Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Ο θερμοστάτης θα αλλάξει σε καμία 10αριά μέρες μαζί με 2-3 άλλα πραγματάκια, αλλά λόγω καλοκαιριού πιάνει θερμοκρασία 85-90 βαθμούς το αμάξι και πάλι τα ίδια.
Πέρασα ΚΤΕΟ πριν καμία βδομάδα, και δεν είδα κάτι παράξενο. Λαμπάκι μηχανής δεν ανάβει. Αντιληπτικά-εξωτερικά όλα φαίνονται ρολόι.
Το αμάξι έχει MAF, MAP κτλ και φαίνονται να βγάζουν λογικά νούμερα. IAC δε νομίζω να έχει γιατί είναι με ηλεκτρόγκαζο.
Νομίζω πως και το αέριο διαβάζει απο τον εγκέφαλο.
Δοκίμασα το διαγνωστικό και σε golf με τον ίδιο κινητήρα για να δω τι βγάζει εκεί, και ήταν όλα ρολόι. Τυχαία το είδα, δε νομίζω να έχω misfires, που το βλέπω αυτό? Δεν έχει κάτι στα logs.
Ενδιαφερον
Εφοσον λες για κρυο καιρο, και τωρα καλοκαιρι, αρα το κανει καιρο τωρα. Λογικα τοτε δεν εχεις Misfires, ειναι αρκετα 'σοβαρο' θεμα, οπότε θα τα αναβε τα λαμπάκια. Μια ακομα προσπαθεια μπορεις να κανεις να δεις αν εχει καποια λογικη 'pending' λαθων** και εχει γραμμενο κατι εκει, αλλα χλωμο.
O TPS ειναι σε λογικα πλαισια?
Για λ δεν ειπες αν τσεκαρες.
**Pending λογικη=ο εγκεφαλος σκεφτεται 'Τυπικα αναβω λαμπακι οταν πχ τα misfires ξεπερνανε τα 5 σε 1000 περιστροφές, αλλα τωρα τελευταια βλεπω οτι εχω 3/1000 και το σημειώνω, γιατι αναμένω να γινει συντομα η πατάτα'
Μπορεί να εχει pending πχ για πλουσιο μειγμα ή κατι άλλο. Τωρα που το σκεφτομαι, ισως το log που λες να ειναι το ιδιο πραγμα?