-
Γεια σας παιδια.Τι γινεται στην Αχαια αν θελεις ενα ανταλλακτικο εντος εγγυησης??Απλα πας Αθηνα Ναυπλιο Πρεβεζα!!!Ακομα εδω συνεχιζονται οι ζυμωσεις για το ποιος θα εχει το εξουσιοδοτημενο ο νυν η αλλος.Ευτυχως που το εξουσιοδοτημενο στην Πρεβεζα (ΒΑΓΙΑΣ-ΖΗΚΙΔΗΣ) με καλυψε σε χρονο ρεκορ στελνοντας μου με κουριερ ενα προβληματικο διακοπτη ηλ/κου παραθυρου
μεσα στα πλαισια της εγγυησης που ληγει σε λιγες ημερες και τους ευχαριστω πολυ. -
To καλό στη Πάτρα είναι ότι σίγουρα θα αποκτήσετε καλύτερη αντιπροσωπεία σε όλα τα επίπεδα από τη τελευταία.
Σίγουρα μέχρι να συμπληρωθεί εκ νέου το δίκτυο όπου δημιουργήθηκαν κενά με τη τελευταία αναδιοργάνωση είναι ταλαιπωρία για όποιον ψάχνει εξουσιοδοτημένο.
-
ΝΕΟ DUSTER, ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 4Χ4 ΑΠΟ 13.365€
Για το Dacia Duster δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς ξεχωρίζει ως μια από τις πιο ολοκληρωμένες value for money επιλογές. Αποκτήστε σήμερα το αγαπημένο σας Duster ΚΑΙ με δώρο το όφελος απόσυρσης ΚΑΙ με 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση:• 1.6 16V 105hp AMBIANCE με 13.365€
• 1.6 16V 105hp AMBIANCE 4x4 με 16.640€
• 1.2 TCe 125hp STYLE με 17.000€
• 1.5 dCi 110hp STYLE με 17.520€
• 1.5 dCi 110hp AMBIANCE 4x4 με 19.120€
• 1.5 dCi 110hp SPORTIVE 4x4 με 20.560€ -
Το 1.2 εχει 10.4' για τα 100χλμ....
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1.6 4χ2 με 165 γρ. ρυπους = 371 ευρω
1.6 4χ4 με 185 γρ. ρυπους = 471 ευρωτρελες πωλησεις.
να δω τι θα κανουν την entry level τιμη...
απορω για την εισαγωγη των εν λογω εκδοσεων. -
Εταιρικά.
-
Τσιμπημένες τιμές... για Dacia...
-
Εξωφρενικές τιμές για Dacia. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις Nissan Κασκάι. Οι τιμές της Dacia πρέπει να πέσουν τουλάχιστον 40% για να γίνουν ανταγωνιστικές.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Εξωφρενικές τιμές για Dacia. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις Nissan Κασκάι. Οι τιμές της Dacia πρέπει να πέσουν τουλάχιστον 40% για να γίνουν ανταγωνιστικές.Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει καθόλου το αυτοκίνητο και στέκεσαι μόνο στο σήμα. Αλήθεια μήπως θα 'θελες να σου χαρίσουν ένα; Θα σου έρχονταν πιο οικονομικό; Εγώ πάντως περνώ πολύ καλά μαζί του και πίστεψε με δεν είναι καν το έκτο ή εβδομο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει. Πάντως το έχω λατρέψει.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εξωφρενικές τιμές για Dacia. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις Nissan Κασκάι. Οι τιμές της Dacia πρέπει να πέσουν τουλάχιστον 40% για να γίνουν ανταγωνιστικές.
Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει καθόλου το αυτοκίνητο και στέκεσαι μόνο στο σήμα. Αλήθεια μήπως θα 'θελες να σου χαρίσουν ένα; Θα σου έρχονταν πιο οικονομικό; Εγώ πάντως περνώ πολύ καλά μαζί του και πίστεψε με δεν είναι καν το έκτο ή εβδομο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει. Πάντως το έχω λατρέψει.
Σώθηκες τώρα.! Αν είχες πάρει qashqai θα σου έλεγαν ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις bmw. Αν είχες πάρει bmw... κι ούτω κάθε εξής μέχρι που θα κατέληγες να κατηγορείσαι ότι θα μπορούσες να έχεις S class
-
Πολύ ακριβό το 1.2 το τούρμπο. Το 1.6 είναι σημαντικά φθηνότερο έστω και με λιγότερο εξοπλισμό, παρά το γεγονός ότι επιβαρύνεται με μεγαλύτερο τέλος ταξινόμησης (20% αντί για 12%).
-
Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει καθόλου το αυτοκίνητο και στέκεσαι μόνο στο σήμα. Αλήθεια μήπως θα 'θελες να σου χαρίσουν ένα; Θα σου έρχονταν πιο οικονομικό; Εγώ πάντως περνώ πολύ καλά μαζί του και πίστεψε με δεν είναι καν το έκτο ή εβδομο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει. Πάντως το έχω λατρέψει.
Εσύ μπορεί να το βλέπεις και σαν Rolls Royce αλλά η Renault την Dacia την έχει low cost θυγατρική. Και το low cost το δείχνει σε πολλά.
Φυσικά και είναι ακριβά εδώ αλλά βλέποντας την ζήτηση μάλλον καλά κάνουν. -
Για όποιον ψάχνει εκτός δρόμου δυνατότητες είναι μονόδρομος στην τιμή αυτή το τετρακίνητο duster
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εσύ μπορεί να το βλέπεις και σαν Rolls Royce αλλά η Renault την Dacia την έχει low cost θυγατρική. Και το low cost το δείχνει σε πολλά.
Φυσικά και είναι ακριβά εδώ αλλά βλέποντας την ζήτηση μάλλον καλά κάνουν.Φίλε μου καλημέρα. Σίγουρα δεν το βλέπω σαν Rolls Royce. Δεν είχα άλλωστε την δυνατότητα να οδηγήσω ποτέ ένα τέτοιας τιμής αυτοκίνητο, όμως σίγουρα δεν θεωρώ λογική την άποψη πως το 4χ4 1.5 dci θα έπρεπε να έχει μια τιμή στα 12300 ευρώ. Αν την είχε πάλι θα το έπαιρνα αλλά καιρός είναι να προσγειωθούμε και να ξέρουμε τι λέμε. Φιλικά.
Τώρα τι μπορείς να βρεις σε αυτή την τιμή (12300) που είναι η τιμή του duster 4x4 1.5 dci όπως θα την ήθελε ο φίλος κατά 40% μειωμένη της τωρινής; Είμαι ανοικτός να ακούσω απόψεις. -
Εγώ μιλάω για ένα κατέβασμα τιμής των 3000€ από τις τωρινές του.
Και την αποδίδω στο κατασκευαστικο τομέα. Βασισμένο σχεδόν εξολοκλήρου σε προηγούμενη 10ετια σε θέμα ποιότητας, ασφάλειας κλπ. Ανταγωνιστή βέβαια η Renault δεν διαθέτει για να φανεί αυτή η διαφορά, αλλά αν δούμε το έτερο Qashqai φαίνονται. Η μεταμόσχευση του σύγχρονου 1,2Τ ή η προηγούμενης γενιάς 4κίνηση από μόνα τους δεν μου δικαιολογούν τις τιμές. Κακό δεν το λέω ως πακέτο, απλά υπερτιμημένο. Ιδίως ως 4κινητο.
Καλή η τιμή του βασικού 1,6 που πλέον όμως είναι εντελώς αδιάφορο και ασύμφορο. Και ήταν και παλιότερα αφού βασικό 2κινητο Duster 1,6 μόνο στα χαρτιά υπήρξε. -
Με τέτοια τιμή δεν θέλω να το γνωρίσω και δεν στέκομαι καθόλου στο σήμα. Πλαστικά, διακόπτες και γενικότερα ποιότητα ρενό δεκαετίας 90.. Low Cost θυγατρική με 17 χιλιάρικα το 1.2; Εάν είχε τετρακίνηση θα μπορούσα εν μέρει να το δικαιολογήσω. Πες μου έναν λόγο να μην αγοράσει κανείς το νέο Κασκάι 1.2 που κοστίζει 150 ευρώ παραπάνω. Και το τετρακίνητο diesel επίσης πανάκριβο. Με το κλειδί στο χέρι κοντά στα 22 χιλιάρικα; Δεν δίνω άλλα 2,5 χιλιάρικα για το Κασκάι 4χ4 130 ps; Μη τρελαθούμε τώρα σύγκριση δεν υπάρχει και αυτός που έχει να δώσει 22 χιλιάρικα για Dacia δεν μπορεί να δώσει άλλα 2.5 για Nissan καλύτερο από κάθε άποψη και όχι λόγω σήματος;
-
Εγώ πιστεύω πως ότι πούλησε πούλησε το Duster. Με τις τιμές του ανανεωμένου θα πιάσει πάτο και αναγκαστικά σε λίγο καιρό θα πέσουν αυτές τουλάχιστον 4 με 5 χιλιάρικα εάν δεν θέλουν να τους μείνουν στοκ. Όποιος δίνει τώρα 22 χιλιάρικα για το Duster νομίζω πως απλά είναι κορόιδο. Άσε που η μεταπωλητική του αξία θα είναι μαύρο χάλι.... Πεταμένα λεφτά το καινούργιο κυριολεκτικά.
-
Συγνωμη βρε παιδια αλλα το 2010 που το κοιτουσα πιο σοβαρα για αγορα το 1.6 και το 1.5dci ειχαν τα ιδια ακριβως χρηματα και ο εξοπλισμος πολυ πιο φτωχος!!!
-
Πολύ γρήγορα, μα πολύ γρήγορα η Dacia 'καβάλησε το καλάμι' και υποθέτει ότι μπορεί να χτυπήσει στα ίσα άλλους κατασκευαστές που αν μη τι άλλο έχουν αποδείξει την αξία τους τόσα χρόνια και εξακολουθούν να την αποδεικνύουν με σύγχρονα αυτοκίνητα, σχεδιάσεις, ποιότητα κλπ...κλπ...
Αν προσπαθεί η Renault να βγάλει προς τα έξω ότι η Dacia είναι κάτι αντίστοιχο σαν την Skoda μάλλον μόνο κακό θα της κάνει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν προσπαθεί η Renault να βγάλει προς τα έξω ότι η Dacia είναι κάτι αντίστοιχο σαν την Skoda μάλλον μόνο κακό θα της κάνει.
+1
Dacia Duster