-
σε ευχαριστω παρα πολυ!
-
Εγώ θα είχα προσθέσει δερμάτινο σαλόνι και ηλιοροφη στον εξοπλισμό που ήδη εβαλες!
-
Δερματινο σαλονι το καλοκαιρι μου ειπαν κλαις απο τη ζεστη και οροφη ειναι μικρη για να δωσεις τοσα λεφτα και να χαμηλωσεις το ταβανι. Αν ηταν πανοραμικη μάλιστα. Για το τιμονι της Μ στενοχωρηθηκα που δεν εβαλα. Αλλο εξτρα καλο μπορεινα ειναι η προσαρμοζομενη αναρτηση που με ενα κουμπι γινεται τη μια μαλακη την αλλη σπορ
-
υποσχεθηκα φωτογραφιες και να με Angel Lights:
https://www.dropbox.com/s/vc0lx9pdy3bnx ... 1.jpg?dl=0πίσω φυμε κρυσταλλα μαμισια: https://www.dropbox.com/s/8bzlgq1jbx57n ... 1.jpg?dl=0
πισω μερος:
https://www.dropbox.com/s/3d5isn4mklfa6 ... 1.jpg?dl=0εσωτερικο με αυτοματο, βελουδινο, αμεσο απολαυστικο. Σπορ καθισματα:
https://www.dropbox.com/s/1exzp794h3m9j ... 2.jpg?dl=0
Κριμα δεν εβαλα το Μ τιμονι και εχω σκασειhttps://www.dropbox.com/s/sg7v9cfda9poq ... 3.jpg?dl=0
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια, όλους.
Αδυνατον να βάλω φωτογραφιες απευθειας, οσο να προσπαθω, οπότε πατηστε τα λιγκ
-
Είναι κουκλί!
-
σε ευχαριστω παρα πολύ! Τουλαχιστον φαινονται τα λιγκ, γιατι ειχα και ενα αγχος και για αυτα
-
Εντυπώσεις από το αυτοκινητο στον δρομο;
-
μου φαινεται ότι καθομαι πολυ χαμηλα, χαμηλότερα αφαλώς από το Rav4, αλλα και απο όλα τα άλλα αυτοκινητα. Αισθηση σα να οδηγω το mx5 που ειχα παλια, όμως μου φαινεται πιο σπιρτόζικο το bmw λογω turbo. Ιδια καλη άνεση στην αναρτηση και δε γερνει πουθενα
Το αυτοματο ειναι βελουδινο, γρηγορο, ξεκουραστο ευχαριστο, μονο καλα μπορω να πω. Τα φωτα πολυ εντυπωσιακα, κατασπρα και κανουν τη νυχτα μερα. Πολύ εντυπωσιακο και απο μεσα. Πάντως ντρεπομαι όταν το οδηγω, το κοιτάζουν πολύ έντονα. Ακομα το μαθαινω βέβαια -
-
Μπράβο φίλε! Ωραία επιλογή και πανέμορφο αμάξι. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Δε μου λες, η τιμή που πέτυχες είναι απαγορευτική για κάποιον όπως εγώ που είμαι Κρήτη, ή εκεί τριγύρω παίζουν;
Γιατί προφανώς με το configurator η δική σου επιλογή βγαίνει πολύ ψηλά. Τόσο καλή έκπτωση σου έκαναν (δεδομένου και ότι δεν πήρες κάποιο ετοιμοπαράδοτο αλλά το έχτισες μόνος σου); -
ναι τοσο καλη τιμη μου εκαναν. Πηρα τηλεφωνο σε ολη την Ελλαδα. Πληρωνα μετρητα. Την καλυτερη τιμη την εκανε ο Κωνσταντινου στη Χαλκιδα. Αλλος εχει αγορασει Λαρισσα αλλος στην Πατρα και μενουν Αθηνα. Απο Κρητη συχνα αγοραζουν απο Αθηνα ή αλλου. Μπορεις να παραλαβεις στον τοπο σου και να αγορασεις απο οπου θες. Αριθμο κυκλοφοριας θα σου βγαλουν στην πολη σου, στην αδεια σου επισης η πολη σου θα φαινεται
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
ναι τοσο καλη τιμη μου εκαναν. Πηρα τηλεφωνο σε ολη την Ελλαδα. Πληρωνα μετρητα. Την καλυτερη τιμη την εκανε ο Κωνσταντινου στη Χαλκιδα. Αλλος εχει αγορασει Λαρισσα αλλος στην Πατρα και μενουν Αθηνα. Απο Κρητη συχνα αγοραζουν απο Αθηνα ή αλλου. Μπορεις να παραλαβεις στον τοπο σου και να αγορασεις απο οπου θες. Αριθμο κυκλοφοριας θα σου βγαλουν στην πολη σου, στην αδεια σου επισης η πολη σου θα φαινεταιΜε εντυπωσιάζεις φίλε μου. Δηλ. για να καταλάβω καλά: εσύ είχες μια σύνθεση αυτοκινήτου στο μυαλό σου και έπαιρνες τηλ. τις διάφορες αντιπροσωπείες και τους ζητούσες προσφορά τηλεφωνικά; και αυτοί ασχολούνταν τόση ώρα με κάποιον άγνωστο στο τηλ. ή το έκανες κάπως αλλιώς; Επίσης αυτό το αγοράζω από αλλού και παραλαμβάνω εδώ πως γίνεται; Γιατί δε νομίζω ότι ο τοπικός αντιπρόσωπος θα πολυγουστάρει τη φασαρία από την οποία εκείνος δεν έχει κέρδος.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου προκαταβολικά. -
θα παιρνεις τηλεφωνο, θα τους λες την συνθεση και θα σου λενε τιμη. Ουτε 5 λεπτα δεν εκανα καθε φορα. Δηλαδη γιατι πρεπει να σε βλεπουν; Ουτε στην Αθηνα δεν πηγα σε καμια αντιπροσωπια και πήρα τιμη τηλεφωνικη. Τους ελεγα πες μου τιμη να δω αν με συμφερει. Θα ελθω εαν συμφωνησουμε στην τιμή για το αγορασω. Αλλιως τι να με κανουν να παω ή τι να τους κανω; να δουμε αν ειμαστε όμορφοι; Δεν εχουν προβλημα, το κανουν συχνα οι φθηνοι. Αυτοι που θα ζοριζονται ειναι οι ακριβοι. Αμα βαριεσαι παρε αυτον που πήγα εγω. Μου ειπε γραπτως να μου δωσει ότι θα εχω τη χαμηλοτερη τιμη, αλλα εγω το ειχα διαπιστωσει. Τα λεφτα τα στελνεις στην τραπεζα και κρατας αποδεικτικο τραπεζης, που ειναι 100 φορες πιο ασφαλες απο ο,τι την απλη αποδειξη που δινουν. Αν θες αποδειξη σου την στελνουν σκαναρισμενη σε μαιλ. Αμα θες, λες να στην βάλουν και σε γραμμα, εγω σταματησα στο σκαναρισμα. Όμως μπορει να δινει τη φθηνοτερη τιμη, όμως θελει το ενα τριτο των χρηματων προκαταβολη, αλλα μπορει να μην ειναι απολυτο, ισως ετσι πετυχα όμως την χαμηλότερη τιμη. Και δανειο αν θες θα σου τα κανονισουν, όπως παντου.
Οταν ελθει το αυτοκινητο το εξοφλας για να ταξινομηθει παλι μεσω τραπεζης και κρατας τις αποδειξεις. Η αδεια παιρνει εδρα τα Χανια σου και πινακιδες εχουν διεκπεραιωτες και στα Χανια για αριθμους της πόλης σου. Αμα θες παιρνεις Αθηναικες πινακίδες ή οπουδηποτε αλλου με εδρα Χανια στην αδεια. Όλα γινονται. Συνεχεια το κανουν και ξερουν απο αυτα. Παρα λίγο να βγάλω εδρα και πινακιδες σε μια πόλη της Κρητης που ειναι οι γονεις μου. Μετα στο στελνουν με το πλοιο και πας και το παιρνεις. Ετσι και αλλιως απο Αθηνα έρχονται όλα τα αυτοκινητα. Αυτη τη δουλεια ξερω σιγουρα ότι την κανει ο Σφακιανακης και ο Κωνσταντινου, πιστευω ότι την κανουν και οι 'αλλοι. Ολες οι μεταφορες γινονται με νταλικακι και οχι οδηγώντας το αυτοκινητο σου. Εγω ποτε δεν πηγα Χαλκιδα και μου το φεραν Delivery με το νταλικάκι στο σπίτι μου με συνολο 7 χλμ στο κοντερ και αυτα γιατι αλλαξαν τα ζαντολάστιχα με δικα μου. Γενικως απο το σπιτι μου δεν κουνηθηκα καθολου για το αυτοκινητο, ακομα και τις καταθεσεις των χρηματων τις εκανα απο τον υπολογιστη μου με winbank. Με τον αντιπροσωπο Χανιων δεν ασχολεισαι
Στον 21ο αιωνα δε χρειαζεται μετακινησεις, ασφαλως όμως παντα θα χρειαζονται τα χρηματα. Παλια πήγαινες και επαιρνες την πίτσα την εφερνες σπίτι μονος σου, ε τωρα κατευθειαν σπιτι ερχεται, το ιδιο και τα σουβλακια και τωρα τελευταια και τα γλυκα, τα ψωνια στο σουπερ μαρκετ, γιατι όχι και τα αυτοκινητα; -
Α προσεξε να κανεις την παραγγελια πριν μπει ο καινουργιος χρόνος γιατι μου φαινεται ότι εαν το κλεισεις το 2014 παιρνεις μεγαλυτερη εκπτωση. Αυτο συμβαινει γιατι θελουν να πιασουν στοχους πωλήσεων. Μπορει να κανω λάθος και να ισχυει αυτο στις παραλαβες. Εμενα δεν μπορουσαν να βγαλουν πινακιδες απο 1-1-2015 γιατι θα εχανα τις μεγαλες εκπτωσεις. Παντως σιγουρα σε ετοιμοπαράδοτο ισχυει αυτο.
Στο τηλεφωνο μου λεγανε και τι ετοιμοπαραδοτα με εξοπλισμο τιμή. Μου αρεσει που ντρεπεσαι να ρωτησεις. Εμενα δεν μου κλεινανε το τηλεφωνο. Εκτος τον Σπανο που όταν ακουσε την τιμή που βρηκα το αυτοκινητο, νομιζε ότι τους δουλευα και εκοψε την κουβεντα μαχαιρι. Μου ειπε πηγαινετε να το παρετε εκει που το βρηκατε. Αυτος μονο ήθελε να παω εκει και ετσι ξεκινησε η κουβεντα, ότι βρηκα με τοσο, εσεις τι δίνετε; Στο Σφακιανακη δε με αφηναν να κλεισω το τηλεφωνο. Όλοι με πηραν πίσω και δευτερη φορα και τριτη φορα. Μα καλα τι νόμισες ότι εχεις να κανεις; με μπαλαρίνες; Πωλητες που θελουν να πουλησουν οι ανθρωποι ειναι. -
Α και πισω μπριζα μην βάλεις! Δεν την βάζουν, εαν δεν παρεις πακετο αποθηκευτικων χωρων. Όμως την χρεωνουν κανονικα στη διαμορφωση! Ευτυχως εκανε 17 ευρω
Σε ενα bmw forum το ειχε παθει άλλος ενας, και την επαθα και εγω. Φαντασου επειδη τους το ειπα μου στειλανε την διαμορφωση της παραγγελιας να τη δω, στη διαμορφωση την ειχε. Στην παραλαβη καπουτ -
Είσαι ωραίος και κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ πολύ.
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το βήμα οπότε δεν προλαβαίνω το τέλος της χρονιάς, απλά επειδή μου κάνει κόλπα το παλιό μου αμάξι (15ετίας) έχω αρχίσει να επεξεργάζομαι σιγά σιγά την ιδέα του καινούργιου. Από τα καινούργια, θεωρώ το αμάξι αυτό το πιο όμορφο, πρακτικό, ποιοτικό και value for money οπότε και για αυτό το ¨λοκάρω¨. -
http://www.br-performance.be/en-be/chip ... 5681-316i/
Κοιταχτε τι ωραια βελτιωση που βγηκε προσφατα -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
http://www.br-performance.be/en-be/chiptuning/1-cars/5-bmw/525-3-serie/3859-f30-31-10-2011/5681-316i/
Κοιταχτε τι ωραια βελτιωση που βγηκε προσφαταΕνδιαφέρον φαίνεται. Εσύ -αν κρίνω από τα παλαιότερα μηνύματά σου- το σκέφτεσαι κάποια στιγμή, έτσι;
Επίσης, αν και μπορεί να το έχεις αναφέρει και να μην το έχω δει, τι καταναλώσεις έχεις;
-
ουτε 100 χλμ δεν εχω κανει ακομα, οποτε ακομα δεν μπορω να πω καταναλώσεις.
Αναβάθμιση της αποδοσης σιγουρα θα κανω με τη ληξη της εγγυησης -
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Τελικά φίλε antonn έκανες καθόλου χιλιόμετρα μες τις γιορτές να μας πεις λίγο παραπάνω για τις καταναλώσεις, την αίσθηση του αυτοκινήτου και γενικά πως το είδες το αμάξι σου;
BMW 3-Series 2012 - F30/F32