αν θέλεις το πιστεύεις, αν όχι δεν ξέρω τί άλλο να πω.
MotorKote αξιζει?