Ο χρήστης tempo έγραψε:
φίλε μου καλησπέρα,
θα απαντήσω σε αυτά που γνωρίζω....
-
δεν νομίζω ότι είναι τραγικό για ένα αυτοκίνητο να κάτσει μερικούς μήνες στον ήλιο. Φυσικά μας ενοχλεί επειδή είναι καινούργιο και θέλουμε να παραλάβουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πάντως αν ψάξεις μπορεί να βρεις και 'πινακιδωμένη' G που είναι 1-2 μηνών....είναι εύκολο να βρεθεί ημερομηνία κατασκευής-άφιξης αυτοκινήτου.
-
ναι, λογικά θεωρούνται μεταχειρισμένα. Το πρόβλημα δεν είναι εκει άλλα στο γεγονός ότι έχεις χάσει κάποιους μήνες απο την εγγύηση (απο την ημερομηνία που πήρε πινακίδες μέχρι την ημερομηνία αγοράς)
-
δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά στο άσπρο σε σχέση με τα υπόλοιπα χρώματα
*** επειδή έγινε συζήτηση: το μόνο σημείο που αναφέρει ότι η G δεν έχει πολλαπλούς είναι το ελληνικό διαφημιστικό φυλλάδιο. Στο manual του αυτοκινήτου αναφέρει 'Σύστημα με αρχιτεκτονική multi-link' και ρώτησα σε 3 αντιπροσωπείες και μου είπαν και οι 3 ότι έχει πολλαπλών (μιλάω για το 1.6 JTDM-105)
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Ναι ίσως να είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα με τον ήλιο στο σύνολό του, ωστόσο νομίζω ότι κάποια πράγματα όπως π.χ. τα λάστιχα είναι πολύ πιθανό ότι θα θέλουν αλλαγή εαν τα έχει φάει 3 μήνες ο ήλιος και ειδικά τέτοιος ήλιος όπως αυτός των ημερών που διανύουμε. Η απώλεια χρόνου εγγύησης είναι οπως πολύ σωστά λες ένα επίσης σημαντικό μείον. Πάντως οι πιο πρόσφατες που έχω βρεί έχουν έρθει Ελλάδα αρχές Ιουνίου και λίγο μετά εβγάλαν πινακίδες ήτοι 2.5 μήνες πίσω περίπου. Εαν εσύ έχεις υπόψη σου κάτι καλύτερο please pm me.
@ highfidelity: Γύρω στα 23000 η BMW με αντίστοιχο εξοπλισμό (ήτοι 2.5-3Κ πάνω). Το βασικό πρόβλημα (ή μάλλον καλύτερα ΒΛΑΚΕΙΑ) στην Alfa (που αντίστροφα αποτελεί πλεονέκτημα του Άσσου) είναι ότι εαν θέλεις κάτι πέραν του βασικού εξοπλισμού που έχουν οι πινακιδωμένες distinctive, πας για παραγγελία και με τιμή καταλόγου, το οποίο σημαίνει μια επιβάρυνση της τάξης των 2200 ευρώ σε σχέση με το πινακιδωμένο! Για παράδειγμα εαν βάλω τα brembo για τα οποία συζητάμε (που είναι και το μόνο ουσιαστικό έξτρα που θα ήθελα), τα οποία σαν κόστος στην παραγγελία έχουν 410 ευρω, λόγω αυτής της βλακείας θα πληρώσω 2200+410=2610 παραπάνω! (ενταξει φαντάζομαι ότι θα κόψουν και κάτι περισσότερο στο τέλος). Το ίδιο ισχύει και αν π.χ. θέλεις ένα χρώμα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο.
Τα παραπάνω καθιστούν αν όχι ασύμφορη τουλάχιστον προβληματική την παραγγελία στην Alfa (ειδικά εαν θέλεις και brembo ), ενώ αντίθετα η BMW έχει πολύ καλύτερη εμπορική πολιτική που σου επιτρέπει με την ίδια έκπτωση να φέρεις το αμάξι στα μέτρα σου.
@wartone η 170αρα ΔΕΝ εχει ούτε αυτή στανταρ τα brembo (μόνο η QV τα έχει) και έτσι κι αλλιώς με 22000 km το χρόνο είναι out of the question (δυστυχώς δηλαδή, παρότι θα τη γούσταρα πολύ ), ενώ επίσης έχω διαβάσει και διάφορα θέματα για τον MA σε αντίθεση με τον 1.6 jtdm που είναι ένα δοκιμασμένο μοτέρ στα διάφορα Fiat/Suzuki και γενικά δεν έχει υποπέσει κάτι κακό στην αντίληψή μου.
Δηλαδή εσύ οδήγησες την μικρή diesel και είδες ότι τα φρένα της έχουν θέμα ή μιλάς βάσει προδιαγραφών των μικρών δίσκων μόνο;