-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περιμένουμε με ανυπομονησία το πόρισμα.Από Δευτέρα θα έχουμε ενημέρωση από το τεχνικό τμήμα. Έχει αποσταλεί ήδη αίτημα στο να επανέλθει το Φόρουμ στην κατάσταση προ κατάρρευσης.
Καλοσωρίζουμε επίσης στην Ομάδα Διαχείρισης τον νέο Moderator limited_one. Σιδεροκέφαλος και καλή υπομονή... θα την χρειαστεί!
Τέλος, ανοίγει ξανά το θέμα των Πυραμίδων μετά από λαϊκή απαίτηση. Φροντίστε μόνον να είστε κόσμιοι.
-
Ο χρήστης ΙΚΕ διαγράφηκε εντελώς (!!!).
Ο χρήστης sv2 θα ζήσει και θα βασιλεύσει;
Ο χρήστης Χαράλαμπος 1, κλώνος του braker, Manker, Banker κλπ.; -
O χρηστης Χαραλαμπος 1 δεν ειναι κανενας κλωνος.
Οι ip μπορουν να το αποδειξουν ανετοτατα. -
Οι ΙΡ ούτε αποδεικνύουν ούτε δεν αποδεικνύουν αν είναι κάποιος κλώνος
-
Εαν υπαρχουν δυο ιδιες IP δεν σημαινει αυτοματως οτι προκειται για εναν χρηστη με δυο λογαριασμους;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο χρήστης ΙΚΕ διαγράφηκε εντελώς (!!!).
Ο χρήστης sv2 θα ζήσει και θα βασιλεύσει;
Ο χρήστης Χαράλαμπος 1, κλώνος του braker, Manker, Banker κλπ.;Δυστυχώς φαίνεται ότι ο χρήστης ΙΚΕ διαγράφηκε. Από Δευτέρα η Τεχνόπολις θα προσπαθήσει να τον επαναφέρει.
Ο SV2 παραμένει ενεργός ως απλός χρήστης καθότι κρίθηκε ότι ως Διαχειριστής έκανε λάθη μεν (για αυτό και παραιτήθηκε/απομακρύνθηκε από την θέση του), αλλά δεν υπήρξε δόλος ή κερδοσκοπικός σκοπός. Από εκεί και πέρα κρίνεται από εσάς, όπως και όλοι μας άλλωστε.
Όποιος χρήστης αποδειχθεί κλώνος, θα διαγράφεται αυτομάτως. Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά όμως ότι ο Global Mod Manker δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον χρήστη Braker ο οποίος έχει αποβληθεί.ΥΓ: Όπως λέει και ο χρήστης nass, οι ΙΡ δεν αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τίποτα απολύτως.
-
Ο χρήστης sv2 έχει πέραν πάσης αμφιβολίας χρησιμοποιήσει το φορουμ από το 2011 κιόλας με δόλο και για κερδοσκοπία.
Θυμίζω τη συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, που οργανώθηκε μέσω του φορουμ, τις 8000 δικές του δημοσιεύσεις, που διέγραψε και πολλά άλλα φυσικα.
Η δε πρώτη του ενέργεια ως διαχειριστή ήταν η διαφήμιση της πυραμίδας Lyoness, της οποίας κατα τα φαινόμενα προΐσταται, με μπανερ, σε κεντρικό σημείο της ιστοσελίδας.
Έλεος. -
Επέτρεψέ μας να γνωρίζουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Κάνεις αρκετά λάθη στις κρίσεις σου για το συγκεκριμένο μέλος, ειδικά για τις συναντήσεις κλπ στις οποίες είχε προσκληθεί και το Περιοδικό. Από την άλλη τα λάθη του SV2 είναι και αυτά αρκετά. Θα παρακαλέσω να πάμε παρακάτω και αν κάτι ενοχλήσει κάποιον από εδώ και πέρα, παρακαλώ να το αναφέρει.
-
Ο χρήστης Χαραλαμπος 1 έγραψε:
Εαν υπαρχουν δυο ιδιες IP δεν σημαινει αυτοματως οτι προκειται για εναν χρηστη με δυο λογαριασμους;Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, ας κάνω και γω ότι εξηγώ:
Στο σπίτι μου έχουμε 2 υπολογιστές, έναν δικό μου και έναν της γυναίκας μου. Βγαίνουμε από την ίδια ADSL γραμμή και άρα την ίδια ΙΡ.
Επειδή όμως είμαι troll, έχω φτιάξει το λογαριασμό Χαράλαμπος 2 και όταν πηγαίνω στο γραφείο μπαίνω στο φόρουμ με αυτόν.
ΟΚ τώρα ? -
Κατανοητο.
-
Οκ, να θυμάστε παντως την επόμενη φορά που θα μπαναρετε κάποιον, ότι άλλο μέλος έσβησε δολίως 8000 δικές του δημοσιεύσεις και έμεινε ανέγγιχτο.
Είμαι περίεργος πως θα το αιτιολογήσετε
(Όπως είμαι περίεργος πως θα αιτιολογήσετε ότι, από ΟΛΑ τα μέλη, το μοναδικό που εξαφανίστηκε, σα να μην υπήρξε ποτέ, είναι ο χρήστης ΙΚΕ ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο χρήστης sv2 έχει πέραν πάσης αμφιβολίας χρησιμοποιήσει το φορουμ από το 2011 κιόλας με δόλο και για κερδοσκοπία.
Θυμίζω τη συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, που οργανώθηκε μέσω του φορουμ, τις 8000 δικές του δημοσιεύσεις, που διέγραψε και πολλά άλλα φυσικα.
Η δε πρώτη του ενέργεια ως διαχειριστή ήταν η διαφήμιση της πυραμίδας Lyoness, της οποίας κατα τα φαινόμενα προΐσταται, με μπανερ, σε κεντρικό σημείο της ιστοσελίδας.
Έλεος.Θα πρέπει να καταλάβεις όμως ότι για κάποια πράγματα έχεις διαψευστεί και από αλλο συμφορουμίτη και το ίδιο σου κάνω και εγώ τώρα. Οχι μόνο ενοχλητικό αλλά και προσβλητικό για όλους είναι να επαναλαμβάνεις την συνάντηση του 2011 στην οποία βρεθήκαμε πολλοί φίλοι, που εσύ μάλλον δεν ήσουν καλεσμένος ή ευπρόσδεκτος απ' ότι φαίνεται, όπως και αντίστοιχη συνάντηση που έγινε τότε και στην Αθήνα σε σπίτι επίσης φίλου συμφορουμίτη λίγο μετά ή λίγο πριν (δεν θυμάμαι!) και σε επιβεβαιώνω ότι και ο sv2 ήταν και εκεί. Και στις δυο περιπτώσεις δε οι χώροι ήταν τετράγωνοι και παραλληλόγραμμοι και καμιά σχέση με γεωμετρικές ή άλλες πυραμίδες και κώνους!
Διεγράφη υβριστικός χαρακτηρισμός. Για σοβαρευτείτε! [mod]
-
Τα ρε μαλακα στα φιλαράκια σου.
-
Πολυ απαιτητικοι ειστε ορισμενοι,ζητατε ανοιγμα και κλεισιμο θεματων,λασπολογειτε με υβρεις εναντιον της νεας διαχειρισης και του ΣΧ ,ζητατε διαγραφες μελων και συγκεκριμενα του SV2 .
Μαλιστα διαβασαμε και το κατηγορητηριο του πριν λιγο,κατηγορειται λεει για δολο απο το 2011 και κερδοσκοπια.
Δεν μπορει εμεις τα απλα μελη ,να γινουμε εισαγγελεις και δικαστες εδω μεσα. -
Εχω 5 εχθρούς και το υπόλοιπο φορουμ φίλους. Το επιβεβαιώνεις και το διαβάζουν κατευθείαν από εδώ! Δεν θα χρειαστεί να τους το πω!
-
Ωραίο το θέατρο του παραλόγου. Μπράβο στα παιδιά που το πονάγανε το φορουμάκι.
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Δυστυχώς φαίνεται ότι ο χρήστης ΙΚΕ διαγράφηκε. Από Δευτέρα η Τεχνόπολις θα προσπαθήσει να τον επαναφέρει.
Ο SV2 παραμένει ενεργός ως απλός χρήστης καθότι κρίθηκε ότι ως Διαχειριστής έκανε λάθη μεν (για αυτό και παραιτήθηκε/απομακρύνθηκε από την θέση του), αλλά δεν υπήρξε δόλος ή κερδοσκοπικός σκοπός.Οh really? Δηλαδη τα 8000+ σβησμενα ποστ (δε χρειαζεται να αναφερουμε το θεμα ε? ), το banner της πυραμιδας και το οτι ειχε για avatar (τις πρωτες μερες τουλαχιστον) το σημα της πυραμιδας δεν ειναι ενδειξεις?
Το οτι ξεμπαναρε χρηστη ο οποιος εγραφε κατα 99% στο συγκεκριμενο θεμα και προφανως υπερ της πυραμιδας δεν ειναι ενδειξη?
Οτι ψαρευε εδω μεσα χρηστες δεν ειναι ενδειξη?
Τι διαολο πρεπει να κανει για να κριθει οτι υπηρξε δολος?Ειχε υπαλληλο τον braker/lyco και αυτος απομακρύνθηκε. Ο sv ειχε επιρροη στο θεμα και ας εγραφε λιγοτερο ακριβως λογω του αντιπροσωπου του. Δυο μετρα και σταθμα βλεπω.
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά όμως ότι ο Global Mod Manker δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον χρήστη Braker ο οποίος έχει αποβληθεί.
Οπως ειχαμε πει, αν ειχατε βγαλει μια ανακοινωση να μας πειτε δυο λογια σε ενα thread** συγκεντρωμενα**, και να γινει μια συζητηση εκει, θα ηταν μονο υπερ σας και θα βοηθουσε να αποφορτιστει λιγο το κλιμα. Δεν ειναι καλυτερο απο το να απαντας σε καθε χρηστη ξεχωριστα σε διασπαρτα θεματα οτι ο Manker δεν ειναι ο Braker? Aυτο που προτινα δεν κοστιζε και δεν ειδα κανεναν να διαφωνει εκτος απο εσενα. Θα βελτιωνε την εικονα που εχει δημιουργηθει. Δε πειραζει, μην ακουτε...περισσοτερη δυσπιστια και περισσοτερα ποστ και moderating για εσας. Καλη δουλεια.
-
Σας λέω δεν γίνεται να διαγραφεί το αφεντικό, δεν με ακούτε!
Υγ. Το ίδιο γράψαμε για τα αβαταρ, αλλά εγώ στο θέμα της πυραμίδας! -
- ενα δισεκατομμυριο
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Ο SV2 παραμένει ενεργός ως απλός χρήστης καθότι κρίθηκε ότι ως Διαχειριστής έκανε λάθη μεν (για αυτό και παραιτήθηκε/απομακρύνθηκε από την θέση του), αλλά δεν υπήρξε δόλος ή κερδοσκοπικός σκοπός. Από εκεί και πέρα κρίνεται από εσάς, όπως και όλοι μας άλλωστε.Διαγράφηκαν άσεμνοι χαρακτηρισμοι [MOD]
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]