-
Χρονια Πολλα στο forum μας!
Καλο Πασχα, υγεια κ ευημερια σ ολους τους φορουμαδες!
-
Χρόνια πολλα στο φόρουμ μας!!
-
Χρονια πολλα κι απο μενα στο forum!
Πολλες ευχες για ο,τι επι8υμει! -
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
Λες και ειναι πρωτοχρονια
-
Πολύχρωμο πολύχρωμο
ΕΕΕ!! Λάθος πολύχρονο ήθελα να πω.
Αυτοί που το δημιούργησαν είμαι βέβαιος ότι θα το υποστηρίξουν και θα το κρατήσουν όσο έχει κάτι να 'λέει'. Άρα στο χέρι μας είναι να τα 'λέει' σωστά.
-
Aντε και να τα κατοστήσει ,να τα διακοσαρίσει γιατί μετα τα 200 αρχίζει η ζωή
ευτυχώς υπάρχουν και φρένα (μοντερατορες ) και παίρνουμε και καμια στροφή
Χρόνια Πολλάααααααααααα
-
Χρόνια Πολλά!
-
χρονια πολλααααααααααααααααα FORUM , να τα χιλιασεις !!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ FORUM!!!!!!!!!!!
Mου ειναι δυσκολο να ξεχασω τα γενεθλια του φορουμ μας μιας και συμπιπτουν με τα γενεθλια του πιο αγαπημενου μου προσωπου
αληθεια ποια ηταν η πρωτη δημοσιευση? -
Χρόνια μας πολλά, να είμαστε πάντα καλά με υγεία, επιτυχία και καλά αυτοκίνητα!
-
Χρόνια Πολλά στο Forum !
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους ανθρώπους που το δημιούργησαν , το συντηρούν και κάποιες φορές ανέχονται το ...μακρύ μας και το κοντό μας.
Μέσα απο αυτό , εκτός των άλλων πολλών και καλών φίλων , γνώρισα και την salome , την μαμά της τρελλής ιδέας του trf ( http://www.trf.gr ) και τους υπόλοιπους ...tαrίfες , με αποτέλεσμα την δημιουργία μιάς απίθανης παρέας , πάνω απ΄όλα και στη συνέχεια την εμπλοκή μας στους Ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου .
Και επειδή , η πρώτη γνωριμία ( κατι σαν ...blind date ) με τους περισσότερους είχε γίνει στην ΠΡΩΤΗ Συνάντηση του 4ΤF στην Λίμνη Πλαστήρα , τον Σεπτέμβριο του 2003 ,
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ????? ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ????
Καλό Πάσχα σε όλους.
Αποστόλης .
-
Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!! Εκτος από την εμπλούτιση του κοπανολογίου μου, γνώρισα μία πολύ όμορφή και ζωντανή παρέα που από διαδικτυακή σιγά-σιγά πήρε σάρκα και οστά.
Για φέτος εύχομαι περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα, όχι μόνο από τον χώρο του αυτοκινήτου και.. λιγότερες διαγραφές
Επόμενη συνάντηση: Ιούνιος 2005, Ράλυ Ακροπολις
Θα σας δω για μία ακόμη φορά στα βουνά! Είναι η καλύτερη αίσθηση να έχεις παρέα σε όποια ειδική, σε όποια κοπάνα και να διαλέξεις!!!!
-
Χρόνια πολλά στην παρέα μας!
Ευχαριστούμε τις Τεχνικές Εκδόσεις για το βήμα που μας παρέχουν...
Καλό Πάσχα σε όλους τους συνφορουμίστες και καλήν επιστροφή σε όσους αποδράμουν!
-
Χρόνια πολλά στο Forum μας. Να είναι καλά οι Τ.Ε. που μας το παραχωρούν. Μπορεί να έχασα τον πρώτο περίπου χρόνο αλλά έχω αρχίσει να νοιώθω παλιοσειρά!!!
Με χαρά περιμένουμε τις νέες βελτιώσεις του ώστε να μείνει ζωντανό, εύχρηστο και ακόμα ποιο ελκυστικό.
-
Χρονια πολλα και καλα! Δεν ηξερα οτι εχει μονο τρια χρονια το forum! Με τοσες δημοσιευσεις νομιζα οτι ειχε τουλαχιστον 10! Τωρα να μου πεις πριν 10 χρονια ποιος εγραφε σε forum;!
-
Χρόνια Πολλά λοιπόν!
Καλή παρέα και κουβεντούλα και με λιγότερη 'φαγούρα' στο μέλλον.ΥΓ: Και από βδομάδα με αναβάθμιση
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ FORUM!!!!!!!!!!!
Mου ειναι δυσκολο να ξεχασω τα γενεθλια του φορουμ μας μιας και συμπιπτουν με τα γενεθλια του πιο αγαπημενου μου προσωπου
αληθεια ποια ηταν η πρωτη δημοσιευση?έκανα ένα ψιλοψάξιμο και λογικά αυτή πρέπει να ναι:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=20 -
Χρόνια πολλά σε όλους και μια παράκληση: κάντε κάτι για να μην είναι το forum τόσο εθιστικό, θα χάσω τη δουλειά μου ρεεεεε!!!!!!
-
Χρόνια μας πολλά!
-
Happy birthday!!!
29/4/2002-29/4/2005::Τρία χρόνια παρέα!!!