-
madgeo klp
Απόδειξη για το λαπτόπ έχεις;
Αν δεν έχεις, δεν κάνεις και πολλά δικαστικώς.
Αν έχεις, πας στο φινάλε σε ειρηνοδικείο, χωρίς δικηγόρο για να μην έχεις εξτρά έξοδα, και ζητάς με τα συγκεκριμένα στοιχεία να σε αποζημιώσει ο άλλος, μαζί με τις χαμένες ώρες, τα δικαστικά έξοδα και τυχόν άλλη οικονομική ζημιά συν ψυχική οδύνη για τη γενικότερη συμπεριφορά του γύφτου.Καλύτερα να τον απειλήσεις για αρχή (για δίκη ή/και δυσφήμιση παντού ή/και σπασμένη βιτρίνα και λαδομπογιές παντού, επιλογή δική σου).
-
Φυσικά και έχω απόδειξη! 1000 ευρώ το λαπτοπ αγορασμένο από μουλτιραμα!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Για να σε αποφεύγει ή μαλακία θα έχει κάνει και ψάχνει να το μπαλώσει ή απλώς δεν το έχει φτιάξει ποτέ, και στις δύο περιπτώσεις θα κρύβεται. Δε νομίζω να το έχει βουτήξει, κλέψει, πουλήσει, πολύ χοντρό μου ακούγεται. Πήγαινε κάντου μια φιλική επίσκεψη.
-
Παιδιά όχι τον άνθρωπο τον ξέρω πολλά χρόνια, και έχει και πολλά λεφτά οπότε δε πρόκειται να το έχει πουλήσει. Όπως γράφω πιο πάνω, τον έχει στείλει αλλού τον υπολογιστή για φτιάξιμο, αλλά εγώ δε προτίθεμαι να τον δεχτώ γιατί πραγματικά έχει φτάσει και κόμπος στο χτένι. Εγώ θα πάω αύριο με όλη την νευροφιλικη μου διάθεση, να του ζητήσω μέχρι το απόγευμα να μου φέρει το ποσό που αξίζει ο υπολογιστής, και ας τον κάψει μετά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Θέλω να φτιάξω το πρόγραμμα της σχολής μου και να οργανώσω το διάβασμα μου και έχω ήδη αργήσει.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για νέο laptop. Kοιτάω για 15.6 αλλά ίσως ανέβαινα και σε κάποιες περιπτώσεις σε 17+. Αξίζει σε άνεση εργασίας η μεγαλύτερη οθόνη;
Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιο laptop με Budget ας πουμε τα 800Ε; -
για τι χρηση;
-
Γιώργο τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα σου δώσει το ποσό αγοράς; Αν τον πήρες 1000 και τώρα κοστίζει 400 καλύτερα να περιμένεις να στο επιστρέψει Απαίτησέ το τουλάχιστον
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για νέο laptop. Kοιτάω για 15.6 αλλά ίσως ανέβαινα και σε κάποιες περιπτώσεις σε 17+. Αξίζει σε άνεση εργασίας η μεγαλύτερη οθόνη;
Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιο laptop με Budget ας πουμε τα 800Ε;Με 800 ευρω παντως, παιρνεις πολυ καλο μηχανημα την σημερον ημερα!
Οποτε, εξαρταται για τη χρηση το θες. Αν ειναι απλα για browsing και κανα office, μπορεις να εξοικονομησεις αρκετα χρηματα, απο το ποσο που λες. -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Με 800 ευρω παντως, παιρνεις πολυ καλο μηχανημα την σημερον ημερα!
Οποτε, εξαρταται για τη χρηση το θες. Αν ειναι απλα για browsing και κανα office, μπορεις να εξοικονομησεις αρκετα χρηματα, απο το ποσο που λες.για τι χρηση;
Εκτός από τα συνήθη, η χρήση του θα έχει σίγουρα Lightroom, Photoshop, επεξεργασία βίντεο και Gaming(λίγο).
Επίσης απαραίτητο, να μπορεί άνετα να αναπαράγει Video 1080p.Tώρα κανένα εξτρά, όπως καλά ενσωματωμένα ηχεία, SSD κτλ θα αποτελέσουν ένα '+' για την επιλογή του.
-
θα πάρεις κάτι καλό στα 600-650€ και θα δώσεις άλλα 150€ για εναν ssd
15άρι φυσικά με κάποιον απο τους τελευταίους i5 θα έλεγα.
αυτά που θες, τα παίζουν όλα τα λαπτοπ απο 400€ και πάνω -
Γιατι φυσικα 15αρι? Αν δεν μετακινηται συχνα και η επιλογη λαπτοπ εναντι desktop ειναι για εξοικονομιση χωρου νομιζω το 17 ειναι καλυτερη επιλογη.
-
Γιατί για να ανέβει σε ίντσες οθόνης κρατώντας το μπάτζετ ίδιο θα κάνει πολλές παραχωρήσεις σε h/w.
-
Ευχαριστώ για πάλι για τις απαντήσεις παιδιά.
g8777, δεν είχα σκεφτεί καθόλου ότι στα ίδια χρήματα, η μεγαλύτερη οθόνη αντιστοιχεί σε υποδεέστερο H/W, και από μια γρήγορη ματιά που έριξα δείχνει να ισχύει...Να πω ότι ο υπολογιστής, αν και σπάνια, θα μετακινείται και κατά την μετακίνηση ίσως αρκετές φορές να υπάρχει περιορισμός στον χώρο. Οπότε, αν υποθέσουμε ότι για να μεταφερθεί ένα Desktop είναι σχεδόν αδύνατο, απορρίπτεται.
Σε ότι αφορά εταιρίες φορητών, μετά από εμπειρία με HP, Acer και Sony, λέω να ξαναπάω σε HP.
Στα χρήματα αυτά μου αρέσει αυτό HP 17-f011sv και αυτό HP 15-K005.Περιμένω τις αντιπροτάσεις σας καθώς και τις απόψεις για 2 παραπάνω μοντέλα.
-
Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να περιορίσω τη χρήση του dongle σε browsing και τίποτε άλλο; Έχω κλείσει το Windows update αλλά με ένα 'μαγικό' τρόπο καταναλώθηκαν 700mb σε 2 μέρες (με ελάχιστο browsing)...
Windows 7 με windows essentials.
Sent from my SM-N9005
-
Ωραίο gadgetακι
http://www.groupon.gr/deals/special-dea ... 3-43440662 -
Για κολονοσκόπηση;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Φυσικά και έχω απόδειξη! 1000 ευρώ το λαπτοπ αγορασμένο από μουλτιραμα!Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Οτι του παρέδωσες ενα λαπτοπ για επισκευή έχεις απόδειξη;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Για κολονοσκόπηση;για να το βάλω στους κύλινδρους του cuore να δω τι σκατά έχει κολλήσει εκεί μέσα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Για κολονοσκόπηση;
για να το βάλω στους κύλινδρους του cuore να δω τι σκατά έχει κολλήσει εκεί μέσα
πηγαινε το σε κανα μαστορα, γιατι εσυ δε θα ξερεις τι ψαχνεις, τσαμπα λεφτα θα δωσεις.
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]