-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μια weiss που έχει η Αλφα τη δοκίμασε κανείς?
Την δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε, σαν νεράκι είναι
Δοκίμασα και την Alpha weiss και την κατατάσσω μετά την Βεργίνα και την Fix.
Τελικά η Fix Royale αρχίζει να μου αρέσει.... πιο θολή και αρωματική από τις τρεις και τολμώ να πω πως είναι τουλάχιστον ισάξια της Παουλάνερ.Από τις 3 κατ' εμέ η Βεργίνα είναι ένα κλικ πιό πάνω
βεργίνα αγόραζα πολύ όταν ήμουν στην Ελλάδα, ειδικά όταν είχε πριν 6-7 χρόνια κάτι προσφορές 1+1 δώρο. Μου άρεσε η γεύση, αλλά κυρίως ήθελα να ενισχύσω μια ελληνική εταιρία που είχε καλές εγκαταστάσεις στην κομοτηνή.
Πριν 4 χρόνια έτυχε να έχει ο αδερφός μου ατύχημα με έναν τύπο που ήταν πλασιέ της βεργίνα. Όχι σοβαρά πράγματα, μικρογρατζουνίτσες κτλ... Στην αρχή όλα καλά, αν θυμάμαι καλά φιλική δήλωση κτλ. Σε κάποια φάση μετά από μερικές μέρες μας είπε η ασφαλιστική ότι ο βεργίνας έκανε μήνυση κ εν τέλει πήγαμε δικαστήριο. Για κάτι ποσά της τάξης των 300€. Εν τέλει πήγε 50-50% κ ο καθένας πλήρωσε τα δικά του... Από το ατύχημα κ πέρα, δεν ξανααγόρασα ποτέ βεργίνα... Ακόμη κ αν τη δω στο ράφι με 65 cents, πάλι δεν αγοράζω... Άει σιχτήρΠαλαιότερα δεν πινόταν η άμστελ. Τώρα τελευταία πίνω πολύ στην ελλάδα. Σήμερα αγόρασα την αγαπημένη μου Paulaner Salvator
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν πίνεται η Fix Royale. Καλύτερα Amstel από το περίπτερο!Ε όχι και έτσι
-
Που χαθήκατε ρε σεις ;;;;;
Δοκίμασα πρόσφατα μερικές Septem στο Περιστέρι στο thinkbeer (http://thinkbeer.gr/site/main.php)
Την Friday's Pale Ale και την 8η μέρα.
Πολύ ωραίες και οι δύο -
Ενδιαφέρουσες οι Septem αλλά δεν με τρελαίνουν κιόλας...
-
Εζα και Βεργίνα red....αρκετα ενδιαφερουσες!!
-
H ΑΛΦΑ τωρα τελευται βελτιωθηκε και ειναι και φθηνη.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
H ΑΛΦΑ τωρα τελευται βελτιωθηκε και ειναι και φθηνη.Η Αλφα απλά δεν πίνετε...
-
Εκείνες που δεν πίνονται με τίποτα είναι όλες οι Fix.
Την Αλφα χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο θα την έλεγα τουλάχιστον αξιοπρεπή.Φετος το καλοκαίρι παράπονο δεν έχω, ευχαριστήθηκα μπόλικες Sol με λεμονάκι. Η πλέον καλοκαιρινή μου εικόνα!
-
Εγώ έχω άλλα γούστα τελικά!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εγώ έχω άλλα γούστα τελικά!
Προχθές το βράδυ έπινα την κόκκινη Grimbergen. Ωραία μπύρα!
Fix και Alfa είναι στο ίδιο επίπεδο κατουρλιού. Για τις δε Sol, Carib κλπ... από πορτοκαλάδες προτιμώ τις ΕΨΑ!
-
Ωραία και η κόκκινη αλλά μου αρέσουν περισσότερο τα αρώματα της blonde
-
H ΑΛΦΑ τωρα τελευται βελτιωθηκε και ειναι και φθηνη.
Η Αλφα απλά δεν πίνετε...
Αμα εχεις μεζεδακια μια χαρα πινεται.
Θελω η μπυρα να εχει ουδετερη γευση και να ειναι ελαφρυα, για να πιω ποσοστητα.
-
Περί ορέξεως....!
-
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Στο μαγαζί σου κ. Mod?
-
Ναι, αποφάσισα να πιω αλκοόλ σήμερα!
-
Εις υγείαν λοιπόν!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εις υγείαν λοιπόν!!!Ευχαριστώ Δια!
-
Εγω το καλοκαιρι την εβγαλα με hellas pills.
Ελαφρως καλυτερη απο την Αλφα και φθηνοτερη. -
Φανατικός Guinessάκιας αλλά αυτό το ποτήρι μου ξυπνάει όμορφες και μελαγχολικές στιγμές.
2001 αεροδρόμειο Heathrow, αν θυμάμαι καλά. Φεύγω από την Αγγλία. Για πάντα!!! Τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου!!! Το παράδοξο, μετά από τόσα χρόνια, δεκάδες ταξίδια από και προς την Ελλάδα, πρώτη φορά η πτήση της επιστροφής έχει 1 ώρα καθυστέρηση.
Πάω στο μπαρ και ζήτησα μια Guiness αλλά είχε Murphys. Έχω πιει ... δεξαμενές Guiness αλλά εκείνο το ποτήρι Murphys θα μου μείνει αξέχαστο. Όποτε το σκεφτώ νομίζω ότι ακόμα κάθομαι σε εκείνο το μπαρ και το απολαμβάνω!!!Γμτ, θα με πάρουν τα ζουμιά πρωί πρωί.
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;