Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έχω 40gb φωτογραφίες και ψάχνω να βρω τρόπο να τις κάνω backup σε cloud ώστε να έχω και πρόσβαση από κινητό κτλ. Δοκίμασα το flickr αλλά το upload κολλάει όταν ανεβάζω πολλά αρχεία. Κάποιος άλλος εύκολος και δωρεάν τρόπος? (φυσικά υπάρχει backup & σε 2 hdd)
backup σε 2 σκληρούς εκ των οποίων ο ένας θα είναι NAS (με ένα s ) και από κει και πέρα βάζεις και την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου και έχεις πρόσβαση από παντού
η synology πχ που έχω δει έχει και πολύ καλό και εύχρηστο λειτουργικό και έχει βγάλει ό,τι εφαρμογές μπορεί να θες σε android είτε αφορά αρχεία είτε φωτό ή ακόμα και torrent μπορείς να βάλεις να ξεκινήσει να κατεβαίνει από το κινητό σου και να πας σπίτι σου να το βρεις κατεβασμένο (χωρίς χρήση H/Y)
επένδυσε σε κάτι τέτοιο και θα έχεις όσο αποθηκευτικό χώρο θες αρκετά αξιόπιστα, βέβαια το αρχικό κόστος θα είναι λίγο τσουχτερό, αλλά μακροπρόθεσμα θα το εκτιμήσεις πιστεύω
χτύπα και κάποιον caviar red που είναι για αυτή τη δουλειά
http://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhro ... caviar+red
το να νοικιάζεις cloud storage σε βάθος χρόνου ίσως βγει πιο ακριβό και τσαμπέ καλή λύση δε νομίζω να παίζει
πρέπει να τα σκάσεις με τον ένα ή άλλο τρόπο