Apr 28, 2005, 7:09 PM

Ο Alkis-ita έδωσε ρέστα!!!

Κι' εμένα με ενοχλούν πολλά...

1. Με εκνευρίζει το κάπνισμα μέσα στο αμάξι. Αν γίνει, θα γίνει με μισόκλειστα παράθυρα και το τσιγάρο όχι έξω από το παράθυρο, για να μην παίρνει την κάυτρα ο αέρας.
    Τέλος πάντων, με πόνο καρδιάς το αποδέχομαι...

2. Με εκνευρίζει πάρα πολύ (πάρα πολύ όμως!!!!) όταν χτυπάνε δυνατά τις πόρτες (ευτυχώς έχω τρίθυρο, οπότε μόνο για μια πρότα ανυσηχώ). Το πορτ παγκάζ σπεύδω εγώ να τους το ανοιγοκλείσω (ταρίφας style)...
    Ευτυχώς, μετά τις αλλεπάλληλες παρατηρήσεις μου, οι φίλοι μου έχουν συμμορφωθεί.

3. Με ενοχλεί όταν πατάνε οπουδήποτε αλλού τα πόδια τους εκτός από το πατάκι. Έτσι λερώνουν την τριγύρω μοκέτα το λάστιχο της κάσας (που είναι και ποτισμένο με σπρέυ σιλικόνης), την θήκη της πόρτας του συνοδηγού κ.α...
    Πολλές φορές εξάλλου, πριν πάω σπίτι και αφού αφήσω τους πάντες σπίτια τους, περνάω από την πηγή που έχουμε κοντά στο σπίτι μας, βρέχω το πάντα έτοιμο πανάκι και καθαρίζω ό,τι έχει λερωθεί.

4. Με ενοχλεί όταν χειρίζονται άγαρμπα και άτσαλα τα χειριστήρια του ταμπλώ (π.χ. βεντιλατέρ, A/C, κουμπιά R/CD κ.α.) και όχι με την δέουσα 'τρυφερότητα'...
    Και πάλι σπεύδω εγώ να το κάνω γι' αυτούς...

5. Με ενοχλεί όταν κλείνουν το ντουλαπάκι του συνοδηγού δυνατά. Και σ' αυτό μερικοί φίλοι μου έχουν συμμορφωθεί (στα πλαίσια γενικών παρατηρήσεων)

6. Α! Με ενοχλεί και το μεγαλοπρεπές ΓΚΛΑΝΚ! που κάνει το κάθισμα του συνοδηγού όταν ασφαλίζει όχι κανονικά, αλλά λόγω αδράνειας.

Ευτυχώς δεν έχω και πάρα πολλά πράγματα να με ενοχλούν...
Κάποια πρέπει να τα αποδεχθείς. Δεν μπορεί να είσαι όλο ΜΗ και ΜΗ...

Ευτυχώς δεν γίνομαι δέκτης συστάσεων για τον τρόπο οδήγησης, ούτε για την ταχύτητα που επιλέγω για να κινηθώ, εφόσον βέβαια δεν υπερβαίνω τα εσκαμένα. Γενικά σέβομαι πάντα τους συνεπιβάτες, όταν θέλουν να πάω σιγά, εννοείται ότι θα πάω σιγά, όσο σιγά θέλουν (μέχρι ένα όριο)...

Καλά με τους γονείς είναι ψιλομαρτύριο...
Ειδικά το πρώτο ταξίδι με τους γονείς μου ήταν...

Ο πατέρας μου με είχε πρήξει!!!!

Όχι θορυβώδες είναι (που δεν έιναι αλλά τι να πεις τώρα...), όχι δεν είναι άνετο, όχι γιατί έχει τόσο σκληρές αναρτήσεις (που δεν έχει και τόσο σκληρές αναρτήσεις, αλλά είπαμε, τι να πεις...) όχι είναι μικρό, όχι γιατί το πήρες τρίθυρο, όχι γιατί το πήρες με τόσο μεγάλο κινητήρα, αφού θα έχει μεγάλα ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας κ.τ.λ., όχι δώσ' μου το βιβλιάριο χρήσης να δω πόσο μήκος/πλάτος έχει, όχι πρόσεχε, όχι κόψε, όχι άντε να μην πω...