-
Ο χρήστης ktab76 έγραψε:
τα περιφερειακα δεν ειναι ψωμοτυρι οπως στο καθε συμβατικο αυτοκινητο.Σε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
α. Θα σου πω ένα περιστατικό στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο Σ-κλάσε του αφεντικού κατευθυνόμασταν για Πάτρα όταν παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα στο αυτόματο. Τηλεφωνήσαμε στη Μερσεντέ και αυτοί με την Πάτρα όπου και έβαλαν μέσα το αυτοκίνητο Παρασκευή απόγευμα εκτός ωραρίου, το σέρβιραν και το πήραμε στις 1 π.μ. Ποιά Πεμβέ/Λέξους/Τζάγκουαρ/Άουντι κ.τ.λ. τα κάνει αυτά ΕΔΩ? Κανένας._
Είναι θέμα μεγέθους αγοράς, αλλά και διαχρονικής πελατείας. Η Μερσεντέ έχει πιάσει εδώ και δεκαετίες το χάι εντ των πελατών, καθώς και τα μεγάλα πολιτικά τζάκια και μαγαζιά, και όλοι οι άλλοι είναι μια τρίχα από τα τέτοια της σε αυτή την κλάση γιατί η ντόπια αγορά είναι εξαιρετικά ολιγοψωνιακή στην συγκεκριμένη κατηγορία. Προσοχή, δε μιλάω για το αμάξι, αλλά το σέρβις του, την τεχνογνωσία του προσωπικού και τα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή ανταλλακτικά του, όπου η φίρμα ΕΔΩ κερδίζει τους πάντες από τα αποδυτήρια.Κααααλα..
μη θυμηθω τι τραβαγε μελος με e class που πηγε να τον σκοτωσει επειδη εσβησε με πολλα πανω σε καμπη και δε καναν τιποτα,το φτιαχνανε και ξανα τα ιδια..
Θυμαμαι χαρακτηριστικα πολλα παραπονα απο το υφος και τη συμπεριφορα του aftersales της merc.. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Για τις ανάγκες που περιγράφεις δε θα πήγαινα σε κάτι λιγότερο από 7 series, s κλαας και από γκρουπ vag απολύτως τπτ...δεν έχουν τη καβαλα που έχουν το αστρο και η προπελα!!ο φίλος καλείται να καλύψει τετραψηφια νούμερα χλμ καθημερινά και θέλει ένα αμάξι δεξί χέρι που να τον μεταφέρει ατσαλακωτο,δηλαδή άμα δεν είναι τα 8κυλινδρα γι'αυτό το σκοπό ποιά είναι...προτάσεις για 308,c5 και φαεθων προκαλούν γέλιο...
Υγ.ποπ να στέλνεις λινκSent from my Nexus 5 using Tapatalk
Επετρεψε μου να θεωρω οτι το c5 που εβαλα ,το καλο, κανει καλυτερο ταξιδι,πιο αξιοπιστα και με περισσοτερη ασφαλεια απο 20ετιας προτασεις της μεγαλυτερης κατηγοριας. Απλα εβαζα 17αρες αντι 18αρες.
-
Ο χρήστης ktab76 έγραψε:
14-15 xιλιάρικα δεν μπορείς να διαθέσεις για να πας σε αυτήν?
Λεω να μην περασω τα 10.000 ντουκου.Αλλα να μην βαλω και δοσεις...
Τι δοσεις ρε φιλε με 70, 000 χλμ το χρονο θελεις 3 σετ ελαστικα. Ξέρεις ποσο κανουν. Επειδη λογω αντικειμενου εκανα για τρία χρονια 50 000 το χρονο σε ταξίδια και αρκετες φορες με δυσκολες συνθήκες θα σου γραψω καποια στιγμη λεπτομέρειες αλλα στην Ελλάδα μόνο με Μερκ την κανεις την δουλεια.
Eλλαδα δεν βαζω πολλα χιλιομετρα.Βασικα το πιο μακρυνο ειναι μεχρι Λισσαβωνα και βορεια,Βαρσοβια μεσω Γερμανιας.Και 1 φορα το μηνα Φιλανδια,οδικως παντα(Θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο αν δεν ειχα φοβεια με τα αεροπλανα )
Ετσι εξηγούνται πολλα γιατί και εμένα σιγά σιγά μου τριγύριζαν ερωτηματικά
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για τις ανάγκες που περιγράφεις δε θα πήγαινα σε κάτι λιγότερο από 7 series, s κλαας και από γκρουπ vag απολύτως τπτ...δεν έχουν τη καβαλα που έχουν το αστρο και η προπελα!!ο φίλος καλείται να καλύψει τετραψηφια νούμερα χλμ καθημερινά και θέλει ένα αμάξι δεξί χέρι που να τον μεταφέρει ατσαλακωτο,δηλαδή άμα δεν είναι τα 8κυλινδρα γι'αυτό το σκοπό ποιά είναι...προτάσεις για 308,c5 και φαεθων προκαλούν γέλιο...
Επετρεψε μου να θεωρω οτι το c5 που εβαλα ,το καλο, κανει καλυτερο ταξιδι,πιο αξιοπιστα και με περισσοτερη ασφαλεια απο 20ετιας προτασεις της μεγαλυτερης κατηγοριας. Απλα εβαζα 17αρες αντι 18αρες.
υγ. και για τέτοια να μου στέλνεις συνδέσμους ποπ!
ο φίλος βάζει χιλιόμετρα στην ευρώπη όχι στην ελλάδα! λισσαβώνα και βόρεια βαρσοβία και μια φορά ακριτικο κύκλο! ήδη έχει τσεροκη και εσύ προτείνεις το μοντέλο που ξέχασε η ίδια η σιτροεν...για μένα ιδανικές προτάσεις το Χ5, η 7αρα, το Α8, όλες οι σ-κλαας, το Q7 όλα με αέριο και στα λεφτά του, ξένοιαστος
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν θα το 'λεγα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν θα το 'λεγα.
Σε τι διαφωνεις? Οτι εχει καλυτερη παθητικη και μαλλον ενεργητικη ασφαλεια? Στο οτι φοραει υδροπνευματικη? Ή στο οτι ειναι 15 χρονια πιο καινουργιο αναφορικα με την αξιοπιστια?
Η συγκριση εγινε με βαση κατι e38, a8 mid '90s κτλπ που κοιταει ο ενδιαφερομενος.Γελιο προκαλει να απορριπτεις το phaethon και να λες ναι σε a8 ή το να προτεινεις suv γι αυτη τη δουλεια. Ιδιως το phaethon ειχε δικο του εργοστασιο αν θυμαμαι καλα.
κουβεντα να γινεται δηλαδη διοτι το εχει απορριψει.
-
Εγώ το phaeton που προτεινα παραπάνω τουλάχιςτον το οδήγησα και εχω αποψη. Οσοι με τοση ευκολια το απορριπτουν στην συγκριση με αυτα που ανεφερε ο φίλος το απορριπτουν αμφιβάλω εαν έχουν καν μπει μέσα.
Εαν εξαιρεσω οτι βγαινει λίγο πανω απο το όριο των 10.000 που έχει ορίσει κατα τα άλλα ούτε το συγκεκριμενο Α8 αλλά ουτε και οι άλλες του επιλογές μπορούν να το φτάσουν. Οχι Φιλανδία αλλά και Σιβηρία θα φτάσει ατσαλάκωτος. Οπως και να το κάνουμε όλες οι επιλογες που μας ζητησε να επιλέξουμε είναι γερασμενα μοντελα εκτος ισως απο την ML. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5292084/
νομιζω οτι κατι σαν και αυτο ηταν μια καλη επιλογη. λιγα χιλιομετρα και πολυ καλη τιμη σε συνδυασμο με αξιοπιστια.παντως στη θεση σου θα κοιτουσα αμαξια πιο καινουργια μικροτερης κατηγοριας οπως αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4928440/
-
Πολύ σωστά έβαλες και τα Lexus στο παιχνίδι. Νομίζω κάτι τέτοιο είναι καλύτερη επιλογή...
-
εχεις δικαιο για το 450h απλα θεωρησα οτι το ls ειναι σε ξεφτιλα τιμη και ταιριαζει περισσοτερο στο στυλ που αναζητα ο συνφορουμιτης.
παντως αν τον ενδιαφερει το gs μπορει να ρωτησει οτι θελει ελευθερα(κατοχος εδω και 7,5 χρονια με 200.000 χιλιομετρα) -
Καλυτερα e38 ή w140 απο το ls παραπανω..
Πολυ καλη περιπτωση το υβριδικο gs καθοτι και πολλα τα χιλιομετρα.. -
-
Ενταξει να παρει Ibiza..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ενταξει να παρει Ibiza..Το πρόλαβε άλλος
Ibiza? Last year! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολυ καλη περιπτωση το υβριδικο gs καθοτι και πολλα τα χιλιομετρα..συμφωνω μαζι σου ιδιως στην περιπτωση της ε38, απλα δεν βρήκα καποια bmw η merc στα ίδια λεφτα και σε τοσο καλη κατάσταση. συν οτι το lexus θα ναι σχεδον σιγουρα αξιοπιστο (και απειρως βαρετο κατα τη γνωμη μου αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ibiza? Last month!
fixed..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ibiza? Last month!
fixed..
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
Πολυ καλη περιπτωση το υβριδικο gs καθοτι και πολλα τα χιλιομετρα..συμφωνω μαζι σου ιδιως στην περιπτωση της ε38, απλα δεν βρήκα καποια bmw η merc στα ίδια λεφτα και σε τοσο καλη κατάσταση. συν οτι το lexus θα ναι σχεδον σιγουρα αξιοπιστο (και απειρως βαρετο κατα τη γνωμη μου αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο)
Και εγω προς τα εκει γερνω απο τη στιγμη που το S-type ολοι το αποριψατε.Πριν 2 χρονια ειχα παει Μοναχο απο τη Ρωμη με ενα 740.ολυ μου αρεσε σαν καβαλα και ειχε πολλα σπορ χαρακτηρηστηκα στην οδηγηση.Δεν ηταν αυτο το βαρετο....Βασικα τα ML,X5 εχει καβαλησει καποιος σε ταξιδι να μου πει την αποψη του???
-
Μου χει μείνει τόσες μέρες απορία...
Αφού κανείς δεν ρωτά, τολμώ να ρωτήσω εγώ!
Πως ακριβώς τα... καβαλάς;
Διλημμα μεγαλου οικογενειακου