-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ηλεκτρονικα winbank πληρωνονται η πρεπει να τρεχω σε τραπεζα? δεν θυμαμαι πως πληρωσα περυσι τα τεληΠληρωνονται, αλλα δεν εχα καταλαβει που και ποια ειναι η αποδειξη που κρατας αν τα πληρωσεις με ebanking. Ελπιζω παντως να πηγαν στον προορισμο τους και να μην εχουμε ντραβαλα μετα την 1 του μηνος
-
ανα τα πληρώσεις, φαίνεταισχεδόναμέσωςστο σύστημα
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ηλεκτρονικα winbank πληρωνονται η πρεπει να τρεχω σε τραπεζα? δεν θυμαμαι πως πληρωσα περυσι τα τελησυγκεκριμενα η winbank κανει και μια κληρωση και επιστρεφει τα τελη σε 40 'τυχερους' που πληρωσαν μεσω αυτης.
Βεβαια εχουν οροφη τα 400€, μενουμε εξω οι διλιτροι
Επισης δεν χρειαζεται καν να βαλεις τον κωδικο πληρωμης, βαζεις το νουμερο και σου τα βγαζει ολα ετοιμα, γιναμε Ευρωπη λεμεεεε
-
Χθες εψηφισαν οι εθνοπατερες 106 τροπολογίες ,Εκτός της πληρωμής των τελών με το μήνα γιατί απλα δεν ήρθε για ψήφιση και δεν υπογράφηκε απο τον τσάρο του Υπ.Οικ ,τα συμπεράσματα δικά σας ...
-
106 ρουσφετολογιες θες να πεις... κλασσικές ελληνικές πατέντες πριν απο εκλογική περίοδο, να τρέξουμε να κάνουμε όσα ρουσφέτια δεν κάναμε 2 χρόνια. Άσε που μέσα στον κουρνιαχτό αυτά περνάνε απαρατήρητα από το φιλοθεάμον κοινό... Στο παρελθόν έχουν περάσει τροπολογίες τέρατα σε κάτι τέτοιες 'νυχτερινές' συνεδρίες...
Τώρα με τα τέλη ποιος περιμένεις να ασχοληθεί? Έχει κανείς να κερδίσει ψήφους από αυτό???
-
εγω ακουσα τώρα στον ΣΚΑΙ ότι είναι με το μήνα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω ακουσα τώρα στον ΣΚΑΙ ότι είναι με το μήνα.Εννοουν οτι πληρωνεις τους μηνες που μενουν μεχρι τελος του ετους.
οι 'συναδελφοι' παραπανω μαλλον εννοουν να πληρωνουμε τα τελη για καθε μηνα
-
Αι Βασίλης...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εγω ακουσα τώρα στον ΣΚΑΙ ότι είναι με το μήνα.
Εννοουν οτι πληρωνεις τους μηνες που μενουν μεχρι τελος του ετους.
οι 'συναδελφοι' παραπανω μαλλον εννοουν να πληρωνουμε τα τελη για καθε μηνα
Οχι συντροφοι δεν εννοουμε αυτο και γνωριζουμε πολυ καλά τι γραφουμε εκτος κι αν η εγκριτη πηγη μας προδωσε και εμάς
'Υπενθυμίζεται ότι με ανάλογη τροπολογία είχε κατατεθεί τον περασμένο Μάρτιο και ίσχυε για φέτος(δηλ.το 2014) και η οποία προέβλεπε ότι οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων που έχουν καταθέσει πινακίδες μπορούν να τις παραλάβουν αν καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους για τους υπόλοιπους μήνες του 2014.'
Αυτη λοιπόν η παραπάνω τροπολογια επρεπε να κατατεθει τωρα για να ισχυσει και για το 2015 και ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠ.ΟΙΚ
Υ.Γ Τα αλλα που εχουν γραψει τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ με τελη /μηνα απλά ειναι μμακιες, και δεν μπορουν να εφαρμοστουν στην χωρα αυτη
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Οχι συντροφοι δεν εννοουμε αυτο και γνωριζουμε πολυ καλά τι γραφουμε εκτος κι αν η εγκριτη πηγη μας προδωσε και εμάς
'Υπενθυμίζεται ότι με ανάλογη τροπολογία είχε κατατεθεί τον περασμένο Μάρτιο και ίσχυε για φέτος(δηλ.το 2014) και η οποία προέβλεπε ότι οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων που έχουν καταθέσει πινακίδες μπορούν να τις παραλάβουν αν καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους για τους υπόλοιπους μήνες του 2014.'
Αυτη λοιπόν η παραπάνω τροπολογια επρεπε να κατατεθει τωρα για να ισχυσει και για το 2015 και ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠ.ΟΙΚ
Υ.Γ Τα αλλα που εχουν γραψει τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ με τελη /μηνα απλά ειναι μμακιες, και δεν μπορουν να εφαρμοστουν στην χωρα αυτη
σωστα τα γραφεις
ΔΕΝ ψηφιστηκε τελικα, οταν παρουμε πινακιδες θα τα πληρωσουμε ΟΛΑ τα τελη.
Τωρα το μεσημερι ομως 'ανακοινωθηκε' απο τα ΜΜΜ
-
Ξυπνατε συντροφοι οι καραγκιόζηδες μας δουλεύουν ψιλό-γαζί ...
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
Το άκουσα και 'γω το πρωί στον real fm.
Ταράχτηκα ελαφρώς, γιατί δεν είχα σκοπό να το ακινητοποιήσω όλο το '15, και δεν υπάρχει τώρα περίπτωση, να πληρώσω όλο το ποσό για μερικούς μήνες κυκλοφορίας.
Χαίρομαι, αφένος γιατί θα γλυτώσω αρκετά έξοδα μέσα στο έτος, και αφετέρου, γιατί συμβάλω.. στην «τρύπα» -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το άκουσα και 'γω το πρωί στον real fm.
Ταράχτηκα ελαφρώς, γιατί δεν είχα σκοπό να το ακινητοποιήσω όλο το '15, και δεν υπάρχει τώρα περίπτωση, να πληρώσω όλο το ποσό για μερικούς μήνες κυκλοφορίας.
Χαίρομαι, αφένος γιατί θα γλυτώσω αρκετά έξοδα μέσα στο έτος, και αφετέρου, γιατί συμβάλω.. στην «τρύπα»+1...
-
Οι 99 στους 100 πληρώνετε 1002 μ@@@ίες και μόνο τα τέλη κυκλοφορίας δεν γουσταρετε και σας πειραζει να πληρωνετε ............. σας πειράζουν 120 μέχρι τα 265 ευρώ γιατί το 99% εκεί παίζουν. Ενω είναι ένα πράγμα που το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά........ Κόψτε μια Αράχωβα, κάντε ένα λιγότερο πακετο σιγαρετα την μέρα κλπ
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Οι 99 στους 100 πληρώνετε 1002 μ@@@ίες και μόνο τα τέλη κυκλοφορίας δεν γουσταρετε και σας πειραζει να πληρωνετε ............. σας πειράζουν 120 μέχρι τα 265 ευρώ γιατί το 99% εκεί παίζουν. Ενω είναι ένα πράγμα που το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά........ Κόψτε μια Αράχωβα, κάντε ένα λιγότερο πακετο σιγαρετα την μέρα κλπδε νομιζω να γκρινιαζει κανεις για τα '120 μεχρι 265'...
τα χιλιαρικα μας πειραζουν
και κυριως που τα ζητανε και τα παιρνουν με το 'ετσι θελω' (αυξησεις κατα το δοκουν)
και στην Αραχωβα παμε ΑΜΑ θελουμε, δεν ηρθε ο ξενοδοχος να μας παρει με το ζορι...
-
Αράχωβα και Μύκονος, δεν κόβονται φίλε μου.
Κόψαμε τη μαλακία, δεν θα κόψουμε και τις άλλες απολαύσεις της ζωής! -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αράχωβα και Μύκονος, δεν κόβονται φίλε μου.
Κόψαμε τη μαλακία, δεν θα κόψουμε και τις άλλες απολαύσεις της ζωής! -
Καλά Χριστούγεννα με υγεια πανω απ'ολα ,σύντροφε @talkisc αν θεωρίες λογικό να πληρωνεις τέλη το 1/4 ή το 1/5 της εμπορικής αξίας του ιχ σου ,εγώ εξοργιζομαι ,βέβαια και εσύ χιουμοριστικά το γραφεις αλλά καταδίκασε σε ακινησία τους έχοντες μεγαλα κυβικά καταδικάζει και όλα τα μικρά παλιά ,αν θεωρεις οτι πρεπει να πληρωσω για clio του '00 ,240€ με το έτσι θέλω εγώ το θεωρώ κλεψιά ,εκβιασμό και τρελαινομαι ...Βέβαια εδώ πληρωνομαι ενοίκιο για το σπίτι μας και το κήπο μας
-
Σαν εργαζόμενος , δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αμάξι ,χωρίς μηχανάκι , χωρίς κρεββάτι και χωρίς φαγητό.
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Οι 99 στους 100 πληρώνετε 1002 μ@@@ίες και μόνο τα τέλη κυκλοφορίας δεν γουσταρετε και σας πειραζει να πληρωνετε ............. σας πειράζουν 120 μέχρι τα 265 ευρώ γιατί το 99% εκεί παίζουν. Ενω είναι ένα πράγμα που το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά........ Κόψτε μια Αράχωβα, κάντε ένα λιγότερο πακετο σιγαρετα την μέρα κλπΤα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορες ο Merceντατος μας πειράζει με την E klass του που πήρε 50.000 και δε πληρώνει τέλη γιατί είναι μάγκας ωραιος και έχει λεφτά!! και εσύ και εγώ με το σαράβαλο Δίλιτρο που με το ζόρι κάνει 3-4 χιλιάρικα σκας κάθε χρόνο χιλιαρικάκι αεράτο γιατί η κυβερνώντες είναι βλήματα.. Ελπίζω αν βγει τελικά ο άλλος ο μεσσίας να ανοίξει τα ματια του και να πάει όπως είναι το δίκαιο για όλους... Βαση Αξιας αυτοκινητου..για να γουστάρω και εγώ και ο γείτονας με το Q7 που δε θα τον νοιάξει γιατί έχει..
Τέλη κυκλοφορίας