-
Σήμερα στην παλιά Εθνική, λίγα χιλιόμετρα πριν την διασταύρωση για Πλαταιές είχε κλείσει ο δρόμος λόγω τουμπαρισμένης νταλίκας πάνω σε κλειστή στροφή. Είχαν ρίξει πριονίδι στον δρόμο ενώ δυο γερανοφόρα προσπαθούσαν επί ώρες να την ισιώσουν (το έβλεπαν πιλότοι που πετούσαν από πάνω), αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, από ότι μου είπε ο αστυνομικός στο σημείο.
Παρεμπιπτόντως, κάποιες φορές πετυχαίνουμε την εθνική σχεδόν άδεια. Σήμερα είχε άπειρα φορτηγά.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ετσι ακριβως.Μπορεις να αρνηθεις αλκολτεστ, ειναι ωστοσο αυτοφωρο αδικημα, συλλαμβανεσαι και σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται αιματολογικη εξεταση.
Το γιατι θα το κανει καποιος αυτο ... ειναι προφανες.
ΔΕΝ σε πανε για αιματολογικη με το ζορι,(και δεν χρειαζεται γιατι:) αν αρνηθεις τεκμαιρεται οτι εισαι στο τριτο σταδιο πιωματος. Θεωρειται δεδομενο δηλαδη οτι εισαι στο +1.2 mg/ml εκπνεομενου αερα.
Το αν μετα μπορεις να πας σε διοικητικο δικαστηριο και να επιχειρηματολογησεις οτι α)δεν φυσηξες για ιατρικους λογους (πχ ασθμα) και β)δεν φταις που οι αστυνομικοι δεν μεριμνησαν να σε πανε σε νοσοκομειο για αιμοληψια στην οποια εσυ 'δεν ειχες κανενα προβλημα να υποβληθεις' και αρα δεν μπορει κανεις να πει οτι ησουν μεθυσμενος, ειναι αλλο θεμα. Αλλα ο νομος δεν προβλεπει απαλλαγη για τετοιο λογο, οποτε κανονικα πρεπει να ισχυσει το απο πανω
-
Καθυστερημενα λεω για το ατυχημα με το μηχανακι και το αυτοκινητο στη διασταυρωση, οτι σαν κανονα στη ζωη μου εχω να προσπερνω ΓΡΗΓΟΡΑ το οτιδηποτε αποφασισω... λοιπον αν ο μηχανακιας προσπερνουσε με το πασο του κακο του κεφαλιου του (και απο δεξια...) προσπερνουσε δε και στη μεση της διασταυρωσης ηταν λιγο πιο μπροστα απο το αυτοκινητο του αλλου?? Ποιον εμπιστευεσαι σε αυτη τη χωρα οτι δεν θα αλλαξει γνωμη απο ευθεια, σε δεξια - αριστερα και εισαι πλαι του??? ελεος.,
-
Καταφερε ανθρωπος πριν απο λιγα λεπτα και εχει φερει αμαξι καθετα στη Πανεπιστημιου στη Πατρα λιγο πριν τη διασταυρωση με Αρεθα στο ρευμα προς Πατρα.. Διελυσε και τη μαντρα-γκαραζοπορτα παρακειμενης οικιας..Χρεπι τρικολορε στοκαρισμενο Cordoba mk1 με ολη τη μουρη μεσα.. Εχει ερθει η αστυνομια και εχουνε ριξει και πριονιδια κατω..
-
Σήμερα εκεί που έπινα καφέ στη Ρήγα Φεραίου στο Αίγιο, αγροτικό πετάχτηκε από στοπ, και έριξε κάτω οδηγό μοτοσυκλέτας. Ο τύπος απλά τυχερός, ούτε κράνος φόραγε, με κοντομάνικο και σορτσάκι, συρθηκε κάνα 20ρι μέτρα και σηκώθηκε μόνο με γρατσουνιές στα πόδια και στα χέρια. Όπως επίσης χτες πάλι στον ίδιο δρόμο, αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό και ο πεζός χτύπησε για κάποιο λόγο το κεφάλι του στον δρόμο.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό και ο πεζός χτύπησε για κάποιο λόγο το κεφάλι του στον δρόμο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό και ο πεζός χτύπησε για κάποιο λόγο το κεφάλι του στον δρόμο.
δε βρίσκεις το λόγο νονε;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό και ο πεζός χτύπησε για κάποιο λόγο το κεφάλι του στον δρόμο.
Περίεργα πράγματα ρε παιδί μου, πώς κατάφερε να χτυπήσει στο δρόμο;
-
Μα συνήθως ο πεζός δε θα βαρέσει το κεφάλι του στο παρμπρίζ? Ε αυτός όταν χτύπησε φάνηκε λες και βάρεσε το κεφάλι του πρώτα στην άσφαλτο και όχι πάνω σε παρμπρίζ καπο!
-
Το χεις δοκιμασει και ξερεις?
-
Ναι ένα περίεργο βράδυ...
-
Μα συνήθως ο πεζός δε θα βαρέσει το κεφάλι του στο παρμπρίζ? Ε αυτός όταν χτύπησε φάνηκε λες και βάρεσε το κεφάλι του πρώτα στην άσφαλτο και όχι πάνω σε παρμπρίζ καπο!Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Αν ήταν έτσι, όλα τα αυτοκίνητά θα είχαν από κατασκευής στο παρμπρίζ και μια... μαξιλάρα!
-
Ναι ένα περίεργο βράδυ...Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Ετσι εξηγουνται ολα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι ένα περίεργο βράδυ...
Ετσι εξηγουνται ολα...
Χαχ
-
Μυστηρια πραματα ρε παιδι μου, να χτυπας το κεφαλι στην ασφαλτο οταν σε εκσφενδονιζει απο την προσκρουση αυτοκινητο.
ΑΔΙΚΙΑ !!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μα συνήθως ο πεζός δε θα βαρέσει το κεφάλι του στο παρμπρίζ? Ε αυτός όταν χτύπησε φάνηκε λες και βάρεσε το κεφάλι του πρώτα στην άσφαλτο και όχι πάνω σε παρμπρίζ καπο!
Αν ήταν έτσι, όλα τα αυτοκίνητά θα είχαν από κατασκευής στο παρμπρίζ και μια... μαξιλάρα!
Σαν το V40 ένα πράγμα;
-
To c6 εχει θυμαμα μηχανισμο που σηκωνει το πισω μερος του καπω καποιους ποντους σ αυτη τη περιπτωση ,λειτουργωντας ως 'μαξιλαρι'..
τεσπα way -
Tο γαμίς… στη ολη υπόθεση είναι ότι μπλέκει ο οδηγός φταίει δε φταίει. Αν δε κάνω λάθος για τον ίδιο λόγο (για τους πεζούς) σταμάτησαν να παράγουν αυτοκίνητα με τζάμι στα φώτα, βάζοντας πλαστικά δημιουργώντας τα προβλήματα που ξέρουμε.
-
Κυριως λογω κοστους εγιναν απο γυαλινα σε πλαστικα, αλλα μην ξεχνας και τα πλεονεκτηματα τα οποια ειναι τεραστια.
(πλεον το κατοπτρο διαμορφωνει τη δεσμη, με τρομερα καλυτερο αποτελεσμα. Σε γυαλινο φαναρι, ενα δυνατο χτυπημα απο πετραδακι = κωνος απο την εσωτερικη μερια. Σε αρκετες περιπτωσεις κακη αδιαβροχοποιηση λογω διαφορετικης διαστολης συστολης πλαστικου και γυαλιου... μειωση βαρους... κτλ..) -
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό
www.firefighters.gr/2014/08/06/sovaro-t ... natia-odo/
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#