-
Στο πυραμιδοτοπικό πρέπει να σβήνουνε ακόμα, γιατί δε δουλευει καθόλου
Είναι που ο 'νεος' admin πριν αυτομπαναριστεί είχε δηλώσει ότι δεν τις γουστάρει αυτές τις 'εταιρείες' -
Τι κανουνε ρε τα ατομα...
Γιατι δεν το κλεινουν τελειως το ρημαδι. -
-
Οι admin/mod επέστρεψαν
-
Έπεσε το φόρουμ και σβήστηκαν κάποιες δημοσιεύσεις ή κάνω λαθος;
Είχα διαβάσει - με νούμερα - γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις πίσω τα λεφτά που χώνεις στην πυραμίδα αλλά μετά αυτές οι δημοσιεύσεις χάθηκαν.
Μπορεί καποιος μοντ να τις επαναφέρει από backup?
Tapatalk
-
Ο χρήστης Νεαρός έγραψε:
Μπορεί καποιος μοντ να τις επαναφέρει από backup?Τόσο κόπο έκαναν να τις σβήσουν και ζητάν να τις επαναφέρουν κιόλας;
-
**Όπως ίσως καταλάβατε, δεχθήκαμε διαδικτυακή επίθεση.
Το νομικό τμήμα του Περιοδικού έχει αναλάβει τα περαιτέρω.**
-
Έτσι! Να μάθουν οι αλήτες!
Τα της έκβασης, θα τα μαθαίνουμε από σένα ή από το δελτίο του Star; -
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
**Όπως ίσως καταλάβατε, δεχθήκαμε διαδικτυακή επίθεση.Το νομικό τμήμα του Περιοδικού έχει αναλάβει τα περαιτέρω.**
Η οποία διαδικτυακή επίθεση, απ΄ό,τι είδα:
ο Εξαφάνισε τη χτεσινή δημοσίευση του Euripides στο Δημιουργία φόρουμ 4TFans και όλες τις απαντήσεις, μεταξύ των οποίων και τις δικές μου, στις οποίες αναφερόμουν στον ΣΧ Αν είναι έτσι, να τις ξαναγράψουμε ρε παιδιά, έχουμε μπακ-απ, ναι ?
ο Εξαφάνισε τελείως το χρήστη ΙΚΕ με αποτέλεσμα οι δημοσιεύσεις του να έχουν μείνει ορφανές (πχ. το κλασσικό θέμα Σπάνια πουλιά !!!!)Παράξενα πράγματα...
EDIT 2: Λοιπόν παιδιά, δεν ξέρω αν έγινε επίθεση (κατά τη γνώμη μου όχι αλλά φυσικά δεν ξέρω και απλά μυρίζω τα νύχια μου) αλλά το σίγουρο είναι ότι οι δημοσιεύσεις δεν χάθηκαν αλλά έχουν γίνει σαλάτα τα indices της βάσης και θέλει επέμβαση της Τεχνόπολις για να 'στρώσει'. Να πχ. το ποστ του Euripides που λέγαμε κατευθείαν από τα βάθη της βάσης δεδομένων του παρόντος φόρουμ:
Τώρα που είμαι και εγώ απλός χρήστης, ας πώ δυό λόγια.
Από το 1979 αγοράζω ανελλιπώς 4Τ και κρατάω τα τεύχη του περιοδικού στο υπόγειο.
Είμαι εδώ από την πρώτη μέρα.
Η σχέση μου με το περιοδικό αλλά και με τους συντελεστές του είναι μακρόχρονη, σε αρκετές περιπτώσεις προσωπική και σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε και ιδιαίτερα επωφελής για μένα.
Έχω πολλούς φίλους εδώ. Εχθρούς δεν έκανα γιατί τα κάστανα από τη φωτιά τα έβγαζαν άλλοι.
Φανταζόμουν πως θα γεράσω εδώ μέσα, κάτι που άρχισα να πιστεύω όταν το περιοδικό κατάφερε να ξαναγεννηθεί και οι μεγάλες φουρτούνες πέρασαν, με μικρές ή πιο μεγάλες απώλειες.Διαφωνώ πλήρως με ό,τι μπορεί να θεωρηθεί υποκατάστατο του 4TF. Είναι μεν ένας τρόπος να κρατηθεί η επαφή, αλλά προσωπικά διαφωνώ. Αν το περιοδικό κατάλαβε το λάθος του, υπάρχει χρόνος να κρατήσει την κοινότητα ζωντανή, να τη φροντίσει (και όχι να την αγνοεί όπως τα τελευταία χρόνια), και ίσως να τη χρησιμοποιήσει προβάλλοντας τη δουλειά του και εδώ.
Μαγιά υπάρχει και ίσως το πρόβλημα να ήταν δικό μας, των παλιών, που μετά από μιά ντουζίνα χρόνια (δεν είναι σχήμα λόγου) πιστεύαμε πως ένα κομμάτι μας 'ανήκει'.Οι φίλοι μου θα παραμείνουν φίλοι μου και θα μιλάω μαζί τους στο τηλέφωνο. Ή θα τους συναντώ στα βουνά την άνοιξη.
Καλή τύχη σε όσους αναλλάβουν εδώ, και επίσης καλή τύχη σε όσους ανοίγουν καινούργιο μαγαζί.
Ευριπίδης
Α να και η δημοσίευση του διαχειριστή στο θέμα του Βελγικού GP που δε φαίνεται τώρα αν πάει κανείς στο θέμα:
Προτείνω να ηρεμήσετε από μόνοι σας, χωρίς δροσερό μπάνιο. Πρώτη και τελευταία παρατήρηση.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φοβερή σύμπτωση το όνομα, πάντως
Η συζήτηση ήταν μια χαρά. Όπως έγραψε και ο χρήστης glf, είναι η μοναδική συζήτηση στο ελληνικό διαδίκτυο με τόσο πλήρεις αναφορές στα πυραμιδικά σχήματα γενικά και σε αυτό της Lyoness συγκεκριμένα.
Μόνο διαφημιστικό δεν είναι το topic για τη Lyoness και τις άλλες κομπίνες αυτού του τύπου.
Κανονικά έπρεπε να γίνει sticky για να ενημερώνεται (=ξεστραβώνεται) ο κόσμος.ΥΓ. Επίσης βλέπω ότι ο χρήστης sv2 (αν και έχει παραβεί τον κανονισμό με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους) κυκλοφορεί κανονικά ανάμεσά μας και όλη η αυστηρότητα εξαντλήθηκε στον χρήστη roman_k και σε μερικά γραφικά trolls (και όχι σε μερικά άλλα γραφικά trolls ). Όχι πως έχει σημασία (ανετότατα φτιάχνει έναν κλώνο πχ sv3, που βέβαια μπορεί και να είναι σύμπτωση, δε λέω ), αλλά έτσι υποθέτω ότι πρέπει να γίνονται αυτές οι δουλειές, για τη γυναίκα του Καίσαρα κλπ κλπ
Μπανάρουν το αφεντικό, ρε;
λουκέτο στο πυραμιδοτοπικό μπήκε για να εξαφανιστεί το θέμα λόγω αδράνειας. Μην χάνουν πελατάκια!
Έχουν μυαλό, τι τους πέρασες! Ηλίθιους; -
Πλεον είμαι βέβαιος ότι είναι ευφυέστατοι
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Δηλώστε παρακαλώ αν θέλετε να ξανά-ανοίξει το παλιό θέμα των Πυραμίδων ή επιθυμείτε ένα νέο, απαλλαγμένο από τα βάρη του παλαιού. Σε κάθε περίπτωση θα ισχύουν οι κανόνες που ανέφερα παραπάνω. Ευχαριστώ.Ετεροχρονισμένη η απάντησή μου αλλά χθες ούτε απ΄έξω δε με άφηνε να πλησιάσω το φόρουμ με το δικό μου username (παραδόξως με φίλου username έμπαινα κανονικότατα ) .
Θα ήθελα να μείνει ανοικτό το παλιό θέμα και μάλιστα επικολλημένο έτσι ώστε να ενημερώνονται μελλοντικά, κι όχι μόνο, θύματα των αετονύχηδων και δεν αναφέρομαι στους συγκεκριμένους που έκαναν το φόρουμ ρημάδι (αυτοί είναι γατάκια) αλλά γενικά.
Αν κλείσει το θέμα θα θαφτεί, κι αυτό σίγουρα οι μόνοι που θα το θέλουν είναι τα πυραμιδογατάκια, θέλω να πιστεύω**Όπως ίσως καταλάβατε, δεχθήκαμε διαδικτυακή επίθεση.
Το νομικό τμήμα του Περιοδικού έχει αναλάβει τα περαιτέρω.**
...
EDIT 2: Λοιπόν παιδιά, δεν ξέρω αν έγινε επίθεση (κατά τη γνώμη μου όχι αλλά φυσικά δεν ξέρω και απλά μυρίζω τα νύχια μου) αλλά το σίγουρο είναι ότι οι δημοσιεύσεις δεν χάθηκαν αλλά έχουν γίνει σαλάτα τα indices της βάσης και θέλει επέμβαση της Τεχνόπολις για να 'στρώσει'.
Πια τεχνόπολις, να φωνάξουν τον Braker που είναι γάτα στα φορουμικά, το έγραψε και ο sv2 λέμε και θα το κάνει τζιτζί το φόρουμ πάλι.
(Νάσο συγνώμη που σου χαλάω το ποστ αλλά με αυτά που διαβάζω τελευταίως ... )
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
σοβαρά τωρα εισαι ο ριαλτζους;
ΡΙΑΛΤΖΙΖΟΥΣ
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Δηλώστε παρακαλώ αν θέλετε να ξανά-ανοίξει το παλιό θέμα των Πυραμίδων ή επιθυμείτε ένα νέο, απαλλαγμένο από τα βάρη του παλαιού. Σε κάθε περίπτωση θα ισχύουν οι κανόνες που ανέφερα παραπάνω. Ευχαριστώ.Aνοιγμα του ιδιου ειναι πολυ απλα σωστοτερη κινηση απο το ανοιγμα νεου.
Μη μπουμε σε εξηγησεις ειναι περιττο, το μηνυμα της εξηγησης του κλεισιματος του thread ηταν αστειο imho.
Αλληλοσπαραγμους δεν ειχαμε, μονο παπαγαλακια τυπου sv2 και braker/lyco. Και κανενας δε θα ενημερωθει αν πεσει στην 23 σελιδα αφου κανεις δε γραφει.
Καμια συζητηση δεν εχει τελειωσει αν οι χρηστες του δεν το θελουν. Κλειδωματα τετοιου ειδους δεν ειχαμε με τη παλια διαχειρηση. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ΡΙΑΛΤΖΙΖΟΥΣ
Morx, νομίζω πήρες τις απαντήσεις που ήθελες.
-
ΡΙΑΛΤΖΙΖΟΥΣ
Ποτέ δεν έμπαινα σε αυτο το θέμα, επειδή δεν έχω ιδέα από κομπιουτεριστικα, αλλά μου το σφυρίξανε άλλοι. Τι λες ρε άνθρωπα; Από που ως που με μπλέκεις με τέτοια;
-
ΡΙΑΛΤΖΙΖΟΥΣ
Πως φτάσαμε σε αυτό το συμπέρασμα, γιατί έχω χάσει επεισόδια;
-
Όποιος και αν είναι ο άνθρωπος, ας κάνει καλά την δουλειά του (δηλ. διαχείριση) και (όλα) τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Α! Και ας μην ακολουθήσουν την συνταγή του 'δύο μέτρα και δύο σταθμά' ώστε να μην προκαλείται δυσφορία, γκρίνια και απομάκρυνση μελών (νέων και παλιών).
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
**Όπως ίσως καταλάβατε, δεχθήκαμε διαδικτυακή επίθεση.Το νομικό τμήμα του Περιοδικού έχει αναλάβει τα περαιτέρω.**
Περιμένουμε με ανυπομονησία το πόρισμα.
-
Έπος
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]