-
γιατι τα βυζια πανε με το μεγεθος;
-
Για τον vengas, ναι!
Καλοστριφτος mirage, να με πας καμία βόλτα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλόστριφτός Θανάση
Τι έγινε ρε Τζόμπαρε δε θα πας με το πολυμορφικό στο ρίνγκ τελικά?
Μάλλον σε βλέπω με το έταιρο Vtec να πηγαίνεις κι όχι με το γαλλικό διαστημικό περίπτερο -
Καλοτάξιδο και σε σένα Θανάση. Εσύ απαρνήθηκες βλέπω τα κρουασάν.
-
Φωτιά θα πάρει το forum...
-
-
Με γειές σε όλους, αυτοκίνητα από άλλη εποχή!
-
Ούτε σε πλανόδιο τόσα ταπεR...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
-
Για δώσε καμιά πληροφορία! Χρονολογία, χιλιόμετρα, κόστος, κτλ
-
Μεγειές
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για δώσε καμιά πληροφορία! Χρονολογία, χιλιόμετρα, κόστος, κτλ2011 GT με LSD και όλα τα έξτρα πλην του navi. Έχει 48000 χλμ και αγοράστηκε απο dealer Honda άρα άλλον ένα χρόνο εγγύηση. Και μιας και λέμε για dealer ας πάρουμε την ιστορία απο την αρχή...
To Τype R έπαιζε μαζί με Megane RS και Golf GTi στην αναζήτηση οχήματος αλλά διάφοροι λόγοι, αναμεσά τους και μια αγάπη στα iVTEC Honda και στο σχήμα του Civic αλλά και το vfm, με οδήγησαν να κοιτώ σταθερά προς Civic μεριά.
Το συγκεκριμένο με άρεσε πολύ ήταν και Manufacturer approved οπότε αποφάσισα να το προχωρήσω.
Έτσι πήγαμε μαζί με τον έταιρο mod να ρίξουμε μια ματιά.
Η γενική εικόνα του αυτοκινήτου ήταν καλή μερικά μικρο σημαδάκια και λίγα stone chips στο καπώ τπτ φοβερό ενώ και μέσα το αμάξι έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση. Mόνο πρόβλημα τα λάστιχα τα οποία αν και δεν ήταν πολύ φθαρμένα ήταν γεμάτα σκασίματα στο πέλμα.
Μετά απο μια ολιγον τι σουρεαλιστική συζήτηση με τον πωλητή και τον manager του που δεν βλέπαν κατι προβληματικό καταλήξαμε πως θα αλλαζαν μόνο τα μπροστά και άν έκανα μια βόλτα θα συμφωνούσα και εγώ
Η βόλτα έγινε ο πωλητής ενθουσιασμένος και σίγουρος για την πώληση με ρώτησε αν μου άρεσε για να πάρει την απάντηση ναι καλό ήταν αλλά αν δεν αλλάξετε τέσσερα λάστιχα λυπάμαι δεν θα ψωνίσω. Ξανά μανα στον manager μεσα στην τρελή χαρά για να μου πεί πως εντάξει θα τα αλλάξουν. Στην ερώτηση με τι απάντησε πως δεν είχε ιδέα όλα τα λάστιχα είναι μαύρα στρόγγυλα και ίδια στο μυαλό του
Α κάπου στο ενδιάμεσο του τονίσαμε και εγώ και ο drdino πως η μπαταρία έχει πεθάνει και θέλει άλλαγμα. Γουρλωμα ματιών και αμέσως ερώτηση πως το καταλάβαμε, του λέμε απο το ματάκι της. Απάντηση ναι μωρέ απο την ακινησία θα είναι θα την φορτίσουμε.
Και ενώ είναι έτοιμος να κλείσει την πώληση ξαναρωτώ τι μάρκα λάστιχα θα βάλουν, πρέπει να μας θεωρεί ψυχασθενείς ήδη σε αυτό το σημείο. Οπότε και πάλι πίσω στον manager H απάντηση καθόλου ικανοποιητική θα βάλει λέει budget λάστιχα, aka κινεζικα, και κάπου εκεί του λέω πως θέλω τα ίδια. Ένας ακόμα μονόλογος μπουρδολογίας και τελικά καταλήγουμε να πάρουν 2 προσφορές και να καλύψω την διαφορά.
Τελος πάντων τελικά μετά απο 2 τηλεφωνήματα το θέμα διευθετήθηκε και μπήκαν τα 050A τα οποία ήταν περίπου 30 λίρες ανα λάστιχο πιο ακριβά απο τα Nankang που ήθελαν να βάλουν και αφού έκαναν match την τιμή με τοποθέτηση απο γνωστό site ελαστικών. Η συνέχεια σε λίγο -
Με γειες και καλοταξιδο και από εδώ μεριά!!!!
-
Άντε συνέχισε ρε!
Με άρεσε πολύ το τάπερ του, τρομερά τα μπάκετ, ο ήχος και η απόκριση, αλλά επικό gimmick το λαμπάκι του vtec
-
Το λαμπάκι του VTEC είναι το καλύτερο !!!
Αν θες, το απενεργοποιείς απ' το μενού...Όντως. Συνέχισε mirage.
Αύριο θα κάνω κι εγώ αποκαλυπτήρια... -
Που λέτε ξημέρωμα Σαββάτου πήραμε τον δρόμο για την αντιπροσωπεία της Honda.
Ο κλαμπανος περήφανος μας ανακοινώνει πως τα λάστιχα αλλάχτηκαν το αμάξι είναι ετοιμο με τα service του κλπ κλπ. Μπαίνουν οι υπογραφές πάει να πληρώσει το road tax και μας πάει στο αυτοκίνητο οπού κάτι μου εξήγησε, δεν πρόσεχα ιδίαιτερα τι πίπες έλεγε αλλά είμαι σίγουρος πως απο μέσα του πανηγύριζε που επιτέλους αυτοί οι τύποι με το φετίχ για τα ελαστικά έφευγαν απο τον δρόμο του. Αμ δε....
Ο Δόκτωρ είχε φέρει το OBD του και το αμάξι μπριζώθηκε, πήρε μπρός και ελέγχθηκε για σφάλματα. Φυσικά δεν βρέθηκε τπτ. Σβήσιμο μηχανής και το κλειδί στην θέση 2, συζήτηση φιλοσοφικού περιεχομένου για τις οθόνες, που ο δόκτωρ μου εξομολογήθηκε πως γούσταρει πολύ, και ενω τα λέμε ολα αυτά αρχίζουν τα airbag fault να αναβοσβήνουν, κοιτιόμαστε και ο δόκτωρ λέει μπορεί επειδή δεν φοράμε ζώνες, Βγαίνει απο το αμάξι και πάει για ανεφοδιασμό κι εγώ λέω να βάλω μπρός να είμαι έτοιμος. Τα μυνήματα συνεχίζουν και φυσικά η μίζα δεν μπορεί να γυρίσει. Ανοίγω καπώ και βλέπω την μπαταρία που λέγαμε πως θα αλλαχτεί ή θα φορτιστεί. Ε εκεί ήταν και μάλιστα αφόρτιστη
Βγαίνω απο το αμάξι και ψάχνω τον κλάμπανο, βρίσκω έναν άλλο κλάμπανο και του λέω το θέμα. Ο έταιρος κλάμπανος μου λέει ε να αγοράσετε μια μπαταρία γιατί μάλλον πρέπει να πληρώσετε.
O δικός μου προσωπικός κλάμπανος θορυβημένος που είμαι ακόμα εκεί βγαίνει απο το μαγαζί και με ρωτά τι συμβαίνει. Του λέω θυμάσαι την αφόρτιστη μπαταρία, που θα φόρτιζες; Ε αυτό συμβαίνει
Καλώδια και το αμάξι κάνει τα πρώτα του μέτρα με έμενα ως κάτοχο στο συνεργείο.
Η αλλαγή έγινε λίγο βιαστικά από την άλλη πόση ώρα χρειάζεται κανείς για να αλλάξει μια μπαταρία και φεύγουμε καβάλα στα άτια μας για το πλησίεστερο βενζινάδικο για την μεγάλη βόλτα.
Ενα gay parade και πολλά τροχόσπιτα και τρακτέρια μετά καταλήγουμε εδώ
https://goo.gl/maps/y3ros σε αυτή την lovely παραλία απο ένα δρόμο που χωράει ένα αμάξι με μια Rolls Royce του 1920 μπροστά μας να ανοίγει δρόμο.
Κι ενώ απολαμβάνουμε τις παγωμένες κόκες μας στην Πούμπ με κάτι φαναστικά πατατάκια ο αγαπητός Δόκτωρ αναφωνεί... αν χαλάσεις εδώ πως φεύγεις. Και εγώ, ο απονήρευτος, αναφωνώ ε εντάξει έρχεται η AA και σε βγάζει αλλά μάλλον θα περιμένεις πολύ
Ήρθε η ώρα για φωτογράφιση κλπ και αποφασίζω πως θα ήταν ωραία να δοκίμαζα τα πλυστικά των HID μου αλλά φευ ο πίνακας ανάβει πατώ το κομβίο και.....το αμάξι νεκρώνει
Ανοίγουμε το καπώ κοιτάμε απο εδώ κοιτάμε από εκεί και μένει ο θετικός πόλος στο χέρι του Δόκτωρα γιατί τα τσακάλια στην Ηοnda τον στραβοβίδωσαν χωρίς να σφίξουν τον πόλο οπότε κάπου κάπως κάποτε χαλάρωσε και μείναμε... Πάω στην Πούμπ μπάς και υπάρχει κανα εργαλείο να κάνουμε την δουλειά και ετοιμάζομαι για την ΑΑ που λέγαμε πιο πριν. Τελικά το κλιψάκι σφίχθηκε λίγο παραπάνω από τα στιβαρά μπράτσα του Δρ και το ταξίδι συνεχίστηκε.
Το επόμενο πρωί παρέα με την εργαλειοθήκη του Δρ καπως κουτσοδιορθώθηκε, βίδωνε αυτός πατούσα κάτω εγώ και είναι αρκετά σταθερός πλεόν. Θα πάω βεβαια μια βόλτα απο την εδώ αντιπροσωπεία να μου βάλουν ένα καινούργιο γιατί τα γίδια στην βιασύνη τους τον έχουν κάνει χάλια.
Κατά τα άλλα όλα πολύ ωραία έχω ένα χαζό χαμόγελο κάθε φορά που βάζω μπρός και πιστεύω θα κρατήσει για πολύ πολύ καιρό.
Υ.Γ. Το καλύτερο σας το είπα;;;; Οι τυπάδες στην αντιπροσωπεία, που ανήκει σε ένα τεράστιο γκρούπ, περιμένουν θετική αξιολόγηση -
καλώς ηρθες στον κόσμο του δρίφτερ
-
Πολλοί κλάμπανοι βρε αδερφέ
-
Την φωτογραφία θα την βάλεις ή όχι;
-
ΠΟΣΟΙ ΚΛΑΜΠΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
HONDA FORUM